Review: Franse Bulldog Geheimen (Piet de Wit)

Aahhh de Franse Bulldog. Dat kleine pittige hondje waarvan men denkt dat hij met volle vaart tegen de glazen deur aan gelopen is. Het hondje dat zo lekker snurkend naast je op de bank kan liggen en zo lief kan zijn. Maar het is ook het hondje dat panisch rondjes door je huis kan rennen, je salontafel als tussendoortje ziet en de buren overdacht voorziet van een concert aan blafgeluiden waar elke black metalband jaloers op is. Het is een hondje met een gebruiksaanwijzing (net als iedere hond trouwens), maar niet iedereen kent deze gebruiksaanwijzing. Hierdoor zijn er veel probleemgevallen bekend bij de Franse Bulldogs en daar is natuurlijk een oplossing voor. Een oplossing in de vorm van een e-book pakket met de naam Franse Bulldog Geheimen. Dit pakket claimt alle oplossingen te hebben voor elk specifieke probleemedrag van de Franse Bulldog, maar natuurlijk ook de opvoeding van dit leuke pittige kleine beestje. Of het daadwerkelijk wat is? Daar gaan we vandaag achter komen, want vandaag reviewen we Franse Bulldog Geheimen van Piet de Wit. Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van het e-book Franse Bulldog Geheimen is Piet de Wit, als we de salespage moeten geloven in ieder geval. Onderin de footer van de salespage vinden we netjes een KVK nummer en bedrijfsnaam, namelijk Blue Sky Marketing. Deze kennen we nog van andere producten zoals Bordercolly geheimen en andere e-books over specifieke hondenrassen. Elke keer wordt daar een valse naam gebruikt die als “expert” en trainer van het hondenras neergezet wordt, maar uit ervaring weten we dat deze persoon niet bestaat. Laat staan dat hij een specialist is van het hondenras waar in dit geval een e-book over geschreven is en dat vol “geheimen” staat. De andere producten van Blue Sky Marketing die gericht zijn op honden zijn in ieder geval niet echt specifiek voor het hondenras dat beschreven wordt, maar vooral voor honden in het algemeen in te zetten. Het enige dat deze boeken van elkaar verschillend maakt is de rasbeschrijving, de naam van de expert en de rasnaam van de hond. Verder niet.

De herkenbare Piet de Wit

De herkenbare Piet de Wit

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, die we al kennen van andere boeken “speciaal” voor een specifiek hondenras, doet hetzefde verhaal meerdere malen, maar dan met een hondenras dat in elk verhaal vervangen wordt. Hij heeft al 35 jaar ervaring met het trainen en opvoeden van Franse Bulldogs (of enig ander ras waarover hij een e-book verkoopt) en heeft dit boek speciaal voor de ranse Bulldog geschreven. Andere trainingsmethoden en specialisten schrijven namelijk voor honden algemeen en de Franse Bulldos is zo’n specifiek beestje, dat alles wat voor andere honden geldt eigenlijk niet werkt bij de Franse Bulldog. Gelukkig is er dan Piet de Wit met zijn 35 jaar ervaring. In zijn e-book leert hij jou hoe jij je Franse Bulldog op moet voeden. Als je zijn stappen toepast, dan laat je Franse Bulldog geen ongewenst gedrag meer zien, zoals springen naar bezoek, oneindig blaffen en gaat hij natuurlijk luisteren als de beste. Als je de tips toepast uit het e-book Franse Bulldog Geheimen, dan krijg je een voorbeeldige hond, waar iedereen jaloers op is.
Dat klinkt allemaal prima toch? De praktijk lijkt echter iets anders te zijn. De voorvallen die Piet de Wit noemt, zijn niet specifiek voor Franse Bulldogs en dit ras doet niet alles net even wat anders dan de “standaard” hond. Door het woord Franse Bulldog ergens voor te zetten is het niet ineens specifiek voor de Franse Bulldog. Het klopt dat het e-book veel problemen die vaker voorkomen bij de Franse Bulldogs bespreekt, maar dat het problemen specifiek voor een Franse Bulldog zijn is gelukkig niet waar. Verder op de salespage wordt er een opsomming gedaan van de onderwerpen die je mag verwachten in het e-book. Daar worden verder geen onwaarheden verteld. We hebben het vermoeden dat we dit zelfde verhaal van de Franse Bulldog nog vaker gaan zien, maar dan met een ander hondenras en een andere “expert” die al 35 jaar ervaring heeft ;).
Dit hele knip en plakverhaal op de salespage en het sentimentele inspelen op jouw gevoel van machteloosheid hoeft natuurlijk geen afbreuk te doen aan de kwaliteit van Franse Bulldog Geheimen, maar de manier van verkopen zegt vaak wel iets over het verdere traject en de service die verleend wordt. Als er al geclaimd wordt dat er een expert beschikbaar is, terwijl er geen expert is (behalve op het gebied van verkooptechnieken), dan kun je je eigen conclusies trekken.

Wat krijg je?
Het onderstaande is een samenvatting van het pakket van Border Collie Geheimen, maar net als Piet de Wit vervangen we enkel de naam van het hondenras en alles komt precies overeen met het pakket van Franse Bulldog Geheimen:

Franse Bulldog geheimen

Franse Bulldog geheimen

Het totale pakket Franse Bulldog Geheimen is best uitgebreid. Het bestaat uit een aantal boeken in ebook (PDF) formaat die allemaal van pas komen als je een Franse Bulldog bezit, of als je van plan bent om een Franse Bulldog aan te schaffen. Om te beginnen natuurlijk Franse Bulldog Geheimen. Dit ebook beschrijft alles over de Franse Bulldog van het beginnen met uitzoeken, tot training en voeding. Het ebook bevat 185 pagina’s en is in duidelijke taal geschreven. De ideeën die erin staan vinden wij goed. Zo wordt er een pleidooi gehouden tegen broodfok en ook de dieper gaande informatie is goed onderbouwd. Vervolgens krijg je nog een aantal bonus ebooks, namelijk:
– Honden training geheimen:In dit ebook wordt beschreven hoe je je hond moet trainen. Het beschrijft wat je wel en wat je juist niet moet doen en geeft je een aantal tips die van pas komen tijdens de honden training. Het bevat 27 pagina’s.
– Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy: Dit ebook van 27 pagina’s beschrijft een beetje de basis voor het uitzoeken van een puppy en de verzorging ervan. Het is relatief oppervlakkig en geeft weinig nieuwe informatie dan het ebook Franse Bulldog Geheimen, maar goed een gegeven paard moet je niet in de bek kijken ;).
– Je hond de baas: Dit ebook van 36 pagina’s beschrijft hoe je de baas wordt over je eigen hond. Hoe je de roedeleider wordt en hoe je daarmee gedragsproblemen voor kunt zijn, of kunt verhelpen. Je leert in het kort, hoe je echt de baas wordt over je hond, zoals de naam van het ebook al doet vermoeden. Er staan prima tips in, maar ook dit ebook is soms wat oppervlakkig.
– Acht technieken om je hond te laten komen (naar je toe te laten komen dus ;)): Dit ebook bevat 16 pagina’s waar,in relatief groot lettertype, 8 tips in beschreven zijn om je hond naar je toe te laten komen. Voor hondenbezitters een beetje open deuren, maar voor nieuwe hondenbezitters zitten er goede tips tussen.
De rasbeschrijving van de Franse Bulldog is iets anders, maar voor de rest is de inhoud op de plaatjes na bijna identiek aan Border Collie Geheimen of andere “geheimen” van andere hondenrassen uit de hoek van Blue Sky Marketing. Is dat jammer, of is dat juist slim van de persoon achter Blue Sky Marketing? Dat mag je zelf bepalen.

Wat vinden klanten?
We kunnen geen reviews of ervaringen vinden van andere klanten. Nu was dat ook het geval voor de andere boeken van Blue Sky Marketing, zoals border collie geheimen en labradoodle geheimen. Dat heft op zich niets te betekenen, want immers geen reacties is ook geen negatieve reacties. Deze laatste kom je toch het eerst tegen als je op reacties van klanten zoekt. Het kan natuurlijk zijn dat iedereen die dit e-book aangeschaft heeft erg tevreden is, of dat het e-book nog niet zo vaak verkocht is en er daardoor nog niet zoveel reviews en ervaringen te vinden zijn. Hoe dan ook vinden we geen positieve, maar ook geen negatieve reviews dus daar kunnen we weinig informatie uit halen.

Wat is de prijs?
De prijs voor Franse Bulldog Geheimen is €37,- euro. Voor alle informatie die je krijgt is die prijs prima te noemen. Het e-book is niet zoals beloofd 100% specifiek voor de Franse Bulldog, maar alle informatie en bonussen die je erbij krijgt zijn in vergelijking met andere producten die we zien prima qua hoeveelheid en kwaliteit. In onze ogen is er dus niets mis met de €37,- euro die gevraagd wordt voor Franse Bulldog Geheimen.

Eindoordeel
Ben je van plan een Franse Bulldog aan te schaffen, of misschien heb je er al één of twee en wil je hun gedrag verbeteren, dan doe je eigenlijk geen miskoop aan Franse Bulldog Geheimen. OK, Piet de Wit bestaat niet en hij is al helemaal geen specialist. Ook zijn zijn tips over het trainen van de honden, het verzorgen en de aanschaf van een pup niet specifiek voor Franse Bulldogs. Toch zijn de tips wel algemeen voor alle honden in  te zetten en de tips zijn prima. Het zijn tips die op elke probleemhond van toepassing zijn en ook de tips voor verzorging en aanschaf van de hond zijn inzetbaar voor meerdere rassen. We noemden het al eerder. Is het slimme marketing, of is dat een gevalletje van Jammer maar Helaas. Dat mag je uiteraard zelf uitvinden. Er geldt een niet goed geld terug garantie en daar hebben we nog geen klachten over gezien. Als je dan toch een hond aanschaft, laat je in ieder geval goed voorlichten en verzamel wat informatie. Daar krijg je later geen spijt van. Daarin is dit product in ieder geval prima!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Piet de Wit te vertrouwen?
  • Is Piet de Wit een oplichter?
  • Is Franse Bulldog Geheimen het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Franse Bulldog Geheimen van Piet de Wit?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Franse Bulldog Geheimen van Piet de Wit? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending