Review: Het handboek voor een stabiele bloedsuiker (Peter Jacobs)

Een stabiele bloedsuikerspiegel, wie wil dat nou niet? Jij waarschijnlijk wel, aangezien je anders waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen zou zijn. Je bloedsuikerspiegel heeft niet alleen voordelen voor iemand die suikerziekte heeft, maar kan voor iedereen voordelen hebben. Zo zorgt een stabiele suikerspiegel er voor dat je bijvoorbeeld je eetlust beter onder controle kunt houden en daardoor minder vreetbuien hebt. Minder vreetbuien zorgen natuurlijk voor minder vetopslag. Je raadt het al: Uiteindelijk zitten er vele voordelen aan een stabiele suikerspiegel, maar hoe krijg je een stabiele suikerspiegel en hoe behoud je die? Dat staat allemaal in het e-book van Peter Jacobs dat de titel Handboek voor een Stabiele Bloedsuiker heet. Is het de oplossing voor iedereen die een stabiele bloedsuikerspiegel wil? We gaan daar vandaag achter komen ;). Lees snel verder!

De verkoper(s)
Volgens de salespage van Het Handboek voor een stabiele Bloedsuiker is de verkoper ene Peter Jacobs. De foto ziet er net wat te gelikt uit in vergelijking tot de website zelf, dus we vragen ons af of deze Peter Jacobs daadwerkelijk de persoon achter dit e-book is. De KVK gegevens zijn echter wel duidelijk zichtbaar op de salespage (wat wettelijk ook verplicht is als je daadwerkelijk producten verkoopt). De afbeelding van Peter Jacobs komen we echter op een andere website tegen over iets met prostaat en zo (https://i2.wp.com/knowridge.com/wp-content/uploads/2017/04/biomarker-prostate.jpg). Het bedrijf erachter is DYW Media uit Rotterdam. Het lijkt een bedrijfje geregistreerd in een woonhuis, wat op zich niet veel uit hoeft te maken. We speuren wat verder en komen een Patrick Woninck tegen die onder hetzelfde KVK nummer een blog Alleenbackpacken.nl onderhoudt over zijn reis naar Thailand. Het is allemaal transparant genoeg voor de verkoop van producten, want de kvk en contact gegevens zijn beschikbaar. We vinden de professionaliteit van de salespage en de achterliggende websites echter nog niet uitstralen dat deze persoon weet waar hij mee bezig is op het gebied van online verkopen. Of dat ook daadwerkelijk zo is, zal de tijd uit moeten wijzen. Één ding is zeker: Peter Jacobs met bijbehorende foto zijn verzonnen voor de verkoop en dat zegt vaak iets meer over het daadwerkelijke doel van de verkoper.

Wat claimt de verkoper?
Op de salesapage van Het Handboek voor een Stabiele Bloedsuiker wordt een poging gedaan tot de ultieme salespage. Er wordt een sentimenteel verhaaltje gedaan over ene Peter Jacobs die al jaren lang een onstabiele bloedsuikerspiegel had en dat hij de oplossing hiervoor heeft gevonden. Na een rondvraag bij een kaas-worst verjaardag bleek er wel heel veel vraag naar te zijn en besloot hij zijn bevindingen in een e-book vorm te verkopen. Dit natuurlijk allemaal om jou te “helpen” en niet zijn eigen portemonnee te spekken. Er wordt geschetst dat een onstabiele bloedsuiker zo angstaanjagend en stressvol is, dat je er ’s nachts niet van kunt slapen en dat je op ieder moment van de dag een paniekaanval kunt krijgen als je ook maar denkt aan je bloedsuikerspiegel. Allemaal heel leuk en aardig, maar het lijkt er op dat “Peter Jacobs”, ofwel Patrick Woninck gelezen heeft dat een salespage / digitaal product beter verkoopt als het een oplossing geeft om angst of pijn weg te nemen. Is er in jouw markt geen pijn of angst? Dan creëer je die gewoon met spookverhalen. Hij slaat hierbij alleen een beetje de plank mis. Volgens de salespage ga je leren om te gaan met een onstabiele bloedsuiker en de oplossingen krijgen waardoor jij zonder enige angst voor een onstabiele bloedsuiker weer gewoon alcohol kunt drinken en natuurlijk alles kunt eten wat iedereen eet. Verder wordt er de indruk gewekt dat het e-book behoorlijk wat inhoud heeft, maar helaas is niets minder waar.

Wat krijg je?
Het totale pakket, zoals we het vaak noemen, is in dit geval niet echt een pakket te noemen. Het is een enkel e-book van 30 pagina’s waarvan nog eens een aantal pagina’s wegvallen door de voorkant, voorwoord, inhoudsopgave en heet nawoord. Uiteindelijk hou je 14 pagina’s met tekst in lettergrootte 12 over. Niet echt veel als je het ons vraagt. De opmaak is vrij matig en het ziet er meer uit als een klein werkstuk van een brugklasser dan een daadwerkelijke bron van geloofwaardige informatie. Daarbij komt nog dat zelfs de schrijfstijl en de diepgang qua niveau niet hoger dan de brugklas komt.

E-book stabiele bloedsuiker

E-book stabiele bloedsuiker

Dat vinden we jammer. We zien wel eens wat relatief slechte producten die daadwerkelijk verkocht worden voor een bepaald bedrag, maar dit e-book kan je eigenlijk alleen maar weggeven in ruil voor een e-mailadres of een like (fdie dingen op Facebook) en zelfs dan kunnen we ons voorstellen dat iemand zich bedrogen voelt. Het e-book begint met een kleine oppervlakkige (en incomplete) uitleg over wat je bloedsuikerspiegel is en gaat vervolgens in op een te hoge of een te lage bloedsuikerspiegel. Vervolgens komt er een wirwar aan hoofdstukjes van een paar regels die in een onsamenhangende volgorde gezet zijn. De onderwerpen variëren van hoe je diabetes krijgt, tot het ontbijt en de effecten van een stabiele bloedsuiker (niet per definitie in deze volgorde). Op ons kwam het over als een verzameling bij elkaar geraapte stukjes tekst geschreven door iemand die er geen enkel, maar dan ook echt geen enkel verstand van heeft. Dit terwijl deze Peter Jacobs een expert beweert te zijn. We weten gelukkig wel beter of niet Patrick?

Wat vinden klanten?
Het product is nog relatief nieuw, dus we kunnen nog geen echte reviews over dit product vinden. We zien wat reacties van “klanten” op de salespage, maar kunnen niet geloven dat deze echt zijn, aangezien ze ongeveer dezelfde schrijfstijl hebben als de schrijver van het boek zelf. Vooral de reactie van “ik was sceptisch, maar na 5 hoofdstukken was ik om” vonden we vermakelijk. Dit komt, omdat je na de eerste 5 hoofdstukken amper twee pagina’s gelezen hebt (ja de hoofdstukken bestaan daadwerkelijk uit gemiddeld 8 regels tekst). We kunnen ook geen negatieve ervaringen vinden, maar laten we hopen dat iedereen verstandig genoeg is om zelf aan te voelen wat de kwaliteit van dit product is.

Wat is de prijs?
De prijs van het e-book is €14,95!!!. We vinden dat behoorlijk aan de prijs voor een document van iets meer dan 30 pagina’s in PDF en ongeveer 14 pagina’ s in Word. Normaal gesproken zijn de prijzen wat hoger, maar dan krijg je ook een e-book van meer dan 100 pagina’s met daadwerkelijk waardevolle informatie plus nog een groot aantal bonussen die de waarde van het product nog eens versterken. De informatie die in het e-book staat is niet van die kwaliteit of van die waarde dat het een prijs van €14,95 rechtvaardigt. We kunnen niet anders dan een lage score geven voor dit product op het gebied van prijs.

Eindoordeel
Vanaf het moment dat je de salespage op komt kun je aan je water aanvoelen dat er weinig aandacht besteed is aan het product. Of het is een beginneling die geld probeert te verdienen aan de pijn van anderen (hoewel die pijn eigenlijk ook door de verkoper zelf gecreëerd wordt). Hoe dan ook, de kwaliteit van de salespage wordt volledig doorgevoerd in het e-book. De inhoud van het e-book is erg matig, slecht onderbouwd en lijkt meer op een verslag van een brugklasser. Ook de hoeveelheid informatie is ver onder de maat. Als je vergelijkt dat dezelfde hoeveelheid informatie, maar van veel betere kwaliteit vaak als gratis bonus wordt weggegeven, of als cadeau voor je e-mailadres kun je wel nagaan dat überhaupt een prijs voor dit product ongegrond is. Laten we het dan helemaal niet hebben over de prijs van €14,95! Deze prijs is voor dit product echt veel te hoog. De onsamenhangende hoofdstukindeling, de grootte van de hoofdstukken van gemiddeld 8 regels en de inhoud van het e-book dat zelfs nog met teveel woorden om open deuren heen draait. (ja teveel woorden, dus eigenlijk kan je het eenvoudig samenvatten in 2 pagina’ s). Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, zijn we niet echt enthousiast, omdat uit alles blijkt dat dit product snel in elkaar geflanst is om jou geld uit de zak te kloppen. Zo werkt het tegenwoordig gelukkig niet meer in de wereld van de digitale producten. Een kwalitatief product waar aandacht aan besteed is, geschreven door iemand die er passie voor heeft en daadwerkelijk een oplossing biedt voor de klanten. Dat zien we graag. Het Handboek voor een Stabiele Bloedsuiker is het tegenovergesteld hiervan.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Peter Jacobs te vertrouwen?
  • Is Peter Jacobs een oplichter?
  • Is Het handboek voor een stabiele bloedsuiker het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Het handboek voor een stabiele bloedsuiker van Peter Jacobs?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Het handboek voor een stabiele bloedsuiker van Peter Jacobs? Laat dan een bericht achter!

 

Dit product wordt niet meer verkocht. 

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
1.2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending