Review: De Ketorevolutie (Mitchel van Duuren)

Mitchel van Duuren, die we onder andere kennen van de Paleo Revolutie (toepasselijke naam) heeft zich gestort op een nieuwe hype in de wereld van de diëten en gewichtsverlies. We hebben het in dit geval over Keto. Keto ligt aan de basis van veel diëten en in het kort is het dat je lichaam overgaat op vetten als primaire brandstof. Het is behoorlijk effectief om gewicht kwijt te raken en dan vooral vet kwijt te raken. Mitchel heeft er een product om ontwikkeld in de vorm van de Ketorevolutie, waarmee hij je stap voor stap de wereld van Keto uitlegt. Met de basics, gerechten en een de toevoeging van intermittent fasting (meer daarover later in deze review) heeft hij een pakket ontwikkeld waardoor je meer vet verliest en meer tijd overhoudt. Benieuwd naar wat de Ketorevolutie precies inhoudt en of jij je geld er aan moet besteden om gewicht kwijt te raken? Lees snel verder om daar achter te komen!

De verkoper(s)
De verkoper van de KetoRevolutie zal je misschien wel bekend voorkomen. Hij doet namelijk al wat langer mee op de gezondheidsmarkt en heeft zich na het doorverkopen van zijn webshop eiwitpoeder.nl op de hype uit Amerika genaamd Paleo gestort. Paleo lijkt een beetje op Keto, maar Keto is wat strakker op het vermijden van suikers en koolhydraten. Hij heeft veel e-books en andere cursussen uitgebracht op het gebied van Paleo en is vervolgens eind 2018 met zijn Keto avontuur begonnen. Op beeld komt hij erg vertrouwd en vriendelijk over, maar het is in hart en nieren wel een zakenman. Natuurlijk wel een zakenman die zich onderscheid, want hij weet als geen ander dat tevreden en goed behandelde klanten voor meer omzet zorgen. Die visie past hij op alles toe en bij de producten die hij in het verleden uitgebracht heeft zie je dat terug in de kwaliteit die hij levert. Alles is tot in de puntjes verzorgd en de klanttevredenheid is erg hoog. In het begin van zijn reis door gezondheidsland pretendeerde hij nog niet dat er wetenschappelijke onderbouwing achter zijn producten zat. Alles was toen nog vanuit “ervaring” geschreven, maar bij zijn Keto producten zien we daar toch een kleine verschuiving in. Daar beweert hij dat hij samenwerkt met vooraanstaande wetenschappers op het gebed van voeding en dat betwijfelen we. Koffie drinken is niet hetzelfde als samenwerken helaas. Mitchel van Duuren heeft geen enkele opleiding op het gebied van voeding, maar wel op marketing. Dat laatste zien we in alles wat hij doet. Het sluit naadloos op elkaar aan en zijn marketing machine loopt als de gesmeerde bliksem. Hij weet ook genoeg bronnen aan te boren om zijn gebrek aan wetenschappelijk onderbouwde voedingskennis te doen vergeten. Al met al hoef je niet bang te zijn dat je bij Mitchel van Duuren niet krijgt wat hij beloofd, hoewel we sommige claims wel wat op het randje vinden. Daar is hij trouwens bij zijn Paleo producten ook voor op de vingers getikt. Is hij verder te vertrouwen? Ongewtijfeld! Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je je geld niet terug krijgt als je niet tevreden bent. Als marketing man heeft Mitchel die zaakjes prima op orde.

Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren

Wat claimt de verkoper?
Mitchel houdt zich in het begin van zijn salespage nog even op de vlakte wat betreft gezondheidsclaims. Hij beschrijft het keto dieet en dat veel mensen daarbij last krijgen van de Keto Flu (ketogriep) waardoor ze een keto dieet wat moeilijker vol te houden vinden. Natuurlijk heeft de methode van Mitchel hier een oplossing voor. Dat het keto dieet zorgt voor vet verliezen (en uiteindelijk ook op de moeilijke plekken) is al langer bekend, dus daar claimt hij niets dat niet waar is. Vervolgens valt hij toch in gezondheidsclaims die wat lastig te controleren zijn en waar geen wetenschappelijke bron voor te vinden is. Keto zou na de eerste 3 dagen namelijk de “gifstoffen afdrijven”. Iets waar je lichaam 24 uur per dag toch al mee bezig is, ook zonder keto. Net als de claim over verbetering van stramme spieren en gewrichten. Dit is lastig te meten en te bewijzen. Volgens de voedsel en waren autoriteit (waar Mitchel al eens door op de vingers getikt is), mogen dit soort claims niet, tenzij het een wetenschappelijk getest geneesmiddel is. De claims die bij de Na 21 dagen horen zoals een “stralende huid”, “herstel van jeugdige energie”, “gezonde schildklierfunctie komt terug (was die weg dan?)” en de “tekenen van lekkende darm worden gerepareerd” vinden we erg over het randje. We zien graag de wetenschappelijke bronnen hiervan voorbij komen, maar tot nu toe is het nog weinig anders dan een dieetgoeroe die de ander napraat zonder enig onderliggend wetenschappelijk bewijs. Dat vinden we jammer, want het Keto dieet is voor afvallen erg geschikt. Laten we eerlijk zijn. Jij bent niet geïnteresseerd in het keto dieet omdat het je lekkende darm zou repareren of dat het je jeugdige energie teruggeeft, maar gewoon om makkelijk een paar kilo kwijt te raken. C’est ca!. Mitchel heeft er wel vaker een handje van om erg Amerikaanse gezondheidsclaims en gezondheidsvoordelen die weinig wetenschappelijke basis hebben op zijn salespage te vermelden, maar in onze ogen is dat volledig onnodig. De producten die hij op de markt zet zijn eerlijke producten waar genoeg tijd en moeite in gestoken is en vele tevreden klanten kennen. Met een basis als het Keto dieet moet dat al helemaal makkelijk zijn om resultaten op het gebied van gewicht verliezen te zien. Resultaten die meetbaar zijn, en zelfs wetenschappelijk bewezen zijn.

Wat krijg je?
Zoals al eerder genoemd, besteedt Mitchel altijd veel aandacht aan zijn producten en dat is ook deze keer niet anders. Het totale pakket van de Ketorevolutie bestaat uit een aantal prachtig vormgegeven e-books (digitaal formaat) en een videocursus. Om te beginnen met:

Keto Revolutie

Keto Revolutie

De Keto Revolutie: Een 108 pagina’s tellend e-book waarin je het totale keto dieet uitgelegd wordt. Van welke voedingsstoffen je wel of niet moet nemen, tot het testen of je daadwerkelijk in ketose bent. In dit boek staan geen recepten en de opzet is wat “ruim” te noemen. Verwacht dus per pagina geen lappen tekst, maar hele kleine kopjes die erg snel weglezen. De informmatie die er in staat is erg compleet moeten we zeggen.

Intermittent fasting Handboek: Dit e-book van 64 pagina’s geeft de tweede troef van Mitchel prijs. Het intermittent fasten. Dit wil zeggen dat je van de 24 uur per dag slechts 8 uur (of iets meer of minder) mag eten. Je beperkt het de tijd per dag dus waarin je eet, waardoor je automatisch minder eet en meer tijd overhoudt. Het e-book behandelt alle informatie die je nodig hebt voor het toepassen van intermittent fasting.

21 dagen Keto revolutie kookboek: Dit 102 pagina’s tellende receptenboek bevat 63 recepten om 21 dagen keto mee te vullen. De recepten zijn allemaal Keto certified 😉 en bij elk gerecht staat hoeveel calorieën het bevat en wat de macro’s zijn. De porties zijn over het algemeen voor 2 personen. Er zit veel variatie in de gerechten, dus ze bestaan niet alleen maar uit veel kaas, eieren en mayonaise, zoals veel keto recepten zijn. Zo op het oog zien ze er nog smakelijk uit ook!.

DONE FOR YOU Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes: De naam zegt het al. Het is een lijst met een maaltijdplan voor een paar weken en de boodschappenlijstjes die je ervoor nodig hebt. Dit is voor de meest luie mensen 😉

De Volledig Keto Revolutie Videocursus: Deze videocursus, bestaande uit 20 video’s, komt qua inhoud overeen met het e-book de Keto Revolutie. Het is voor de mensen die niet graag willen lezen en Mitchel levert nou eenmaal geen luisterboek mee ;). De inhoud is gelijk, maar in plaats van tegen een aantal letters die woorden vormen aan te kijken kijk je naar het hoofd van Mitchel die je alles zelf uitlegt. Een welkome toepassing voor de mensen onder ons die Mitchel een Keto snoepje vinden ;).

Keto Revolutie pakket

Keto Revolutie pakket

De kwaliteit van zowel de video’s als de e-books is hoog. er is veel zorg aan besteed en het ziet er allemaal gelikt uit. Als pakket is het een compleet pakket waar wij niet veel in missen. Misschien een luisterboek voor diegenen die het in de auto willen luisteren, maar dan houdt het ook wel op.

Wat vinden klanten?
We vinden zoals we gewend zijn van producten van Mitchel een behoorlijk aantal positieve reviews en ervaringen over de gehele linie van het internet. Van Facebook en Instagram tot de bekende review websites en voedings- en afval blogs zijn er reviews en ervaringen te vinden over een vorm van keto revolutie. Deze ervaringen zijn over het algemeen in te delen in twee groepen. Niet positief en negatief, zoals je gewend bent, maar in de Keto ervaringen en de ervaringen met Mitchels Keto revolutie. Natuurlijk is Keto niet nieuw en wordt Keto al langer gebruikt dan Mitchel hierop inspeelt. De ervaringen met Keto zijn erg positief. Van makkelijk afvallen tot veel energie hebben en bijvoorbeeld een lagere bloeddruk. Toch zijn er ook wat negatieve kanten aan Keto, zoals hoofdpijn en lusteloosheid die vooral in het begin van Keto spelen. Deze klachten vallen onder de Keto Flu (ketogriep) en komen niet bij iedereen voor. De klachten gaan na een week vanzelf over. Andere minder positieve verhalen over Keto zijn vooral de vragen over wat er nou precies gegeten moet worden en welke recepten er zijn.
Daarmee komen we gelijk op de tweede groep ervaringen, want Mitchel speelt erg goed in op deze “klacht”. Hij levert de basale informatie vergezeld met een mooie lijst met lekkere recepten. Zijn boeken worden zoals altijd erg mooi gevonden en bevatten erg veel smakelijke gerechten. Ze maken Keto wat makkelijker, doordat je niet meer zo hoeft te zoeken naar nieuwe recepten. Daarbij wordt de introductie van het intermittent fasting door Mitchel ook als een aangename toevoeging beoordeeld. Over het algemeen zijn de reacties op de Ketorevolutie van Mitchel van Duuren dus erg positief, maar dat heeft ook erg te maken met de affectiviteit van een al oude bekende: het Keto dieet.

Wat is de prijs?
Was de Ketorevolutie voorheen nog verkrijgbaar in drie varianten met verschillende prijzen (van €27,- tot €37,-) is er nu enkel de versie te koop die als “Goud” bekend stond. Het meest uitgebreide pakket dus. Deze versie kost €37,- euro en voor die prijs ontvang je eigenlijk alles wat je nodig hebt om succesvol Keto te doen. Normaal gesproken krijg je enkel een eenvoudig product voor €37,- euro, maar bij Mitchel heb je nu gelijk een volledig product ontvangen waarmee je gelijk aan de slag kunt en Keto volledig in je levensstijl kunt toepassen. In vergelijking tot andere producten op de markt op het gebied van afvallen, zijn de prijzen vele malen hoger en de kwaliteit die je voor die hogere prijzen krijgt vele malen lager.

Eindoordeel
Als je gewicht wil verliezen door middel van een vorm van dieet en zeker wil zijn dat het effectief is, dan kom je eigenlijk al snel bij Keto uit. Keto is erg effectief en zorgt ervoor dat je relatief snel en blijvend vet verliest en ook nog lekkere dingen mag eten. Eigenlijk een Win Win situatie. Het enige probleem is dat het vinden van gerechten soms een probleem kan zijn en dat het maken van die gerechten soms iets teveel tijd kost. Daar komt Mitchel om de hoek kijken met zijn Ketorevolutie. Hij levert je een pareltje van een set Keto boeken op met lekkere en makkelijke recepten en een goede uitleg van het Keto principe. Breng daar het principe van intermittent fasting bij, dat ook een bewezen succes is en je zit gebakken met een goed product dat vet verliezen garandeert. Mitchel heeft dit goed door en weet op die manier altijd goede producten te maken die werken en waar iedereen tevreden mee is. Daar is de Ketorevolutie er wederom één van. Een prima product voor een prima prijs voor iemand die gegarandeerd gewicht wil kwijtraken.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?
  • Is Mitchel van Duuren een oplichter?
  • Is De Ketorevolutie het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met De Ketorevolutie van Mitchel van Duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over De Ketorevolutie van Mitchel van Duuren? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
4.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending