Review: Affiliate marketing revolutie (Jacko Meijaard)

Nu JP zijn internet cursussen offline gehaald heeft wordt het tijd dat zijn plaats opgevuld wordt in internet marketing land. We hebben een paar gegadigden, maar het lijkt erop dat deze plaats gevuld wordt door een onbekende van ons. Jacko Meijaard. Hij maakt al een tijdje producten, seminars en helpt via zijn eigen bedrijf meerder andere bedrijven en personen met online marketing. Uiteindelijk werd het ook tijd om producten via internet te verkopen en zijn zijn producten nu al een tijdje via Paypro te verkrijgen. De hoogste tijd dus voor ons om een review te plaatsen over één van zijn producten die tegenwoordig al aardig hoog in de Paypro ranglijsten te vinden is (Om JP te quoten: Ja hier zijn truuks voor).

De verkoper(s)
De verkoper van de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard. Hij runt twee internet bedrijfjes. De eeste is Meijaard Media, waarmee hij deze cursussen uitbrengt en hij is mede oprichter van een ander internet bureau genaamd BJ Media. Dit tweede bedrijf verzorgt websites en content optimalisatie voor diverse bedrijven. Jacko heeft in het verleden in Utrecht gestudeerd, maar is nu weer neergestreken in zijn geboorteplaats Yerseke. We zien veel activiteit op verschillende vlakken op het internet en ook al een geruime tijd. Dit is een goed teken. Hij gebruikt zijn eigen naam (geen pseudoniem zoals we vaak zien) en deelt veel waardevolle informatie via zijn eigen blogs, maar ook via gast blogs. Eigenlijk niets waar je je zorgen over moet maken als je naar de achtergrond van een product maker zoekt. We zijn zelfs blij dat we weer een keer een product maker tegenkomen die zich niet verstopt, maar gewoon achter zijn product staat met naam en toenaam. Goed bezig Jacko 😉

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Wat claimt de verkoper?
Op het gebied van claims van product makers verwachten we toch vaak claims die erg verkoop technisch in elkaar zitten. Concrete bedragen die genoemd worden voor cursussen waar geld mee verdiend kan worden, zoals Affiliate marketing revolutie. In het geval van Jacko Meijaard is dat iets anders. Hij doet geen claims van bedragen die genoemd worden, maar doet je wel geloven dat hij er een luxe levensstijl op na houdt. 5 keer per jaar op vakantie en een BMW rijden. Alles is relaties, want een weekendje Texel is natuurlijk ook al vakantie en een BMW huur je voor 100 euro per dag om een video op te nemen, of je neemt gratis een testrit. Hij doet in ieder geval zijn best om je zonder enige concrete bedrage te doen geloven dat hij binnen loopt. Het zal wel iets met marketing te maken hebben ;). Anyway, hij maakt in ieder geval geen claims die niet waar te maken zijn. Je zal geld verdienen met affiliate marketing en hij gaat je laten zien hoe. Wat je er dan zelf mee doet is aan jou en je verdiensten zijn uiteraard volledig afhankelijk aan jouw eigen inzet. Zo hoort het ook, alhoewel niemand dat wil horen. Het is dus geen snel geld methode die Jacko Meijaard probeert te verkopen met zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie.

Wat krijg je?
De complete video cursus Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een leden gedeelte met een aantal video’s. Met deze video’s laat Jacko je precies zien wat er allemaal komt kijken bij het starten met affiliate marketing. De cursus zelf bestaat uit een aantal modules:
1. Markt onderzoek: 3 video’s over affiliate marketing, de producten die je moet promoten en hoe affiliate links werken.
2. Domeinnaam en hosting: Je raad het al. Deze module gaat over hosting en domeinnamen. In 4 video’s laat Jacko je zien hoe je hosting en een domein aanschaft, deze aan elkaar knoopt en hoe je WordPress installeert.
3. Lijsten opbouwen: Deze module beschrijft in 4 video’s het hoe wat en waarom van e-maillijsten. Onderwerpen zoals E-mail marketing software, Campagnes en Autoresponders komen hier aan bod.
4. Landingspagina: We dachten dat de module 3 nog wat informatie miste, zoals de langdinspagina, maar deze wordt in module 4 netjes behandeld. De informatie wordt verspreid over 4 video’s die alles over langingpages behandelen. Denk hierbij aan een globale introductie, hoe je ze uiteindelijk maakt en waar je ze gratis kunt aanmaken via makkelijke tools.
5. Facebook ads: Met deze module stap je in de wereld van de Facebook advertising. Het aanmaken van een Facebook pagina, tot het bijhouden van de statistieken. In 3 video’s weet je het.
6. Bonus: In deze bonus behandelt Jacko een aantal voorgedefinieerde (kant en klare) e-mails die je in kunt zetten in je zelf gemaakte autoresponders. Je moet ze natuurlijk nog wel iets aanpassen, zodat ze precies op jouw product aansluiten, maar dat is niet heel moeilijk.
De video’s zijn van goede kwaliteit (full HD) en het stemgeluid van Jacko is prima. Niet saai en makkelijk vol te houden. Ook de informatie die hij deelt is compleet.

Wat vinden klanten?
Als we het internet afstruinen vinden we veel product reviews die erg positief zijn over Affiliate Marketing Revolutie. Ook op andere fora vinden we zelfs gebruikers die positief zijn net als op de Twitter account van Jacko. Dit zint ons goed. We vinden eigenlijk geen negatieve ervaringen. Geen geschillen voor geld terug, geen kreten van oplichting of andere negativiteit. Dit stemt ons goed.

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie

Wat is de prijs?
De prijs voor het geheel is €67,- en dit is een eenmalige prijs. Je zit dus niet vast aan een maandelijks terugkerend bedrag zoals je bijvoorbeeld bij Geld Gorilla Geheimen tegenkomt. Voor de informatie die gegeven wordt is het een prima prijs. Er wordt duidelijk verteld welke stappen je moet doen om zelf een leuk bedrag per maand binnen te halen via affiliate marketing. De video’s zijn van goede kwaliteit en er is veel zorg aan besteed. Dat is duidelijk zichtbaar.

Eindoordeel
Is Jacko Meijaarde de nieuwe opvolger van JP? Dat zal de toekomst uit moeten wijzen. De salesvideo’s en kwaliteit van de informatie en cursussen komen overeen. Er zijn geen slechte ervaringen te vinden en ook de kwaliteit van presenteren van de informatie vonden we goed. We vragen ons wel af of je als ervaren marketeer nog voldoende informatie uit deze cursus haalt. Er worden wel leuke nieuwe dingen verteld, maar als je de cursus alleen voor die nieuwe dingen aanschaft, moet je jezelf achter je oren krabben of het de prijs van €67,- waard is. Voor de beginnende marketeer vinden we het in ieder geval een top cursus!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Jacko Meijaard te vertrouwen?
 • Is Jacko Meijaard een fraudeur?
 • Is Affiliate marketing revolutie het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1 (1 review)

10 reacties op “Review: Affiliate marketing revolutie (Jacko Meijaard)

 1. Tof om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de Affiliate Marketing Revolutie :-)!

  Binnenkort zullen er weer een aantal nieuwe video’s aan de training worden toegevoegd; elke deelnemer krijgt hierover automatisch een bericht.

  In ieder geval bedankt voor deze review en een knallend 2015 toegewenst!

  Jacko Meijaard

 2. Wordt geen lid van de 10K club!

  Helaas zijn mijn ervaringen met Jacko niet zo goed. Ik heb geen ervaring met de marketing revolutie, maar wel met de 10K club. Mijn advies, niet doen!

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending