Review: Afvallen met hardlopen

Een van de oudste vormen van sporten is hardlopen. Dat kunnen we met zekerheid zeggen. Al voor de grieken de marathon hadden, werd er al hard gelopen. De makers van het boek Afvallen met hardlopen hebben hier een markt in gevonden en een ebook over geschreven. Gelukkig kregen we een reviewcopy van de makers, zodat we deze net als veel andere PayPro producten eens goed onder de loep konden nemen.

De verkoper(s)
Het bedrijf dat achter dit product zit is diginamics.nl en is gevestigd in een woonwijk in Rotteram. Diginamics bestaat in iedergeval uit drie personen: Max Veenstra, Ward de Rooij en Thomas Storm. Van deze laatste twee kunnen we vinden dat deze aan de Erasmus universiteit van Rotterdam gesturdeerd hebben. Het bedrijfje houdt zich bezig met internet marketing, webshops maken en WordPress. We kunnen weinig uit hun portofilio van de Nederlandse website halen. Gelukkig zien we ook nog een Engelse versie voorbijkomen, waarbij we kunnen zien dat het bedrijfje zich bezig houdt met nichemarkten en het geld verdienen hiermee. Ze zijn vooral actief op het gebied van hardlopen en energiebesparing. Blijkbaar zijn dat goede niches om geld mee te verdienen.

Wat claimt de verkoper?
De verkopers claimen dat je met hun “bestseller” gemakkelijk en gezond op je streefgewicht kan komen. Hoewel die claim van bestseller niet lijkt te kloppen, kunnen ze andere claims, zoals gezond en verantwoord afvallen en de claim dat ze informatie geven die je nodig hebt, wel waar maken. Er worden verder geen claims gedaan die onwerkelijk lijken, zoals binnen twee weken 15 kilo afvallen. Dit pleit voor ze. De salespage is niet schreeuwerig, maar somt prima op waar het ebook over gaat.

Wat krijg je?
Het product bestaat uit een ebook waar alle informatie in staat. Aan het einde van het ebook staan er nog een paar hardloopschema’s en tips over voeding die andere marketeers als aparte bonussen meegeven, maar het trio heeft besloten dat alles in één ebook gaat.

Afvallen met hardlopen

Afvallen met hardlopen

Wat vinden klanten?
Klantenreacties kunnen we nog niet vinden op het internet. Geen positieve, maar ook geen negatieve reacties. Dat is natuurlijk wel een beetje vreemd voor een “bestseller” ;). Ook op de salespage kunnen we geen eravringen van klanten vinden, geen echte en geen neppe.

Wat is de prijs?
De prijs voor het ebook is €14,95. Dat is voor een ebook niet veel. Vaak zie je ebooks voor veel hogere prijzen op het internet verschijnen. Natuurlijk kun je geen grote geldbedragen verdienen door het lezen van dit ebook, maar als je een identiek boek uit de schappen van de winkel zou kopen ben je waarschijnlijk het dubbele kwijt.

Eindoordeel
Het ebook afvallen met hardlopen is een super compleet naslagwerk voor iedereen die de theoretische kennis achter het hardlopen op wil doen. Alle facetten die wij vooraf konden bedenken over hardlopen stonden in dit boek beschreven en zelfs meer. Qua informatie is ontbreekt er dus niets. Wat ons wel opviel is dat er op bijna elke pagina in het boek een grammatica of spelfout te vinden is. Natuurlijk kan een foutje gebeuren, maar we raden de heren aan om toch alles nog even na te lezen en de foutjes eruit te halen. Verder is het een perfect boek voor iedereen die meer informatie wil hebben over hardlopen en hoe je door middel van hardlopen en wat andere extra tips gewicht kan verliezen.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending