Review: Geld verdienen met opties

Ben je al een beetje bekend met beleggen 🙂 ? Dan heb je vast ook wel van opties gehoord. Misschien doe je er al wat mee, maar waarschijnlijk weet je nog niet precies hoe het werkt. Harm van Wijk speelt hier goed op in, want veel Nederlanders en Belgen beleggen, maar weten nog weinig van opties af. We hebben van Harm een reviewcopy gekregen van zijn nieuwe boek Geld verdienen met opties. Uiteraard kunnen we het niet maken om er dan geen review over te schrijven.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Harm van Wijk. In zijn boek vertelt hij iets over zichzelf, namelijk dat hij economie gesturdeerd heeft en dat hij sitemanager is geweest van dft.nl, het financiele gedeelte van de Telegraaf. Op dit moment werkt hij samen met onder andere SNS bank, Binck Bank, Alex en schrijft hij onder meer voor dft.nl, alex.nl en beurs.nl. Ook is hij oprichter geweest van de website Beursbulletin.nl, waar je adves en cursussen over beleggen kan volgen. Als we deze gegevens verifiëren zien we dat dit allemaal klopt. Geen valse namen en beweringen over zijn persoon. Dat is iets wat ook veel zegt over zijn product zelf. We zien wel dat hij voor het lanceren van dit ebook een cursus gevolgd heeft bij een redelijk bekende Nederlandse Internet Marketeer. Aan zijn gewone blogpagina waar bij zijn ebook op promoot kun je dat al een beetje zien aan de layout. Dat is echter niet belangrijk voor de waardering van zijn product.

Harm van WIjk

Harm van WIjk

Wat claimt de verkoper?
Eigenlijk claimt de verkoper, Harm dus, niet heel veel. Hij beweert op zijn salespage dat hij ervoor kan zorgen dat optie handel makkelijk voor je wordt. Door zijn duidelijke uitleg en de extra bonus Excel sheets kun jij makkelijk beleggen in opties. Dat lijkt hij goed waar te kunnen maken kunnen we zeggen na het lezen van zijn ebook. Ook claimt hij dat je door het handelen in opties winst kan behalen. Dit lijkt ons ook een redelijke aanname.

Wat krijg je?
Je krijg een ebook waar alle informatie in staat waarmee je een veilige optie strategie op kan zetten. Tevens krijg je vier Excel sheets, waarmee je kan berekenen of het veilig is om de opties die je op het oog hebt aan te schaffen. Als klap op de vuurpijl krijg je nog korting op optiealert.nl. Dit is een service die je begeleidt in het beleggen in opties. De korting hierbij varieert tussen de €100,- en €200,-.

Geld verdienen met opties

Geld verdienen met opties

Wat vinden klanten?
We kunnen weinig positieve noch negatieve reacties vinden behalve de reacties die op zijn salespage staan. Hij komt in iedergeval niet als oplichter naar voren en met zijn staat van dienst is dat een goed teken. Harm opereert namelijk al een geruime tijd op het internet en als hij als oplichter te boek zou staan, was dat wel te vinden. Ook zijn optredens in radio en televisieprogramma’s zorgen voor een vorm van vertrouwen.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale product, dus het ebook met de Excel sheets die veel voor je betekenen en berekenen is €47,- We vinden dit meevallen door een product als dit. Vaak zijn producten die met beleggen te maken hebben veel duurder. Denk maar eens aan de eerder gereviewde Beleggen met de Iron Condor methode, die twee keer zo duur is. €47,- vinden we dus niet al te veel geld voor een product als dit.

Eindoordeel
Het ebook beschrijft in een duidelijke taal het wikken en wegen van handelen in opties. Elk stukje theorie wordt netjes verduidelijkt met voorbeelden en de eventuele risico’s worden netjes beschreven. Het boekje leest lekker weg en we moeten eerlijk zeggen. Het zit goed in elkaar. Je wordt aan de hand meegenomen met het handelen in opties. Na het lezen van dit ebook en het toepassen van de strategie die Harm beschrijft als bonus hebben zelfs wij een testrun durven maken. Het resultaat hiervan was beter dan we konden verwachten. De Excel sheets die we als bonus kregen kwamen hierbij goed van pas.

Een kleine kanttekening van onze kant. Beleg alleen met geld dat je kan missen. Veel mensen vergeten dat in deze economische tijden nog wel eens.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Een reactie op “Review: Geld verdienen met opties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending