Review: Vitaal en Gezond Zwanger, door de juiste voeding (Judith Rolf)

Zwanger zijn is iets moois, iets natuurlijks. Iets waar je waarschijnlijk een groot aantal kilo’s van aankomt die er niet meer af gaan en de vermoeidheid en vreetbuien die je leven verrijken ;). Alle gekheid op een stokje natuurlijk. Zwanger zijn kan iets heel moois zijn en als je het nou voor elkaar kunt krijgen dat je alle bijwerkingen en kwaaltjes die bij de zwangerschap komen kijken tot het minimale kunt beperken? Dat zou erg mooi zijn toch? Vandaag hebben we dan het product voor jou ;). Het is het ebook Vitaal en Gezond Zwanger, door de juiste voeding van Judith Rolf. We kennen haar al van een eerdere review, namelijk: Meer energie in 7 weken . Is dit product in de categorie Prima!, of schort er nog het een en ander aan? We gaan er snel achter komen en jij natuurlijk ook! Lees snel verder om te zien wat wij van het ebook Vitaal en Gezond Zwanger vonden.

De verkoper(s)
De verkoper van het ebook is Judith Rolf, of liever gezegd Puur en Fit. Puur en fit is het platform dat een aantal voeding- en bewegingsspecialisten onderbrengt en verschillende producten in deze markt aan de man brengt. Judith Rolf kennen we al van een eerdere review, namelijk Meer energie in 7 weken. Ze heeft een eigen bedrijf genaamd Peer voeding en oefent vanuit dat bedrijf haar beroep als natuurdiëtiste uit. Ze heeft een korte, maar intensieve track record, dat verder prima in elkaar zit en gericht is op voeding. We kunnen genoeg over haar vinden en ze is in ieder geval geen pseudoniem. Het KVK nummer is niet aanwezig op de salespage, maar als we zien waar het onder gebracht is (puur en fit) zien we daar wel netjes kvk en contactgegevens op de website staan.

Judith Rolf

Judith Rolf

Wat claimt de verkoper?
Er worden geen spectaculaire beloftes gedaan op de salespage van Vitaal en Gezond Zwanger, door de juiste voeding. De beloftes die gedaan worden is dat Judith je een methode geeft waarmee je je normale conditie behoudt en geen overbodige kilo’s aankomt tijdens de zwangerschap. Wie wil dat nou niet? Er zijn nog wat andere claims, bijvoorbeeld dat je echt zult genieten, maar over het algemeen komt het hier op neer. Als je de voedingstips van Judith Rolf toepast tijdsne je zwangerschap, dan ben je vitaler en kom je minder onnodige kilo’s aan tijdens de zwangerschap.

Wat krijg je?
Hoewel de salespage van Vitaal en Gezond Zwanger, door de juiste voeding doet vermoeden dat je twee ebooks krijgt, krijg je er in feite maar 1 waar de informatie in staat. De zwangerschapsrecepten die op de salespage onder een aparte noemer staan, staan achter in het ebook Vitaal en Gezond Zwanger. Jet kunt het 75 pagina’s tellende ebook indelen in de volgende hoofdonderwerpen:

 • Introductie en het persoonlijke verhaal van Judith.
 • Tips over wat je wel en wat je vooral niet mag eten.
 • Tips en opties voor de maaltijden van de dag.
 • Zwangerschapskwaaltjes en hun oplossingen.
 • Recepten met verschillende hoofd ingrediënten.

Het ebook is makkelijk geschreven en goed te volgen voor iedereen. Hier en daar wat spelfoutjes, maar als jullie onze reviews kennen weten jullie dat wij daar ook wel eens last van hebben ;). Over het algemeen is het een prima ebook met voldoende tips. We vinden het wel een beetje apart dat de recepten apart op de salespage vermeld staan als product, maar dat ze gewoon achter in het ebook geplakt zijn. De helft van het ebook bestaat uit informatie over voeding en de andere helft bestaat uit recepten. Het zijn dus in feite twee 35 pagina’s tellende ebooks samengevoegd in één ebook van iets meer dan 70 pagina’s. Wees je hier bewust van als jet besluit het ebook aan te schaffen.

Wat vinden klanten?
Over het ebook zelf kunnen we helaas geen ervaringen vinden. Wat we wel (en in overvloede) kunnen vinden zijn ervaringen met Judith Rolf. Deze zijn positief. We zien veel positieve reacties over haar als persoon, haar kennis en ook de workshops die ze geeft. Dat is een goed teken. We gaan er in ieder geval van uit dat de kennis die ze bezit niet alleen bij dit ebook blijft, maar blijkbaar ook in de praktijk gebracht wordt via haar eigen bedrijf Peer voeding.

Wat is de prijs?
Het totale pakket (1 ebook) kost je welgeteld €27,- euro. We hadden dit liever wat lager gezien, aangezien de inhoud niet heel groot is. Het ebook bestaat uit 35 pagina’s met informatie en nog eens 35 pagina’s met recepten. Bij elkaar dus twee relatief kleine ebooks voor €27,- euro. Een prijs als €17,- zou wat beter op zijn plek geweest zijn. Als we naar de rest van de markt kijken is dit product dus redelijk aan de prijs.

Ebook vitaal en gezond zwanger

Ebook vitaal en gezond zwanger

Eindoordeel
Judith Rolf weet ongetwijfeld veel af van voeding en hoe je de beste voeding voor het juiste moment kunt kiezen. Zo geldt het ook voor de zwangerschap. De tips die ze in het ebook Vitaal en Gezond Zwanger, door de juiste voeding zijn in veel gevallen niet heel erg vernieuwend, maar het is handig dat ze samengepakt zijn in een ebook samen met een aantal recepten. We vinden de prijs van het pakket echter wat aan de hoge kant. Wil je het ebook uitproberen, dan staat dat uiteraard vrij. Ze geeft namelijk een niet goed, geld terug garantie van 60 dagen. Dat is meer dan je bij veel concurrenten ziet. Al met al zijn wel wel tevreden over dit product.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Judith Rolf te vertrouwen?
  • Is Judith Rolf een fraudeur?
  • Is Vitaal en Gezond Zwanger door de juiste voeding het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Vitaal en Gezond Zwanger door de juiste voeding van Judith Rolf?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Vitaal en Gezond Zwanger door de juiste voeding van Judith Rolf? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending