Review: Labradoodle Geheimen (Piet de Jong)

De Labradoodle is een hond die bijna ideaal is. Het heeft de eigenschappen van een poedel, waardoor mensen die allergisch zijn voor honden er iets beter tegen kunnen, maar hij is niet zo lelijk als een poedel(smaken verschillen uiteraard). Daarbij is het ook nog eens een heel hip hondje, aangezien Obama (de grote baas van The US of A tijdens het schrijven van deze review) er ook één heeft. Natuurlijk is het opvoeden van een labradoodle niet echt eenvoudig en is niet alle informatie over labradoodles snel toegankelijk in één grote kluif (haha kluif! ;)), maar daar is vanaf nu een oplossing voor. Het Labradoodle Geheimen e-book. Het is te koop via Paypro en daarom komt het in aanmerking voor een review van de website die je nu aan het lezen bent. Kan het de claims van de salespage waarmaken, of zijn het loze beloftes? We gaan daar snel achter komen in de review van vandaag. Het e-book Labradoodle geheimen van Piet de Jong.

De verkoper(s)
De verkoper van het e-book lijkt Piet de Jong te zijn. We zien echter geen enkele vorm van contactgegevens of een KVK nummer op de website voorbij komen. Als we alle pagina’s doorzoeken zien we niets nakkes nada jongen! Als we wat verder spitten komen we een oude bekende tegen, namelijk het bedrijf Blue Sky Marketing, welke we nog kennen van Border Collie Geheimen en natuurlijk ook het handboek voor een gezonde gelukkige labrador. Blijkbaar is hetzelfde principe van een hond opvoeden met een klein beetje ras informatie prima in te zetten voor andere rassen dan alleen een labrador, een border collie en een beagle (die komt binnenkort 😉 ). Net als de voorgaande reviews, moeten we concluderen dat Piet de Jong, of kort gezegd de verkoper van dit e-book helemaal geen echt persoon is, maar puur bedacht is voor marketing doeleinden. Waarschijnlijk heeft hij ook geen labradoodle, maar doet dat afbreuk aan de kwaliteit van dit product? We gaan het zien!

Wat claimt de verkoper?
Piet de Jong claimt al 35 jaar ervaring te hebben met het trainen, opvoeden en verzorgen van labradoodles, terwijl de eerste labradoodle pas in 1988 het levenslicht zag (dat is vrij merkwaardig). De salespage laat een beetje een sentimenteel verhaal zien over wat er bij Piet allemaal fout ging bij het opvoeden van zijn eerste hond. Het lijkt veel op de salespages van onder andere Border collie geheimen (wat niet raar is, omdat het van dezelfde maker is). Uiteindelijk komt het er op neer, dan Piet de Jong de oplossing voor jou heeft als je twijfels hebt over het aanschaffen van een labradoodle. Met het e-book van Piet de Jong krijg je inzicht in het opvoeden van een labradoodle en door zijn methode toe te passen, ben jij de baas in huis en doet jouw labradoodle alles wat jij wil. Hij zal nooit meer ongewenst gedrag vertonen, zoals blaffen, slopen, of tegen het bezoek opspringen.

Wat krijg je?
Net als alle andere producten over honden van Blue Sky marketing, is ook dit product behoorlijk compleet. Het bestaat uit een aantal e-books, waarvan het e-book labradoodle geheimen het belangrijkste is. Het hoofd-e-book bestaat uit 199 pagina’s die grotendeels gaan over honden opvoeding, hondengedrag en voeding algemeen. Het begin van het e-book is net als bijvoorbeeld border collie geheimen een uiteenzetting over het specifieke ras, in dit geval de labradoodle. De rest van het e-book is in het algemeen toepasbaar op elk hondenras. Alles van de aanschaf van een pup, tot de thuiskomst, de voeding en het (probleem)gedrag wordt behandeld. Het e-book bestaat enkel uit tekst en bevat nagenoeg geen illustraties.

Labradoodle geheimen

Labradoodle geheimen

Naast het e-book labradoodle geheimen, krijg je nog een aantal bonus e-books. Deze zijn wat kleiner qua formaat (minder pagina’s) maar bevatten wel nuttige informatie. Deze bonus ebooks (welke dezelfde bonussen zijn bij de producten van de andere rassen) zijn de volgende:

 • Hondentraining geheimen:In dit e-book wordt beschreven hoe je je hond moet trainen. Het beschrijft wat je wel en wat je juist niet moet doen en geeft je een aantal tips die van pas komen tijdens de honden training. Het bevat 27 pagina’s.
 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je pup: Dit e-book van 27 pagina’s beschrijft een beetje de basis voor het uitzoeken van een puppy en de verzorging ervan. Het is relatief oppervlakkig en geeft weinig nieuwe informatie dan het e-book Labradoodle Geheimen.
 • Baas over je eigen labradoodle: Dit e-book van 36 pagina’s beschrijft hoe je de baas wordt over je eigen hond. Hoe je de roedeleider wordt en hoe je daarmee gedragsproblemen voor kunt zijn, of kunt verhelpen. Je leert in het kort, hoe je echt de baas wordt over je hond, zoals de naam van het ebook al doet vermoeden. Er staan prima tips in, maar ook dit ebook is soms wat oppervlakkig.
 • Je labradoodle laten komen op commando: Dit e-book bevat 16 pagina’s waar,in relatief groot lettertype, 8 tips in beschreven zijn om je hond naar je toe te laten komen. Voor hondenbezitters een beetje open deuren, maar voor nieuwe hondenbezitters zitten er goede tips tussen.

Wat vinden klanten?
De reacties op dit e-book zijn over het algemeen positief. We zien een Facebook pagina met wat positieve reacties die oprecht lijken te zijn. Ook de reacties die Piet de Jong (of hoe hij dan ook in het echt mag heten) vraagt op zijn recensie pagina zijn positief. Dat is een goed teken.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €37,- euro. Voor dit bedrag krijg je net als bij de andere hondenproducten van Blue Sky Marketing een behoorlijke bak aan informatie. De prijs vinden we dan ook meer dan redelijk.

Eindoordeel
Hoewel er een pseudoniem gebruikt wordt, de contactgegevens van de verkoper behoorlijk goed verstopt zijn en er wat gaten vallen in het verhaal op de salespage, is de informatie uit dit product behoorlijk van kwaliteit. De trainingsmethoden is globaal goed in te zetten voor elke hond en de specifieke informatie over labradoodles is ook relatief compleet. Ook de bonussen zorgen er voor dat je behoorlijk wat waarde voor je geld krijgt. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een daadwerkelijke puppy cursus of fysieke hondentraining, maar daar is de prijs dan ook naar. De fysieke trainingen kosten al gauw €100,- euro en de theorie daaruit staat ook ruimschoots beschreven in het product Labradoodle geheimen.
In onze ogen is het voor iemand die een labradoodle met probleemgedrag heeft, of van plan is een labradoodle aan te schaffen een prima product!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Piet de Jong te vertrouwen?
 • Is Piet de Jong een fraudeur?
 • Is Labradoodle Geheimen het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Labradoodle Geheimen van Piet de Jong?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Labradoodle Geheimen van Piet de Jong? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

5 reacties op “Review: Labradoodle Geheimen (Piet de Jong)

 1. Mail gegevens Piet de Jong

  Piet de Jong de auteur van labradoodle geheimen, geeft een mail adres, wat men kan gebruiken, als men vragen heeft. ….Helaas werkt het mail adres niet, waardoor ik het hele gebeuren niet vertrouw.

  • Hallo Monique,
   Het e-book bevat genoeg informatie die nuttig is, maar verwacht verder geen onderbouwde support of antwoord op vragen van Piet de Jong zelf. Piet de Jong is enkel in het leven geroepen door de makers van het product. Meer marketing dan kennis van honden 😉

 2. In augustus heb ik het ebook gekocht en opgeslagen op mijn telefoon. Helaas ben ik het wachtwoord vergeten en kan ik het boek niet meer in. Iemand een tip hoe ik deze kan opvragen?

  • Hallo Marlijn,
   Waarschijnlijk als je een e-mail stuurt naar de support van Labradoodle geheimen met het e-mailadres waarmee je je aankoop gedaan hebt, leveren ze het je gewoon weer opnieuw aan.

 3. Heb ’t ebook aangeschaft, en ook de linkjes voor de bonussen gekregen maar ze werken niet.
  Gemaild en kreeg ik ’t nog eens gestuurd, weer werkt het Niet, inmiddels 2x opnieuw gemaild incl de melding dat het niet is wat ik ervan verwacht het en gebruik wil maken van mijn herroepingrecht.
  Nog steeds niks gehoord.
  Dus ik wacht nog 24 uur en dan ga ik ermee aan de slag en werk van maken.

  Wat mij betreft is dit niet pluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending