Review: Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methode

De verkoper

Het e-book Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methode is geschreven door Joost van der Laan. Als we deze persoon verder onderzoeken zien we inderdaad dat zijn naam

drs Joost van der Laan

drs Joost van der Laan

en titel lijken te kloppen. Er zijn een aantal publicaties van drs Joost van der Laan te vinden. Hij heeft een eigen bedrijf waarmee hij financiele dienstverlening levert. Meer informatie is te vinden op http://www.retaileconomics.com. De verkoper lijkt dus echt een persoon te zijn en geen pseudoniem .

Wat claimt de verkoper?

Joost heeft het in zijn saleswebsite over een rendement van 6,9% gemiddeld per maand. Dit is redelijk hoog, maar niet onmogelijk te behalen. Hij verteld verder dat hij dit bereikt door gebruik te maken van de “Iron Condor methode”. Dit is een bestaande en bewezen methode die in Amerika redelijk wat positieve gebruikers heeft :).

Wat krijg je?

Het totale pakket bestaat uit een simpel Ebook in PDF formaat. Handig om te lezen op de iPad of op een e-reader. Dit ebook geeft je toegang tot, aldus Joost,

 • Een compleet systeem waarmee U direct aan de slag kunt.
 • Een bewezen winstgevende methode.
 • Zeven goede indexen om in te beleggen.
 • Een overzicht van de bekendste brokers
 • Duidelijke instructie wanneer in te stappen en wanneer uit te stappen.
 • Vijf bewezen manieren om Uw risico tot een minimum te beperken.
 • Tips om zo weinig mogelijk provisie te betalen.
 • Drie dure valkuilen waarmee elke particulier belegger te maken krijgt.
 • Zo hoog mogelijk rendement bij een zo laag mogelijk risico.

Winstegevend beleggen met de Iron Condor methode Ebook cover

Wat vinden klanten?

Er zijn op het internet niet echt reviews van tevreden klanten te vinden. De enige reviews die te vinden zijn op het internet zijn de reviews van zijn eigen salespage. Deze luiden als volgt:

Hi Joost, dank voor je e-book. Ik heb het met veel plezier gelezen. Je hebt duidelijk beschreven hoe ik deze optie strategie kan toepassen. Ik ben begonnen met papertraden bij ThinkorSwim, en de eerste resultaten waren prima! Ik hoop zo je eerste video te kunnen bekijken. Hartelijke groet, Andre Leers, Hilversum

Ik heb al eens opties geschreven en ik ben nu met je manual aan het werk gegaan. Het is geen eenvoudig systeem om uit te voeren, maar je hebt het heel gemakkelijk gemaakt met je geprogrammeerde instructie. Dank voor toezending van je boek. Wanneer schrijf je de volgende over de “Butterfly”? Succes! Michel Bakker, Laren.

Wat is de prijs?

De prijs van het e-book is €97,- Dit lijkt redelijk wat, maar als je een rendement van 6,9% per maand op een relatief kleine belegging van €1000,- hebt, heb je het e-book al na 2 maanden terugverdiend.

Eindoordeel

We hebben het e-book doorgelezen en de claims die Joost maakt lijken gegrond. Alles wat je nodig hebt wordt op een duidelijke manier uitgelegd en Joost gebruikt duidelijke voorbeelden. We hebben de methode die Joost beschrijft niet geprobeerd, maar de methode is een bekende methode die ook in Amerika al veel positieve reacties krijgt. Al met al is het dus een simpele uitleg om je beleggingen een boost te geven. Of het voor een stabiel maandelijks inkomen kan zorgen is nog de vraag, maar de €97,- die dit product kost kan in iedergeval makkelijk terugverdiend worden.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending