Review: Superverbrander Methode

Afvallen wordt door veel mensen gezien als simpelweg gewicht verliezen. Toch is dit niet in alle gevallen waar. Vet verliezen is namelijk veel belangrijker dan gewicht verliezen. je lichaam slaat immers ook vocht op en vocht is zwaarder dan vet. De verkoper van de superverbrander methode heeft zijn methode hierop gebaseerd, maar klopen zijn beweringen wel? Lees snel verder en je zult het zien.

De verkoper(s)
De verkoper van de Superverbrander Methode is Jesse van der Velde. Jesse lijkt behoorlijk veel producten over gezondheid en beweging op de makt te brengen, want in onze eerste 10 reviews is dit al het derde product wat we van hem tegenkomen. (als we 50 Groene Smoothies niet meetellen). Jesse heeft marketing gestudeerd, is daarna sporttassen gaan verkopen en runt daarbij nog een fitness bedrijfje. Dit bedrijf lijkt vooral actief te zijn in het marketen en verkopen van fitness trainingen en cursussen via het Internet. Hij is echter al lang bezig met zijn fitness bedrijf, dus we gaan ervanuit dat hij qua training weet waar hij het over heeft. Over de andere onderdelen in de Superverbrander methode zijn we het minder eens, maar daarover straks meer.

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde, auteur van de Superverbrander methode

Wat claimt de verkoper?
Jesse claimt net als in zijn product Gezonde Gewoontes dat mensen vet opslaan door een verkeerde hormoomhuishouding. Dit klinkt allemaal erg geloofwaardig met alle afbeeldingen en (halve) onderzoeken die hij tevoorschijn tovert. Echter zijn deze beweringen redelijk uit de lucht gegrepen. Hij heeft gelijk dat het stresshormoon cortisol ervoor zorgt dat je vet opslaat, maar hij legt de focus blijkbaar op een verkeerd onderdeel. Je mag van Jesse namelijk meer eten dan je lichaam verbrand, maar dan moet je wel zijn hormoon optimaliserende menu gebruiken. Dan kom je geen grammetje aan en zal je alleen maar afvallen. De menu’s lijken een beetje op het Dokter Frank dieet of het Atkins dieet. Ze schrappen zoveel mogelijk suikers, zodat je lichaam geen of weinig insuline aanmaakt. Deze dieëten werken wel trouwens wel, maar zorgen niet voor een blijvend effect en zijn bovendien niet voor iedereen weggelegd. Volgens Jesse zorgt zijn programma ervoor dat je hormonen in balans komen. Als dat het geval is gaat de rest vanzelf.

Wat krijg je?
Jesse heeft dit product ook weer bomvol extra’s gestopt. Je krijgt de volgende onderdelen:

 • Een online voeding coaching programma genaamd de superverbrander Methode.
 • Een ebook met een 30 dagen dieetplan.
 • Een ebook met een overzicht van voeding die je slank maakt.
 • Een DVD Set genaamd Transformeer je lichaam. Dit zijn de trainingsDVD’s die bij de Set horen.
 • Ondersteuning en coaching op het ledenforum.

Al met al krijg je dus een behoorlijk groot pakket. Er worden nog wat extra’s genoemd zoals verzendkosten en levenslange toegang, maar dat vinden wij geen pluspunten, eerder een vereiste voor het een product. Verzendkosten zitten al bij de prijs in en levenslang is relatief. Wanneer de website offline is en jij nog leeft was het dus zolang de website leeft.

Superverbrander Methode van Jesse van der Velde

Superverbrander Methode

Wat vinden klanten?
Over dit product zijn helaas, op het internet nog geen reviews, of meningen te vinden. Op zijn eigen website na natuurlijk, maar daar zien we (op het moment van schrijven van deze reviews) weer een paar dezelfde namen naar voren komen die ook op zijn andere productwebsites , zoals Gezonde Gewoontes en Kettlebellworkout. Dit lijkt dus allemaal een beetje op doorgestoken kaart, maargoed. Jesse heeft niet voor niets marketing gesturdeerd en een paar Internet Marketing seminars bijgewoond. Hij weet dus wel wat ervoor zorgt dat jij het product toch gaat kopen.

Wat is de prijs?
De prijs is €57,-. Voor hetgeen dat je krijgt, een DVD box, Receptenboek en toegang tot zijn leden site waar hij elke week nieuwe tips laat zien en coaching aan mensen geeft. De prijs is alleen vandaag laag, zoals bij elk product, maar tuin daar niet in. Iedereen kan het voor die lage prijs krijgen.

Eindoordeel
We hebben al vaker gezegd dat Jesse van der Velde er rare theoriën op na houdt als het om afvallen gaat. Wij zijn hier geen voorstander van, maar we geloven wel dat Jesse je kan stimuleren om je dieet voort te zetten. Hij geeft in zijn programma voldoende motivatieprikkels die ervoor zorgen dat jij je dieet, want dat is het eigenlijk, netjes volhoudt. De meest ideale situatie zou zijn dat je een ander dieet volgt. Een die wel goed biologisch onderbouwd is (Dus geen Sonja Bakker) en de motivatievideo’s en coaching van Jesse hierbij neemt ter ondersteuning. Zo heb je het beste van twee werelden.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Superverbrander Methode

  • Daar doen wij helaas geen uitspraken over, maar gezond afvallen kost tijd en is niets meer dan iets minder eten en meer bewegen. Men wil echter zo snel mogelijk afvallen dus gaat men een crash dieet proberen in de hoop 5 kilo in een week af te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending