Review: De man van je dromen krijgen en houden (Mathijs Dingjan)

Laten we eerlijk zijn. De mannen zijn een beetje bevooroordeeld als het om dating producten gaat. Zo hebben wij in heet verleden al behoorlijk wat producten over dating en liefdes advies voor mannen gereviewed, maar nog maar maar één voor vrouwen. Die van Michelle van den Berghe genaamd Win Haar Terug. Daarom vonden wij het wel eens tijd worden om nog een product met liefdes advies voor vrouwen richting mannen te reviewen. In dit geval De man van je dromen krijgen en houden van Mathijs Dingjan. Mathijs heeft al een paar andere producten op de markt, waaronder mannenbrein, maar voor nu focussen we ons op De man van je dromen krijgen en houden. Klopt het echt water in dat boek beschreven staat, of kun je toch beter echt advies inwinnen en je geld op zak houden? Daar ga je vandaag achter komen in onze review van De man van je dromen krijgen en houden. Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper volgens de salespage en allerlei andere media is Mathijs Dingjan. We vinden een paar profielen op bijvoorbeeld Twitter, Instagram, maar ook een website van Remind. Een bedrijf dat een leermethode aanbiedt. De foto’s van deze Mathijs horen wel daadwerkelijk bij het gezicht achter De man van je dromen krijgen en houden. Dat scheelt in ieder geval, want er is niet lukraak een foto van een Franse profielsite afgeplukt die helemaal niets te maken heeft met het product. Er zit een overkoepelende website Mannenbrein.nl achter, waar op Mathijs veel informatie plaatst over hoe het mannenbrein werkt en wat mannen wel of niet willen. Erg leerzaam, ook voor mannen ;).

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan

Zowel mannenbrein als het product De man van je dromen krijgen en houden vallen onder het bedrijf Lifestyle Ventures dat in Amsterdam gevestigd is. Het bedrijf Lifestyle Ventures houdt zich bezig met het op de markt zetten van producten en de ondersteuning daarvan. Onder deze paraplu valt ook AttractionGym. Een website met bootcamps en cursussen voor mannen die aan de vrouw willen. De recensies over Attractiongym zijn in ieder geval erg positief. Met De Man van je dromen krijgen en houden, of mannenbrein hebben ze zich blijkbaar op de andere kant van de markt gestort, namelijk die voor vrouwen. Voor deze laatste doelgroep hebben ze in ieder geval een goed uitziende spokesperson gekozen, want zeg nou eerlijk dames … Is het geen snoepje? 😉
De KVK gegevens en adresgegevens staan in ieder geval netjes op al hun websites vermeld. Als we wat verder kijken zien we dat op hetzelfde adres ook een webdesign bureau en een marketing en consultancy bureau gevestigd is. Aan het aantal bedrijfjes te zien is het geen brievenbus adres, dus als je verhaal wil halen is de kans groot dat je gewoon iemand van het bedrijf te zien of spreken krijgt. Dat scheelt in ieder geval. Geen rode vlaggen voor schimmige constructies en niet bestaande personen en/of bedrijven.

Wat claimt de verkoper?
Mathijs Dingjan vertelt je de salespage van De man van je dromen krijgen en houden een een behoorlijk verhaal. Dit verhaal gaat onder ander over dat jij als vrouw niet weet hoe je de mannen moet bespelen en ze eigenlijk de verkeerde signalen geeft. Daardoor opent een man zijn hart niet voor jou en kom je altijd met de verkeerde mannen thuis waarmee je niet lang of zelfs geen relatie op kunt bouwen. Dit alles terwijl anderen het met deze zelfde mannen wel kunnen. Er is dus iets mis met de technieken die je gebruikt (bewust of onbewust) om een man voor je te winnen. Mathijs heeft jarenlang naast vrouwen ook mannen gecoacht op het gebied van dating en heeft door zijn gesprekken met deze mannen een goed beeld over wat ze precies willen en hoe het “mannenbrein” werkt. Deze geheimen verklaren veel mannengedrag en deze geheimen gaan jou helpen om de man van je dromen te krijgen en te houden. Als we dit verhaal zo bekijken worden er geen claims gedaan, behalve dat jij ooit eens de man van je dromen zult krijgen en houden en dan het liefst natuurlijk wat sneller dan je ooit gedacht had. Als je op het punt aanbeland bent dat je vertrouwen in de natuurlijke levensloop al zo geslonken is, of dat het je allemaal wat te lang duurt, dan is elke stap in de goede richting of elk minisuccesje natuurlijk mooi meegenomen. Daar is niets mis mee. Mathijs zet zichzelf neer als iemand die veel ervaring heeft op het gebied van zowel mannen als vrouwen, dus hij heeft een goede kijk hoe het van beide kanten werkt. Dat is een goed teken. Er wordt niet veel verteld dat niet waar gemaakt kan worden, of wat daadwerkelijk niet klopt. Misschien is dat ook gelieerd aan het product dat hij verkoopt, maar ook op het gebied van gemaakte beloftes gaan er bij ons nog geen rode vlaggen wapperen.

Wat krijg je?
Na de aankoop van De man van je dromen krijgen en houden krijg je een e-mail met inlog gegevens. Met deze gegevens krijg je toegang tot het leden gedeelte van mannenbrein.nl. Heb je geen e-mail ontvangen, kijk dan even in je spambox, of neem even contact op met de support van mannenbrein.nl. De cursus helpt jou als vrouw de man van je dromen te ontmoeten en behandeld alle aspecten. Hoe jij je als vrouw het beste op kunt stellen, zodat de mannen voor je vechten, tot de eerste date en vervolgens hoe jij je in de relatie moet opstellen om je man te houden. Dit alles zonder hem weg te jagen, maar wel je zin te krijgen met dingen waar mannen normaal gesproken niet voor te pochen zijn.
De bestaat uit zes onderdelen en deze zes onderdelen omvatten in totaal 48 modules die bestaan uit video’s en stukken tekst die je kunt lezen, maar eventueel ook voorgelezen worden via audiobestanden.

Leden omgeving

Leden omgeving

Het eerste onderdeel gaat dieper in op de algemene gedachte over mannen en waar je de mist in gaat bij die gedachten. Hoe mannen daadwerkelijk over vrouwen denken en wat ze precies willen wordt ook in dit onderdeel behandeld.
Het tweede onderdeel gaat in op hoe jij als vrouw de man aangetrokken laat zijn tot jou en hoe je ervoor zorgt dat hij in ieder geval met je op date wil. Daarnaast leer je wat je moet doen om het spannend te houden en je krijgt tips over hoe je je moet gedragen om de man die je wil te winnen. Nee het is niet met seks, en zelfs ‘hard to get’ spelen is niet de oplossing!
In het derde deel ligt de focus op het initiatief nemen. Dat jij als vrouw het initiatief neemt, maar het zo doet, dat de man denkt dat hij de touwtjes in handen heeft. Natuurlijk heeft hij dat niet, omdat jij de methodes van Mathijs gebruikt.
Het veerde deel behandelt de foute mannen en dan vooral hoe je ze herkent en hoe je ervoor zorgt dat je niet ten prooi valt aan deze foute mannen. Je leert de grootste players bekeren en neemt kennis van een paar grove fouten die vrouwen maken waarmee gegarandeerd alle mannen verdwijnen.
Het vijfde onderdeel gaat over technieken waarmee je de man echt aan je bind. Na het gebruik van deze technieken zal hij altijd terugkomen naar je en zal je een goede emotionele band opbouwen met de man van je dromen (ja de emotionele band opbouwen met de man kan echt!).
In het zesde en laatste deel wordt er in gegaan op het stabiel houden van de relatie. krijg dingen gedaan, terwijl de man dat uit eigen wil doet en zonder dat er enig idee van druk of dwang bij komt kijken. Ook wordt conflicthantering behandeld in dit deel. Het is eigenlijk om je man te houden zeg maar.
Na deze 6 onderdelen en 48 modules ben je nog niet klaar met De man van je dromen krijgen en houden, want er worden nog een aantal bonussen meegeleverd bij dit product.
De eerste bonus is een e-book met 117 kant en klare zinnen die je kunt inzetten bij het versieren van je man. Er worden diverse scripts behandeld, dus voor elke gelegenheid kun je wel wat informatie uit dit e-book putten. De opmaak is summier, maar het draait natuurlijk alleen om de tekst.
De tweede bonus is “Cruciale conversaties“. Hierbij worden bepaalde conversaties die belangrijk zijn in een relatie behandeld, zoals hoe zit het nu echt tussen jullie? Ook het onderwerp seks wordt hier niet ontweken.
De derde bonus is “De drie pilaren van een perfecte date“, waarin zoals de naam al doet vermoeden de eerste date een succes wordt. het is een kleine bonus, maar het bevat wel een aantal waardevolle tips.
De vierde, vijfde en zesde bonus zijn een blauwdruk van het mannenbrein, de audioversie van de cursus (al behandeld in de cursus beschrijving zelf) en toegang tot de Facebook groep. We vinden die niet echt bonussen, aangezien elk product dit tegenwoordig heeft. Het draagt echter weel bij aan de kwaliteit en de compleetheid van de cursus De man van je dromen krijgen en houden.

Totale pakket

Totale pakket

Wat vinden klanten?
Bij het schrijven van deze review kunnen we nog geen reviews vinden (anders dan die door de makers zelf geschreven zijn). We vinden via Facebook wel een groot aantal positieve reacties, maar dat is niet alleen op Mannenbrein en De man van je dromen krijgen en houden. De reacties zijn ook op AttractionGym algemeen en de producten die daar verder uit voorkomen. We vinden geen, maar dan ook geen enkele negatieve ervaring op De man van je dromen krijgen en houden. Dat is een goed teken uiteraard. Over het algemeen vinden we negatieve reviews wat sneller dan de positieve en zijn mensen sneller geneigd om hun gal te spuwen dan iets positiefs te zeggen. Een rare eigenschap inderdaad, maar het geeft wel aan dat men blijkbaar erg te spreken is over de cursussen die mannenbrein levert en ook over De man van je dromen krijgen en houden.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket, dus ze 48 modules, audiobestanden ervan en de bonussen is €67,- euro. Vind je het éénmalige bedrag van €67,- euro iets teveel in één keer, dan kun je nog kiezen voor het betalen van 4 termijnen van €18,- euro. Dan kom je dus iets hoger uit op €72,- euro, maar heb je wel het gemak van gespreid betalen. In het eerste opzicht lijkt dit een behoorlijk bedrag, want voor €67,- euro kan je veel leuke dingen doen. Voor een product als De man van je dromen krijgen en houden vinden we die prijs echter behoorlijk meevallen. Je krijgt 48 modules, die ook in luisterformaat geleverd worden en je krijgt er nog een behoorlijk aantal leerzame bonussen bij. Je kunt zien dat er aandacht aan besteed is en na het volgen van deze cursus is de kans groot dat je de man van je dromen krijgt en ook houdt. Dat moet ook wel iets waard zijn toch?

Eindoordeel
De cursus De man van je dromen krijgen en houden is een behoorlijk uitgebreide cursus. Wij reviewen hem als man, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat Mathijs Dingjan  het vaak bij het rechte eind heeft wat betreft zijn kennis over mannen. Met zijn ervaring op zowel het gebied van mannen als vrouwen hadden we ook niet anders verwacht. Je kunt zien dat er veel aandacht besteed is aan deze cursus en dat het doel is om je daadwerkelijk te helpen met nieuwe inzichten. Soms zien we cursussen waar van alle kanten duidelijk is dat het hoofddoel geld verdienen is, maar dat is hier niet het geval vinden we. Wil je dus een stap verder op het gebied van relaties met mannen of liep het in het verleden elke keer verkeerd af? Dan is de cursus De man van je dromen krijgen en houden de moeite van het proberen waard. Ben je echt niet tevreden, dan kun je alsnog binnen 60 dagen je geld terugvragen. Wij hebben echter het vermoeden dat dat niet nodig zal zijn. Succes met het krijgen van je droomman dames!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Mathijs Dingjan te vertrouwen?
 • Is Mathijs Dingjan een oplichter?
 • Is De man van je dromen krijgen en houden het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met De man van je dromen krijgen en houden van Mathijs Dingjan?

Heb je zelf ervaring met of vragen over De man van je dromen krijgen en houden van Mathijs Dingjan? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support

2 reacties op “Review: De man van je dromen krijgen en houden (Mathijs Dingjan)

 1. Goede cursus

  Ik heb de cursus gevolgd. Uit pure nieuwsgierigheid want ik dacht dat ik een prima relatie had (9 jaar, 2 kinderen). Niets bleek minder waar. Als gauw kwam ik erachter dat ik op een aantal punten finaal de mist in ging.

  Ik volg de cursus nu sinds een aantal weken en ik kan je zeggen; de vonken spatten er inmiddels vanaf. Elke euro waard.

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending