Review insturen

Wil je zelf ook een review plaatsen over een product dat te koop is via Paypro? Laat het ons dan weten en waarschijnlijk zullen we je review plaatsen op onze website. Heb je zelf een product met goede reviews die je van klanten gekregen hebt? Deze kunnen we altijd gebruiken om de scores van de producten zo solide mogelijk te maken. Staat het product al op onze website? (gebruik de zoekrunctie aan de rechter kant van deze website), dan kun je je eigen review gewoon toevoegen als commentaar. De medewerkers van ppreviews.nl zullen de review dan beoordelen op echtheid en deze plaatsen indien deze door alle tests komt.

We zijn op zoek naar objectieve reviews van alle Paypro producten, maar dan vooral van gebruikers. Ben je verkoper, dan kun je ppreviews.nl ook gebruiken om meer awareness voor je product of website van je product te creëren. Je kunt ons een reviewcopy sturen waarmee wij een review van je product maken. Deze reviewcopy zal ppreviews.nl enkel gebruiken voor het publiceren van een review over jouw product.

Voor het delen van een reviewcopy en een gegarandeerde review op onze website met de daarbij behorende bezoekersstroom kun je ons een