Review: Wintersport op je bord (Sander Heuvelman)

Ga je binnenkort op wintersport, of heb je misschien wel een wintersport zomerfeestje? Dan kan je je natuurlijk al helemaal inleven op de sneeuw (hoewel dat bij het zomerfeestje wat lastiger wordt) en alles wat er bij wintersport komt kijken. Daar hoort natuurlijk ook het eten bij. Wie is er nou geen fan van de Croq Madame, de Flammenkuchen of de bekende Kaiserschmarrn? Dan is er nu een speciaal receptenboek voor jou als wintersporter waar alle bekende recepten in staan van alle (bekende) wintersportlanden. Het is gemaakt door een wintersportliefhebber met de naam Sander Heuvelman. Of het ook waar voor je geld is? Daar gaan we vandaag achter komen in deze review. Lees snel verder!

Sander Heuvelman

Sander Heuvelman

De verkoper(s)
De verkoper van Wintersport op je bord is Sander Heuvelman. We hoeven maar weinig moeite te doen om er achter te komen dat hij gewoon onder zijn eigen naam opereert. Zijn kvk nummer en bedrijfsgegevens zijn netjes zichtbaar op de salespage en zelfs als we hem even verder checken zien we dat hij gewoon een echt persoon is. Hij beheert nog een website met de naam de Wintersportclub waar hij handige tips over wintersport deelt. Zijn eigen bedrijf heeft naast zijn hobby wintersport iets met beveiligingsadvies te maken. We kunnen eenvoudig stellen dat Sander schrijft vanuit zijn hobby en de kennis die hij heeft vanuit zijn eigen ervaring komt. Daar is niets mis mee, want we kunnen op het gebied van wintersportvoedsel dat in de wintersportgebieden te krijgen is natuurlijk weinig opleiding of scholing verwachten. Dat laten we dan in dit geval ook achterwege. Dat Sander gewoon is wie hij zegt dat hij is en dat hij transparant is over zijn gegevens is in onze ogen een pluspunt. Dat is tegenwoordig bij het verkopen van digitale producten niet heel gewoon meer helaas.

Wat claimt de verkoper?
Sander doet op verschillende plekken op het internet zijn verhaal over zijn Wintersport op je bord kookboek. Op sommige plekken gooit hij het over een boeg dat je zin krijgt in de wintersport en dan juist de lekkere gerechten van de wintersportgebieden op je bord wil hebben. Op zijn eigenlijke salespage gooit hij het over een andere boeg. Namelijk dat hij zorgt voor variatie in je eetpatroon. Daar zijn we het half mee eens. Ja het zorgt voor een variatie in je eetschema, maar deze gerechten zijn speciaal gemaakt voor de wintersport. Ze bevatten enorm veel energie (omdat je de hele dag op de piste staat) en zijn snel te maken. Het is zeg maar het fastfood van de piste. Gelukkig doet Sander daarom ook geen uitspraken dat je gewicht afvalt of dat je supergezond van de recepten wordt. Je krijgt met het receptenboek enkel de mogelijkheid om je favoriete wintersport gerecht te maken met eenvoudige stappen. Dat is alles. Op zich doet Sander dus geen uitspraken op zijn salespage die hij niet waar kan maken. We willen er verder ook geen woorden aan vuil maken ;).

Wat krijg je?
Het totale pakket lijkt in de vorm van een digitaal product een beetje karig. Het is enkel een e-book zonder verdere bonussen. Het e-book bestaat uit 115 pagina’s gevuld met 50 gerechten uit verschillende wintersportgebieden. De opmaak van het boek is niet heel bijzonder, maar de recepten staan goed beschreven. Je ziet in één oogopslag uit welk land het komt, voor hoeveel personen het is en wat de kosten zijn. Natuurlijk staan de boodschappen en de bereiding ook vermeld. Bij elk recept staat een afbeelding van het eindresultaat, zodat je snel kunt herkennen hoe jij het op je bord kreeg toen jij nog op wintersport was. De recepten zijn niet per land onderverdeeld of per type maaltijd, maar via een moeilijkheidsgraad, eenvoudig, uitdagend of zeer uitdagend. Naast deze drie categorieën is er nog de categorie sauzen, waar twee recepten van sauzen te vinden zijn. Er is gekozen voor een aanpak van 7 stappen per recept, waardoor er bij sommige stappen soms wat meer zaken samengepakt zijn. De recepten worden hierdoor echter niet complexer of onduidelijker, dus de aanpak is niet een leuk idee dat minder goed uitpakt. Zoals gezegd is de opmaak wat eenvoudig, maar niet slecht. Dat geldt ook voor de recepten en het e-book in het algemeen. Het ziet er net niet professioneel genoeg uit voor een drukklare versie van het boek, maar gelukkig wordt het e-book zowel in PDF als in Epub geleverd, zodat je het e-book ook via een e-reader kunt lezen. Het nadeel van de Epub versie is dat elke pagina gewoon een afbeelding is en je daardoor niet eenvoudig de tekst kunt vergroten. De Epub versie van het boek wordt daardoor niet echt gebruiksvriendelijk en eigenlijk relatief onbruikbaar (de meeste e-readers zijn namelijk zwart wit en vrij klein).

Wintersport op je bord

Wintersport op je bord

Wat vinden klanten?
We kunnen tot op heden nog geen klantenervaringen vinden, behalve die op de salespage zelf. Deze laten we altijd buiten beschouwing, aangezien wij van WC eend WC eend adviseren ;). Verder dan de salespage vinden we totaal geen ervaringen of reviews over Wintersport op je bord. Met 15 likes op Facebook en geen enkele recensie kunnen we dus niet echt opmaken wat andere klanten nou precies van dit e-book vinden. Misschien hebben wij als ppreviews.nl wel weer een primeurtje te pakken ;). Geen berichten betekent uiteraard ook geen slecht bericht, dus in dat opzicht is het positief.

Wat is de prijs?
De prijs van het e-book is €14,95. Voor een receptenboek met 50 recepten voor een specifieke doelgroep vinden we dat een prima prijs. Een echte bonus bij het product is er niet en het product ziet er qua opmaak vrij eenvoudig uit. De inhoud is echter prima te noemen. €14,95 vinden we daarom een prima prijs voor dit product.

Eindoordeel
Wil je wat variatie in je eetschema en wat wintersport fastfood toevoegen aan je dagelijkse maaltijden? Of wil je gewoon de recepten hebben van de gerechten die je tijdens de wintersport gegeten hebt of gaat eten? Dan heb je aan Wintersport op je bord een leuk boek. Er staan 50 recepten in die prima beschreven zijn en ook voorzien van voldoende informatie om ze te maken. Verwacht niet dat dit boek meer is dan een receptenboek, want dat is het niet (en dat wordt ook niet beweerd). De transparantie waarmee Sander zijn product verkoopt is prima. Dat zien we graag meer. Wat we wel jammer vinden is dat er een geforceerde 7 stappen methode is, waardoor sommige stappen een samenraapsel zijn van verschillende handelingen. Ook het feit dat de epub voor e-readers niet heel bruikbaar is, omdat de pagina’s enkel uit afbeeldingen bestaan en niet uit daadwerkelijke tekst is een minpuntje. Voor de prijs van €14,95 is het echter een prima e-book waarmee je zelf de gerechten die tijdens de wintersport zo populair zijn kunt maken.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Sander Heuvelman te vertrouwen?
  • Is Sander Heuvelman een oplichter?
  • Is Wintersport op je bord het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Wintersport op je bord van Sander Heuvelman?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Wintersport op je bord van Sander Heuvelman? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
4.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending