Review: Smakelijk Paleo (Irene de Bloïs)

Hadden we een week of 2 geleden nog de uitspraak dat Paleo helemaal HOT is, in onze review van de Paleo Lifestyle. Nu hebben we een review over een ander Paleo product. Het gaat om een Paleo receptenboek genaamd Smakelijk Paleo. We hebben het ebook weten te bemachtigen en we zijn erg benieuwd naar de Paleo recepten die er in staan. Is het gewoon een kale opsomming van recepten die jij of ik zelf ook in een Word documentje kunnen bijhouden, of biedt het daadwerkelijk een goede basis voor jouw Paleo recepten? Daar gaan we achter komen!

De verkoper(s)
De verkoper van het geheel is Irene de Bloïs, maar als we haar proberen te vinden op het internet, krijgen we enkel een Youtube kanaal en een Facebook account waarop heul veul andere affiliate producten gepromoot worden. Als we echter wat verder spitten, komen we een bekende tegen. Het domein lijkt geregistreerd te staan op naam van Remon Verburg. Een internet marketeer die we al kennen van een paar jaar geleden. Het lijkt erop dat hij zijn vrouwelijke kant laat zien en met zijn alter ego “Irene de Blois” een graantje mee wil pikken van de Paleo Revolutie waar Mitchel van Duuren zich mee bezig houdt. (Dit merken we ook wel als we na downloaden van het ebook de mails ontvangen van Irene. Deze staan vol met affiliate links en promoten enkel andere producten). Irene de Bloïs lijkt dus geen echt persoon te zijn en puur in het leven geroepen te zijn om de maker van Smakelijk Paleo een lieve en leuke jongedame te vinden ;).

Irene en Remon

Irene en Remon

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Smakelijk Paleo gooit het vooral over de boeg van afvallen en kilo’s die wegsmelten. Ook de gezondheid lijkt ook een plekje te hebben, maar is duidelijk ondergeschikt aan afvallen. Het lijkt er op de salespage een beetje op dat iemand het geschreven heeft zonder daadwerkelijk goede kennis van Paleo te hebben. Er worden een paar voordelen genoemd die niet echt onderbouwd zijn, zoals dat je je “zekerder” gaat voelen? Mjah dat zien dan even niet, maar dat kan geheel aan ons liggen. Je wordt Fit en vitaal en je detoxt en je valt snel af. De salespage staat trouwens behoorlijk vol met typfouten, dus het lijkt erop dat Remon Verburg deze salespage wel heel snel in elkaar geflanst heeft. De beloftes die gedaan worden zijn niet concreet, dus kunnen nooit waargemaakt worden. Dat vinden we jammer. De salespage is verder niet schreeuwerig met knalrode vetgedrukte letters, maar mist wel behoorlijk wat inhoud.

Wat krijg je?
Smakelijk Paleo kent twee varianten, twee smaakjes zeg maar. 30 minuten Paleo, waarin 40 recepten staan van recepten die binnen 30 minuten klaar zijn (zijn dat niet 80% van de gerechten die men doordeweeks klaarmaakt?) en een ebook Smakelijk Paleo, welke 250 recepten bevat verdeeld over een aantal categorieën. Behalve de logische verdeling in ontbijt, lunch, desserts, diner en sauzen, is dit ebook ook verdeeld op basis van ingrediënten, zoals kip recepten, Rood vlees recepten, salades, vis enz. Dit vinden we een leuke verdeling die we niet vaak zien naast de standaard. De recepten zijn goed beschreven volgens een vast stramien. Links van de pagina vind je de ingrediënten. Rechts van de pagina vind je de bereidingswijze en onderin de pagina vind je in veel gevallen een foto van het resultaat. Zo kan je een beetje afkijken hoe je poging er uiteindelijk uit moet komen te zien. Er zitten hier en daar wat spelfoutjes in de teksten, maar dat kan de beste gebeuren 😉 (bij ons vliegen ze je ook om de oren ;)) Bij Smakelijk Paleo krijg je gratis het ebook 30 minuten Paleo, dus je hebt de keuze uit 40 of 290!! recepten. Je kunt hier dus wel even mee vooruit. Niet elke recept is even smaakvol in onze ogen, maar smaken verschillen natuurlijk. Het feit is wel dat de recepten prima passen binnen een Paleo levensstijl.

Wat vinden klanten?
We hebben helaas weinig klanten gevonden die iets over Smakelijk Paleo te zeggen hebben. We vinden de gebruikelijke affiliate blogs, waarin het ebook zonder verder op de inhoud in te gaan de hemel in geprezen wordt. Echte ervaringen kunnen we helaas niet vinden. Noch negatief, noch positief. Dit terwijl het product toch al sinds begin 2015 op de markt staat.

Smakelijk Paleo pakket

Smakelijk Paleo pakket

Wat is de prijs?
De prijs voor Smakelijk Paleo valt reuze mee. Het ebook 30 minuten Paleo met 40 recepten kost je €6,95, en de prijs voor Smakelijk Paleo met 290 recepten (dus inclusief 30 minuten Paleo) kost je €12,95. Dat is in onze ogen relatief goedkoop. Zelfs Mitchel van Duuren waagt zich niet aan deze prijzen (zijn ebooks zijn wel vele malen beter aangekleed). De prijs voor Smakelijk Paleo is dus prima te noemen.

Eindoordeel
Hoewel we het niet helemaal eens zijn met een fictief persoon neerzetten om sales te genereren, vinden we het ebook Smakelijk Paleo toch een relatief goed product. De kwaliteit van de recepten is prima te noemen en ook de lage prijs zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt. De recepten vallen prima binnen een Paleo levensstijl en ook de groepering van de recepten vonden we aangenaam. Het aantal recepten is hoog voor de prijs, dus de prijs kwaliteit verhouding is goed. We vonden wel dat de mails die gestuurd worden nadat je het product aangeschaft hebt, wel erg gespitst waren op het verkopen van meer producten. In 5 dagen hadden we al 4 mails te pakken waarin andere producten gepromoot worden. Hier kan je je echter gewoon voor uitschrijven dus dat mag de pret niet drukken voor Smakelijk Paleo. Het product is prima voor de prijs.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Irene de Bloïs te vertrouwen?
  • Is Irene de Bloïs een fraudeur?
  • Is Smakelijk Paleo het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Smakelijk Paleo van Irene de Bloïs?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Smakelijk Paleo van Irene de Bloïs? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending