Review: Droogtrainen protocol voor vrouwen (droograinen academy)

Strakke billen, een mooie platte buik en er sexy uit zien. Daar zegt elke vrouw natuurlijk volmondig Ja tegen, maar hoe doe je dat? Misschien dat je jezelf iets te vet vindt nu, maar uiteraard kun je daar iets aan doen. De goede manier om je lichaam droog te trainen, zoals dat heet (zoveel mogelijk vetmassa verliezen) is beschikbaar voor je. Trainen inderdaad, want zonder training en dan vooral de vorm van krachttraining kom je er niet. Wil je echt strak in je vel zitten, dan zul je er iets aan moeten doen en daar winden ze er bij de Droog Train Academy geen doekjes om. Na veel succesvolle producten die specifiek voor mannen gemaakt waren, is er nu een product dat specifiek voor vrouwen gemaakt is. Het Droogtrainen protocol voor vrouwen. Of het daadwerkelijk wat voor je is, moet je uiteraard zelf beslissen, maar of de kwaliteit ervan goed is gaan wij vandaag voor je uitzoeken. Lees dus snel verder!

De verkoper(s)
We kennen Droogtrainen Academy al van een eerdere review, namelijk die van het Proteinerijke recepten kookpakket dat we eerder gedaan hebben. Het bedrijf Droogtrainen Academy is gevestigd in Rotterdam en doet niet geheimzinnig over de contact gegevens.
Het bedrijf houdt zich bezig met het produceren van digitale producten en delen van informatie op het gebied van voeding en trainen.

Droog trainen academie

Droog trainen academie

Vooral gericht op trainen in de sportschool. Nu denk je natuurlijk dat het enkel om enorm gespierde personen gaat, maar het tegendeel is waar. Het is ook inzetbaar voor gespierde mensen, maar de producten zijn ook prima in te zetten voor mensen die strakker in hun vel willen zitten. De eigenaar van Droogtrainen Academy is Henry van Es. Een ex marinier die genoeg weet van training en voeding. Hij is al een behoorlijk aantal jaren bezig met de Droogtrainen Academy en weet waar hij het over heeft, zowel op het gebied van trainen van mannen als het trainen van vrouwen. Dat laatste komt natuurlijk goed uit, aangezien deze review gaat over een product voor vrouwen. Hoewel hij geen directe opleiding genoten heeft in de richting van voeding en beweging, is de kennis door ervaring vele malen groter dan veel voedingsdeskundigen uit hun opleiding halen. Dat is dus een goed punt. Er wordt weinig geheimzinnig gedaan en we kunnen geen vage constructies vinden van schimmige bedrijfjes om de echte identiteit te verbergen. Dat is een goed teken van een gezond bedrijf dat mooie digitale producten aan de man brengt.

Wat claimt de verkoper?
De salespagina van het DroogTrainen Protocol voor vrouwen laat je eenvoudig in een aantal vragen tot een aankoop overgaan. De meest voor de hand liggende vragen beantwoord je natuurlijk met Nee, zoals of je nu lekker in je vel zit en of je blij bent met je eigen lichaam. Het DroogTrainen Protocol voor vrouwen is daar natuurlijk het antwoord op, dus wil je al het tegenovergestelde waar je zojuist Nee op antwoordde, dan wil jet het product ook vast wel kopen ;). Maar wat wordt er nou eigenlijk verkocht aan je? Welke beloftes worden er gedaan? Eigenlijk niet gek veel. Je krijgt de handvatten om een lichamelijke verandering te ondergaan die je zelf moet doen. Er wordt niet verteld hoeveel je afvalt en er worden geen garanties gegeven, behalve dat je wat beter in je vel gaat zitten. Vooral strakker in je vel. Daar is niets aan gelogen. Als je gaat bewegen en krachttraining gaat doen, dan gaat dat bijna automatisch. Er staan veel woorden op de salespage, maar er staat weinig informatie waar je daadwerkelijk wat mee kan. Behalve de pakketinhoud dan. Dat is heel slim en doordat er weinig meetbaars beloofd wordt, is het ook lastig na te gaan of de beloftes waargemaakt kunnen worden. Dat ze no nonsense informatie op het gebied van krachttraining, voeding leveren is een feit. De rest van je verwachtingen zijn volledig afhankelijk van jouw doorzettingsvermogen om wat met die informatie te doen en zo zou het ook moeten zijn. Voor niets gaat de zon op šŸ˜‰

Wat krijg je?
Het product Droogtrainen Protocol voor vrouwen is een digitaal product en bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst een e-book in PDF formaat van 70 pagina’s. In dit e-book vertelt Henry van Es eerst iets over het tot stand komen van dit e-book. Vervolgens worden de drie belangrijkste peilers van de trainingsleer behandeld. Dit zijn Voeding, Training en Rust. Het boek begint met de uitleg over welke voedingsstoffen je nodig hebt en wat je lichaam er mee doet. Daarna wordt er besproken welke voeding het beste voor je is om vet te verbranden (iets met verhoudingen). Vervolgens wordt er ingegaan op krachttraining en cardio. De combinatie daarvan is het beste, aangezien je zowel tijdens je cardio, als tijdens je slaap extra calorieĆ«n wil verbranden. Het e-book is mooi opgemaakt en is in duidelijke taak geschreven. Ook voor personen die nog niet veel van deze onderwerpen af weet is het allemaal goed te volgen.

Droog trainen protocol voor vrouwen

Droog trainen protocol voor vrouwen

Naast het e-book zijn er nog een aantal bonussen die je er bij krijgt. Dat moet eigenlijk ook wel, aangezien dit e-book alleen niet genoeg is voor de prijs die ervoor gevraagd wordt.
Als eerste bonus ontvang je een 12 weken droogtrainen protocol, wat eigenlijk een twaalf weken durend full body trainingsschema is. Dit traiingsschema moet wel op de sportschool uitgevoerd worden, dus dat is een vereiste om iets met dit product te doen. Het schema bevat relatief makkelijke oefeningen, hoewel je bij sommige misschien de hulp van een instructeur nodig hebt om de controleren of de uitvoering goed is. Dit is sowieso aan te raden als je de oefening nog nooit gedaan hebt, of niemand het ooit gecontroleerd hebt. De vorm van de oefening is namelijk belangrijker dan het gewicht dat je pakt. Goede vorm zorgt voor minder kans op blessures en het meeste resultaat. Laat je dus naast het advies van Henry ook even adviseren in de sportschool.
Het 12 weken droogttrainen protocol is er in een sportschool versie en in een thuistrain versie. Deze laatste bestaat uit oefeningen die je met je eigen lichaamsgewicht kan doen of eventueel met een paar attributen. Dit hoeft niet overigens. Beide 12 weken plannen worden meegeleverd.
Als tweede bonus ontvang je een MacronutritiĆ«nten calculator en voedingslijst. Dit is een excel sheet, waarmee je van een heel groot aantal voedingsmiddelen precies kan zien hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten er in je dagmenu zitten. Voor de macro’s om het zo maar te zeggen ;). De toegevoegde waarde van deze sheet zou in het verleden prima zijn, maar tegenwoordig zijn er talloze apps te vinden waarmee dit ook kan en waarbij meer producten aanwezig zijn dan in dit excelsheet.
De derde bonus is een Voedingslogboek. Hier hou je je bij welke voeding je eet en in combinatie met bonus nummer 2 zie je precies waar je voeding nog bijgeschaafd moet worden om zo droog mogelijk te worden.
Als laatste bonus ontvang je nog een klein e-book waarin je uitgelegd wordt hoe je je vooruitgang kunt meten en welke valkuilen er zijn waar de meesten in vallen als ze willen afvallen. Een leuke toevoeging aan het geheel die utieindelijk ook goed is voor de motivatie.
Het pakket zelf is behoorlijk compleet, hoewel het op sommige plekken ingehaald is door apps die je eenvoudiger op je telefoon bij kunt houden. Dat geldt ook voor de trainingsschema’s. Het samenstellen ervan gaat helaas nog niet via een app (dat iemand anders het voor je doet), maar de oefeningen en je vooruitgang inclusief metingen van vetmassa kun je tegenwoordig eenvoudig in een app bijhouden. Als je met papier in de sportschool wil lopen mag dat natuurlijk. De informatie van het e-book is accuraat en bevat de basis informatie die je ook op fitnessfora vindt. Het is een beetje een samenvatting van de “lees dit eerst voordat je Ć¼berhaupt vragen stelt” topics in die fora. Algemeen bekende informatie dus voor personen die al even actief sporten, maar ook informatie die zichzelf meerdere malen heeft bewezen.
Het Droogtrainen Protocol voor Vrouwen is niet specifiek op vrouwen gericht, op het 12 weekse schema na. Dat neemt niet weg dat het verder prima is qua inhoud. Je moet er echter wel delf wat voor doen en met alleen een dieet ben je er niet. De titel droog trainen doet echter al prima vermoeden.

Wat vinden klanten?
We kunnen behoorlijk wat positieve ervaringen vinden over het Droog Trainen protocol van Droogtrainenacademy. Zowel op diverse websites als via social media zijn de reacties lovend. Ja je moet er wel voor werken, maar het uiteindelijke resultaat spreekt voor zich. Foto’s van ongelofelijke transformaties en mensen die behoorlijk wat gewicht afgevallen zijn. Het lijkt er, als je de reacties ziet behoorlijk op dat de beloftes die gedaan worden op de salespageĀ (en die zijn er bijna niet) waargemaakt worden. Dat zint ons goed. Natuurlijk zijn er soms ook wat negatieve tonen te vinden, maar dat gaat vooral over dat het voor sommigen niet snel genoeg gaat (ze willen binnen 3 weken resultaat) en dat ze er te hard voor moeten werken. Deze groep zal er altijd zijn, maar iedereen kent natuurlijk het gezegde “voor niets gaat de zon op”.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is ā‚¬67,- euro. In het eerste opzicht lijkt dat een beetje veel voor een 70 pagina’s tellend e-book, een paar excelsheets die vervangen kunnen worden door apps op je telefoon en 12 weken trainingsschema. Aan de andere kant wordt deze informatie zo compleet op het internet voor dezelfde prijs aangeboden en een personal trainer kost je uiteraard meer. Natuurlijk krijg je bij een personal trainer wat meer persoonlijke sturing, maar voor 1 tot als je geluk hebt 2 uurtjes een personal trainer heb je al het Droogtrainen Protocol voor vrouwen. In onze ogen dus een prima prijs, hoewel het niet hoger zou moeten zijn.

Eindoordeel
Als je op zoek bent naar een no nonsens product op het gebied van een sttrak lichaam krijgen dat redelijk op vrouwen gericht is, dan heb je aan het DroogTrainen Protocol voor vrouwen een prima koop. Het is een product waarbij de makers niet om de hete brei heen draaien en uit ervaring zeggen waar het op slaat. Er is een trainingsschema voor zowel de sportschool als voor mensen die thuis willen trainen. Hoewel de voedingslijst en de excel voor het berekenden van je macro’s (geen mocro’s) tegenwoordig makkelijker via een App op je telefoon te doen zijn, is het toch een leuke uitbreiding op het geheel. Denk je dat je na het aanschaffen van dit product enkel met minder eten klaar bent, dan zul je van een koude kermis thuis komen. Je zal ook aan sport en beweging moeten doen en je een aantal dagen in de week moeten inzetten voor jouw doel: een strakker lichaam. Ben je daartoe bereid, dan is het Droogtrainen protocol voor vrouwen een prima product voor jou!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Henry van Es te vertrouwen?
  • Is Henry van Es een oplichter?
  • Is Droogtrainen protocol voor vrouwen het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Droogtrainen protocol voor vrouwen van Droograinen Academy?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Droogtrainen protocol voor vrouwen van Droograinen Academy? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending