Review: Crypto Portfolio (AllesOverCrypto)

Het lijkt erop dat wij, ppreviews, net als de crypto markt soms wat slaperig en inactief zijn. Toch zijn wij, net als crypto, een project voor de lange termijn. Er zijn altijd digitale producten die gereviewed kunnen worden, dus vonden we dat we maar weer eens aan de bak moesten. De crypto markt lijkt op dit moment weer redelijk op te bloeien. Bitcoin zit weer boven de 45 duizend dollar en ook andere crypto’s doen het goed. Tijd om nu dan echt in te stappen, voordat je weer te laat bent? Maar wat is nou verstandig? Welke crypto zijn voor jou interessant en welke brengen vandaag de dag nog een beetje rendement op?

Laten we eerlijk zijn: je geld op de bank met deze lage rente en een inflatie van 12%(!!) is ook niet echt een mooi plaatje. Om jou een beetje de goede weg op de helpen hebben ze bij AllesOverCrypto een product ontwikkeld waarmee jij jou crypto portfolio op een verstandige manier kunt indelen en vullen met crypto munten. Het heet Crypto Portfolio. Wat het is en of het jou gaat helpen om een relatief veilig portfolio met rendement uiteraard gaat geven? Daar kom je vandaag achter. Lees snel verder!

De verkoper(s)
Aangezien we al eens eerder een review gemaakt hebben over een product van AllesOverCrypto, namelijk de Crypto Beginnerscursus van AllesOverCrypto, weten we al een beetje wie de personen achter AllesOverCrypto zijn. Dit zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Sinds 2017 hebben ze AllesOverCrypto opgericht en sinds die tijd is er ook een persoon als oprichter bijgekomen, namelijk de broer van Derek Westra, Robin Westra.

Patrick Suiker Derek Westera

Patrick Suiker Derek Westera

Alle drie de heren zijn al een tijd met crypto bezig en weten waar ze het over hebben. Hoewel hun opleiding soms niet direct economisch is, hebben ze hun vizier wel goed op de cryptowereld gericht. Naast deze toevoeging is het bedrijf sinds 2017 erg gegroeid en bestaat het team uit iets meer dan 30 personen, waarvan een groot aantal freelancers. (social media, content beheer en alles wat je eenvoudig kunt uitbesteden aan freelancers).

Alles staat netjes geregistreerd bij de KVK en contactgegevens zijn duidelijk zichtbaar op de website net als ten tijden van onze eerste review. In de tussentijd zijn ze enorm gegroeid en veel professioneler geworden. Als we het plaatje van AllesoverCrypto van nu naast het plaatje van onze review uit 2019 zetten zijn ze op alle vlakken enorm verbeterd. En tijdens onze eerste review waren we al positief!

Wat claimt de verkoper?
Derek en Patrick claimen op de salespage dat het vandaag een uniek moment is om de crypto markt in te stappen. Veel crypto staan laag en de verwachting is dat ze wel weer omhoog zullen gaan. Crypto is immers de toekomst. Maar omdat het behoorlijk veel werk is om de 10 duizenden crypto muntjes op de verschillende blockchains zelf te onderzoeken hebben zij dat voor je gedaan.

Ze hebben een aantal selectiecriteria toegepast en vervolgens een toplijst van 250 munten gemaakt. Deze hebben ze nogmaals doorgespit om van die 250 munten een hotlist van 80 munten te maken en daarna hebben ze daar vervolgens een top 10 van gemaakt. Deze top 10 hebben volgens AllesOverCrypto de beste kans van slagen en hebben dus potentie om x10 of zelfs wel x100 of x1000 in waarde te gaan. Op dit moment kun je deze munten nog tegen een inkoopsprijs kopen ook, omdat de markt al erg laag staat. Natuurlijk is het risico groot bij deze munten, maar de potentie is ook heel groot!. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar garanties worden er logischerwijs niet gegeven.

Gedegen onderzoek is leuk en dat de markt op dit moment laag staat, werkt ook mee, maar je moet er toch zelf je zuurverdiende geld in stoppen. Verder zien we nog een paar voorbeelden van een paar munten die honderden procenten gestegen zijn.

Crypto Parels

Crypto Parels

Ze leveren echter geen direct bewijs dat ze die ook daadwerkelijk gecalled hebben en op het goede moment gekocht en verkocht hebben. Op de blockchain is alles terug te vinden, dus die transacties moeten inzichtelijk te maken zijn toch?

Daarnaast was het van maart 2021 tot november 2021 een behoorlijke bullmarkt en heeft bijna elke munt uit de top 50 van CoinMarketCap dikke winsten behaald. Dan moet je uiteraard wel op het juiste moment instappen en op het juiste moment uitstappen. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Om het voorbeeld van de beurs aap die elk jaar de AEX verslaat maar niet te noemen .. oh wait. .. te laat.

Kortgezegd wordt je op de salespage een shortlist van 10 crypto munten met gedegen onderzoek beloofd die de grootste potentie hebben om winst te maken, maar ook een groot risico met zich meebrengen.

Wat krijg je?
Na het aanschaffen van het Crypto Portfolio krijg je de beschikking over een paar documenten. Het hoofd document is natuurlijk het e-book Crypto Parels. Een PDF document dat iets minder dan 100 pagina’s telt en is opgedeeld in de volgende hoofdstukken:

 1. Introductie: Ter introductie wordt er uitgelegd wie Patrick en Derek zijn en waarom zij een product als Crypto Portfolio gemaakt hebben en wat jij er uiteindelijk mee kunt.
 2. Uitleg en Selectiecriteria: In de uitleg en SelectieCriteria borduren Patrick en Derek voort op de intro. Ze leggen je uit hoe de top 10 van hun Cypto Portfolio tot stand komt en welke selectiecriteria ze waarom gebruiken. Hier zit in onze ogen de meeste waarde van het e-book, want hiermee kun jij van nieuwe crypto munten ook zelf bepalen of ze de moeite waard zullen zijn om in te investeren.
 3. Tips voor Veiligheid: In dit hoofdstuk wordt behandeld hoe je je crypto veilig kunt opslaan en vooral waar je dat doet. Uiteraard is de crypto niet van jou als het niet in jouw wallet staat. Dit soort kennis en meer waardevolle kennis voor het veilig stallen van je crypto munten wordt in dit hoofdstuk gedeeld.
 4. Overzicht Portfolio: De daadwerkelijke heilige graal van het e-book. Dit hoofdstuk bevat 10 crypto parels die volgens AllesOverCrypto de beste kans hebben om te gaan “moonen” (als een raket omhoog in waarde richting de maan kunnen gaan). De 10 crypto minten worden in een ander document ook toegelicht en daar worden de scores op de verschillende selectie criteria duidelijk.
 5. Aankoopinstructies: In dit hoofdstuk wordt je alles verteld over het aankopen van Crypto. Waar kun je het doen en vooral hoe doe je het. De nadruk ligt hier erg op Bitvavo, waarbij AllesOverCrypto een gedeelte van jouw aankoopkosten ontvangt als beloning voor het aanbrengen van jou als klant. Dit wordt niet vermeld, maar voor transparantie zou het niet misstaan dat toch even te weten ;). Overigens staat duidelijk beschreven hoe je crypto aankoopt en waar je op moet letten. Kind kan de was doen ;).
 6. Slotwoord: In dit slotwoord worden nog een aantal belangrijke mededelingen gedaan. Voor velen wel bekend, maar toch even handig en noodzakelijk om te vermelden 😉

Naast het Crypto Portfolio krijg je nog een aantal andere PDF documenten:

 • Uiterking van de Crypto Parels: In dit document vind je de analyse van de 10 crypto munten die in het portfolio staan vermeld. Zo kun je zelf ook leren waarom deze munten in het portfolio staan en waarom de mannen van AllesOverCrypto deze munten als potentiele parels zien.
 • Aankoopinstructies: Om het nog maar dunnetjes over te doen staat hierin nog duidelijke beschreven hoe je de crypto munten uit het portfolio kunt aankopen, maar ook vooral waar je dat kunt doen. *hint het zal iets met Bitvavo te maken hebben*
  Bonus video’s: Ook in deze video’s laten ze je zien hoe je Bitvavo gebruikt om je crypto munten aan te kopen.

De e-books zijn in duidelijke taal geschreven en goed te volgen. Ook voor mensen die nog niet zo thuis zijn in crypto land. Het valt ons wel op dat er veel herhaling plaatsvindt en dan vooral op het gebied van het aankopen van crypto via Bitvavo. Dat is ook logisch, aangezien Bitvavo het meeste voor aangebrachte klanten uitkeert aan hun affiliates. In dit geval dus aan AllesOverCrypto. Voor elke toekomstige storting of transactie die jij op Bitvavo doet ontvangen zij dus commissie.

Wat ons ook opvalt is dat er veel aandacht aan het zoeken en kopen besteed wordt, maar weinig info verstrekt wordt aan wanneer het beste moment is om te verkopen. Dat is natuurlijk lastig, maar het zou fijn zijn dat er een indicatie zou zijn van wanneer het beste moment is om te kopen, of hoe je kunt zien wanneer de top weer voorbij is. Veel van de stijging ebt namelijk na een tijdje weer weg.

Al met al is de informatie die in de PDF documenten staat duidelijk te begrijpen en doet het wat er beloofd wordt. Jou een indicatie geven voor een portfolio indeling met crypto munten die een gedegen kans hebben van moonen.

Wat vinden klanten?
We kunnen veel reviews vinden over de Crypto Masterclass, maar weinig directe review over Crypto Portfolio. De reviews die we wel zien geven aan dat het lezen van Crypto Portfolio ervoor gezorgd heeft dat ze meet gespreid hun geld inzetten. Uiteraard is de crypto markt behoorlijk actief in schommelingen, maar dan wel hele grote. Het kan dus maar zo zijn dat je je portfolio aanmaakt en dat de boel gelijk sterkt naar beneden gaat. Dit risico wordt volgens de reviewers niet heel goed duidelijk gemaakt. Het instappen en een portfolio aanmaken via Bitvavo, waar AllesOverCrypto 15% commissie op krijgt wordt wel goed uitgelegd, maar er wordt dan vergeten bij te vertellen over de commissie structuur. De mannen van AllesoverCrypto lijken op sommige punten toch wat minder transparant en compleet in hun informatie. Deze negatieve punten zijn echter schaars.

Van het overgrote deel van de reviews die we vinden zijn de personen die ze geschreven hebben erg positief. Maar liefst 84% van de reviewers geeft Allesovercrypto een 5 sterren rating van de 5. Dat is een goed teken. Ook de negatieve reviews worden door de support afdeling binnen 3 dagen opgevolgd met een solide antwoord en hulp voor de reviewer als hij ergens niet uit komt. Ok, het verlies van een investering (en dat risico is er altijd bij crypto) wordt niet weggenomen, maar een zure smaak van een negatieve ervaring met AllesOverCrypto wordt snel en netjes opgelost. Dat vinden we een pluspunt. Een gedegen support die snel voor oplossingen zorgt zien we niet heel vaak bij digitale producten. Nu zijn ze van AllesOverCrypto natuurlijk wel aardig geprofessionaliseerd in de loop van de tijd, dus dan hoort een goede support er ook bij. Over het algemeen dus erg veel positieve reacties (er wordt niet over winsten gesproken, maar meer over de kwaliteit van het product). De negatieve reacties worden relatief snel opgelost. Als je daar zelf andere ervaringen mee hebt, zien we je reactie graag onder deze review verschijnen :).

Wat is de prijs?
De prijs van het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto is €97,- euro. Als je het relativeert naar een PDF waarin 10 cryptomunten met een onderzoeksverslag erbij vermeld staan en uiteraard levenslange updates is dat in onze ogen veel geld.

Als je het van de andere kant bekijkt en stel dat er een munt tussen zit die x1000 gaat en je hebt er op het goede moment in geïnvesteerd en de andere investeringen op de resterende 9 munten leveren je geen groot verlies op, dan valt die €97,- euro nog wel mee. Dan is die €97 euro ook zo terugverdiend. Hoe dan ook ben je er met die €97 euro nog niet en zal je toch echt geld moeten investeren naast deze €97 euro. Met de kans om het grotendeels te verliezen uiteraard. Is dat je €97 euro waard? Als je hier ja op antwoord dan is €97 euro een prima prijs.

Heb je geen geld over dat je kan missen om te investeren, dan is €97 euro natuurlijk veel te veel. Als je een euro of 500 of meer over hebt waar je echt geen doel voor hebt, behalve Fuck You Money, dan is het waarschijnlijk een prima leerzame ervaring om €97 euro voor een e-book neer te leggen en de rest te gebruiken om te investeren in het Crypto Portfolio dat in het e-book vermeld staat. Gewoon omdat het kan.

Eindoordeel
Laten we voorop stellen dat Crypto op het moment van schrijven volwassen begint te worden, maar dat er nog steeds veel cowboys in de markt zitten. Er worden nog elke maand grote beurzen gehacked, rugpulls gedaan en volop pump en dumps uitgevoerd. Het risico op verlies is dus groot, maar er zijn ook gevallen van enorme winsten waar je zelf niet tegenaan kunt werken. Als je wat speelgeld over hebt om mee te investeren en wat meer risico te nemen, dan is het Crypto Portfolio misschien wel iets voor jou. Al is het alleen maar om het onderzoek wat er per munt gedaan wordt tot je te nemen en er van te leren als deze munt daadwerkelijk de lucht in gaat. Garanties worden er niet gegeven, dus als je die zoekt, dan zou ik dit product links laten liggen. Als je echter meer een gokker bent en niet bang bent om wat geld te verliezen en je hebt wat geld over waar je toch niets mee doet, dan kun je uiteraard een gokje wagen en Crypto Portfolio aanschaffen.

Als we het verder over de kwaliteit van het product hebben, dan valt het ons op dat ze niet aangeven wanneer je moet uitstappen en je winst moet nemen. In het product wordt wel veel verteld over welke munten waarom wel eens the next best thing kunnen zijn en hoe je ze via de aangeleverde link op Bitvavo kunt kopen (zodat AllesOverCrypto ook hier commissie over ontvangt). Er wordt echter met geen woord gerept over het hoe en wanneer verkopen van je posities en zo de daadwerkelijke winst te pakken. Iedereen die halverwege juli 2021 ingestapt is, staat op dit moment redelijk onder water doordat de markt nu weer veel lager staat. De munten zijn inderdaad vele malen over de kop gegaan, maar als je ze niet op het goede moment verkoopt hou je er zelf niets aan over.

Wat er beschreven is in Crypto Porfolio is overigens wel duidelijk beschreven en goed te begrijpen, dus wie weet steek je er toch zelf wat van op om zelf je volgende Parel te vinden. Daarnaast hoef je natuurlijk niet je hele vermogen te investeren. Met een paar tientjes kun je bij eens stijging van 6500% nog behoorlijke winsten maken die de verliezen van enkele tientjes natuurlijk als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Een kleine kanttekening:
In theorie zijn de mannen van AllesOverCrypto ook zelf in staat een pump en dump te doen. Even muntjes inkopen, aan hun trouwe lijst van Crypto Portfolio lezers een update te sturen dat dit de next big coin is waardoor de gebruikers zelf gaan inslaan de daarmee de prijs opdrijven. AllesOverCrypto stapt er dan met een winst van 10% of zelfs 20% weer uit en hebben de buit al binnen. Vervolgens zakt de boel vanzelf weer in elkaar omdat de enorme vraag die er eerst gecreerd is weer afzwakt. AllesOverCrypto heeft deze stijging wel als potentiële munt genoemd natuurlijk. Niemand die daar precies achter komt, want eigen portfolio en transacties zijn niet inzichtelijk. We zeggen niet dat het gebeurt, maar de mogelijkheid is er en er is niemand die daar veel aan kan doen.

Kanttekening 2:
Als je besluit in crypto te investeren, doe dat dan alleen met geld dat je ook echt kunt missen. De risico’s zijn erg groot en het merendeel van de crypto beleggers staat in het rood en maakt doorgaans alleen maar verlies.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is AllesOverCrypto te vertrouwen?
 • Is Crypto Portfolio het geld waard, of niet?
 • Wat zijn de ervaringen met Crypto Portfolio van AllesOverCrypto?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Crypto Portfolio van AllesOverCrypto? Laat dan een bericht achter!

Review: Crypto Portfolio (AllesOverCrypto). Je geld waard of niet? Lees het ppreviews.nl
 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending