Review: De Paleo Revolutie (Mitchel van Duuren)

Aangezien de zomer eraan komt (of al bezig is) vonden we het weer eens tijd worden voor een review in de dieet branche. Aan het PayPro overzicht te zien is Paleo erg in trek en er zijn een groot aantal Paleo producten te krijgen via PayPro. Gek genoeg zijn ze bijna allemaal afkomstig van Mitchel van Duuren. Mitchel kennen we van zijn webshop eiwitpoeder en hij heeft een redelijk groot platform in het leven greopen, genaamd foodie. Dit platform is gefocussed op het Paleo dieet of de Paleo levensstiujl of hoe je het ook wil noemen en omvat een groot aantal producten. Aangezien we al deze producten in handen hebben gekregen doen we een enorme raid aan Paleo reviews. Hier de eerste en we beginnen bij de basis. De eerste uit een serie van zeven: De Paleo revolutie.

Voor de mensen die nog niet weten wat Paleo is: Het Paleo dieet is een dieet dat van de oermens uitgaat. De jager / verzamelaar en eigenlijk alleen maar voeding aanmoedigd die in die tijd ook beschikbaar was. Geen granen, geraffineerde suikers enz. Alles dat door mensen geproduceerd of gemidificeerd is, wordt afgeraden door bij Paleo.

De verkoper(s)
Zoals gemeld is de verkoper van dit product Mitchel van Duuren. Deze internet marketing expert is naar eigen zeggen helemaal gek van het Paleo dieet dat hij tijdens zijn reis door Amerika heeft ontdekt. Nederland gaat Amerika achterna, al lopen we een bepaalde tijd achter. De doelstelling van Mitchel is dat hij zijn klanten wil helpen en dat op de eerste plaats zet. Hij wil mooie dingen doen en daarbij mensen helpen. Zijn foodie platform is netjes geregistreerd bij de KVK zoals het hoort, maar eerlijk gezegd verwachtten we niet anders van Mtichel. We kennen hem verder van zijn weblog Internetmiljonair.nl en zijn webshop eiwitpoeder.nl. Hij gaat al een tijdje mee in de internet marketing en dan vooral op het gebied van voeding.

Wat claimt de verkoper?
De salespage leidt je mee met Mitchel zijn pesoonlijke verhaal. De beste salestechniek is om een intrigerend verhaal te vertellen en Mitchel is hier een kei in. De echte claims over zijn product gaan eigenlijk niet echt over zijn product, maar meer over het Paleo dieet waarvoor zijn boek geschreven is. Met het Paleo dieet leef je gezonder, val je af, heb je minder last van ziektes en eigenlijk wordt het een beetje neergezet als een wondermiddel, waarmee jij weer fit en vitaal in het leven kunt staan. Koolhydraten zijn de pest en alle door mensen gemodificeerde producten zijn net zo slecht. Uiteraard kun jij er niets aan doen dat je te dik bent, want jij kunt zelf de keuze niet maken om gezonden producten te kiezen. De supermarkt ligt immers vol met producten die slecht voor je zijn en je wordt ook dagelijks met reclames voor slechte producten bestookt. Hoe kan jij dan de schuldige zijn dat jij overgewicht hebt en dat jij de verkeerde keuzes maakt. Nee dat klopt het ligt altijd aan anderen 😉

Mitchel Van Duuren

Mitchel Van Duuren

Mitchel positioneert zich als iemand die je beste vriend lijkt en de permanente oplossing heeft hij voor je in de vorm van het Paleo dieet. Het Paleo dieet is in Amerika wel bekend, maar natuurlijk nog niet vertaald in het Nederlands (Dat is het wel, maar daar zit niet zo’n sterk marketingbrein achter als de Foodie producten van Mitchel).

Wat krijg je?
Het pakket is in drie verschillende smaakjes te verkrijgen.
1. Paleo revolutie Brons: Het bronzen pakket bestaat uit een PDF versie van het Paleo Revolutie ebook (130 pagin’s tellend boek), waarin precies uitgelegd wordt, wat Paleo is, hoe het jou kan helpen en welke stappen je moet ondernemen om jouw eigen levensstijl aan te passen op Paleo en hiervan de vruchten te plukken. Natuurlijk is geen enkel pakket compleet zonder bonus producten. Ook Paleo Revolutie Brons kent deze in de vorm van een audioboek versie van Paleo Revolutie, Het receptenboek Paleo Chef 21 recepten (welke ook los verkocht wordt en uiteraard een review krijgt)en tot slot nog 3 bonusvideo’s die je een motivational boost geven.
2. Paleo revolutie Zilver: Het Paleo Revolutie Zilver pakket is iets uitgebreider, namelijk een Fysiek boek dat je thuisgestuurd krijgt, het audioboek, Paleo Chef 21 recepten, 2 proefshakes voor noodgevallen, een groene armband, waarmee je uiteraard helemaal de blits bent en bij de club hoort (zoals vroeger bij Livestrong en we weten allemaal waar dat eindigde ;)) en uiteraard de 3 bonusvideo’s. Geen PDF versie van het ebook dus, maar daarvoor is het volgende:
3. Paleo revolutie Goud: De gouden versie is een combinatie tussen de zilver en de brons editie van de Paleo revolutie. Het is het complete digitale pakket met alles wat daarbij komt kijken met daarbij nog eens het fysieke boek. (Uiteraard de beste keuze, aangezien de prijs hiervan gelijk is aan Paleo Revolutie Zilver)

Wat vinden klanten?
We vinden enorm veel reviews online. Sommigen goed, sommigen wat minder. Over het algemeen zijn ze allemaal positief over de Paleo revolutie van Mitchel van Duuren. Ook de Facebook pagina, die een whopping 12.000 likes heeft, staat vol positieve reacties van daadwerkelijke gebrukers. Dat is indrukwekkend en hebben we nog niet veel gezien.

Wat is de prijs?
Er zijn twee pakketten beschikbaar die qua prijs van elkaar verschillen. Paleo revolutie Brons (alleen digitaal) en Paleo Revolutie Zilver (fysiek boek). Deze kosten €37- euro voor het brons pakket en €47 voor het zilver en goud pakket. De pakketten zijn behoorlijk uitgebreid en je krijgt behoorlijke waarde voor je geld. We zijn te spreken over de prijs, en uiteraard is het gouden pakket het meeste bang for buck ;). Het gouden pakket voor €47 euro is namelijk de perfecte combinatie. Het digitale pakket met daarbij een fyzieke versie van het boek.

Paleo Revolutie

Paleo Revolutie

Eindoordeel
We kennen Mitchel als een positief persoon die zijn passie goed kan overbrengen via zijn Videomateriaal en schrijfstijl. We weten ook dat Mitchel erg goed is in salesteksten schrijven en dat ons een beetje wantrouwend maakt tegenover het verhaal dat hij op zijn salespage zet. Het feit blijft echter dat hij met zijn boek Paleo Revolutie een ebook neergezet heeft dat je een goede basis geeft voor de Paleo leefstijl. Het ebook waar het om draait is makkelijk te lezen en ook de eerste stap met recepten wordt makkelijk gemaakt door een receptenboek als bonus mee te geven. We kunnen er niet omheen dat Mitchel daadwerkelijk een goed product neergezet heeft als we alle positieve reacties op het internet en uiteraard ook zijn enorme Facebook clan nagaan. Na de salespage waren we een beetje argwanend, maar na het lezen van zijn boek waren we overtuigd. Paleo is heel basis en kan je daadwerkelijk helpen om een gezondere levensstijl aan te nemen zonder al teveel moeite. Prima gedaan Mitchel!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?
  • Is Mitchel van Duuren een fraudeur?
  • Is De Paleo Revolutie het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met De Paleo Revolutie van Mitchel van Duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over De Paleo Revolutie van Mitchel van Duuren? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending