Review: 101 Paleo Recepten Kookpakket (Mitchel van Duuren)

Vandaag nummer 2 uit de reeks van onze Foodie Paleo raid. In onze eerste review van de Paleo Revolutie behandelden we de basis. Na de basis komt het gevorderde spul, de daadwerkelijke recepten. Vandaag dus als nummer 2 van de reeks van 7 het product 101 Paleo recepten kookpakket, eveneens van Mitchel van Duuren. Kom je net kijken, dan raden we je aan om onze review van de Paleo revolutie eerst even door te lezen. Je steekt er altijd wat van op 😉 Vind je dat je dit niet nodig hebt, lees dan snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van het product, net als de Paleo Revolutie is Mitchel van Duuren. Wij kennen hem van zijn weblog Internetmiljonair.nl waar hij actief over zijn internet avonturen blogt.
Hij heeft een website Eiwitpoeder, waarmee hij voedingssuplementen aan de man brengt. OVer het algemeen vinden we hem terug in de marketing hoek, maar dan wel met de insteek om mensen daadwerkelijk te helpen. Alle Paleo producten worden verkocht vanuit Foodie B.V. Het bedrijf Foodie B.V. staat netjes geregsitreerd bij de KVK.

Wat claimt de verkoper?
Mitchel claimt op de salespage van het 101 Paleo Recepten Kookpakket dat hij er zelf door is afgevallen, (10+ kili), zich vitaler voelt, sneller herstelt en zich opgewerkter voelt. Dit allemaal dankzij het paleo dieet (elke aanpassing op je voeding valt onder de noemer dieet). Hij heeft een before en een after foto, welke al genoeg zeggen lijkt het. Natuurlijk kunnen we de conclusie trekken dat iedereen die een paar maanden naar Amerika geweest is vetter terugkomt dan hij heen is gegaan, dus dat doen we ook. 😉 Verder doet Mitchel weinig claims, behalve dat de recepten makkelijk te maken zijn en dat je niet lang in de keuken hoeft te staan. De recepten zijn gemaakt voor de huidige gehaaste maatschapij.

Mitchel Van Duuren

Mitchel Van Duuren

Wat krijg je?
We moeten eerlijk zeggen dat het een behoorlijk compleet pakket is bestaande uit een aantal ebooks. Deze ebooks zijn allemaal recepten boeken waarin alles volgens een vaste structuur beschreven staat. Alle recepten bevatten een foto, ingredientenlijst, stappen om ze te maken en soms een paar tips bij de gerechten. Het ziet er allemaal netjes verzorgd en gestructureerd uit. Zoals gezegd is het een behoorlijk compleet pakket dat inclusief alle bonussen bestaat uit 9 ebooks met recepten (sommige dubbel of als losse onderdelen en in 1 pakket te downloaden):

 • 101 Paleorecepten: Dit ebook bevat 101 recepten verdeeld over ontbijt, lunch en diner en dessert. Alle onderdelen zijn ook als losse PDF te downloaden.
 • Paleo Chocolade recepten: De naam zegt het al, chocolade recepten, maar dan Paleo stijl. Chocolade, wie houdt er niet van? 😉
 • 20 Paleo dressings en Sausen: Mag ik saussss? (https://www.youtube.com/watch?v=Z4lxxg2s68o)
 • 30 Paleo Smooties: smoothies en sapjes voor de Paleo liefhebber
 • 30 Paleo snacks: Uiteraard heb je soms een tussendoortje nodig. Om het compleet te maken zijn de snacks natuurlijk onmisbaar.
 • De maaltijdplanner en booschappenlijst: In deze planner die 3 weken beslaat wordt er voor elke maaltijd een recept opgegeven die je uit de ebooks kan halen. Ook de boodschappenlijstjes zijn predefined voor deze maaltijden, dus je weet precies waar je aan toe bent. Gevarieerd en Paleo zonder er over na te hoeven denken. Hoe makkelijk is dat?

Al het bovenstaande wordt je aangeboden via een speciaal in het leven geroepen platform, de zogenaamde foodie academy. Hier krijg je een login voor welke je toegang geeft tot de aangeschafte ebooks via je eigen bibliotheek.

Wat vinden klanten?
Net als het Paleo kookboek moeten we de ervaringen van de Facebook pagina afhalen waar veel positieve reacties over dit product staan. Ook verspreid over het internet kunnen we een paar positieve reacties vinden over 101 Paleo Recepten. We kunnen hoe goed we ook zoeken geen oprechte negatieve reacties vinden.

Wat is de prijs?
De prijs voor het 101 Paleo Recepten Kookpakket is €37 euro. Voor het complete pakket met al deze receptenboeken vinden we dat behoorlijk goedkoop. Zeker als je ziet hoeveel recepten je ervoor krijgt, wat de kwaliteit van de ebooks is en in vergelijking tot de rest van de markt. Soortgelijke producten zal je waarschijnlijk niet voor onder de 60 euro tegenkomen, dus hier zijn we erg content mee.

101 Paleo Recepten Kookpakket

101 Paleo Recepten Kookpakket

Eindoordeel
Mitchel van Duuren heeft met zijn Foodie imperion een behoorlijk compleet platform neergezet voor de mensen die geinteresseerd zijn in Paleo. Hoewel deze review alleen over zijn 101 Paleo recepten kookpakket gaat, vonden we toch dat dat genoemd moest worden. Het kookpakket is erg compleet en aan alle kleine dingen is gedacht. Elk recept bevat afbeeldingen, stappen, en soms ook wat handige tips en het zijn enorm veel recepten voor een goed concurrerende prijs. De statement van Mitchel om mensen te helpen en dat voorop te laten staan bij al zijn producten lijkt ook dit keer goed uitgevoerd te zijn. Een mooi product voor weinig geld. Voor ons is dat een insteek die iedereen zou moeten hebben 😉

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?
 • Is Mitchel van Duuren een fraudeur?
 • Is 101 Paleo Recepten Kookpakket het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met 101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over 101 Paleo Recepten KookpakketvanMitchel van Duuren? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending