Review: Video Marketing Miljonair (Eric Dieperink)

Video marketing, valt daar nog geld in te verdienen? Als we Eric Dieperink moeten geloven wel. Zijn salespage is zoals vanouds gericht op bakken met geld verdienen, dure auto’s en de miljonairs lifestyle. En deze keer staat zijn product niet op Paypro, maar op Sharepay. Een primeurtje voor deze site dus, want dit is het eerste product van Sharepay dat we gaan reviewen. Is het product van Eric, dat Video Marketing Miljonair heeft zijn geld waard? Kun je er echt de miljonairs lifestyle mee gaan ervaren? We gaan daar snel achter komen 🙂

De verkoper(s)
De verkoper van Video Marketing Miljonair is Eric Dieperink. We kennen hem van het duo Eric Dieperink en Martin Verlaan, maar dit product lijkt hij zonder Martin uit te brengen. Hij woont op Mallorca en opereert voor dit product niet volgens een Nederlands KVK nummer. Hij verkoopt tegenwoordig bij Sharepay, waar het niet nodig is dat je in Nederland geregistreerd staat. Zijn contact gegevens staan echter wel prima bereikbaar op zijn website. Eric is over het algemeen snel in zijn reacties en geeft oprecht antwoord. Zijn producten hebben vaak een overdreven salespage die vooral inspeelt op rijk worden en geld verdienen, maar daar is de inhoud van zijn producten ook naar.

Wat claimt de verkoper?
Eric doet een aantal claims op zijn salespage die vooral gericht zijn op geld verdienen. Hij houdt je een grote vette vis voor met het idee dat jij zelf ook snel financieel onafhankelijk zult worden met zijn systeem en bakken met geld zult gaan verdienen. Hij geeft je zelfs een geld verdien garantie. Er worden bedragen genoemd van 100 tot zelfs 250 euro per dag en dat allemaal met Youtube en het Geheime keyword systeem van Eric.

Eric Dieperink

Eric Dieperink

De uitspraken die gedaan worden, zijn een beetje in het straatje van Eric, aangezien hij zich al een tijdje in de geld verdien markt begeeft. Er wordt namelijk veel geld verdiend met het verkopen van “geld verdien producten”. Of de genoemde bedragen gehaald kunnen worden? Ongetwijfeld, maar daar gaat wel wat tijd en werk in zitten. Een beetje onethische acties zijn daar ook voor nodig, zoals het vervuilen van Youtube met waardeloze filmpjes waar niemand iets aan heeft. Dat geheel ter zijde.

Wat krijg je?
Na betaling krijg je toegang tot een leden gedeelte met 8 video’s. Deze video’s gaan over het maken van video’s en ze op Youtube en Vimeo plaatsen. Bij deze video’s zet je vervolgens een link naar je squeezepage met uiteraard een gratis product. Vervolgens kun je via de mailinglijst die je opbouwt een specifiek affiliate product promoten. Als je alles goed doet (dus inclusief outsourcen naar de Filipijnen), dan kost het je uiteindelijk niet heel veel werk en levert het je geld op. De video’s zijn zoals we gewend zijn van Eric duidelijk en bevatten genoeg waardevolle informatie. De ervaring van Eric is prima en hij weet de kennis die hij in de tijd vergaard heeft weet hij goed over te brengen. De gehele flow met acties (van keyword research en video’s maken tot squeezepage en outsourcing) wordt compleet uitgelegd. Niet alle benodigde materialen worden gratis verstrekt. Eric biedt namelijk ook een Boost pakket aan met rechten vrije afbeeldingen en muziek. Deze zou je kunnen gebruiken voor het maken van je video’s, maar deze is niet gratis.
Wat je wel gratis bij dit product krijgt is een aantal bonusproducten, namelijk Eerlijk thuiswerk (review), Films kijken voor geld en panda’s en pinguïns ontmaskerd (review) Alle drie deze producten bieden een methode om online geld te verdienen, maar er wordt geen support geleverd bij deze producten. Elke bonus bestaat uit een aantal uur videomateriaal en een bepaalde twist op affiliate marketing en is voor nieuwe marketeers waarschijnlijk waardevol.

Video Marketing Miljonair Leden

Video Marketing Miljonair Leden

Wat vinden klanten?
We kunnen nog geen reviews vinden over Video Marketing Miljonair. Dit kan verschillende oorzaken hebben: Weinig mensen heben het tot nu toe gperobeerd, omdat het product te nieuw is, of omdat iedereen de salespages van Eric wel gewend is. Het product is nog te kort op de markt om negatieve reviews te kunnen vinden. Er valt dus weinig over te zeggen wat anderen van Video Marketing Miljonair vinden. Geen score op dit onderdeel ;). De reviews van de vriendjes van Eric op de salespage daar gelaten. Op Fiverr kun je deze reviews gewoon kopen voor 5 euro per stuk ;).

Wat is de prijs?
De prijs voor het totale pakket inclusief de bonussen is €67,- euro. Deze prijs is prima te noemen voor het materiaal dat je krijgt en de bonussen die bij elkaar eigenlijk het bedrag rechtvaardigen.
Waren de bonussen niet aanwezig, dan was het een ander verhaal geweest. De kwaliteit van de cursus is prima te noemen, hoewel soms een beetje teveel spammy in onze ogen. Leden van Erics mailinglijsten zijn dat echter wel gewend van Eric. Het bedrag is met een paar affiliate verkopen al terug te verdienen, maar voordat je dat gedaan hebt moet je wel wat werk verrichten (voor niets gaat de zon op). Een cursus als Video marketing Miljonair met de bonussen vertegenwoordigd ongeveer het dubbele aan waarde, dus we zijn met de prijs niet geheel ontevreden. De prijs is trouwens ook éénmalig, dus je zit niet aan een abonnement vast.
Correctie: Binnen een paar dagen (tijdens het schrijven van deze review) is de prijs aangepast naar een introductie van 1 euro, met daarna 6 maanden lang een termijn van €27,-. Een totaalplaatje van €163,- euro dus. Dat is een behoorlijke prijsverhoging in 1 week geweest. Zonder niet goed geld terug garantie is dat een beetje teveel van het goede. Er zitten een aantal bonussen bij de prijs nog iets te behappen maken, maar bij deze bonussen zit verder geen ondersteuning. (ouwe meuk die je gratis krijgt blijkbaar). In onze ogen is de prijs voor dit pakket een beetje aan de hoge kant. De kwaliteit van de cursus is goed, maar om hier nou meer dan 100 euro voor te vragen gaat ons wat ver.
Er zit echter wel een addertje onder het gras. Video Marketing Miljonair kent geen geld terug garantie, wat volgens de wet “Kopen op afstand” (2011/83/EU) 14 dagen moet zijn. Dit geldt in heel Europa. Ook de garantie voor het overnemen van de business lijkt nogal omslachtig. Je kunt namelijk, indien je kunt aantonen dat je geen geld verdient met de methode, je geld terug krijgen en dan neemt Eric je business over, maar ook daar zijn voorwaarden aan verbonden. Zo moet je ten minste 400 video’s geupload hebben en minstens 10 domeinen volgens de strategie van Eric aangeschaft hebben. Als je dan kunt aantonen dat je geen geld verdiend hebt (geen enkele cent), dan kom je in aanmerking voor de geld verdien garantie. Als je dus met 800 video’s en een maand of 2 werk slechts 1 euro verdiend hebt, val je buiten deze garantie.

Eindoordeel
Hoewel we de kwaliteit van de cursus niet slecht vinden, kunnen we toch niet vol lof zijn over deze nieuwe cursus van Eric Dieperink. De prijs van 163 euro is in onze ogen wat aan de hoge kant. Ja er zitten een aantal bonussen bij van oude producten van Eric, die nog wel wat waardevolle informatie bevatten en met een twist vast nog wel geld op zullen leveren, maar toch zijn we nog geen fan. Eric laat in zijn cursus Video Marketing Miljonair een methode zien die grenst aan Black Hat Methodes en Youtube en Vimeo eigenlijk aan het vervuilen is. Je kent vast wel die video’s die je gelijk weg klikt (een foto presentatie met een vaag muziekje er onder waarin je met een paar kreten gevraagd wordt om een product te kopen). Op dit moment zal deze methode werken en zal er geld mee verdiend kunnen worden, maar je kunt er geen business van maken. Dat blijkt ook wel als je ziet hoeveel methoden in de afgelopen tijd als “Het beste geheim om geld te verdienen” op de markt gezet heeft.
Ook het feit dat er geen geld terug garantie is, wat wettelijk wel verplicht is, en de voorwaarden die er eigenlijk voor zorgen dat je geen enkele garantie hebt, valt ons een beetje tegen. We zien dit helaas vaker bij producten die op dit moment op Sharepay te koop staan (uitzonderingen daar gelaten). De cursus bevat echter wel een methode die geld op kan leveren, mits goed uitgevoerd. Het principe van bezoekers trekken naar een squeezepage en vervolgens deze mailinglijst gebruiken om aanbiedingen naartoe te sturen met affiliate links is niet nieuw. De uitleg die Eric geeft is duidelijk en hij help je stap voor stap om het allemaal voor elkaar te krijgen. Een kind kan de was doen. Het blijft voor ons echter nog iets teveel in de spamhoek zitten. Voor ons is het een beetje een opgewarmd kliekje en niet echt vernieuwend. Dat vinden we jammer. We zijn betere producten van Eric gewend die wat minder tegen het schimmige aan zitten dan Video Marketing Miljonair.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Eric Dieperink te vertrouwen?
  • Is Eric Dieperink een fraudeur?
  • Is Video Marketing Miljonair het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Video Marketing Miljonair van Eric Dieperink?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Video Marketing Miljonair van Eric Dieperink? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Video Marketing Miljonair (Eric Dieperink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending