Over ons

Wij van ppreviews zijn een team die de truukjes van de Internet Marketing zat zijn. Wij geloven dat er te weinig onafhankelijke reviews op het internet te vinden zijn. De markt wordt tegenwoordig overspoeld met producten die alles beloven. Alle marketing truukjes worden toegepast om jou als klant zo snel mogelijk tot de koop van een product over te laten gaan. Dit is vooral te zin in de Internet Marketing. Als je deze truukjes niet doorhebt, zoals de meeste internet gebruikers is de kans groot dat je opgelicht wordt. Je zal immers gaan zoeken naar een review via Internet en je zal er veel tegenkomen. Allemaal prijzen ze het product de hemel in, dus het moet wel een goed product zijn. Daar vinden wij dus dat het fout gaat. Deze marketing reviews die je overal op het internet tegenkomt helpen jou als potentiële koper niet. Ze helpen enkel de verkopers dan de producten.  Wij vinden dat jij als potentiële koper van producten recht hebt op een onafhankelijke review. We hebben anderhalf jaar bestaan zonde affiliate links onder onze reviews, maar uiteindelijk liep het succes van deze website aardig in de papieren. Omdat we het toch belangrijk vinden om jou als bezoeker goede reviews te kunnen verschaffen hebben we besloten affiliate links onder de reviews te plaatsen om de hosting te kunnen betalen.

Soms ontvangen we reviewcopies van deze producten van producenten. Hiervoor zijn we erg dankbaar, maar niet alle reviews zullen geschreven zijn op basis van onze eigen ervaring met het product. Sommige reviews zullen geschreven worden met behulp van alle informatie die we op het internet over het product kunnen vinden. Door dit te combineren met onze ervaring en kennis van online speurwerk kunnen we een review schrijven die jou als eventuele koper kan helpen en veel tijd kan besparen.

“Dat is mooie gratis linkbuilding voor de verkopers”, zullen sommigen van jullie zeggen. Dat kan in sommige gevallen waar zijn, want we zijn soms erg positief over producten. In andere gevallen zijn wij helemaal niet te spreken over producten en zullen dit ook via de score laten merken. Google heeft zijn zaken prima voor elkaar om deze negatieve reviews door te laten wegen in de populariteit van de productwebsite.

Wij vinden ook dat jij als bezoeker het recht hebt om invloed te hebben op de scores van de producten. Als je een product gebruikt hebt en je bent er positief over, kan je dit bij een reactie op een review laten weten. De score die je meegeeft, mits goed onderbouwd, weegt mee met de totale score van het product dat gereviewd wordt. Op deze manier proberen we een duidelijk inzicht te verschaffen in de kwaliteit van producten. Jij als potentiële koper  hebt hier dus ook je voordeel aan.

Hoewel sommige bezoekers het idee hebben, zijn wij op geen enkele manier onderdeel van het bedrijf PayPro. Wij zijn onafhankelijk.

ppreviews: onafhankelijk en mede mogelijk gemaakt door jou als gebruiker.