Review: Money Mastery (AllesOverCrypto)

Crypto Crypto Crypto, Voor de derde keer op rij gaan we het over een Crypto product hebben. Ditmaal niet specifiek een cursus, maar een product dat gemaakt is voor de luie Crypto handelaar die zelf niet veel technische analyse wil doen, maar veel op een presenteerblaadje aangereikt krijgt. We hebben het over Trading signalen en alles wat daarbij komt kijken. Het product komt van een bekende van ons (wie is er eigenlijk nog geen bekende van ons na al die jaren reviews schrijven?) namelijk Alles over Crypto. Ze hebben een breed scala aan producten die gericht zijn op, hoe kan het ook anders, Crypto!.

We hebben al eens eerder producten van Alles over Crypto gereviewed, namelijk de Cryptocurrency Beginnerscursus en het Crypto Portfolio (Crypto Parels) De naam van het product dat we vandaag gaan reviewen is Money Mastery en als we alleen op die naan afgaan, draait het erom om je geld goed te beheren. Dat is natuurlijk niet zo smeuïg, dus er zal vast meer achter Money Mastery zitten dan de naam zo doet vermoeden. Wat is het precies? Wat krijg je voor je geld, maar bovenal: Is Money Mastery van Alles Over Crypto je geld waard? Daar ga je vandaag achter komen! Lees snel verder!

De verkoper(s)
Het product Money Mastery wordt in de markt gezet door Alles Over Crypto. Dit bedrijf, gevestigd in Alkmaar bestaat al sinds 2017 en is dus al een ruime tijd bezig met het in de markt zetten van producten die Crypto gerelateerd zijn. Zoals hierboven genoemd, hebben we al eerder een paar producten gereviewed van Alles Over Crypto. We weten dus al wie er achter het bedrijf Alles Over Crypto zitten. Het is ook voor jou als lezer niet heel lastig om dit te achterhalen, want alles wordt netjes transparant weergegeven op de website AllesOverCrypoto.nl en ook op de salespages zien we genoeg informatie waaruit we snel de makers van dit product kunnen achterhalen. Zit je al op het puntje van je stoel? Vooruit dan…

Alles Over Crypto is begonnen door door drie heren, namelijk Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Naast deze drie heren is er nog een groot team aan content creators, copywriters, designers en coaches actief. Het team bestaat uit zo’n 20 personen en als we het kantooradres bij de KVK nagaan lijkt het erop dat veel van deze personen remote werken en nooit het kantoor van de binnenkant gezien hebben 🙂. Dat hoeft in deze tijd (Corona lockdowns achter de rug) van thuiswerken en remote werken natuurlijk geen probleem te zijn. Om het complete team te gaan bespreken lijkt ons een beetje overbodig. Wil je meer over de oprichters weten, dan kun je even spieken bij het stukje De verkopers van Deze review. Laten we het erop houden dat iedereen uit het team een passie heeft voor crypto en dat ze al een tijdje met crypto bezig zijn. Ze weten dus waar ze het over hebben en weten dit goed uit te dragen via de informatie die ze delen in Money Mastery. In het verleden zijn er losse producten verkocht door de mannen van Alles Over Crypto, maar sinds een tijdje hebben ze zich volledig gestort op één product dat alles omvattend is, namelijk Money Mastery.

Wat claimt de verkoper?
Volgens de salespage van AllesOverCrypto is Money Mastery jouw one stop shop voor alles wat maar met blockchain en crypto te maken heeft en zal het ervoor zorgen dat jij toekomst klaar bent voor deze nieuwe economie. Als je dat in één zin leest, weet je natuurlijk nog niet heel veel, dus verderop in de webshop van de website vinden we een iets betere beschrijving van wat Money Mastery precies is. Money Mastery is een volledige training van 3 maanden (uitgaande van een uur per dag) waarmee jij een alle ins en outs van crypto en blockchain leert. Zo leer je in de eerste instantie de basis van blockchain en wat het voor iedereen (inclusief het bedrijfsleven) kan betekenen. Uiteraard is een toepassing van de blockchain de crypto valuta, waar je ook alle ins en outs van leert.

Alles over crypto

Alles over crypto

Je leert traden, analyseren, maar ook het veilig opslaan van je crypto valuta zijn onderdeel van de lessen. In zowel video als tekst krijg jij lessen aangeboden die je aan het eind van de cursus tot een daadwerkelijke eindtest brengen waar je een certificaat mee kunt scoren. Volgens Alles over Crypto kun je met dit certificaat aantonen dat je alles over crypto en de blockchain weet en dat kan je natuurlijk inzetten voor je toekomstige baan in blockchain technologie. Of dit laatste daadwerkelijk zo is, vragen wij ons af. De cursus is niet erkend door enige opleidingsinstelling en de vraag naar crypto en blockchain zal in grote mate liggen in het ontwikkelen ervan. Dit valt juist weer buiten deze cursus.

Volgens de makers kun je met deze cursus wel eindelijk succesvol van start gaan (definitie van succes is vrij vaag natuurlijk) en kun je geld verdienen in de Crypto markt (maar ook verliezen natuurlijk). Als we de salespage moeten geloven worden vooral de lusten en niet de lasten aangestipt. Natuurlijk verkopen de lasten niet, dus voor een salespage logisch dat die weggelaten zijn. Er worden in ieder geval geen beloftes gedaan die met een korrel zout niet waargemaakt kunnen worden. Er worden geen bedragen genoemd en onderaan elke pagina binnen de website is een disclaimer te vinden met veel kleine lettertjes die neerkomt op: Wij garanderen niets. Alleen spelen met geld dat je kunt missen. Iets wat voor een semi financieel product een must is om eronder te zetten.

Wat krijg je?
Money mastery bestaat uit een aantal producten bij elkaar geraapt en samengepropt tot één groot product waar alles wat je nodig hebt in zit. Daar is de prijs uiteraard ook naar, maar daarover later meer.

Crypto parels

Crypto parels

De 10 Crypto Parels: In deze Crypto parels staat beschreven welke crypto munten de komende periode interessant zijn en waarschijnlijk sterk gaan stijgen. Dit is het product voor de luie crypto handelaar, die eigenlijk niet de hele dag achter de schermen wil hangen. De tips uit deze crypto parels hebben zich soms bewezen, maar de resultaten dei we gezien hebben zijn tot nu toe alleen in een Bull market (stijgende markt) gemaakt. In de Bear market waar we nu in zitten zijn de resultaten nog niet heel fantastisch. Uitzonderingen daar gelaten. Naast de Crypto parels bevat dit e-book ook nog de standaard informatie om crypto te kopen, een kort introductie over crypto algemeen en wordt natuurlijk het onderdeel veiligheid niet overgeslagen. Een product op zich, dan het in het verleden ook was. Tegenwoordig is dit ook onderdeel geworden van Money Mastery. Zie onze review over Crypto Parels
VIP Community ‘The Zone’: Deze comunnity die zich op Discord bevind is de kracht achter Money Mastery. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe crypto signalen. In contact komen met gelijkgestemden en van elkaar leren? Dan zit je in de Discord van Money Mastery goed. Discord is een server met een aantal chatkanalen waar je als eerste de informatie van Money Mastery ontvangt. Let er wel op dat je niet alle signalen klakkeloos volgt. Je kan dan nog wel eens voor nare verrassingen komen te staan. Het team van Money Mastery is vaak op deze Discord te vinden en als je ergens ondersteuning bij nodig hebt, dan is dit de plek om die te halen.
Crypto Mastery; Dit onderdeel is eigenlijk voor de luie trader, maar ook het meest gevaarlijk als je eraan begint zonder dat je wat kennis opgedaan hebt. Natuurlijk kan je ook kennis opdoen in dit onderdeel, want dit onderdeel is eigenlijk het discord  en wat kanalen die daarop zitten. Het signaal kanaal, (hieronder zijn de signalen verder uitgelegd) en de mogelijkheid om hulp te krijgen van anderen in het discord kanaal. Daarnaast worden er via de discord nog livestreams aangekondigd die je kunt volgen. Deze livestreams bespreken de huidige markt, zodat je precies weet wat het sentiment op dit moment is.
Crypto Signals: Deze crypto signalen zijn signalen voor jou om trades te nemen. Wanneer moet je in welke crypto munt stappen en wanneer moet je er weer uit stappen om een zo hoog mogelijke winst te maken. Daarnaast bestaan de signals niet alleen maar uit signalen voor muntjes, maar ook van NFT’s. De signalen worden via de Discord van Money Mastery doorgegeven.

Money Mastery Discord

Money Mastery Discord

Crypto Masterclass: In deze 14 modules tellende Masterclass leer je daadwerkelijk van A tot Z wat crypto trading inhoudt. Tenminste.. Je krijgt een redelijke basis over traden :-D. De modules beginnen met uiteraard het aankopen van crypto, het veolig wegzetten in je eigen wallets en wat je allemaal kunt doen als je leeft van crypto trading. Uiteraard worden de trading platforms en een beetje basis technische analyse niet voergeslagen. Er worden een paar indicatoren benoemd waarmee je zelf een redelijk beeld vna de markt kunt krijgen en zelf kunt bepalen of je gaat kopen of verkopen, of zelfs gaat shortsellen. Deze masterclass staat in het teken van trading en het doel is om jou van de kennis te voorzien om een goede start emt traden van crypto te hebben. De opbouw van de masterclass is goed en de informatie is zelfs voor een leek goed te begrijpen.
Bonusmateriaal: Naast al het bovenstaande krijg je ook toegang tot verschillende e-books, waaronder de Bitcoin Bijbel, Crypto beleggingsgids en het Ultieme Investerings-Handboek. Ook dit zijn producten die voorheen los verkocht werden. Nu zitten ze gebundeld als bonus bij Money Mastery. Wil je nog meer bonusmateriaal? Dat kan in de vorm van een Altcoin magazine (andere coins dan bitcoin heten altcoins) en een template om je eigen trades in bij te houden. Zo kan je zien of je winstgevend bent, maar laten we eerlijk zijn. Je saldo zal dat ook prima aangeven :).
Certificaat: Als je na 3 maanden alle informatie opgeslurpt hebt van alle middelen die je ontvangen hebt, kun je een examen van 60 vragen doen waarmee je een certificaat kunt verdienen. Het certificaat klink misschien leuk, maar als je er bij een bedrijf mee aankomt weten we niet of je daadwerkelijk heel serieus genomen wordt 🙂 Je mag het examen net zo vaak overdoen tot je geslaagd bent, dus haalbaar voor iedereen ;).
Zoals je ziet bevat Money Mastery behoorlijk wat informatie in verschillende vormen. De informatie is duidelijk en goed te volgen. Zelfs als je weinig tot niets van Crypto, Blockchain of Bitcoin af weet is alles goed te volgen, omdat het allemaal stapsgewijs gaat. Je wordt niet direct in het diepe gegooid en dat vinden we wel positief. Je wordt aan de hand meegenomen en leert elke dag meer over Crypto en de Blockchain.

Wat vinden klanten?
We vinden een groot aantal positieve reviews over Alles Over Crypto in het algeheel. Niet direct specifiek over Money Mastery, maar de algemene tendens is positief. Het cursusmateriaal (dat ook in dit pakket zit), wordt goed ontvangen. De gebruikers vinden het materiaal goed te volgen en in vele gevallen eye openers. Dit laatste zien we vooral terug in combinatie met “nieuw in crypto” en “crypto was abacadabra”.

Voor nieuwelingen in crypto is het dus een heel goede start om de ins en outs van crypto te leren kennen. Heel af en toe vinden we verhalen van succesvolle trades, maar die komen we niet veel tegen op onze bekende kanalen. Dat kan natuurlijk liggen aan het feit dat er niet vaak gesproken word over winsten of (vooral) verliezen. Echter als er veel verliezende signalen zouden zijn en de ervaringen met Money Mastery slechter waren, dan hadden we dat wel terug gezien in de reviews die we op verschillende platforms vinden en dat is niet het geval. Over het algemeen wordt de cursus dus complet en goed te volgen gevonden. Dat de prijs wat aan de hoge kant is voor iets dat niet gegarandeerd zijn investering terugverdient wordt niet als negatief ervaren.

Wat is de prijs?
Zoals hierboven vermeld wordt de relatief hoge prijs niet als negatief ervaren. De prijs voor Money Mastery is, hou je vast, €1197,-. Bijna 1200 euro dus. Je kunt dit betalen in termijnen van drie maanden die dan €397,- per drie maanden kost. Betaal je dus in termijnen, dan ben je zo’n 33% meer kwijt aan het product (€1588 per jaar!!!) wat in onze ogen niet echt nodig is. Als je het product per jaar betaalt, ben je 100 euro per maand kwijt. Iets wat op zich nog wel op te hoesten is. Dat een termijnbetaling de prijs zo veel hoger moet maken vinden we nogal schofterig. Je wordt bijna gedwongen om het jaarabonnement tegen die €1200 euro per jaar af te sluiten zodat je niet nog meer geld kwijt bent voordat je überhaupt bezig kunt gaan met traden.

Money Mastery

Money Mastery

Als we die misstap van Alles Over Crypto even links laten liggen en uit gaan van een prijs van €1200 euro, is Money Mastery dan nog je geld waard? Op die vraag moeten wij volmondig ja antwoorden. De cursus bevat daadwerkelijk een schat aan informatie. Via het lesmateriaal alleen al leer je niet alleen de basis over blockchain en crypto, maar ook trading technieken die niet alleen op crypto toe te passen zijn, zijn onderdeel van het pakket. Ook de toegang tot de community en de crypto signalen zorgen ervoor dat je, mits een beetje inzet van je eigen kant zou je in theorie het bedrag van de cursus wel terug moeten kunnen verdienen, maar goed het blijft crypto 😉

Eindoordeel
We kunnen tot de conclusie komen dat Money Mastery een behoorlijk compleet product is. Daar is de prijs natuurlijk ook naar. We zijn ervan overtuigd dat je van beginner tot gevorderde voldoende informatie uit dit product kunt halen om onderbouwde Trading en investeringskeuzes op het gebied van Crypto te maken. Of je daadwerkelijke een grotere baankans hebt met het “Certificaat” dat je uiteindelijk behaalt, betwijfelen we. Over het algemeen zijn de banen meer te vinden in het ontwikkelen voor verschillende Blockchains, dan dat je weet welke altcoins het dit jaar waarschijnlijk beter doen dan de rest. Aan de andere kant heb je, als je goed kunt traden ook geen certificaat nodig om ergens aan de slag te gaan, want dan verdien je je eigen geld. Zoals gezegd is de informatie compleet, goed te volgen en bestrijkt het zo’n 90% van alles wat je nodig hebt om wegwijs te zijn in Crypto en de Blockchain. Dat je er signalen bij krijgt voor aan en verkoop is natuurlijk fantastisch, maar doe wel je eigen onderzoek naar deze signalen. Als je alle informatie die Money Mastery bevat tot je neemt, kun je dat in ieder geval. Of je dan nog geld over hebt om daadwerkelijk crypto, of nft’s aan te kopen dat is aan jou.

Let op!: Crypto is een markt die je kan maken, maar vooral ook breken. Veel investeerders verliezen (veel) geld met crypto. Money Mastery kan je helpen de markt beter te begrijpen, maar het is geen heilige graal die je (snel) rijk maakt. Doe altijd je eigen onderzoek en volg niet klakkeloos de signalen die je aangeboden worden. De kans van een Pump en Dump scheme is altijd aanwezig. Beleg daarom ook alleen met geld dat je echt kunt missen. Noem het je Fuck You money, maar beschouw het zodra je begint met traden met crypto als “Verloren”. De kans dat dat werkelijkheid gaat worden is namelijk erg groot.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is AllesOverCrypto te vertrouwen?
  • Is MoneyMastery het geld waard, of niet?
  • Wat zijn de ervaringen met Money Mastery van AllesOverCrypto?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Money Mastery van AllesOverCrypto? Laat dan een bericht achter!

Wij geven Money Mastery de volgende score
  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support

Een reactie op “Review: Money Mastery (AllesOverCrypto)

  1. Het meest complete product voor crypto dat ik gezien heb. In het begin is het een beetje overkill aan informatie, maar daar worstel je je snel doorheen. Veel kennis aanwezig daar!

    Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending