Review: Paleo Chef (Mitchel van Duuren)

In deel drie van zeven dan onze Paleo Review raid hebben we Paleo Chef in de review staan. Het is een ebook dat gratis bij het pakket Paleo Revolutie als bonus weggegeven wordt, maar uiteraard is dit ebook ook los verkrijgbaar. Aangezien onze raid nog niet compleet is doen we nog een korte review over dit ebook. Korter dan je gewend bent en veel referenties naar andere reviews van Mitchels producten, zoals Paleo Revolutie en 101 Paleo Recepten Kookpakket.

De verkoper(s)
De verkoper van het ebook is Mitchel van Duuren. We kennen hem van zijn weblog Internet Miljonair (ja die blijft je achtervolgen) en zijn webshop Eiwitpoeder.nl. Hij is een ster in internet marketing en leeft voor het helpen van anderen. (Dan gaat dat geld harken vanzelf). Ook het ebook Paleo Chef is onderdeel van de Foodie producten lijst. Foodie is een BV en staat uiteraard geregistreerd bij de KVK.

Wat claimt de verkoper?
In tegenstelling tot andere salespages zoals die van Paleo Revolutie worden er op de salespage van Paleo Chef niet veen claims gedaan. Je ziet de foto van Mitchel van voor en na zijn Paleo avontuurtje die ook op alles andere salespages aanwezig is. De enige claims die hij doet is dat het gemakkelijke snelle recepten zijn geoptimaliseerd voor vet verlies. Niets meer en niets minder 😉

Mitchel Van Duuren

Mitchel Van Duuren

Wat krijg je?
Het product bestaat slechts uit 1 ebook met 21 recepten voor het ontbijt, de lunch, diner en nog een paar bonusrecepten. Totaal 65 recepten welke in tegenstelling tot de andere receptenboeken van Mitchels Foodie platform redelijk kaal opgezet zijn. Misschien komt dit doordat het product initieel als bonus ingezet wordt. Er zitten geen foto’s bij de recepten en ze bestaan enkel uit de ingrediënten en een beknopte bereidingswijze. In vergelijking met de andere producten van Mitchel vonden we dit een beetje tegenvallen.

Wat vinden klanten?
Voor klanten kunnen we ons alleen wenden tot de facebook pagina van Paleo.nl Hier staan veel positieve reacties op over het hele Paleo principe dat Mitchel vertegenwoordigd, maar weinig concreets en specifieks over dit product Paleo Chef.

Wat is de prijs?
De prijs is €27,- wat in onze ogen te duur is. Je kan dan beter kiezen voor het Paleo Revolutie pakket waar dit ebook als bonus bij gegeven wordt of voor het 101 Paleo Recepten Kookpakket, waar de recepten beter uitgerwerkt zijn.

Paleo Chef

Paleo Chef

Eindoordeel
We vinden het jammer dat een product als deze wat in onze ogen niet af is (Terwijl de bestandsnaam doet vermoeden dat het al versie 10 is) toch als losstaand product voor een prijs van €27,- in de markt gezet wordt. In onze ogen is dit veel te duur voor de 65 recepten die je krijgt die ook nog eens redelijk summier uitgewerkt zijn. OK het zijn merendeel lekkere recepten en ze passen binnen de Paleo levensstijl. Ze zijn snel en makkelijk zoals er geclaimd wordt, maar het lijkt bijna haaks in te gaan op de eerdere producten die we gereviewed hebben. Veel waarde voor weinig geld. In dit geval is het totaal het tegenovergestelde: Weinig waarde voor relatief veel geld. Als wij moesten kiezen gingen we voor Paleo Revolutie Goud. Meer bang for buck en dit ebook gratis als bonus.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?
  • Is Mitchel van Duuren een fraudeur?
  • Is Paleo Chef het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Paleo Chef van Mitchel van Duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Paleo Chef van Mitchel van Duuren? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Een reactie op “Review: Paleo Chef (Mitchel van Duuren)

  1. Ik heb het Paleo revolutie eboek aangeschaft met het receptenboek erbij. Ik vind het echt geld weggooien. Het boek kan je in november bij bol.com voor 19 euro kopen. Sorry hoor het is niet een boek waar je mee aan de slag kan. De receptenboek valt ook tegen Ik heb het gemeld dat ik mijn geld terug wil omdat dit boek veels te duur is voor de inhoud. Ik bennreuze benieuwd want ze zeggen dat je binnen 60 dagen niet tevreden je gekd terug krijg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending