Review: e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Na alle Sport, dieet en marketing reviews is het nu tijd geworden voor een coaching product. Om onze website een beetje gevarieerd te houden vonden we dat het tijd was voor een nieuwe categorie. Tevens laten we deze review doen door een andere auteur, genaamd Edwin. Edwin heeft een aantal online coaching programma’s gevolgd en zal vandaag de review verzorgen voor het product E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Frank de Moei. Voor de verandering is het een keer iemand die echt achter zijn product staat en zich presenteert zoals hij is. Frank de Moei heeft een rijke geschiedenis met betrekking tot coaching en trainingen. Hij is aangesloten bij meerdere banche organisaties en heeft blijkbaar al vele tevreden klanten gehad. Zijn Linkedin is een aantal pagina’s lang en is erg undrukwekkend. Op dit moment heeft hij zijn eigen bedrijf Capedium en geeft daarmee trainingen. Deze trainingen varieren van time management tot zelfvertrouwen waar het product uit deze review over gaat.

Frank de Moei, maker van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Frank de Moei

Wat claimt de verkoper?
Frank claimt dat je door zijn cursus zekerder in het leven gaat staan. Je gaat in jezelf geloven en zet jezelf niet langer op de achtergrond. Zijn cursus laat je door een aantal e-mails inzien dat het helemaal niet nodig is om onzeker over jezelf te zijn en dat je uiteindelijk gelukkig met jezelf wordt.

Wat krijg je?
De cursus van Frank is een twaalf weekse cursus, waarbij je elke week een e-mail met inzichten en uitleg krijgt. Soms krijg je hierbij opdrachten om de theorie die je gekregen hebt toe te passen. Op deze manier blijft het beter in je geheugen gegrift staan. De cursus van 12 weken kan opgedeeld worden in 3 delen:
Deel 1: In het eerste deel analyseer je je zelfvertrouwen en kom je erachter wat de oorzaak is van jouw onzekerheid. Tevens laat Frank je inzien wat de gevolgen zijn van jouw onzekerheid.
Deel 2: In het tweede deel gaat Frank nog even door over de gevolgen van jouw onzekerheid en laat je zien hoe dit invloed heeft op je doen en laten en op je omgeving. In dit deel gaat hij ook alvast voorbereided te werk voor Deel 3. Hij laat je in iedergeval alvast nadenken over je sterke punten en hoe je deze toch kan benoemen. Iets wat voor onzekere mensen vaak moeilijk is.
Deel 3: Het laatste deel van de cursus is eigenlijk de grand finale. Hier leert Frank je hoe je je onzekerheid kan transformeren naar zakerheid in je leven. Hoe jij je gestelde doelen in je leven kan bereiken en hoe je totale controle krijgt over je leven. Uiteindelijk zal het toepassen van deze laatste stappen je een gelukkiger mens maken die beter in zijn of haar vel zit.
Als extra bonussen ontvang je nog een Ebook, getiteld Inzicht in je kracht welke goed aansluit op deze cursus. Tevens krijg je nog een e-mail coachingsessie. Dit bestaat uit slechts 1 vraag die je mag stellen, waarna je hier antwoord of een “tot inzicht komende wedervraag” op terugkrijgt.

Blijvend Zelfvertrouwen. E-cursus door Frank de Moei

Blijvend Zelfvertrouwen

Wat vinden klanten?
De klanten van Frank zijn over het algemeen heel positief. Hij heeft veel reacties op zijn website staan die oprecht lijken. Er worden op zijn website enkel initialen genoemd bij de reacties. We hebben contact met Frank hierover gehad en dit komt doordat hij de privacy van zijn cliënten respecteert. Dit is een goed teken. Als we zijn facebook bekijken zijn er veel mensen die vaak positief op hem reageren. Dit kan je wel faken, maar als hij dit zo goed kan, had hij wel andere producten verkocht ;). We kunnen op internet ook nergens zijn naam in combinatie met Oplichting of fraude of andere negatieve kreten vinden.

Wat is de prijs?
De prijs voor de ecursus van 12 weken en al het cursusmateriaal (hetzij allemaal digitaal) is €49,-. Dit vinden wij niet veel voor een persoonlijkheidstraining. Als deze in het bedrijfsleven gegeven worden, ben je daar meer dan €1000,- voor kwijt. Je hebt dan wel meer interactie en kans om vragen te stellen, maar in verhouding verklaart dat de hoge prijzen niet. Hoewel er niet veel bonussen bij dit product zitten, zoals we bij andere PayPro producten wel gewend zijn, is dat bij dit product blijkbaar niet nodig om mensen over de streep te krijgen. De prijs voor de e-cursus zelfvertoruwen is volgens ons dus volledig op zijn plaats.

Eindoordeel
Dit product was voor ons eens een verademing over hoe het ook kan. Geen marketing schreeuwende verkooppagina, maar een mooie rustig ogende website die duidelijk uitlegt voor welke doelgroep dit product bestemd is. Het cursusmateriaal zat goed in elkaar en ook het ebook dat als eigenlijk enige noemenswaardige bonus bij de cursus zelfvertrouwen geleverd wordt sluit naadloos aan bij de cursus. Je kan zien dat Frank achter zijn product staat en dat de klanten tevreden zijn. De kwaliteit van dit product zorgt ervoor dat het zichzelf verkoopt. Dat zie je aan alles rond dit product. Ook de prijs vonden wij in alle opzichten goed, vooral omdat dit soort cursussen, ook als online cursus, vaak voor een veelvoud aangeboden worden. Frank straalt het vertrouwen in zijn eigen product goed uit en wist ook ons zelfvertrouwen nog een boost te geven met deze cursus.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending