Review: Vind je ideale Baan (Frank de Moei)

Ben jij wel helemaal gelukkig met je huidige baan? Of ga je elke dag met tegenzin naar je werk en duren de dagen op je werk langer dan je zou willen? Dan is het misschien tijd voor een andere baan. Een nieuwe baan waar jij je helemaal top voelt en waar je elke ochtend vrolijk voor wakker wordt. Een ideale baan dus. Nu hoeft dat niet die ene baan te zijn waarbij je een tropisch eiland moet onderhouden, maar kan dat elke baan zijn voor jou. Een oude bekende, namelijk Frank de Moei heeft hier een product over gemaakt. Het heet Vind je ideale baan en is al een tijd te koop via PayPro. Vandaag is het bij ons in de review, dus lees snel verder wat wij van Vind je ideale baan vinden.

De verkoper(s)
Zoals gezegd is Frank de moei een oude bekende. Niet omdat we hem persoonlijk kennen, maar omdat we al eerder producten van hem gereviewed hebben. We noemen een Blijvend Zelfvertrouwen, Nooit meer zorgen of stress en Betere relaties met iedereen. Frank de Moei is de echter naam van de persoon achter Vind je Ideale Baan en zijn andere producten die hij via zijn bedrijf Capedium op de markt brengt. Je hoeft dan ook weinig moeite te doen om contact gegevens te vinden voor het geval van een niet goed geld terug aanvraag. Dat scheelt. Frank heeft een bewezen track record met coaching en trainingen die hij geeft en zelfs zijn producten zijn al erg lang op de markt. Tot nu toe krijgen zelfs wij geen klachten over Frank de Moei of over zijn producten. Dat zien we bij andere producenten wel eens anders.

Frank de Moei

Frank de Moei

Wat claimt de verkoper?
Frank de Moei doet op zijn salespage niet heel veel uitspraken over wat je leert met zijn cursus. Je krijgt vooral een groot aantal vragen om je oren, over hoeveel plezier jij nu in je huidige baan hebt en hoeveel energie je daarvan wel of niet krijgt. De problemen worden samengevat in twee punten, namelijk de angst om te verliezen wat je wel hebt, zoals de mogelijkheid om een hypotheek te betalen, en de onzekerheid over je eigen kunde. Weet je nou echt wel wat je precies wil? Dit laatste is vaak een probleem en Frank de Moei gaat in zijn cursus in op dit probleem. Na de cursus weet je in ieder geval wat je wil en heb je de angst om niet te kunnen wat je wil omgezet in weten wat je wil en dat als je kracht zien. Na de cursus weet je dus wat je wil qua werk en weet je ook welke stappen je moet ondernemen om daadwerkelijk de stap te zetten naar een nieuwe baan waarbij je helemaal lekker in je vel zit.

Wat krijg je?
Zoals op de salespage vermeld wordt, is de cursus Vind je ideale Baan een e-mail cursus. Dat wil zeggen dat je via een aantal e-mails die op volgorde gestuurd worden je cursusmateriaal binnen krijgt. Je hoeft hiervoor nergens in te loggen en ook geen apart account aan te maken. In de loop van 12 weken krijg je wekelijks één of meerdere e-mails met theorie gevolgd door huiswerkopdrachten. De volgende zaken worden onder andere behandeld:

 • Jouw eigen passie en wat je ermee kunt
 • Wat zijn jouw talenten en vaardigheden
 • Hoe ziet jouw ideale baan eruit?
 • Hoe kun je geld verdienen met hetgeen je het allerliefst doet
 • Maak een plan om over te stappen en hoe hou je jezelf aan dat plan?
 • Hoe blijf je gemotiveerd en wie kan je helpen om gemotiveerd te blijven?

De e-mails zijn ongeveer een pagina lang en bevatten tussen de 1 en 5 opdrachten. De opdrachten bestaan vooral uit het antwoorden van vragen die Frank stelt en deze vastleggen in een schrift. De antwoorden verwerk je op een gegeven moment in een plan voor je nieuwe baan. De vragen zijn open en zetten je aan tot nadenken en in combinatie met de theorie zal je tot bepaalde inzichten komen.
In week 1, 7 en 12 ontvang je een bonus e-book waar je extra informatie uit kunt halen.

 • Week 1: Inzicht in je kracht – Een 56 pagina’ s tellend e-book waarin je uitgelegd wordt waarom je zelf actie moet ondernemen en eigenlijk alles binnen handbereik is. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes en je kunt alles bereiken wat je maar wil.
 • Week 7: Ontdek je passie en je talent! – Dit e-book van 44 pagina’ s behandelt vooral hoe jij je passies kunt ontdekken en verklaart waarom je werkt en waarom dat niet de juiste instelling is om gelukkig te zijn. Tevens worden er handvatten gegeven hoe jij je droombaan vindt en waar deze uit bestaat.
 • Week 12: Maak de overstap naar je droombaan – Dit e-book van 64 pagina’ s behandelt de droombaan. Wat is een droombaan voor jou? Maar ook de mythes en fabels omtrent een droombaan. Is een droombaan wel realistisch? Dit boek geeft je daar antwoorden op.

Voor alle e-books geldt dat ze goed begrijpelijk geschreven zijn en de opmaak wat simpel is. De inhoud daarentegen is goed en zal op het goede moment van de cursus voor mee verdieping zorgen.

Vind je ideale baan

Vind je ideale baan

Als we het totaalpakket zo bekijken, zijn we erg tevreden. De inhoud is goed op elkaar afgestemd en heeft de kwaliteit van goede coaching, maar dan in e-mail en e-book formaat. Je werkt stapsgewijs toe naar de overstap van een nieuwe baan. Een baan die misschien wel uit je hobby bestaat, maar zeker is dat het een baan is waar je gelukkig van wordt.

Wat vinden klanten?
We vinden eigenlijk alleen maar positieve reacties op de cursus Vind je ideale Baan van Frank de Moei. Ook zijn andere cursussen krijgen veel lof. Negatieve ervaringen of eventuele problemen met de niet goed geld teruggarantie vinden we niet. Ook in onze eigen mailbox, waar het soms klachten regent over de producten die we reviewen, is het in de afgelopen vijf jaar stil gebleven omtrent Frank de Moei. Dat is een erg goed teken. Niet alleen omdat er weinig tot geen klachten zijn over Vind je ideale Baan, maar ook omdat zijn andere producten zo positief ontvangen worden. De kwaliteit van zijn producten ligt dus hoog genoeg om zijn klanten erg tevreden te laten zijn. De cursussen van Frank de moei worden vooral geprezen om de inzichten die ze geven. De zaken worden niet voorgekauwd, maar er wordt van jou verwacht dat je zelf ook aan de slag gaat en hiermee tot goede inzichten komt.

Wat is de prijs?
De prijs van de e-cursus inclusief de bonus e-books is €49,-. Dit is een tijdelijke aanbieding, maar als we eerlijk zijn duurt deze “tijdelijke aanbieding” al vijf jaar. De vraag is dus hoe tijdelijk dit is. De prijs is op zich best prima te noemen. Je krijgt een groot aantal inzichten via de e-mails je je van Frank ontvangt en de doorlooptijd is 12 weken. Een cursus van 3 maanden dus die als je dat vergelijkt met elke week een consult van een coach, ook al is het maar 5 minuten per week, nog relatief goedkoop is. Een consult van een coach kost je per uur al gauw €95 euro waardoor de prijs van Vind je ideale Baan met de bonus e-books een peulenschil wordt.

Eindoordeel
Ben je niet gelukkig met je huidige baan, maar weet je niet precies wat je nou wel of niet wil? Dan is Vind je ideale Baan een prima product waarmee je de handvatten krijgt om de switch te maken. De switch naar een baan waar je wel gelukkig bent en met plezier naartoe gaat. Een baan waar je weer energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost. De methode die Frank de Moei hanteert is er één waarbij verwacht wordt dat je zelf ook inzet toont en actief “huiswerk” maakt. Frank geeft je goede tips en stelt de juiste vragen om jou tot de inzichten te laten komen die je nodig hebt. Na de 12 weken e-mail coaching weet je in ieder geval wat je wel en wat je niet wil op het gebied van een nieuwe baan en weet je je angsten die je had te relativeren. Dat je daarna de stap durft te nemen om toch die nieuwe uitdaging aan te gaan waar je eerder twijfels over had is het resultaat. De cursus is erg compleet en redelijk uniek in zin soort. De extra bonus e-books die je in de loop van de cursus ontvangt komen precies op het juiste moment en zijn een goede toevoeging. Voor de €49 euro die de cursus kost kunnen we niets anders zeggen dan dat het een prima prijs is. Want zeg nou eerlijk: Vrolijk naar het werk gaan dat je leuk vindt en met (bijna meer) energie weer thuiskomen is toch onbetaalbaar?

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Frank de Moei te vertrouwen?
 • Is Frank de Moei een oplichter?
 • Is Vind je ideale Baan het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Vind je ideale Baan van Frank de Moei?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Vind je ideale Baan van Frank de Moei? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending