Review: Win hem / haar terug (Michelle van den Berghe)

We hebben al een tijdje niets meer in de dating niche gedaan qua reviews en PayPro brengt daar soms wel een oplossing in. De diamond producten. Soms zitten daar producten tussen die onze interesse wekken, zoals Win hem of win haar terug. Een ebook dat hoe kan het ook anders een soort van Ex terug idee is. Dit keer wordt het niet door een man geschreven die eigenlijk meer op marketing gespitst is, maar door een vrouw, genaamd Michelle van den Berghe. We vroegen om een reviewcopy en kregen een enthousiaste reactie terug. Vandaar deze review over haar ebook Win hem//haar terug.

De verkoper(s)
Zoals genoemd is de maker van dit product Michelle van den Berghe, tenminste dat dachten we. In de eerste instantie lijkt het allemaal te kloppen. Michelle heeft een referentie uit de Telegraaf waar ze gequote wordt over het onderwerp relatie. Als we echter wat verder zoeken vinden we dat ze eigenlijk een pseudoniem gebruikt. In het verleden heeft ze een bedrijfje gehad waarbij ze bijles in de Franse taal gaf, genaamd Natuurlijk Frans. Dit bedrijf is echter uitgeschreven bij de KVK en Michelle heeft zich, na aanraking met Casper Camps (kennen we hem nog?) gestort op de Internet marketing. We zien een paar Franse websites voorbij komen op haar naam, waarbij een aantal content blogs zitten. Vandaag de dag regelt ze haar Internet marketing activiteiten vanuit het bedrijf Optitude Coaching & Publishing, welke ook netjes bij de KVK ingeschreven staat. Dit lijkt een aardige U-turn voor Michelle. Uiteraard hoeft dat niet een heel groot probleem te zijn voor de kwaliteit van het product. Iemand kan immers besluiten om via Internet Marketing echt zijn of haar passie te achtervolgen.
Ze is behoorlijk actief op haar weblog Liefdesverdriet.nl, waar ze eigenlijk best kwalitatieve informatie weggeeft in haar nieuwe markt. De relatie markt 🙂

Michelle van den Berghe

Michelle van den Berghe

Wat claimt de verkoper?
Aangezien Michelle van den Berghe zich behoorlijk op de internet marketing gestort heeft (en een goede leermeester heeft gehad) kunnen we aan de salespage wel zien dat deze erg marketing technisch in elkaar zit. Er worden eigenlijk geen echte beloftes gedaan, behalve dat Michelle je de echte stappen laat zien om je ex terug te krijgen. Uiteraard wordt er eerst een analyse gedaan hoe rot jij je voelt zonder je ex en natuurlijk heeft Michelle de oplossing hiervoor. Het ebook Win Hem terug of het Ebook Win Haar terug.

Wat krijg je?
Het totale pakket is best uitgebreid moeten we zeggen. Het bestaat uit een ebook van 140 pagina’s, waarin je in een duidelijke structuur je probleem te lijf gaat. Je wil je Ex terug. Het begin van het ebook gaat over het analyseren van je probleem en van jezelf. Daarna ga je jezelf herprogrammeren, waardoor de kans groter is dat jij je ex terug wint. Het is niet alleen leesvoer, maar er staan ook korte opdrachten in die je moet uitvoeren. Dit alles om de methode zo goed mogelijk te laten werken.
Natuurlijk gaan we de bonussen nog even opsommen die je bij het ebook krijgt:

 • 10 dagen e-mailconsult
 • Toegang tot de Facebook groep
 • Levenslange updates (mjah lekker boeiend 😉 )
 • 3 gratis video’s uit het coaching programma “Van breuk tot Doorbraak” (Een ideale upsell voor het latere traject ;))

Wat vinden klanten?
Tot op heden kunnen we nog geen concrete ervaringen vinden op het internet. We kunnen ons herinneren dat dat wel vaker het geval is bij producten uit de relatie en dating markt. Net als bij de andere producten gooien we het erop dat je niet snel uitkomt voor een (tijdelijke) breuk in je relatie 😉 . Je schrijft al helemaal niet op het internet dat je hiervoor hulp ingeschakeld hebt en wat jou het meest geholpen heeft ;). Uiteraard zijn er wel de testimonials op de salespage, maar deze laten wij altijd buiten beschouwing.

Wat is de prijs?
De prijs van het ebook is €49,-. Hoewel er een aantal bonussen bij zitten vinden we de €49,- toch iets aan de hoge kant. De 10 dagen e-mail coaching maken de prijs nog redelijk rechtvaardig, maar 10 dagen is een ruim begrip. Als je in die 10 dagen maar 1 reply krijgt, is de waarde hiervan te verwaarlozen.

Eindoordeel
Hoewel we altijd redelijk sceptisch staan tegenover salespages die goed in elkaar zitten, gebruikt Michelle niet echt kreten die ze niet waar kan maken. Ze geeft aan dat ze het rotte gevoel dat je hebt met het verliezen van je ex kan wegnemen en dat mede door een aantal stappen die ze je voorschrijft in haar ebook, de kans vergroot kan worden dat je je ex terug krijgt. Als we dit boek tegenover de Ex terug methode van Edwin Edinga zetten zien we dat het ebook Win hem terug (of Win haar terug) veel dieper ingaat op de problemen die de oorzaak zijn van het geheel. Er wordt veel meer gedaan aan de analyse van jou zelf dan enkel en alleen een paar truukjes te geven. Het ebook zit verder goed stapsgewijs in elkaar. Het is soms wat langdradig om door te komen, maar dat kan ook liggen aan het feit dat we zelf niet 100% in deze situatie zitten. Al met al is het een prima ebook om de eerste stap te zetten in het terugwinnen van je ex. Of het dan een man of een vrouw is, want voor beide gevallen is dit ebook verkrijgbaar.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Michelle van den Berghe te vertrouwen?
 • Is Michelle van den Berghe een fraudeur?
 • Is Win hem / haar terug het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Win hem / haar terug van Michelle van den Berghe?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Win hem / haar terug van Michelle van den Berghe? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

3 reacties op “Review: Win hem / haar terug (Michelle van den Berghe)

 1. Klinkt inderdaad als een handige e-book, maar de prijs is erg hoog.
  Tips om een ex terug te winnen zijn natuurlijk erg handig, zoals bijvoorbeeld het probleem tussen beide personen ontdekken en verhelpen is altijd erg belangrijk.

  Maar vaak zijn er meerdere problemen en soms is ook de familie van 1 of beide partijen een probleem.

  Wel een leuke en erg behulpzame review, keep it up!

 2. Ik vind de prijs ook erg hoog van het boek, maar als je naar een relatiecoach gaat heb je voor een uurtje consult ook al snel dat bedrag uitgegeven. En in een uur kan je amper wat bespreken. Daarom vind ik wel dat de prijs hierdoor gerechtvaardigd wordt.

  Verder lijkt Michelle me wel oprecht. Ze heeft inderdaad veel verstand over het onderwerp en ze heeft toch wel “echt” mensen geholpen. Dit interview bewijst het ==> http://www.youtube.com/watch?v=p3GFWP3x-Cs

  Neen ik ben op geen enkele manier aangesloten bij haar maar ik wil wel voor haar opkomen omdat zij me telkens geholpen heeft en altijd op mijn mails geantwoordt heeft in tegenstelling tot de oplichter Edwin Edinga (dat is pas een fake persoon).

  Als Michelle of “Martine” een pseudonaam gebruikt vind ik het niet erg. Ik zou mijn naam ook niet overal op het internet willen verspreiden. Ze helpt mensen, daar draait het om.

 3. Ook ik heb dit gedaan, uit soort van wanhoop omdat je het niet wilt.
  wat mij opvalt is dat Michelle dingen zegt die uiteindelijk wel waar zijn, maar die je achteraf zelf ook had kunnen bedenken. Het probleem ligt hem in het moment. Op dat moment denk je niet helder en zeg en doe je dingen die niet goed zijn.
  wat voor mij het beste helpt is luisteren naar vrienden/vriendinnen, mensen die dit eerder mee gemaakt hebben. Deze vertellen het zelfde als Michelle, en kost je niks!

  Het mail contact met Michelle verloopt zakelijk. en zodra je “credits” op zijn hoor je niks meer, tja echt zakelijk, alles draait om geld geld(wat ik overigens wel snap).

  kort om ik heb meer van dit soort dingen gedaan en al meer dan €1000 armer maar geen succes.
  wel weer een ervaring rijker. dit doe ik nooit meer.

  Vertrouw op jezelf en op je vrienden, luister naar hun tips en raad, geef dingen tijd google zelf wat, en het belangrijkste volg je gevoel!

  succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending