Review: Strakkebuikspieren Kettlebell Workout

De onderstaande review heeft een update gekregen. Bekijk hem hier
De verkoper

De verkoper van dit product is de Belgische Jesse van der Velde. Jesse heeft marketing gestudeerd en is vervolgens sporttassen gaan verkopen. Na een jaar sporttassen verkopen hield hij het voor gezien en is hij een bedrijf begonnen wat lijkt op een sportschool. Vervolgens is hij de internet marketing in gegaan en hij creëert nu producten die zijn visie vertolken. Één van deze producten is de
Gezonde gewoontes 3dvd set“. Hij promoot deze producten via de productwebsite en via zijn eigen blog. Hoewel hij actief lijkt te zijn op het internet, mijdt hij fora waar zijn product negatief in de spotlights staan. Positieve reacties kunnen hem echter wel bekoren.

Wat claimt de verkoper?
Jesse claimt dat je, door training te doen met een kettlebell blijvend resultaat kan behalen en dat je een gezonder leven zult leiden. De trainingen duren 25 tot 30 minuten en je hoeft ze maar 2 tot 3 keer per week uit te voeren. Tevens is het al mogelijk om binnen 3 weken je buikspieren zichbtbaar te maken.

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde

Wat krijg je?
Het totale pakket bestaat uit een 5 DVD box met instructievideo’s voor de kettlebell training. Elke DVD bevat zijn eigen soort training:
DVD1: Vetverbrandingsprogramma.
DVD2: Buikspierenprogramma
DVD3: Vet killer 20 minuten workout
DVD4: Benen programma
DVD5: Conditie en Total workout programma
Bij deze DVD set krijg je een 12 weken durend coachingsprogramma van Jesse die je online kan volgen. In dit coachingsprogramma helpt Jesse je om motivatie te behouden en hij geeft je handige tips om een strak lichaam te krijgen en goed in vorm te zijn.
Als extra bonus ontvang je nog een gratis e-book met als titel “Superverbrander Methode: Kettlebell editie”. Dit kleine ebookje bevat 7 tips om meer vet te verbranden.
Om alles helemaal compleet te maken ontvang je ook nog een Kettlebell naar keuze om de oefeningen mee te doen.Kettlebell workout DVD box

Wat vinden klanten?
Hoewel er op het internet (buiten de productwebsite) noch positieve als negatieve ervaringen te vinden zijn, zijn er op Jesse’s productwebsite veel positieve verhalen te vinden over zijn product. Deze keer zijn het niet alleen berichten die via E-mail binnen gekomen zijn, maar ook video reacties die via zijn Youtube kanaal zijn ingestuurd.

Wat is de prijs?
De prijs is afhankelijk van het gewicht van de kettlebell. De vanafprijs is €107,- voor het totale pakket met een kettlebell van 4 Kilogram voor de gebruikers op leeftijd. Tevens kan er gekozen worden voor een kettlebell van 8 kilogram ( €117,- ) speciaal voor vrouwen, 12 kilogram ( €117,- ) voor getrainde vrouwen en 60+ mannen en als laatst voor een kettlebell van 16 kilogram ( €127,- ) speciaal voor mannen.

Eindoordeel
Jesse weet ook ditmaal (net als het product gezonde gewoontes) een compleet product neer te zetten. De methode van kettlebelltraining is niet iets nieuws en revolutionairs. Het is een oude trainingsmethode die zich al menigmaal bewezen heeft. Jesse brengt deze methode echter opnieuw onder de aandacht. De hype voor deze trainingsmethode is eigenlijk alweer voorbij. In hoogtij dagen werd deze methode gepromoot door Arie Boomsma en het mannenblad Mens Health. Desondanks blijft het een goede trainingsmethode die er inderdaad voor zorgt dat je fit wordt en gespierder wordt. Jesse heeft hier naar onze mening een goed product neergezet door een bewezen methode opnieuw in de spotlight te zetten. Qua marketingtechnische truukjes moet je even door de 30 dagen niet goed geld terug mogelijkheid heen kijken, want de kans is klein dat je binnen 30 dagen volledig resultaat hebt. Deze garantie helpt je dus puur als het materiaal dat in dit pakket zit je niet bevalt.

De bovenstaande review heeft een update gekregen. Bekijk hem hier
De verkoper

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

6 reacties op “Review: Strakkebuikspieren Kettlebell Workout

 1. Beste mensen van PayProReviews. Ik vond dit een zeer goede review.

  Ik heb dit product al sinds november 2011 in huis en moet zeggen dat het mij zeer bevalt. Ik heb dit product zelfs gekocht nadat ik negatieve ervaringen had gelezen over uitspraken die Jesse doet omtrend voeding.

  Maar moet zeggen dat zijn kettlebell methode goed in elkaar zit. Ook de duidelijke uitleg en waarschuwingen omtrend veiligheid zijn dik in orde.
  Maar ik heb dit product gekocht omdat ik al bekend was met kettlebell trainingen van amerikaanse sporters.

  Het product heeft mij al goede resultaten opgeleved, maar is bijlange na geen wonder middel. Het voordeel is dat ik mijn huis niet uit hoef en ik ben nu 4 kilo kwijt in die kleine aantal maanden dat ik sport.

  Zoals al eens eerder gezegd is, afvallen doe je eigenlijk met alle sport programma’s die je laten bewegen wel.

  Het nadeel van dit product is dat kettlebell traning gevaarlijk kan zijn bij fout uitvoeren.

 2. Hallo,

  Ik train nu al geruime tijd met de kettlebell, en vooral omdat het echt werkt. Ik ben inmiddels al 24 kilo afgevallen. Daarom support ik mensen die af willen vallen om ook te beginnen met de Kettlebell Workout

 3. Is het toeval dat het bedrijf aan wie de betaling voor de Kettlebell workout gericht wordt ook Paypro heet. Lijkt me sterk! Mooi staaltje van preken voor eigen parochie. Over de kwaliteit van de producten kan ik niets zeggen want ondanks het feit dat het geld een week geleden is overgemaakt aan Paypro heb ik de producen nog niet mogen ontvangen. Jammer aangezien er gegarandeerd wordt dat je binnen 2 dagen je producten ontvangt. De klantenservice van Jesse mailt overigens uiterst vriendelijk dat ze het aan het uitzoeken zijn maar nog steeds geen Kettlebell en wel betaald!

  • Beste Lieske,

   PayPro is een tussenpersoon die affiliates en productmakers samen brengt. Paypro verzorgt enkel de financiele transacties en een Betaalknop die makkelijk in te zetten is door de product verkopende partij.
   Heb je ondertussen je pakket al ontvangen en is alles netjes opgelost? Wij zijn daar namelijk namens onze lezers wel benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending