Review: E-Cursus betere relaties met iedereen (Frank de Moei)

Ben jij altijd de vreemde eend in de bijt? Kun je je plaats maar niet vinden in de groep en ben je altijd het buitenbeentje? Misschien is een cursus om een relatie op te bouwen dan wel iets voor jou! Relaties in de breedste zin van het woord natuurlijk. Een gewone omgansrelatie met iedereen, waardoor jij je prettiger voelt en minder alleen en buitengesloten. Dat zou mooi zijn toch? Natuurlijk is er bij een probleem als deze een product op PayPro te vinden en wij maken daar in onze plaats weer een review over. Vandaag gaat het over de e-cursus van Frank de Moei. De cursus heet “E-Cursus betere relaties met iedereen” en zoals de naam al doet vermoeden gaat het over relaties aangaan met iedereen. Met deze cursus ga jij leren omgaan en communiceren met anderen uit de groep en zelfs met mensen buiten de groepen waar je al in zit ;), maarrrrr… Kan Frank zijn beloftes op zijn salespage waarmaken? Lees snel verder om het antwoord op deze vraag te krijgen.

De verkoper(s)
De verkoper van E-Cursus betere relaties met iedereen is Frank de Moei. We kennen hem al van producten die we ongeveer een jaar geleden gereviewed hebben, zoals Blijvend Zelfvertrouwen. Hij is Professional Coach en Trainer als we zijn Linkedin moeten geloven. Hij is een echt persoon en verschuilt zich niet achter schimmige constructies waarvan de namen niet of nauwelijks te vinden zijn, maar runt alles netjes vanuit zijn bedrijf Capedium Coaching & Training. Zijn staat van dienst is indrukwekkend en ook zijn aanwezigheid op het internet is behoorlijk positief. Zo zien we het graag. Een goede aanwezigheid zonder verborgen gebreken en duidelijkheid over wie je bent en wat je doet. Dat hebben we wel eens anders gezien 😉Frank de Moei

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, Frank de Moei dus, claimt op zijn salespage dat je met zijn product betere relaties krijgt. De titel is vrij omvattend ;). Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Met de cursus van Frank ga je leren waarom bepaalde relaties nou wel of niet werken en wat bepaalde relaties nodig hebben. Een belangrijk deel hiervan is communicatie en dit wordt ook meegenomen in de cursus. In het kort gezegd ga je met de cursus “Betere relaties met iedereen” leren hoe je relaties met mensen kunt opbouwen en deze zonder al teveel moeite kunt onderhouden. Op zich klinkt dat allemaal goed. Iedereen kan dat natuurlijk wel gebruiken in zijn privé leven, maar ook op zakelijk gebied kunnen deze voordelen natuurlijk goed ingezet worden. De beloftes zijn niet ongeloofwaardig.

Wat krijg je?
Net als Blijvend Zelfvertrouwen bestaat de cursus Betere relaties met iedereen uit een digitale cursus en een aantal bonussen. De cursus zelf bestaat uit een aantal e-mails die je gedurende 5 weken lang, twee maal per week voorzien van inzichten, informatie en oefeningen en opdrachten die je zelf moet uitvoeren. Elke week passeert een bepaald onderdeel de revue. De indeling is als volgt:
Week 1: Wat zijn gezonde relaties. De eerste week is een soort introductieweek. Je leert wat gezonde relaties zijn en dat er verschillende opvattingen zijn over gezonde relaties. De verwachtingen van mannen en vrouwen m.b.t. gezonde relaties zijn namelijk niet gelijk. Ook onder mannen of onder vrouwen kan het begrip “een gezonde relatie” nog wel eens verschillen. Ook de verschillende typen relaties worden tijdens deze eerste week behandeld.
Week 2: Beter en effectieve communiceren. Communicatie is erg belangrijk in elke relatie, maar hoe communiceer je in welke relatie? Hoe kom je er achter wat een ander wil en hoe kun je je eigen wensen zo duidelijk mogelijk kenbaar maken zonder de ander te kwetsen? Dat staat centraal in de tweede week.
Week 3: Meer inzicht en begrip. Halverwege de cursus leer je je eigen relaties te analyseren. Hoe staan je relaties ervoor en waarom zijn ze op dit punt aanbeland waar je relaties nu zijn? Natuurlijk leer je ook hoe je moeizame relaties wat beter kunt laten lopen.
Week 4: Omgaan met uitdagingen. Deze week gaat in op tegenslagen die je in een relatie tegen kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan kritiek, negatieve mensen en jaloezie. Hoe ga je hiermee om in relaties?

Betere relaties met iedereen

Betere relaties met iedereen

Week 5: Betere keuzes. De laatste week gaat vooral in op je eigen keuzes. Welke keuzes moet je soms maken in relaties en waarom zijn bepaalde keuzes goed of fout?
Je ontvangt hij dit pakket nog twee bonussen, namelijk een ebook genaamd Inzicht in je Kracht: Een pdf van 56 pagina’s over hoe jij je eigen kracht kunt verbeteren en het optimale uit jezelf kunt halen. Als tweede bonus ontvang je een E-mail coaching sessie. Dit is kort gezegd een mogelijkheid om Frank de Moei een vraag te stellen die door Frank beantwoord wordt met een inzicht, of wedervraag, waardoor je zelf het antwoord op je vraag kunt vinden. Het pakket is dus behoorlijk compleet.

Wat vinden klanten?
De reacties op de cursus “Betere relaties met iedereen” zijn overweldigend. We zien enkel positieve reacties en moeten goed zoeken voor negatieve. Die vinden we dan ook niet ;). Via Facebook en op verschillende fora op het internet is de stemming over deze cursus erg positief. We zien kreten als “eye opener” en “Duidelijke cursus waar je veel aan hebt privé en zakelijk” voorbij komen. Dat stemt ons goed. In de combinatie met de openheid van Frank de Moei werkt dat goed mee aan de positieve score van dit product.

Wat is de prijs?
De prijs voor de cursus “Betere relaties met iedereen” is €59,- Dit is eens iets anders dan de 37, 47 of elk ander bedrag met een 7 erin die we normaal gesproken voor een digitale cursus zien. De prijs lijkt in de eerste instantie misschien wat aan de hoge kant, want we hebben het wel over 60 euro. Als we dit echter relativeren met een trainingsdag, of een consult van een coach, welke vaak rond de 100 euro kosten en we leggen dit naast de inhoud van de cursus, dan ben je eigenlijk al voor de helft van het geld klaar. Tevens kun je alles nog eens op je eigen tempo doen en heb je je naslagwerk er al bij zitten. Dan valt de prijs wel weer mee en is hij prima!

Eindoordeel
Net als de vorige cursussen van Frank de Moei die we gereviewed hebben, zijn we erg te spreken over de kwaliteit die Frank biedt. Zijn e-mails bevatten goede informatie en geven je door middel van bepaalde inzichten en opdrachten een goed beeld over jezelf en hoe je jezelf tot een hoger niveau kunt tillen. Deze cursus die toegespitst is op relaties met anderen is daar niet anders in. Je wordt stapsgewijs meegenomen in de reis over relaties en leert jezelf en de basis van goede relaties kennen. Door deze combinatie kun je de kennis gaan toepassen en je relaties met iedereen verbeteren. Het feit dat Frank gewoon is wie hij zegt dat hij is en de vele positieve reacties op zijn cursussen (niet alleen betere relaties met iedereen) zorgen ervoor dat hij ook van ons 5 sterren krijgt. Goed gedaan Frank!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Frank de Moei te vertrouwen?
  • Is Frank de Moei een fraudeur?
  • Is de E-Cursus betere relaties met iedereen het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met E-Cursus betere relaties met iedereen van Frank de Moei?

Heb je zelf ervaring met of vragen over E-Cursus betere relaties met iedereen van Frank de Moei? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending