Review: Border collie geheimen (Henk Bakker)

De border collie, wie kent hem niet? Jij waarschijnlijk wel, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Je bent je waarschijnlijk aan het oriĆ«nteren voor de aanschaf van een border collie en je bent op zoek naar informatie. Nou .. dan ben je hier aan het verkeerde adres šŸ˜‰ Nee hoor, je zal de informatie waarschijnlijk wel vinden hier. Vandaag hebben we namelijk het ebook Border Collie Geheimen van Henk Bakker in onze review. We komen zo af en toe wat ebooks tegen over honden en de aanschaf en verzorging of training daarvan en zo is het vandaag ook. Border Collie Geheimen. Is het wat, of kan je het beter links laten liggen? Lees snel verder en kom er achter!

De verkoper(s)
De verkoper achter Border Collie geheimen is Henk Bakker, ten minste.. dat moeten we geloven. Als we Henk Bakker echter opzoeken, vinden we niets. Helemaal niets (behalve dan de salespage van Border Collie Geheimen. Op de salespage vinden we ook geen KvK gegevens of iets wat erop lijkt dat er een bedrijf achter zit, maar wij zijn niet voor Ć©Ć©n gat te vangen. Als we wat verder spitten komen we een naam Blue Sky Marketing tegen. Dan gaat er ineens een belletje rinkelen. Waar kennen we die ook al weer van? Henk BakkerOplettende trouwe lezers zullen heel misschien een idee hebben, maar ik zal je even helpen ;). Blue Sky Marketing is dezelfde partij die achterĀ Blue Sky Marketing, fictief persoon, geen KVK, eerder gezien bij ebook Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador van Jan Jacobs. Dus Jan Jacobs en Henk Bakker zijn Ć©Ć©n en dezelfde persoon? Juist! En ze zijn niet echt?? Nogmaals juist! Henk Bakker is een fictief persoon, omdat de maker van het product zelf niet achter zijn product staat. Waarschijnlijk zelfs geen hond heeft en al helemaal geen Border Collie of Labrador.

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Border Collie Geheimen lijkt best op die van het Labrador ebook van dezelfde maker. Je wordt een beetje getriggerd met de problemen die een Border Collie kan hebben, maar die eigenlijk voor elke hond geldt, zoals blaffen als je niet thuis bent, opspringen, niet luisteren en ga zo maar door. Hondenbezitters kennen het wel. Het ebook van Henk Bakker heeft de oplossing voor al je problemen en meer. Henk bakker gaat je leren waarom een border collie springt, waarom hij blaft enz, zodat je er zelf wat aan kunt doen. Ook laat hij je wat andere praktische tips zien voor het aanschaffen van een border collie. Zo kan je namelijk geld besparen op de aanschaf (we zijn benieuwd naar deze tip). De salespage komt redelijk standaard tell-sell over, maar bevat niet heel veel beloftes die niet waar gemaakt kunnen worden. Wel zijn we benieuwd wat de oplossingen zijn die Henk Bakker daadwerkelijk aandraagt en of ze logischerwijs effectief zouden kunnen zijn.

Wat krijg je?
Het totale pakket Border Collie Geheimen is best uitgebreid. Het bestaat uit een aantal boeken in ebook (PDF) formaat die allemaal van pas komen als je een border collie bezit, of als je van plan bent om een border collie aan te schaffen. Om te beginnen natuurlijk Border Collie Geheimen. Dit ebook beschrijft alles over de border collie van het beginnen met uitzoeken, tot training en voeding. Het ebook bevat 179 pagina’s en is in duidelijke taal geschreven. De ideeĆ«n die erin staan vinden wij goed. Zo wordt er een pleidooi gehouden tegen broodfok en ook de dieper gaande informatie is goed onderbouwd. Vervolgens krijg je nog een aantal bonus ebooks, namelijk:
– Honden training geheimen:In dit ebook wordt beschreven hoe je je hond moet trainen. Het beschrijft wat je wel en wat je juist niet moet doen en geeft je een aantal tips die van pas komen tijdens de honden training. Het bevat 27 pagina’s.
– Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy: Dit ebook van 27 pagina’s beschrijft een beetje de basis voor het uitzoeken van een puppy en de verzorging ervan. Het is relatief oppervlakkig en geeft weinig nieuwe informatie dan het ebook Border Collie Geheimen, maar goed een gegeven paard moet je niet in de bek kijken ;).
– Je hond de baas: Dit ebook van 36 pagina’s beschrijft hoe je de baas wordt over je eigen hond. Hoe je de roedeleider wordt en hoe je daarmee gedragsproblemen voor kunt zijn, of kunt verhelpen. Je leert in het kort, hoe je echt de baas wordt over je hond, zoals de naam van het ebook al doet vermoeden. Er staan prima tips in, maar ook dit ebook is soms wat oppervlakkig.
– Acht technieken om je hond te laten komen (naar je toe te laten komen dus ;)): Dit ebook bevat 16 pagina’s waar,in relatief groot lettertype, 8 tips in beschreven zijn om je hond naar je toe te laten komen. Voor hondenbezitters een beetje open deuren, maar voor nieuwe hondenbezitters zitten er goede tips tussen.Border Collie Geheimen

Wat vinden klanten?
We vinden geen reacties van klanten op het internet. Geen positieve, maar ook geen negatieve. Wel vinden we een aantal reacties op een gratis nieuwsbrief die gratis verstrekt wordt. Deze nieuwsbrief wordt als behoorlijk waardevol beschouwd en bevat een fractie van het ebook Border Collie Geheimen.

Wat is de prijs?
Het totale pakket bestaande uit het ebook en de bonussen kost je ā‚¬37,- (daar is de marketing technische 7 weer in het bedrag). Die prijs vinden we om eerlijk te zijn prima. Je krijgt een hoop informatie voor die prijs en meer bonussen dan je bij andere producten in ontvangst mag nemen. Op het gebied van de prijs is er dus niets mis met Border Collie Geheimen.

Eindoordeel
Het ebook Border Collie Geheimen is in onze ogen een prima boek als je op zoek bent naar informatie over het specifieke hondenras de border collie. Het totale pakket bevat veel informatie, hoewel soms wat oppervlakkig, maar het feit is dat het ebook waar het om gaat een prima bron is waar je alle informatie over de border collie uit kunt halen. Het is duidelijk en begrijpelijk geschreven en je kunt zien dat er aandacht aan besteed is. In de eerste instantie hadden we dat niet verwacht, aangezien er een valse naam en geen KvK nummer of andere contactgegevens zichtbaar zijn op de salespage, maar na het inzien van het ebook veranderde die gedachte al snel. Ben je op zoek naar een bron van informatie over een border collie, of het nu om aanschaf, trainen, verzorgen of andere zaken gaat, dan is Border Collie Geheimen een prima product voor jou! Van ons krijgt het 4 sterren. De vijfde kunnen we niet geven, omdat de contactgegevens niet te vinden zijn zonder veel speurwerk.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Henk Bakker te vertrouwen?
  • Is Henk Bakker een fraudeur?
  • Is Border collie geheimen het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Border collie geheimen van Henk Bakker?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Border collie geheimen van Henk Bakker? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending