Review: Day Trading Masterclass (Kevin Timmer)

Wil je echt grof veel geld verdienen? Dan moet je je misschien eens gaan verdiepen in Day Traden. Ten minste.. Als je Amerikaanse day trade goeroes zoals Tomothy Sykes, Ross Cameron (Warriortrading) of Ricky Gutierrez (Learn plan profit) moet geloven. De één rijdt in nog dikkere auto’s dan de ander en ze verdienen allemaal meerdere honderden dollars per dag. Per dag! Je leest het goed. Soms in het geval van Ross Cameron zelfs meer dan 100.000 dollar op één enkele dag. Daar moet de gemiddelde mens een behoorlijke tijd voor werken. Maar wat is dat day traden nou eigenlijk? Day traden is het aankopen en verkopen van aandelen in een erg korte tijdsspanne, vaak binnen een dag. Via deze aan- en verkoop wordt vaak 10 cent of een veelvoud daarvan (soms zelfs meerder dollars) aan winst gepakt per aandeel. Tel hierbij de mogelijkheid van een hefboom op en de winsten kunnen dagelijks toch al snel over de 100 dollar gaan. Als alles goed gaat natuurlijk!
Tot voor kort zagen we in de wereld van het Daytraden weinig tot geen Nederlanders die het goed deden (of de indruk wekten dat ze het goed deden). Tot we de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer tegen kwamen. Deze rustige jongen heeft een aantal YouTube filmpjes waarbij hij wat basisprincipes van het day traden uitlegt, maar dan in het Nederlands. Een godsgeschenk natuurlijk voor iedereen die niet echt goed Engels kan, maar zich wel op de Amerikaanse aandelenbeurs waar het day traden vaak plaatsvind wil begeven ;). Is zijn cursus net zo goed en geloofwaardig als de Amerikaanse cursussen? Ofwel.. kan hij het opboksen tegen de personen die claimen echt een day trading goeroe te zijn? Daar ga je vandaag achter komen! Lees snel verder….

De verkoper(s)
De verkoper is Kevin Timmer, maar er komt ook een tweed persoon om de hoek, namelijk Jordi van de Pas. Ze kennen elkaar van werk dat ze in het verleden gedaan hebben en zijn volgens het verhaal elkaar weer opnieuw tegen gekomen om zich vervolgens te storten op day traden. Jordi was blijkbaar Kevins eerste cursist en draagt nu ook zijn steentje bij als mentor. Beide personen hebben niet echt een financiële achtergrond, maar lijkt de regel te zijn bij day traders die zelf een cursus verkopen.

Kevin Timmer

Kevin Timmer

Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, als ze maar genoeg ervaring hebben en deze ervaring duidelijk over kunnen brengen. Dat lijkt bij Kevin geen probleem te zijn. Als we het bedrijf achter Day Trading MasterClass zoeken komen we wat oude gegevens teven van een Nederlands bedrijf OD_BAse B.V. uit Goes. Dit bedrijf staat nog steeds geregistreerd bij de Nederlands KVK. We komen op een aantal van de salespages en pagina’s van de Day Trading Mastercalass ook het bedrijf TIMMER CAPITAL LC tegen dat gevestigd is in Amerika. Hoewel daar andere regels gelden dan in Europa m.b.t. geld terug aanvragen en garanties, kun je altijd nog terugvallen op Paypro (hoewel die betaalpagina linkt naar algemene voorwaarden die niet beschikbaar zijn). We kunnen van beide bedrijven geen negatieve verhalen of klachten vinden, dus we gaan er vanuit dat het in dit geval niet veel uitmaakt via welk bedrijf de factuur loopt ;).

Wat claimt de verkoper?
Om te beginnen is er een wezenlijk verschil tussen de Amerikaanse goeroes en Kevin. Kevin houdt zich vooral bezig met aandelen die boven de 30 euro liggen, terwijl de Amerikaanse goeroes zich vooral bezig houden met aandelen onder de 10 dollar en soms zelfs met aandelen onder een dollar.
Waarom? Volgens Kevin zijn de koersen van de aandelen die wat hoger van prijs zijn wat stabieler en voorspelbaarder om in te handelen. Deze schommelen namelijk niet zoveel als de pennystocks of smallcap stocks waar andere goeroes in handelen. Over het algemeen houdt Kevin er een aantal vaste aandelen op na, zodat hij deze kent en weet wat ze ongeveer op een dag (kunnen) gaan doen. Dat maakt het voor hem overzichtelijk. Als we de salespage van Day Trading Masterclass doorlezen, zien we geen claims die niet waargemaakt kunnen worden. Er worden geen gouden bergen beloofd en er wordt letterlijk gezegd dat het geen Get Richt Quick idee is. Het doel is om jou te leren traden, zodat je na wat oefening zelfstandig kunt traden. De cursus zou laagdrempelig zijn en is zelfs goed te volgen voor personen die geen financiële achtergrond gehad hebben. Kevin doet geen uitspraken over bedragen (heel goed Kevin!) om je extra snel over de streep te halen om zijn product aan te kopen. Op zich gaan hier dus alle duimpjes omhoog. We gaan zien of de beloftes die hij maakt, zoals toegankelijk voor iedereen, een solide basis om day traden te leren en uiteindelijk misschien wel je baan op te zeggen waargemaakt kunnen worden.

Wat krijg je?
– Daytrading masterclass: Een videocursus met meer dan 12 uur video materiaal. In deze cursus wordt de basis uitgelegd. De cursus bestaat uit acht modules:
Module 1: In de eerste module wordt je niet direct in het diepe gegooid. Je krijgt een introductie over wat Day Traden nou precies is en waarom jij het zou moeten doen en ook waarom het op de Amerikaanse markt gedaan wordt in plaats van de Nederlandse.
Module 2: In combinatie met de volgende module is dit een krachtige basis. Je leert hoe je grafieken met lezen en hoe je de prijs redelijk kunt voorspellen met de gegevens die je ziet op de grafieken. Denk hierbij aan Tops, Bottoms, Pullbacks, Channels, Gaps en niet te vergeten het Volume.

Daytrading Masterclass

Daytrading Masterclass

Module 3: Welke standaard patronen moet jij herkennen om succesvolle trades te maken? En hoe ga je vervolgens verder? Dat wordt in deze module behandeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bull- en Bearflags.
Module 4: Wat zijn indicators en hoe gebruik je ze? En hoe gebruik je ze vooral niet? Dit in combinatie met de indicatoren die Kevin gebruikt en waarom vormden deze vierde module.
Module 5: In deze module wordt je alles uitgelegd over typen orders die je kunt plaatsen en wanneer je deze waarom gebruikt. (sell stop / buy stop / limit orders)
Module 6: Voordat de markt open gaat heb je een voorbereidingsritueel. Ga op je hoofd staan en draai drie keer rond voor een succesvolle dag… Nee Natuurlijk niet! Tijdens de voorbereidingen kijk je voordat de markt open gaat welke aandelen voor die dag interessant zijn en stel je je trading plan voor deze aandelen vast.
Module 7: De strategieën die Kevin gebruikt en die volgens hem vaak werken (dat doen ze ook, want hij is niet de enige die ze gebruikt) worden in deze module uitgelicht.
Module 8: Als afsluiting krijg je nog een aantal video’ s waarin je Kevin live ziet traden. Alles van de vorige modules zie je dan in de praktijk voorbij komen, zodat de puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Daarnaast krijg je nog de volgende zaken:
Dagelijkse live tradingsessies met Kevin: Je kunt live meekijken welke trades Kevin maakt om zo te leren hoe de entries en exits van zijn strategieën werken. Zijn advies: Leer het zelf door het te doen en probeer niet te kopiëren. Daar ga je niet beter van worden.
Wekelijke Q&A sessies: Elke week is er een Q&A sessie waarbij je direct al je vragen die je hebt aan Kevin kunt stellen. De Q&A sessies kun je later terugkijken, want van vragen van anderen kun je natuurlijk ook leren.
Toegang tot zijn chatroom: Elke trade goeroe moet een chatroom hebben waarin gedeeld kan worden welke aandelen eventueel de moeite waard zijn, of je andere zaken op het gebied van trading van elkaar kunt leren.
Naast dit alles krijg je nog een aantal bonussen, namelijk:
Scanners: Of liever Scanner settings. Een scanner wordt gebruikt om aandelen voor de dag te zoeken die in jouw trading strategie vallen. Kevin deelt zijn scanner settings met jou, waardoor ook jij voordat de markt open gaat weet welke aandelen vandaag de grootste kans van slagen hebben voor jouw strategie.
Dagelijkse watchlist: In de dagelijkse watchlist staan de aandelen die die dag de grootste kans van slagen hebben. Denk hierbij aan het resultaat van je scanner. Als je dus nog geen tijd hebt om je scanner in te stellen of het geld ervoor hebt (want goede scanning software, zoals Trade Ideas of FinViz of TradingView kosten ook geld), kun je de watchlist van Kevin gebruiken.DayTradingMasterclass
Excel templates: Met Excel templates kun je je gemaakte trades bijhouden en zo zien of je winstgevend bent. De templates bevatten meer informatie dan alleen winst en verlies, dus kunnen erg handig zijn om je algehele trading kwaliteit te meten.
Eigenlijk alles op de masterclass na is gevormd in een maandabonnement waar je slechts 1 maand gratis van krijgt (of waarvoor je natuurlijk al betaald in je aankoopprijs). Na deze maand, die je zelf kunt activeren, moet je er maandelijks voor betalen.

Wat vinden klanten?
We vinden een groot aantal reviews die geschreven zijn door personen die niets van day traden afweten. Dat is natuurlijk de ideale doelgroep voor Kevin, maar niet een goede indicator of de cursus daadwerkelijk zijn geld waard is. Reviews van zijn eigen salespage laten we links liggen (iets met al dan niet de mogelijkheid tot aankopen van positieve reviews) en op daadwerkelijke beleggings- en tradingfora zien we niets terugkomen over zijn cursus. Over het algemeen zien we de reviews van zijn salespage in elke andere review terugkomen, want knippen en plakken is zo gebeurd. Ligt dat aan de doelgroep die Kevin aanspreekt of het feit dat de cursus nog vrij nieuw is? De tijd zal het uitwijzen. Aan de andere kant vinden we ook geen negatieve reviews of personen die claimen dat ze er veel geld door verloren zijn. Een gokker zegt ook vaak dat hij redelijk vaak wint, maar verzwijgt dat hij een ton aan gokschulden heeft. Een beetje dat principe. Dat vinden we aan de éne kant verontrustend en aan de andere kant vanzelfsprekend. Het aantal positieve reacties onder zijn Youtube video’s gaan niet over mensen die met zijn methodes geld verdienen, enkel dat ze Kevins content “waardevol” vinden en heel veel beginnersvragen stellen die eigenlijk weinig met day traden te maken hebben. We vinden dat erg jammer, want een oprechte review of ervaring van iemand die daadwerkelijk goed geld verdient met de methodes die Kevin verkoopt zou natuurlijk onbetaalbaar zijn. We dagen jullie uit om, zowel negatief als positief je reactie onder deze post te plaatsen ;).

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is €497,-. Dat is alleen voor de eerste maand en kan eigenlijk gerekend worden als cursusgeld voor de cursus die je krijgt (alle modules en dus de masterclass). Vervolgens betaal je elke volgende maand een bedrag van €99,97 (wat een  marketingprijzen zeg, elke keer die 7 😉). Die maandelijkse bedragen betaal je voor toegang tot de chatroom en het zien traden van Kevin en zijn Compagnon en het ontvangen van de dagelijkse watchlist (aandelen om voor die dag in de gaten te houden). Is dat duur? Ja en nee. Als je Amerikaanse goeroes bekijkt ben je voor een “beginnerscursus” als deze, want veel Amerikaanse goeroes gaan veel dieper op de stof in (behalve Tim Sykes), twee tot zelfs 8 keer zoveel kwijt. Je bent dan echter wel gelijk een jaar lid en ontvangt een jaar lang chatroom toegang, toegang tot watchlists, mogelijkheid om live trading te zien en soms zelfs een real time papertrade omgeving met de software erbij. Nu denk je bij jezelf vast dat je binnen 3 maanden wel een succesvolle trader zal zijn, maar dat zal nog wel vies gaan tegenvallen. Ja er zullen winnende trades bij zitten, maar om een hele maand met winst af te sluiten vergt meer dan een paar maandjes iemand volgen om zijn trades en watchlist te zien. Gelukkig hamert Kevin er ook op dat je het leert door het zelf te doen en dan vooral met een paper trading account. 90% van de traders eindigt de maand met verlies en als jij denkt dat je na 1 maand winstgevend bent kom je van een koude kermis thuis. Daytraden kost geld en dan niet alleen het geld voor de cursus alleen. Neem bijvoorbeeld de toegang tot de markt (maandelijkse kosten) en de kosten voor een pakket dat de grafieken op een fatsoenlijke manier voor je weergeeft. Daarna moet je uiteraard nog zelf geld over hebben om daadwerkelijk mee te traden. Nu staat daar een winst van meer dan 100 euro per dag tegenover, dus dat is zo terugverdient, hoor ik je denken. NEEN! Wees je ervan bewust dat je waarschijnlijk 2500 euro lichter bent voordat je daadwerkelijk zelf ook maar het idee hebt dat je een maand lang winstgevend bent en hem groen afsluit. Papertraden kost vaak ook geld. De cursus van Kevin helpt daar uiteraard wel bij om de kosten relatief laag te houden, maar wees bewust dat je er met 1000 euro nog niet bent. Dat kan voor veel mensen een drempel zijn.

Eindoordeel
Kevin Timmer is een trader die in tegenstelling tot veel andere Day Trading goeroes niet van de daken schreeuwt hoeveel hij verdient of hoe goed zijn trades gaan. Op YouTube vinden we een paar video’s waarbij hij een paar honderd euro verdient op een trade. 1000 shares van een aandeel van 20+ euro, dus hiervoor is een account van minimaal 5000 euro nodig (inclusief de margin die in zo’n geval hoger is). Qua risk reward zal het waarschijnlijk goed zitten, maar qua return on investment is het niet echt om over naar huis te schrijven. Dat is het nadeel van het aankopen van dure aandelen. Daar tegenover staat dat de aandelen minder schrikkerig reageren, waardoor trades op deze aandelen beter te managen zijn en voor minder risico zorgen.  Naast het feit dat andere goeroes wat dieper ingaan op hoe de markt werkt en het, weliswaar in het Engels, beter over kunnen brengen, vinden we weinig echt negatieve punten op de Day Trading masterclass van Kevin Timmer. Voor de Nederlandse versie legt hij de zaken goed genoeg uit voor zijn strategieën. Er valt geld mee te verdienen, maar denk niet dat je met een account van 1000 euro ook ineens een paar honderd euro per dag gaat verdienen. Met een account van 1000 euro kan je waarschijnlijk een margin van 4x krijgen, waardoor je met een waarde van 4000 euro kan traden. In het geval van een Amazon stock kan dat maximaal 1 aandeel zijn (3200 dollar) met een dagwinst van maximaal 50 euro. De kosten gaan daar nog vanaf om maar te zwijgen over de spread. De spread bij aandelen van rond de 70 euro kan oplopen tot een paar euro per aandeel. Koste een aandeel meer, dan wordt de spread ook hoger. Bij je aankoop sta je dus gelijk al een paar euro per aandeel in de min. Goede setups kunnen dat echter wel makkelijk rechttrekken. Gelukkig geeft Kevin je die. Het zijn geen spannende strategieën, maar ze werken wel. (in combinatie met goed risk management en money management).
Dat Kevin als één van de eersten een Nederlandse cursus day trading heeft neergezet vinden we tof. Er is veel onbekend een beetje duidelijke informatie in het Nederlands is altijd makkelijker op te nemen dan dat het in het Engels gaat. Zijn informatie over de basisvaardigheden is OK. Zijn methodes en candlestick patterns die hij hanteert zijn niets nieuws en werken in de meeste gevallen. Verliezende trades zijn onderdeel van het traden, maar de kunst is om die verliezen te beperken. Daar zit het hem nou net in. Het lezen van de markt en het kennen van de patronen en trade-discipline leer je niet met het bekijken van plaatjes of door iemand anders te zien traden. Dat leer je door het zelf te doen en dan in de eerste instantie met een demo account waarmee je geen echt geld verliest. Als je in een demo account minstens een maand winstgevend bent, dan kan je overwegen om met kleine posities op de echte markt te gaan traden.

Veel waarschuwingen dus, maar wat vinden we nou van de Daytrading cursus van Kevin Timmer? We vinden het een prima basiscursus, maar verwacht niet dat je er snel rijk van wordt. In de eerste instantie zal het je behoorlijk wat leergeld kosten. Hoewel Kevin zelf soms wat zouteloos / emotieloos overkomt op de video’s en tijdens het traden, net als veel trading goeroes, is de informatie voor de beginselen prima. Blijkbaar is emotieloos een goed kenmerk voor een trader ;). We vinden het jammer dat hij niet veel dieper ingaat op een trading plan, je eigen trading regels en andere zaken die je kunnen helpen een betere trader te worden. Voor een beginnerscursus vinden we de prijs wel OK, al hadden we meer dan een maand chatroom access verwacht voor deze prijs.

Als je toch besluit te gaan traden, let op: 95% van de traders verliest al zijn inleg. Er zitten grote risico’s aan en beleg nooit met geld dat je niet kunt missen. Ja, ook jij behoort waarschijnlijk tot die 95% ;).

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Kevin Timmer te vertrouwen?
 • Is Kevin Timmer een oplichter?
 • Is de Day Trading Masterclass het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Day Trading Masterclass van Kevin Timmer? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support

10 reacties op “Review: Day Trading Masterclass (Kevin Timmer)

 1. Je leert traden begrijpen maar niet winstgevende traden

  Deze masterclass bevat degelijke info om inzicht te krijgen in traden maar maakt een aantal beloftes niet waar.
  Je kan bvb geen live trades van Kevin meevolgen. Je krijgt wel zijn scherm te zien tijdens de beursdag en hij geeft wat commentaar maar je hoort hem nooit zeggen wanneer hij hoeveel van welk aandeel koopt of verkoopt. Vergeet het dus maar om je inschrijvingsgeld adhv het meedoen van zijn trades terug te verdienen. De reden is dat dat traden te snel zou gaan. Ook achteraf in de samenvatting zegt hij ook nooit de precieze hoeveelheden en prijs waarop die werden gekocht of verkocht. In de live sessie zitten vooral leden die zeggen welk share ze vanaf waar traden maar daar kan je verder weinig mee. In het chat-channel over de beginners-strategie is er nooit begeleiding van Kevin, enkel beginners onder mekaar die (vaak foute) trades van elkaar becommentariëren. Het is ook doorgaans een goed nieuws show want wie wint roept dat rond en wie verliest schaamt zich zwijgend. Weinig mensen hebben het over verliezen en je staat ervan te kijken hoe lang mensen zichzelf wijs blijven maken dat alle verlies leergeld is en dat ze het wel es onder de knie zullen krijgen en geld zullen gaan winnen. Je leert in de cursus strategieën maar in de bespreking van de praktijk blijkt dan altijd dat je bij deze strategieën nog tal.van zaken moet in de gaten houden.
  Wat die zaken precies zijn verschilt zodanig van situatie tot situatie dat daar geen les uit te trekken valt behalve “je moet voldoende screentime hebben” en in het geval van de masterclass betekent dat dat je maandelijks 100 euro betaalt om de live sessies te kunnen volgen. Uiteindelijk betaal je dus 500 euro om een hoop termen goed uitgelegd te krijgen waardoor je begrijpt wat traders zeggen als ze het over hun beroep hebben maar je komt vrijwel geen cursisten tegen die winstgevend traden. Na ongeveer een half jaar geven de meesten het op en doen ze een openbare les voor kandidaat leden waarna er weer een pak mensen lid wordt met hoge verwachtingen en die raken dan in de komende 6 maanden genoeg geld kwijt om ermee te stoppen. Al bij al een dure zaak om wat termen uitgelegd te krijgen.

  Did you find this review helpful? Yes No

 2. Een reactie op “Review: Day Trading Masterclass (Kevin Timmer)

  Reactie van Frontierpsy is erg accuraat!! Ik zat in de community voor 6mnden. De masterclass bevat degelijke info om het traden in het algemeen te begrijpen, maar maak je niet profitabel. Wat grappig is dat er in de community moderators zijn die ingezet zijn om te ondersteunen, maar zijn zelf niet profitabel. Alle informatie die je in de masterclass krijgt is ook te vinden op YouTube. Het enige is dat je als beginnende soms niet weet wat je op YouTube moet zoeken. Ik zou aanraden om eerst wat boeken te lezen over het traden door ervarende traders voordat je geld gaat investeren in een masterclass die claimen jou een profitabele trader te kunnen maken. Ik ben winstgevend geworden door boeken te lezen en mij vastberadenheid om mij doel te bereiken. Tegenwoordig volg ik veel traders op Instagram en Twitter ( daar moet je wel voorzichtig mee zijn) maar er zijn genoeg die je gratis advies kunnen geven. Boeken die mij enorm hebben geholpen zijn candle stick bible en trade in the zone.

  • Duidelijk verhaal!

   Ik was aan het overwegen om de masterclass aan te schaffen, maar had toch mijn bedenkingen. Vandaar dat ik hier terecht kwam.

   Nog tips voor een beginner, like me?
   Welke traders volg jij zoal?
   En handel je in crypto of aandelen?

   Ik hoop op een reactie terug.
   Alvast bedankt.

   Vr gr,
   Lesly

   PS mag ook naar les97ly@gmail.com

   • Je leert natuurlijk niet echt 'winstgevend' traden

    Of Kevin Timmer een winstgevende trader is, is nog maar de vraag. Waarom een cursus verkopen als je zelf makkelijk geld binnen harkt op de Amerikaanse beurzen? Hij lijkt vooral een zeer succesvolle internet ondernemer. Fake it untill you make ik, zoiets. Alles wat ik altijd als marketing deskundige geleerd heb gebruikt Kevin als trucs om mensen over te halen zijn cursus te gaan doen. Trucjes als: we hebben nog maar 8 plaatsen, wees er snel bij anders doe je niet meer mee. Als je voor 00:00 inschrijft krijg je een mooie korting. Als je nu lid wordt krijg je deze bonus en die bonus t.w.v 800,00 euro er GRATIS bij, NIET GOED GELD TERUG (ze houden je -eenmaal binnen- nieuwsgierig zodat je niet binnen 14 dagen je geld terug gaat vragen en zo zijn er nog een paar. Dit lijkt sterk op een verhaaltje ‘snel veel geld verdienen’ en zo veel mogelijk mensen een cursus proberen te verkopen. TIP: als je een cursus doet vraag dan altijd naar een overzicht van de trader in kwestie van zijn eigen behaalde resultaten. Krijg je dit niet (welke smoes dan ook), dan is de trader niet betrouwbaar. Vraag hem bv ook tijdens een live sessie aan te geven wanneer en hoeveel aandelen hij koopt of verkoopt. Doet hij ook dit niet, dan zou ik mijn geld terug vragen. Ik moet de eerste trader die dankzij Kevin zijn cursussen winstgevend in aandelen kan handelen nog tegen komen. En ik ken veel traders in zowel Nederland als Belgie.

    Did you find this review helpful? Yes No

    • Trading gurus verdienen geld met cursussen

     Beste, je slaat de spijker op zijn kop.
     Iemand die duizenden euros per dag verdient op de beurs gaat niet allemaal cursussen in elkaar draaien. Ik heb zelf een aantal van die “gratis” webinars gevolgd, allemaal algemene informatie over wat traden is, maar uiteraard, vertellen hoe een piano werkt, wil niet zeggen dat jij goed kan piano spelen. Laatst was op Nederlandse tv de serie straatarm steenrijk. Hier kwam de vlaamse Stijn in voor, zogenaamd milionair door wisselkoersen(Forex). Achteraf blijkt dat hij allemaal waardeloze cursussen verkoopt waar niemand daadwerkelijk winstgevend van wordt. Op zijn laptop zag ik dat hij tradingview open had staan, een website waar je grafieken kan zien, nergens zie ik dat hij in zijnn handelsaccount inlogt en zn trades laat zien. Allemaal lariekoek dus.

 3. Na inschrijving contact gehad mbt telefonische introductie

  28-04 mij aangemeld voor een introductie cursus. Stom verbaasd wordt ik de volgende dag gebeld door Kevin over mijn inschrijving en wanneer we de cursus gaan doen. In die tussentijd velen filmpjes van hem gekeken en van anderen. Maar helaas op het moment dat we contact zouden hebben was zijn telefoonnummer niet te bereiken of in gebruik?!?!?
  En ja ik kreeg mailingen vanuit hun info email met links naar zijn filmpjes en pdf over de materie.

  Maar dat is mijn ‘fysieke’ ervaring met Kevin Timmer.

  Did you find this review helpful? Yes No

 4. Inhoudelijk een basis doch prsentatie emotieloos en slaapverwekkend

  Ben het geheel eens met Frontierpsy. Verder inhoudelijk moet je de termen die er gebruikt worden in de MC swingtraden eruit halen en op het internet de video’s uitzoeken die er betrekking op hebben die ook minder emotieloos slaapverwekkend overkomen. Alles is te vinden op het internet en gratis! Er is perfecte inhoudelijke materie te vinden die je heel ver op weg helpen. Discord, het platform waar traders bij elkaar komen, komt als geruis bij mij over, en als beginner werkt afleidend. Engels is natuurlijk wel een vereiste! Ik ben nu in de vierde maand met de MC swingtraden en leer nu het meeste van het internet. Leer totdat je jezelf vertrouwd voelt met de materie, dan leren omgaan met een platform en vervolgens papertrading (demo zonder geld). Is het de investering waard mmhh. Het heeft mijn ogen geopend wat er allemaal beschikbaar is. “The sky is the limit”!. Je moet er dan ook wel voor 100% voor gaan. Succes.

  Did you find this review helpful? Yes No

 5. Echte trader verdient geld alleen op de markt!

  Een echte trader verdient geld op de markt en niet en niet door de training te verkopen, zo duidelijk is het. Als iemand die training met aandrang verkoopt, betekent dit dat als hij het niet deed, hij waarschijnlijk niet zou kunnen verdienen. Wil je van zo iemand leren? Denkt maar goed na. Ik persoonlijk bedankt, hoef niet!

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending