Review: Bloggen met Panda (Kong Wing Tang)

We zien veel vragen op fora voorbij komen over hoe je precies je eigen blog moet opstellen en wat je wel en niet moet doen. Vooral de term Autoriteit wordt hier veel genoemd en roept voor veel bloggers nog vragen op. Hoe bereik je dat, maar vooral hoe bereik je dat het snelst? Nou daar kunnen wij al een makkelijk antwoord op geven: Een Autoriteit worden als website is een enorme klus. Wij hebben het zelf ervaren. We kwamen op Paypro ook een product tegen dat zich volledig richt op het oprichten van je eigen blog. We waren brutaal genoeg om een reviewcopy te vragen en gelukkig kregen we deze ook deze keer (autoriteit werkt blijkbaar prima šŸ˜‰ ). Het is het product Bloggen met Panda. Het product is volledig op bloggen gericht en alles wat erbij komt kijken. Dat hebben we vaker gezien hoor ik je denken, maar dit product lijkt anders te zijn. Heb ik je interesse gewekt? Lees dan snel verder om erachter te komen wat wij van Bloggen met Panda vonden.

Kwok Wing Tang

Kwok Wing Tang

De verkoper(s)
De verkoper van Bloggen met Panda is Kong Wing Tang. Hij opereert vanuit het bedrijf Wmasters in Rotterdam welke netjes ingeschreven staat bij de KVK. Het is een soort webhosting / reclame bedrijfje. Ook komen we een weblog tegen waar Kong sinds 2014 wat internet marketing tips op deelt. We kunnen weinig grond vinden van echte ervaring met internet marketing, maar op zich maakt dat voor een cursus bloggen niet heel veel uit. We zien dat hij ook wat half afgemaakte websites heeft waar wat try-outs van wordpress op geĆÆnstalleerd staan en een half internationaal blog dat qua leeftijd ook nog niet spectaculair is. Echt rare dingen vinden we tot nu toe nog niet.

Wat claimt de verkoper?
Kong Ā doet niet heel veel claims op zijn salespage. Alleen dat je geld kunt verdienen met je eigen blog, zelfs als je nog geen blog hebt. Een blog opzetten leer je namelijk dankzij zijn cursus. De salespage is verder gevuld met een overzicht van wat de cursus bevat. Wel beweert Kong dat je met zijn methode sneller leert dan met andere methodes. Hier zijn wij wel benieuwd naar šŸ™‚

Wat krijg je?
Het gehele pakket bestaat uit een leden gedeelte waarin de informatie je krijgt uitgespreid is in 68 dagen (stappen) die verdeeld zijn over modules. Elke week komen er 7 dagen aan cursus beschikbaar. Deze cursusdagen bestaan soms uit informatie met het uitvoeren van opdrachten (Actieplan) en soms bestaan ze simpel uit het antwoord op een vraag die je hoogstwaarschijnlijk op dat moment zal hebben. Dit kan in de eerste instantie op je overkomen dat er te weinig informatie vrijgegeven wordt, maar zodra het totale pakket doorlopen is, heb je wel het idee dat je genoeg informatie gedoseerd toegediend hebt gekregen. Voor sommige onderdelen vinden we echter wel het missen van een begeleidende video een minpunt.
Een overzicht van de modules is op de salespage te vinden, maar om een kort aantal kreten te geven: Blog opzetten, hosting, blog design, gast bloggen, monetizen van je blog, traffic, basis SEO, linkbuilding, blog onderwerp zoeken en emaillijsten creƫren en onderhouden. Bij dit alles is nog een kennisbank voor handen waarin onderdelen uitgelegd zijn voor beginners.

Wat vinden klanten?
We hebben eigenlijk nog niets kunnen vinden aan reacties Ć¼berhaupt over Bloggen met panda. We vinden een paar blogposts die voor SEO redenen opgezet zijn door het lijkt Kong zelf. Verder kunnen we niets vinden. Dat wil uiteraard zeggen dat we ook geen negatieve reacties kunnen vinden over dit product. Trek hier zelf je conclusie maar uit šŸ˜‰

Bloggen met Panda

Bloggen met Panda

Wat is de prijs?
De Prijs van het geheel is ā‚¬67,- euro. Dit vinden we niet te hoog en niet te laag. Er zijn weliswaar geen video’s te vinden die je uitleg geven, maar de cursus is wel behoorlijk uitgebreid. Ook de hoeveelheid informatie is voldoende voor dit bedrag.

Eindoordeel
In de eerste instantie hadden we de gedachte dat er te weinig informatie in deze cursus zat en het ontbreken van video’s viel ons een beetje tegen. Echter na het doorlopen van de gehele cursus (ja, ook wij moesten wachten op elke volgend beschikbare groep dagen) hadden we wel het gevoel een compleet plaatje te hebben wat betreft het opzetten van een blog en het monetizen van een blog. Met alleen een WordPress installatie ben je er niet en de cursus Bloggen met Panda maakt dat goed duidelijk. Na het opzetten van je WordPress blog ben je namelijk pas op een derde van deze cursus. We vinden deze cursus echter alleen gescchikt voor beginnende bloggers. Heb je al jaren een blog en heb je geen idee hoe je geld moet verdienen met je blog, dan raden we je deze cursus toch niet aan. Je moet dan te lang wachten op de informatie en daardoor ga je zelf de informatie zelf wel opzoeken op de interwebs ;).

Voor iemand die een blog wil hebben om er uiteindelijk geld mee te verdienen en geen idee heeft waar hij moet beginnen is deze cursus perfect. Alle informatie wordt stapsgewijs aangeleverd en je wordt niet overspoeld door dingen waar je op dat moment van de cursus toch geen nut voor hebt. Alle informatie is goed gestructureerd en de volgorde van de informatie vinden we prima. Een mooie cursus voor de beginnende blogger dus.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Kong Wing Tang te vertrouwen?
  • Is Kong Wing Tang een fraudeur?
  • Is de Bloggen met Panda het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Bloggen met Panda van Kong Wing Tang?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Bloggen met Panda van Kong Wing Tan? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending