Review: 10X met crypto (Harm van Wijk & Jan Robert Schutte)

Alleen al aan het feit dat we bij PPReviews.nl twee crypto producten op rij reviewen, geeft al aan dat er iets met Crypto aan de hand is. Onze vorige review ging over het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto, maar vandaag gaan we met een product van een oude bekende aan de slag, namelijk Harm van Wijk. Hij is een partnership aangegaan met Jan Robert Schutte en ze hebben een product over Crypto gemaakt, waarmee je belegging X10 kan gaan. Dus 10 x in waarde kan stijgen. Is het een zelfde soort product als het Crypto Portfolio, of is het iets dat compleet anders is? Qua prijs is het in ieder geval van een heel ander level en vandaag ga je erachter komen wat 10X met Crypto daadwerkelijk is en of het je geld waard is. Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van 10x met crypto gaat via beleggen.com. We hebben al eerder producten die via beleggen.com aangeboden worden gereviewed, zoals De Trading Navigator en Geld Verdienen met Opties. Over het algemeen zijn we goed te spreken over deze producten. Ditmaal is het niet alleen Harm van Wijk die de informatie levert, maar ook Jan Robert Schutte. Deze laatste is een nieuwe voor ons en daar komen we straks op terug. Harm van Wijk heeft een bewezen track record in de beleggingsindustrie.

Harm van Wijk

Harm van Wijk

Zijn platform Beleggen.com bestaat al aardig wat jaren en er valt veel informatie te vinden over allerlei vormen van beleggen en investeren. Hij is bekend van de Financiële Telegraaf (DFT) en andere media. We kunnen wel zeggen dat hij weet waarover hij het heeft als het om beleggen gaat en weet die kennis via zijn online producten prima en duidelijk over te dragen.

Jan Robert Schutte is los van Harm van Wijk ook al een ruime tijd bezig op het gebied van beleggen. Hij is heeft bij de Binck bank gewerkt en is al een paar jaar met twee compagnons de eigenaar van CryptoAcademy. Hiervoor heeft hij OptieAcademy opgestart. Met beide producten worden beleggers begeleid in het beleggen in opties of crypto.

Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte

Je zou bijna zeggen dat de combinatie van Harm en Jan Robert een perfecte match is. Opties, waar ze beide genoeg van af weten, beleggen en dan nu in de nieuwe beleggers/trade hype: crypto. We kunnen in ieder geval wel stellen dat er een schat aan kennis aanwezig is bij deze twee mannen en dat ze deze kennis prima aan hun klanten kunnen overbrengen.

Wat claimt de verkoper?
Als we de salespage moeten geloven van 10X met crypto beloven ze precies wat de titel van het product aangeeft. Je beleggingen gaan binnen een jaar x10 door ze in te zetten op de crypto markt en daar gaan Harm en Robert je bij helpen. Zij gaan je leren hoe je moet beleggen met crypto en wat je precies wel en niet moet doen. Hoe de methode er verder uit ziet en wat je precies kan verwachten wordt niet echt uit de doeken gedaan. Er is een opsomming van de producten die je krijgt, een voorstelrondje van Harm en Robert en de salespagina staat verder vol met reviews en ervaringen. Overigens zien we wel veel van dezelfde ervaringen en reviews voorbij komen op andere salespages van Harm. Het lijkt er dus sterk op dat hij deze reviews hergebruikt voor meerdere producten.

Er worden trouwens geen echte beloftes gedaan dat jouw portfolio in waarde X 10 gaat dit jaar. Ze vragen je enkel of je de uitdaging aangaat met hun om het dit jaar voor elkaar te krijgen. Als kers op de taart worden nog een paar stijgers genoemd die ze voorspeld zouden hebben. Natuurlijk is dat achteraf makkelijk praten en is het enkel een voorbeeld van de zaken die wel goed voorspeld zijn. De crytpomunten die als enorme stijgers gemarkeerd worden, maar toch enorme dalers blijken te zijn, worden natuurlijk weggelaten. Om dit een beetje in perspectief te zetten worden er op de salespage drie portfolio’s weergegeven die gemiddeld toch 40% rendement maken in 2021 en zo’n 26% rendement gemiddeld in 2020. Nu waren dat (vooral 2021) relatief goede jaren voor crypto. We zijn erg benieuwd hoe het er voor dit jaar uit ziet, aangezien de crypto in 2022 redelijk in zwaar weer zit. Zullen de resultaten dit jaar nog steeds in de plus zijn? Daar vinden we helaas niets over terug.

Worden er beloftes gedaan die niet waar gemaakt kunnen worden? Nee dat niet direct. Er worden je wat grote vissen voorgehouden, maar dat zijn resultaten in het verleden en dat zegt natuurlijk niets over het heden. Er worden geen bedragen of percentages genoemd die gegarandeerd worden, dus in dat opzicht kan je je ook nergens aan vast houden bij 10X met crypto.

Wat krijg je?
Het complete product is behoorlijk compleet. Het bevat eigenlijk een grote stapel aan producten die Harm al op de markt gezet heeft, maar dan met de toevoeging van een crypto sausje. Het pakket bestaat namelijk uit het volgende:

10 X met Crypto

10 X met Crypto

 1. 1  jaar maandelijkse rapportages over de crypto parels die op dat moment de moeite waard zijn om in te beleggen of om in de gaten te houden. Dit gebeurt in de vorm van e-mails met buy en sell signalen. Je ziet dus precies welke acties er gedaan moeten worden om je winst te behalen. ZIe het als een trading signals service.
 2. 1 jaar Premium Crypto Coaching voor Elite Traders. Deze cursus van Harm van Wijk behandelt het handelen in Bitcoin, Altcoins en hoe je daar mee om moet gaan. De cursus is een vrij goede basiscursus, zoals we er al redelijk wat hebben gezien. Je vindt antwoorden op de vragen als: Wat is Bitcoin? Wat zijn altcoins? Wat is de techniek achter Bitcoin en welke platforms en wallets kan of moet ik gebruiken als ik iets met Bitcoin of Altcoins wil.
 3. Toegang tot de Crypto Academy leden site. Hierbij krijg je toegang tot de cursus van Jan Robbert Schutte. Deze cursus gaat meer in op het traden. Je krijg toegang tot veel webinars die Jan Robert al gegeven heeft in het verleden en een introductie op een handelsplatform. Deze cursus bestaat een gedeelte uit Engelse video’s. Een klein gedeelte is in het Nederlands. Het Engels is overigens goed te volgen, maar hou er rekening mee als je geen Engels kunt.
 4. Toegang tot de Beleggen.com online trainingen en forum. Dit forum bevat veel kennis en informatie over beleggen in de breedste zin van het woord. Niet alleen Crypto dus, maar ook opties, aandelen en andere zaken.

  Leden pagina 10x met Crypto

  Leden pagina 10x met Crypto

 5. Online training Geld verdienen met Bitcoin.
 6. Toegang tot de wekelijkse crypto webinar op woensdag. In deze webinars worden de ontwikkelingen van crypto besproken en de belangrijkste vragen en antwoorden behandeld van die week.
 7. Toegang tot de Telegram groep Live Crypto trading, waarin leden elkaar wijzen op nieuwe potentiële crypto coins waar je in kunt stappen. Let er hierbij op dat de tips niet altijd goede tips zijn.
 8. Levenslang toegang op elk apparaat. Dit is een beetje tegenstrijdig met de eerste twee producten die slechts voor een jaar gelden. De rest is zolang Harm de boel in de lucht houdt natuurlijk. Als Harm besluit de stekker eruit te trekken vragen we ons af hoe sterk deze levenslange toegang belofte dan nog is.

De hoeveelheid informatie die je in het pakket krijgt lijkt overweldigend. Sommige onderdelen behandelen dezelfde zaken of raken elkaar. Andere onderdelen vullen elkaar goed aan. Over het algemeen bevat het een enorme schat aan Crypto kennis, van de basis tot het geavanceerde traden op handelsplatforms. De informatie is duidelijk en goed te volgen. De Engelstalige webinars zijn ook erg waardevol, maar laat deze je niet afschrikken omdat ze Engelstalig zijn. Er is genoeg compensatie van Nederlandstalige informatie. De manieren die je aangereikt worden om anderen die hetzelfde doel hebben te bereiken, zoals de telegram groep of het beleggen.com forum zijn een toegevoegde waarde aan 10X met crypto.

Wat vinden klanten?
We vinden op de salespage een aantal reviews en klanterveringen tegen. Deze lijken niet specifiek over het product 10X met crypto te gaan, maar meer over de kennis van Harm van Wijk en andere producten van Beleggen.com. Zo komen we dezelfde reviews ook tegen bij andere producten van Harm en zijn sommige reviews erg generiek geschreven, waardoor ze inzetbaar zijn voor meerdere producten. Erg handig natuurlijk dat hergebruik, maar wij willen meer andere reviews zien dan diegene op de salespage. Als we verder op het internet speuren naar reviews komen we eigenlijk een beetje dezelfde tendens tegen. Bij Trustpilot zijn geen specifieke reviews te vinden over 10X met crypto. Andere reviews die we vinden quoten vooral elkaar en die quoten weer de reviews van de salespage. Het lijkt erop dat niemand zich dus nog echt uitgesproken heeft over deze cursus.

Reviews 10x met crypto

Reviews 10x met crypto van Salespage

Aan de andere kant zien we ook geen termen als Harm van Wijk is een Oplichter en het dwingende advies om 10X met crypto niet te kopen. Dat zegt ook wel weet iets, want als iemand zich echt opgelicht voelt door Harm van Wijk of echt ontevreden is met 10X met crypto, dan wordt dat vaak via vele kanalen geventileerd. Daar is op dit moment in ieder geval geen spraken van voor zover wij kunnen zien.

Wat is de prijs?
De prijs voor 10x met crypto is €997.- euro. Dat is bijna duizend euro voor een beleggingscursus. Natuurlijk is duizend euro veel geld, maar het product is behoorlijk uitgebreid en bevat een schat aan kennis die niet alleen op de crypto markt ingezet kan worden. Naast het crypto sausje, krijg je namelijk ook toegang tot de trainingen van beleggen.com waar sinds de tijd dat Harm dit platform opgericht heeft een schat aan cursussen op gezet is m.b.t. alle vormen van beleggen. Als we cursussen die zo uitgebreid zijn en zich niet alleen op crypto richten, maar ook op andere vormen van beleggen, dan vinden we die €997,- euro een prima prijs. Dergelijke producten die zo volgepropt met cursusmateriaal en extra’s zitten, worden vaak tegen de €5000 euro verkocht. Voor een klein deel van die prijs is 10X met crypto te koop. Haal je het geld er dan wel uit? Dat is een beetje afhankelijk van hoeveel geld je te besteden hebt om te beleggen en hoeveel winst je gaat maken. Er worden geen beloftes gedaan, maar wij geloven dat je €997 euro met een redelijke belegging op de lange termijn makkelijk terug verdient.

Eindoordeel
Wil je met een beetje hulp een crypto portfolio aanleggen voor de lange termijn? Of wil je buy en sell signalen hebben waar je van kunt leren en waar je waarschijnlijk meer aan hebt dan zelf blind in de markt van crypto te stappen als belegger? Dan is 10X met crypto waarschijnlijk een prima product voor jou. Een groot deel van 10 X met crypto bestaat uit een goede basis aan crypto kennis en uitleg die voor sommige nieuwe crypto beleggers als erg welkom gezien kan worden. Anderen die al wat langer in de crypto wereld zitten, zullen veel van deze informatie herkennen en al weten. De prijs voor dit product (net als een paar andere producten van Harm van Wijk) is vrij fors. Naast de forse prijs wordt je natuurlijk gestuurd naar een platform dat Harm en Robert gebruiken. (lees waar ze de meeste commissie aan jouw inleg verdienen). Dit hoeft niet jouw voorkeursplatform te zijn, dus doe ook daarin gedegen onderzoek. 10 X met crypto bevat namelijk niet echt een overzicht met voor en nadelen van de bestaande crypto trading platformen die er zijn. De buy en sell signalen zijn op zich prima, maar ook daar kunnen missers bijzitten. Aangezien wij nog geen lange ervaring hebben met 10 X met crypto, kunnen we weinig zeggen over de kwaliteit op de lange termijn. We moeten zeggen dat we al een paar goede winsten behaald hebben, maar ook een paar missers. Al met al hebben we op dit moment een lichte winst. De lange termijn zal uitwijzen of we onder de streep een prima winst overhouden en daarmee de prijs van 10 X met crypto terugverdienen. Wij handelen namelijk niet met €10.000 euro waarmee met een kleine procentuele winst de aankoopprijs al weer terugverdiend is. Net als bij andere investeringen en beleggingen geldt: Doe het alleen met geld dat je kunt missen. Heb je veel Fuck You Money, of hou je van een grote gok? Dan heb je eigenlijk niets te verliezen, dus waar wacht je nog op? Ga 10 X met crypto!

Let op! Beleg alleen met geld dat je kunt missen en waar je echt geen ander doel voor hebt. Er is een mogelijkheid dat het jaar dat je instapt alles tegenzit en je een groot deel van je belegging verliest. Ook bij 10 X met crypto.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Zijn Harm van Wijk & Jan Robert Schutte te vertrouwen?
 • Is 10 X met crypto het geld waard, of niet?
 • Wat zijn de ervaringen met 10 X met crypto van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte?

Heb je zelf ervaring met of vragen over 10X met crypto van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte? Laat dan een bericht achter!

10X met crypto (Harm van Wijk & Jan Robert Schutte). Je geld waard of niet?
Review 10 X met Crypto

Product Name: 10X met crypto

Product Description: Alleen al aan het feit dat we bij PPReviews.nl twee crypto producten op rij reviewen, geeft al aan dat er iets met Crypto aan de hand is. Onze vorige review ging over het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto, maar vandaag gaan we met een product van een oude bekende aan de slag, namelijk Harm van Wijk. Hij is een partnership aangegaan met Jan Robert Schutte en ze hebben een product over Crypto gemaakt, waarmee je belegging X10 kan gaan. Dus 10 x in waarde kan stijgen. Is het een zelfde soort product als het Crypto Portfolio, of is het iets dat compleet anders is? Qua prijs is het in ieder geval van een heel ander level en vandaag ga je erachter komen wat 10X met Crypto daadwerkelijk is en of het je geld waard is. Lees snel verder!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support

3 reacties op “Review: 10X met crypto (Harm van Wijk & Jan Robert Schutte)

  • Het is nu juist een goed moment om in te stappen in crypto! Als crypto weer vol in het nieuws is, ben je al te laat en is het zelfs tijd om te verkopen. Zie het als of alles nu in de uitverkoop is! Je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet een klein beetje crypto koopt elke maand. al is het maar een tientje per maand!

   Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending