Review: Paleo Lifestyle (Wendy Mijnheer)

Paleo is HOT!, om maar niet te spreken van Super Hot. Mede dankzij Mitchel van Duuren die Paleo in Nederland behoorlijk op de kaart gezet heeft, Mitchel is echter niet de enige aanbieder van Paleo producten en cursussen. Er zijn ook anderen die niet onder doen voor Mitchel. Op Paypro vinden we een behoorlijk aantal producten over Paleo, waaronder het Paleo Lifestyle programma van Wendy Mijnheer. Dit programma loopt via Puur & Fit en we hebben gelukkig een reviewcopy gekregen. Vandaar dat we vandaar het Paleo Lifestyle programma in de review hebben. Ben je net zo benieuwd als wij naar de inhoud en kwaliteit van dit programma? Lees dan snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van de Paleo Lyfestyle is Wendy mijnheer die het hele pakker via Puur & Fit verkoopt. Wendy is in het dagelijks leven werkzaam als Notarisklerk en Executeur bij een notariskantoor. Ze heeft een afgeronde opleiding tot Orthomoleculair voedingsdeskundige (wat?) volgens haar Linkedin profiel. Die opleiding is echter een 6 daagse cursus, waarvan wij eigenlijk het idee hebben dat dat niet een volwaardige opleiding is. Orthomoleculair voedingsdeskundige richt zich op het preventief inzetten van vitaminen, mineralen, vetten en koolhydraten en de kennis van wat deze dingen voor invloed hebben op het immuunsysteem. Het is slechts een stukje van de taart die voedingsleer heet, maar het sluit wel goed aan bij Paleo. Hoewel Wendy vooral ervaring lijkt te hebben op notarieel gebied en niet haar volledige focus op voedingsleer lijkt te hebben (in tegenstelling tot Judith Rolf van Peer voeding welke ook via Puur & Fit gaat), moeten we wel toegeven dat ze in het product de Paleo Lifestyle de indruk wekt dat ze weet waar ze het over heeft. Net als alle andere producten van Puur & Fit zit ook hier dus een echt persoon achter die achter het product staat. Dat is een pluspunt.

Wendy Mijnheer

Wendy Mijnheer

Wat claimt de verkoper?
Op de salespage van de Paleo Lifestyle wordt een grote opsomming gedaan van de voordelen van Paleo. Aangezien de voordelen niet wetenschappelijk bewezen zijn, worden ze uit de doeken gedaan als persoonlijke ervaringen. (dan mag het wel 😉 en fietsen we buiten de NVWA om. Mitchel van Duuren had er ook al last van). Wendy, die in de salespage Voedingsdeskundige genoemd wordt en is ze afgestudeerd in de orthomoleculaire voedingsleer. Dit blijkt echter een cursus van 6 dagen te zijn en in het echie is ze gewoon werkzaam op een notariskantoor. Ook de opsomming van voordelen van Paleo die Wendy zelf ervaren heeft vrij lang. kijkt u even mee? Je hebt geen pijntjes en andere ongemakken meer, je bent energieker, Je slaapt sneller en beter, je hebt geen hongergevoel meer, je krijgt ene mooi en gespierd lichaam (dat lukt je niet zonder extra beweging, maar dat zeggen we niet), Geen keelontsteking meer, zachtere huid, geen acné meer, geen hooikoorts, veel energie, niet meer verkouden, en een ideaal gewicht bereiken. Dat is wel een beetje in de tell-sell trend van “Ongeloveloos Mike!” In onze ogen moet je de salespage met een behoorlijke kilo zout nemen, maar dat mag dan weer niet volgens Paleo ;).

Wat krijg je?
Informatie wordt stukje bij beetje beschikbaar gesteld.
7 modules met elk een aantal video’s met begeleidende teksten één of meerder download per video.
Module 1: De eerste module is een introductie in Paleo. Wat is het, waar komt het vandaan en wat zijn de voedingsmiddelen die je wel of niet moet eten als je de Paleo lifestyle omarmt.
Module 2: Deze module behandelt het ontbijt op de dag, hoe plan ik mijn ontbijt en hoe zorg ik ervoor dat het netjes binnen de Paleo richtlijnen valt?
Module 3: De derde module behandelt het avondeten en bestaat uit 3 video’s.
Module 4: De lunch is blijkbaar één van de lastigste onderdelen in je Paleo lifestyle. Deze module gaat hier dieper op in.
Module 5: Ook de tussendoortjes mogen niet overgeslagen worden. In tegenstelling tot wat je zou verwachten kun je best een aantal gezonde tussendoortjes
Module 6: Paleo is meer dan alleen je voedingspatroon aanpassen. In deze module leer je andere gewoontes die je eventueel aan kunt pakken om optimaal Paleo te zijn.
Module 7: Als één na laatste module vind je in module 7 een aantal tips en adviezen.
Recepten: Als laatste module krijg je 29 Paleo ready recepten. De recepten bestaan uit een afbeelding van het eindresultaat, een kort stukje informatie. De benodigde ingrediënten en een duidelijke beschrijving van de stappen die je moet doen om het te maken.

Het complete Paleo Lifestyle pakket

Paleo Lifestyle

De video’s zijn als het ware een presentatie waarin Wendy je alle informatie op een duidelijke en rustige manier verteld. De video’s zijn van goede kwaliteit en duren gemiddeld 10 minuten. Er is weinig variatie in locatie waar de video’s opgenomen zijn, maar voor de informatie die gedeeld wordt mag dit de pret niet drukken.
Overall krijg je een goede introductie in de Paleo levensstijl en word je goed op weg geholpen met je maaltijden door de dag heen. Ook de tijden buiten de maaltijden om wordt goed behandeld in de video’s.

Wat vinden klanten?
We kunnen geen directie reacties vinden van klanten van deze cursus. We zien een paar reviews (letterlijk 2) welke erg positief zijn. Deze zijn vooral positief over de verzorgdheid van de cursus. De video’s zijn duidelijk, informatief en de 20 recepten die er bij zitten zijn helemaal geweldig. Er is werkelijk geen puntje kritiek te vinden. Dat vinden we een beetje onwaarschijnlijk. We zijn tenslotte Nederlanders, dus er is altijd wel iets te zeuren. (zelfs wij kunnen het!). Zoals gezegd vinden we dus geen positieve reacties van klanten, maar ook geen negatieve. Dat is dan weer de positieve keerzijde ;).

Wat is de prijs?
De prijs van het product is €67,-. Voor de cursus zelf is dat een prima prijs. Je wordt in 7 weken klaargestoomd met 7 modules die bestaan uit video’s van goede kwaliteit en goede informatie. Het kan uiteraard goedkoper en je kunt de informatie zelf opzoeken zonder dat het wat kost (behalve je eigen tijd), maar de samengepakte informatie die duidelijk gestructureerd aan je aangeleverd wordt is natuurlijk ook wat waard.

Eindoordeel
Net als de andere producten die via Puur en Fit verkocht worden, is de Paleo Lifestyle een product waar veel zorg en aandacht aan besteed is. De video’s zijn goed van kwaliteit en de informatie in de video’s is goed en duidelijk. De salespage vonden we een beetje erg opgedikt, want als we die moeten geloven is Paleo de oplossing voor alles. Ook vonden we de recepten die als bonus gegeven worden wat magertjes. Het zijn er maar 30 en moeten een waarde vertegenwoordigen van €47 euro? Mjah .. niet in onze ogen dus. 30 recepten gaan de markt op voor ongeveer 12 euro, maar ja sales, sales, sales he ;). In onze ogen is de community van Mitchel van Duuren iets minder over de top qua sales en krijg je daar meer waarde voor je geld. Helaas maar waar. Toch krijgt de Paleo Lifestyle nog 4 sterren, omdat ze wel kwaliteit leveren. De salespage heeft het totaalplaatje een beetje de das om gedaan.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Wendy Mijnheer te vertrouwen?
  • Is Wendy Mijnheer een fraudeur?
  • Is Paleo Lifestyle het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Paleo Lifestyle van Wendy Mijnheer?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Paleo Lifestyle van Wendy Mijnheer? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending