Review: Mobielgeheimen van JP

Het onderstaande product is niet meer verkrijgbaar

Ben je op zoek naar een nieuwe markt zonder veel concurentie? Dan is misschien de mobiele markt wel wat voor je. Dat het adverteren en geld verdienen op de mobiele markt niet moeilijk is blijkt nadat we het volgende product bekeken hebben. Het is mobielgeheimen van JP. We kregen een reviewcopy en, hoewel we redelijk thuis zijn in de internet marketing, wist hij ons toch te verrassen met dit product.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is JP en is eigenaar van Infocare Media BV. Hij is de maker van in iedergeval Internetgeheimen en claimt zelf ook cursussen aan bedrijven te geven. Hier kunnen we echter geen bewijzen van vinden of enige vermeldingen op het internet. De bedrijfswebsite is niet heel informatief en er valt verder weinig over de activiteiten te vinden, behalve wat korte kreten.Wat claimt de verkoper? De verkoper claimt dat je met zijn product een internet miljonair kan worden. Net als de Google Gold Rush in 2002 kun je nu profiteren van de mobiele goldrush. Met het product van JP kun je dus net als de miljonairs die in 2002 gemaakt zijn nu ook profiteren van deze gold rush. The money is in the list en met het product van JP leer je hoe je een zo groot mogelijke emaillijst op een legale manier aanmaakt door middel van goedkope mobile traffic.

Wat krijg je?
Je krijgt een aantal video’s waarin JP je precies verteld hoe jij je inkomsten kan vergroten via mobile marketing. JP richt zich op het promoten van afiliate producten en dan vooral door gebruik te maken van de mobiele markt. Deze markt is nog lang niet verzadigd dus biedt volop kansen voor jou als marketeer. De cursus bestaat uit een aantal modules die elkaar netjes opvolgen. In de eerste paar modules leer je hoe je makkelijk en vooral snel een mobiele microsite op kan zetten die volledig met de Email Service Provider Aweber ingesteld zijn. JP biedt hiervoor een klein stukje software aan die het je enorm makkelijk maakt dit te doen. In de rest van de modules gaat hij dieper in op het adverteren op de mobiele markt. Hij geeft je tips over welke advertentienetwerken je wel en niet moet gebruiken en hoe je een goede campagne maakt. Vervolgens krijg je nog een paar bonusvideo’s. Één waarbij je over JP zijn schouder meekijkt en nog een video over het maken van banners voor de mobiele markt. Tevens krijg je een video waarin hij je uitlegt hoe je met deze methode ook nog eens offline traffic naar je pagina kan genereren.

Wat vinden klanten?
We kunnen tussen de grote massa aan promotiereviews en ervaringen maar een paar oprechte ervaringen vinden van gebruikers. Deze melden dat ze binnen een paar weken (2 of 3 ) hun eerste inkomsten al zien verschijnen. Ze vermelden er echter niet bij of ze al break even zijn, maar ze zijn over het algemeen positief. Echte negatieve ervaringen kunnen we niet vinden.

Wat is de prijs?
De prijs van dit toaalpakket is €194,-. Dit moet betaald worden in twee termijnen van €97,-, maar waarschijnlijk als je deze methode van JP goed toepast heb je het al in een week terugverdiend. Er komt natuurlijk nog meer bij kijken. Het product gaat ervan uit dat je traffic inkoopt voor weinig. Hier is natuurlijk ook een investering voor nodig. Let hierop dat je dus voor de €195,- nog niet direct kan beginnen met geld verdienen. Ook is een account voor Aweber handig. Dit kost de eerste maand 1 euro en vervolgens zit er een maandbedrag aan het aantal mailinglijst leden.

Eindoordeel
Er gingen deuren voor ons open in deze video cursus van JP. Er werden daadwerkelijk eens een keer nieuwe dingen verteld en nieuwe onderwerpen aangeboord. Onderwerpen die we nog niet veel teruggezien hebben bij andere internet marketeers. De video’s zijn goed van kwaliteit en JP weet genoeg informatie en tips weg te geven. Ook boort hij de valkuilen aan waar je voor moet oppassen. Van de video waarbij je over zijn schouder meekijkt hadden we iets meer verwacht. Een mooie timelaps over zijn campagne en wat tussentijdse statistieken en inkomsten zou mooi geweest zijn om te laten zien dat deze methode echt werkt. Dat zien we echter niet in deze cursus terug. We krijgen er wel een mooie literatuurlijst bij waarmee we ons nog verder kunnen verdiepen in de materie. Goed werk JP! Een kleine kanttekening. In de video’s doet JP een beetje overkomen alsof alles zo gedaan is. Dat er veel testwerk bij komt kijken om alles te perfectionaliseren en dat er uiteindelijk wel veel werk in het opstarten van de campagnes zit vertelt hij ergens even snel tussendoor. Verwacht dus net als met alle andere marketing cursussen niet dat je lui achterover kan zitten. Je zal voor goed resultaat hard moeten werken. Als het eenmaal loopt, wordt het tijd voor het luie gedeelte. Het gebruik van je opgebouwde mailinglijsten.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 3 (1 review)

8 reacties op “Review: Mobielgeheimen van JP

 1. Het lijkt mij weer een slimme manier van JP om klanten te verwijzen naar hosting, traffic verkopers en mailingservice, waar jp natuurlijk affiliate van is.

  Aangezien hij daar genoeg mee verdiend, vind ik deze cursus veel te duur.

  Na hier al ingetrapt te zijn met internetgeheimen, laat ik deze dus maar gaan..

 2. Het is allemaal leuk en wel met JP, maar je moet eens proberen hem een mailtje te sturen met wat vragen..

  Waarschijnlijk raad je het al, geen enkele antwoord.. Mijn voornemens is dan ook niet in zee te gaan met zulke marketeers, aangezien je dan nooit iets kan reclameren of informeren. Wellicht is dat hun bedoeling ook, maar het getuigt totaal niet van enige service. Stel je eens voor dat een bedrijf als wehkamp zoiets doet.

  Kortom is dit ook gelijk een tip, mail eerst met de aanbieder en kijk hoe snel hierop reactie komt.. Als die te lang duurt, dan is er iets niet goed in de haak en interesseert zich men waarschijnlijk niks voor de kopers, alleen voor de verkopen!

  Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee!

 3. Was altijd een cursist die overtuigd was van JP.
  Ik had niet gedacht at hij een oplichter zou zijn, maar helaas is hij dat wel.

  Hij heeft een flink aantal infoproducten op de markt gezet en nu zijn bijna al de websites van die producten offline.

  Hij had Mobielgeheimen.com, welke nu offline is, maar waar ik wel voor heb betaald EN levenslang toegang had.

  Hij had Emailgeheimen.com, welke nu offline is, maar waar ik wel voor heb betaald EN levenslang toegang had.

  Hij had Mediabuygeheimen.com, welke nu offline is, maar waar ik wel voor heb betaald EN levenslang toegang had.

  Als ik dit aankaart bij de klantenservice, wordt mijn ticket verwijderd.
  Alsof ze hun geld er al uit hebben verdiend en er met de noorderzon mee zijn vertrokken.
  Jammer, en waardeloos

 4. Beste Nathan, is er bekend waarom deze cursussen zijn weggehaald?
  Waarom zijn deze cursussen weggehaald?
  De kwaliteit en inhoud van zijn cursussen waren wel naar behoren.
  Alleen de support was vaak ruk want ze deleten vaak jouw vragen, vooral als je ze vraagt waarom ze de cursussen weghalen.

  • Nee dit is helaas niet bij ons bekend. We hebben sinds we de review geplaatst hebben naar verloop van tijd wel steeds minder activiteit gezien van JP, maar waardoor dat komt weten we helaas niet.

 5. Ik vond het geen oplichting. JP schetste de mogelijkheden die veel andere mensen niet kennen en dan moet je zelf maar beslissen of je daar mee verder gaat. Sommige mensen zijn wat dat betreft wel erg onnozel.

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending