Review: De Afslankoplossing (Diana Verbeek)

Afslanken willen we allemaal wel. Tegenwoordig niet meer alleen voor en na de zomer en na de kerst, maar het hele jaar door. Iedereen heeft daar wel een idee over wat het beste werkt, koolhydraat arm, suikervrij en meer van die kreten zijn niet vreemd. Maar wie heeft nu de daadwerkelijke oplossing? Dat lijkt Diana Verbeek te zijn met haar AfslankOplossing. Het is een e-book met een groot aantal bonus e-books erbij, maar wat is het precies? En helpt het jou met afslanken? Is het echt de enige echte afslank oplossing die je nodig hebt? Of is het net als oploskoffie net niet (totaal niet) wat het claimt te zijn? Daar gaan we vandaag achter komen in onze review over de Afslankoplossing van Diana Verbeek. Lees snel verder!

De verkoper(s)
Heet is een beetje onduidelijk wie de daadwerkelijke verkoper van het product is. Het product werd voorheen verkocht onder de naam van Marijke Helswieg die met haar bedrijf Kepe Productions nog in de footer van de salespage en in de algemene voorwaarden vermeld staat. De naam waar het verhaal op de salespage echter over gaat is Diana Verbeek.

Diana Verbeek

Diana Verbeek

Deze laatste zijn we eerder tegen gekomen en deze valse naam werd gebruikt door Michel Beugelsdijk (ja, het broertje van die voetballer met zijn rustaaahhhgggg!) die soms wel eens de clown uithangt. Nu komen we ook een domein DianaVerbeek.nl tegen waar het contact e-mailadres naar verwijst en deze staat weer onder de naam van Kees van Roon. Deze Kees van Roon heeft weer een paar domeinen op zijn naam staan die geregistreerd zijn onder een postcode (en adres) in Alphen aan de rijn, maar met de plaatsnaam Den Haag. Wat we tijdens ons onderzoek ook opmerken is dat alle oude affiliate links die naar het e-book 125 Groene Smoothies gaan, ineens doorlinken naar de Afslankoplossing. Er lijkt hier dus een halve overname plaatsgevonden te hebben, maar wie nu uiteindelijk de eindverantwoordelijke is, is ons onduidelijk. Wat we wel zien is dat er op het adres dat Kees van Roon opgegeven heeft geen bedrijf geregistreerd staat, maar dat het bedrijf Kepe Productions net als Kees van Roon in Alphen aan de Rijn te vinden is. Erg vaag allemaal, maar ja wat maakt het allemaal uit? Als je je geld terug wil, weet je toch precies bij wie je moet zijn? Bij Marijke.. of Diana, of Kees;)

Wat claimt de verkoper?
De salespage komt een beetje dubieus over in het eerste opzicht. Hij is vrij lang van stof en in dat verhaal wordt een soort band geschapen met Diana Verbeek. Ze had net als jij overgewicht en is moe geworden van alle diëten en tel-sell oplossingen die niet werken. Ze heeft ze allemaal geprobeerd en is het net als jij beu. Uiteindelijk is ze gaan zoeken om een oplossing te vinden en heeft een geheime bron gevonden op het internet die haar eindelijk de tips gaf om haar stofwisseling te versnellen. Als je stofwisseling sneller wordt (en hij wordt erg traag van hongerdiëten) val je vanzelf af.Diana geeft aan dat in haar boek een aantal tips staan op het gebied van voeding waarmee jij je stofwisseling kunt versnellen. Dat een snelle stofwisseling voor automatisch afvallen zorgt is bijna waar. Het zorgt er inderdaad voor dat je meer energie verbrand, maar dan nog moet er wel minder energie in dan dat je verbruikt. je moet namelijk een klein tekort creëren. Dat laat Diana achterwege in het verhaal op haar salespage. We kunnen haar verder niet echt op onhaalbare beloftes of beweringen die niet waar zijn betrappen. Sommige uitspraken over insuline zijn misschien een beetje kort door de bocht, maar ze verteld niets dat niet waar gemaakt kan worden. In tegenstelling tot de eerste indruk die we hadden zint ons dat goed.

Wat krijg je?
Het pakket dat Diana aanbiedt is behoorlijk compleet. Hadden we in onze vorige review over een product voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel nog een enkel e-book zonder enige bonus, zo is er dit keer een e-book met maar liefst 7 bonussen.
Om te beginnen het hoofd e-book de Afslank Oplossing. Dit e-book gaat in op 13 voedingsmiddelen en de manier waarmee je lichaam er mee om gaat. Verder staan er een heleboel tips in die je kunt toepassen om je stofwisseling blijvend te versnellen. Het e-book is behoorlijk gefocussed op deze stofwisseling en dat is ook de kern van deze methode. De tips die er in staan gaan bijvoorbeeld over de tijden die je moet eten, dat je meerdere kleinere maaltijden moet eten met voeding die langzaam door je lichaam opgenomen worden. Eigenlijk beschrijft het de basis die de meeste diethisten ook aanhouden en dat bevalt ons wel. Heet is namelijk een bewezen techniek die door sporters ook gebruikt wordt. Ook de fabel dat je van alleen cardio goed afvalt wordt ontkracht, ant je moet spiermassa aanmaken (geen spierbonk worden, maar iets meer spierweefsel kweken). Dit zorgt voor meer verbranding in rust. Door het gebruik van langzaam opneembare voeding die je tijdens kleiner maaltijden gespreid over de dag inneemt krijg je geen hongergevoel en geen behoefte om te snaaien. Zo hou je je calorie inname behoorlijk eenvoudig in de hand. Het e-book is neet als de salespage soms wat kort door de bocht, maar over het algemeen kloppen de zaken wel. Het is begrijpelijk geschreven.

De afslankoplossing

De afslankoplossing

De bonussen zijn een welkome toevoeging hoewel we van sommige het idee hebben dat deze er “mar bij gedaan zijn om waarde te creëren”.
De eerste bonus is een kort stappenplan waarmee je gelijk kunt beginnen om de Afslank Oplossing in de praktijk te brengen. Het is niet groot, maar wel handig.
De tweede bonus is een e-book met 75 vet verbrandende maaltijden. Deze maaltijden bevatten allemaal ingrediënten die langzaam door je lichaam opgenomen worden, dus zijn een welkome bonus bij de Afslank Oplossing.
De derde bonus is een e-book met kettlebell oefeningen. Een kettlebell is een bal met een handvat waarmee je wat oefeningen kunt doen (kort door de bocht ;)) en daarmee bouw je relatief wat extra spierweefsel op, waardoor je stofwisseling weer wat sneller wordt.
Als vierde bonus krijg je het e-book Koken met Marijke. Dit e-book behandelt wat kooktechnieken en ingrediënten die vervangen kunnen worden door hun gezonde variant. Niet heel erg vernieuwend, maar wel leuk dat deze bonus er bij zit.
Als vijfde bonus ontvang je een boodschappenlijst. het is ons nog even onduidelijk waar deze boodschappenlijst precies voor is, want je hebt deze is niet specifiek voor de recepten. Echt een toevoeging vinden we het ook niet. Er staan een aantal gezonde producten op, maar als je er geen recepten voor hebt is het weggegooid geld. In onze ogen een beetje een rare overbodige bonus.
Als zesde bonus ontvang je een e-book met koolhydraatarme Paleo Recepten. Aangezien je lichaam ook koolhydraten nodig heeft, maar dan wel de goede is ons erg onduidelijk waarom deze bonus er bij zit. Het heeft totaal geen toegevoegde waarde op de Afslank Oplossing. Gelukkig zijn het ook maar 20 recepten die je gewoon kunt negeren.
Als laatste bonus krijg je een e-book met 15 groene smoothies. Dit e-book wordt tegenwoordig overal als bonus bij gegeven en is in onze ogen ook niet echt bijzonder. Google er naar en je ontvangt hem voor het inschrijven voor een nieuwsbrief (waarna je je gelijk weer uitschrijft). Wederom een overbodige bonus.
Het pakket lijkt behoorlijk groot met maar liefst 7 bonussen, maar daarvan zijn er eigenlijk slechts drie van belang. De rest is niet echt goed te combineren met de methode in de Afslank Oplossing. Hoe dan ook is het wel een behoorlijk compleet pakket.

Wat vinden klanten?
We kunnen slechts een paar ervaringen vinden van klanten en dat is van de oude versie van Marijke. Hierop waren de reacties behoorlijk positief. Als we ons niet vergissen is er sinds de “overname” niet heel veel veranderd, behalve dat er een paar bonussen bij gekomen zijn die iets meer waarde toevoegen (bijvoorbeeld heet kettlebell e-book). We vinden niet heel veel reviews en als we er één vinden, dan is die wel positief, maar niet echt diepgaand (en niet kritisch).

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €27,- euro. Voor het aantal e-books van waarde die je daarvoor krijgt is het een prima prijs. Er wordt nog een poging gedaan om de prijs wat lager te laten lijken door er bonussen aan toe te voegen die eigenlijk weinig met het product te maken hebben, maar gelukkig wordt daardoor de prijs niet hoger dan €27,-. Voor wat je voor die prijs krijgt valt het bedrag nog wel mee. We hebben producten gezien met minder inhoud die voor een veel hogere prijs over de toonbank gingen. Natuurlijk is de informatie die hier in staat ook wel ergens op het internet te vinden, want daar heeft de maker het ook vandaan, maar het scheelt je toch weer een paar uur zoeken. Het is maar hoe waardevol je je eigen tijd vindt en hoeveel je er van over hebt ;).

Eindoordeel
Hoewel het erg onduidelijk is wie nou het product gemaakt heeft en of de bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens die onder de salespage staan nog een overblijfsel zijn van een vage overname lijkt het product toch te doen wat het zegt. Het geeft je alle informatie om je standaard stofwisseling in rust te verhogen door het toepassen van slimme truukjes op het gebied van voeding, eetmomenten en spieropbouw. De methode is niet nieuw en wordt door veel diëtisten al toegepast. Het basisprincipe is om langzaam opneembare voedingstoffen tot je te nemen en dit verspreid over een maaltijd of 6 over de dag te doen. Doe hierbij nog een klein beetje krachttraining en je metabolisme stijgt waardoor je automatisch sneller vet verbrand, zelfs als je op de bank zit of slaapt. Omdat de methode niet echt vernieuwend is en soms nogal wat kort door de bocht (je zuit duidelijk dat de maker ergens iets van het internet geplukt heeft) en de maker voor nogal wat onduidelijkheden zorgt kunnen we geen hele goede score geven voor dit product. Wil je het eens proberen, dan kun je het risico nemen. We zijn echter bang, dat als je je geld terug wil je weinig reactie zult krijgen.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Diana Verbeek te vertrouwen?
  • Is Diana Verbeek een oplichter?
  • Is De Afslankoplossing het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met De Afslankoplossing van Diana Verbeek?

Heb je zelf ervaring met of vragen over De Afslankoplossing van Diana Verbeek? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending