Review: Geld Gorilla Geheimen (Frank Sanders en Alex Hartman)

Producten die je leren geld te verdienen zijn er in verschillende soorten en maten, de ene naam is nog uitbundiger dan de andere. Zo lijkt het ook te zijn met Geld Gorilla Geheimen. Als we het product moeten geloven is het alles wat je wil in een internet marketing cursus, maar is het nou echt zo vernieuwend? Is het geen uitgekauwde rotzooi die weer voor de zoveelste keer onder een andere naam verkocht wordt? We hebben maar even een onderzoekje gestart voor deze review en we hebben zo onze bedenkingen bij Geld Gorilla Geheim.

De verkoper(s)
De verkopers van Geld Gorilla Geheim zijn twee personen, genaamd Frank Sanders en Alex Hartman. Als we een zoektocht naar Frank Sanders starten, vinden we niets dat een Frank Sanders in relatie met Geld Gorilla Geheimen en een echt persoon kan brengen. Een dood spoor dus en onze linker wenkbrauw blijft in een aparte positie hoger dan onze rechter wenkbrauw staan. Op naar de volgende: Alex Hartman. Als we Alex Hartman opzoeken vinden we een post van hem over DDOS preventie op Frank Watching. Als we echter verder spitten komen we terecht bij een internet uitgever. Deze partij zet producten in de markt die vooral digitaal van aard zijn. Over het algemeen besteden ze veel aandacht aan de producten die ze online zetten en ze zijn goed in wat ze doen.

Wat claimt de verkoper?
De verkopers doen, hoe kan het ook anders in de geld verdien markt, een behoorlijk aantal uitspraken waarbij voor veel mensen de dollartekens in de ogen springen. In onze ogen komt echter ongeloof tevoorschijn. Er worden behoorlijke bedragen genoemd, die voor echte goudzoekers waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Echte goudzoekers, zijn namelijk op zoek naar een snelle methode om veel geld te verdienen. Hoewel Alex en Frank deze bedragen wel voorhouden op hun salespage, is dat alleen mogelijk als je er echt voor gaat en hard voor werkt. Door alleen de cursus te doen ben je er niet. De bedragen zijn haalbaar, maar waarschijnlijk niet in de eerste drie maanden. Of je moet natuurlijk zelf een leuke draai geven aan de technieken die uitgelegd wordt, waardoor je zelf één van de weinigen bent die de methode uitvoert. Creatief zijn en volhouden dus ;).

Wat krijg je?
Na aanschaf van Geld Gorilla Geheim krijg je toegang tot een ledensite die bestaat uit 4 standaard modules en een extra bonusmodule:
Module 1: Obstakels voor succes. In deze video’s worden veel obstakels besproken die jou in de weg staan om geld via het internet te vinden. Denk hierbij aan motivatie truuks en dat soort tips. Het is een beetje het mentale gedeelte van de cursus en deze module moet je helpen om tot het einde vol te houden en uiteindelijk succes te behalen. Dit heb je ook wel nodig, aangezien je bij deze methode wel vol moet houden.
Module 2: In deze module worden een aantal verschillende manieren van geld verdienen via het internet besproken. Denk bijvoorbeeld aan korte introducties over affiliate marketing, Adsense, een eigen dienst of product en advertentieruimte verkopen. Uiteraard wordt van elke methode verteld waarom je juist wel of juist niet voor deze methode moet kiezen. (affiliate wint altijd :P).
Module 3: In deze module worden een aantal manieren besproken om traffic te genereren, of het nou naar je eigen website is of naar je affiliate link. Van fantastische schokkende leugens of geheimen verspreiden over bekende artiesten (zoals Justin Biebert), tot artikelen schrijven en ze zo smeuïg mogelijk maken, zodat iedereen ze moet en zal lezen ;). Een beetje black-hat (welke de meeste risico’s en geld opleveren) en de gewone veiligen manieren zijn vertegenwoordigd.
Module 4: Deze module behandelt het hoe en waarom mensen overgaan tot de verkoop. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je mensen over de streep trekt om het product te kopen? Zie het een beetje als het psychologische aspect van internet marketing, maar dan vooral voor de klanten kant waar het geld vandaan komt.
Bonus 1: De eerste bonus is een module die ingaat op het kiezen van affiliate producten. Welke affiliate netwerken zijn er en waarom het verstandig is sommige producten wel of juist niet te kiezen om te verkopen.
Mega Bonus:Deze bonus laat je zien hoe je je eigen WordPress blog op kan zetten. Speciaal voor jouw doeleinden.Geld Gorilla Geheim Review Image PPReviews.nlDe video’s in de modules leggen alles duidelijk uit. Soms zelfs iets te duidelijk waardoor ze wat lastig zin om vol te houden. Een kop koffie doet dan wonderen ;). De cursus bevat een aantal handige tips waarmee je snel op weg kunt. Sommige tips ken je misschien al, maar door creatieef om te gaan met bepaalde methodes kun je zelf iets behoorlijk succesvols maken.

Wat vinden klanten?
We vinden veel lovende reviews die eigenlijk niet echt zeggen waar het op slaat. Het product is geweldig en geven daarna een opsomming van de modules. De conclusie is al even nietszeggend als de introductie van de reviews en de toegevoegde waardes van de reviews. (Hoewel er steeds meer copycats bijkomen) Als we reviews van echte klanten zoeken, vinden we er weinig. Vooral op de bekende fora vinden we een paar reacties als “niet vernieuwend”, “Weinig toegevoegde waarde” om over de prijs nog maar te zwijgen. Toch vinden we dat dit overtrokken is na het bekijken van de cursus. We zien veel klachten bij geld verdien producten van de zogenaamde lurkers. Deze personen nemen de informatie op en doen er vervolgens niets mee. De methode Geld Gorilla Geheimen vereist echter wel dat je er tijd en moeite in steekt.

Wat is de prijs?
De prijs voor de kale cursus is €47,- euro. Dat valt op zich mee voor een cursus, als het éénmalig geweest was. Het is echter een maandelijks bedrag dat je neer moet leggen voor deze cursus. Dat vinden we een beetje aan de hoge kant. Bij andere producten van dezelfde uitgever zien we een startbedrag rond deze prijs en vervolgens een maandbedrag dat lager ligt. Dat vinden we meer op zijn plaats, al is het maar omdat we het gewend zijn van dit bedrijf. Hoe dan ook verwachten we dat je 50 euro per maand binnen 3 maanden makkelijk moet halen. Tijd en energie zijn de sleutelwoorden en voor niets gaat de zon op. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of je dit maandabonnement (met de titel Winst maximalisator) aan wil schaffen als upsell.

Eindoordeel
Geld Gorilla Geheimen doet als je de naam hoort wat goedkoop overkomen. Toch heeft de cursus waarde. Alles wordt duideljk uitgelegd (soms iets te duidelijk) en bevat daadwerkelijk nuttige tips. Voor beginners is het een leuke start en voor gevorderden heb je er misschien ook wel wat aan. Hoe dan ook moet je er wel tijd en moeite in steken. Voor niets gaat de zon op en hoewel de bedragen die genoemd worden redelijk hoog zijn, zijn ze daadwerkelijk haalbaar met werk en moeite. Zo ishet eigenlijk met alle geld verdien producten die we op PayPro zien. Er zijn een groot aantal mensen die dit als oplichting zien, maar daar hebben we mindere cursussen van gezien die gedoemd zijn om te mislukken. De uitgever heeft tot nu toe niet teleurgesteld met de producten die ze maken en ook de 60 dagen niet goed geld terug garantie geeft ons in ieder geval een goed gevoel.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Zijn Frank Sanders en Alex Hartman te vertrouwen?
 • Zijn Frank Sanders en Alex Hartman fraudeurs?
 • Is Geld Gorilla Geheimen het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Geld Gorilla Geheimen van Frank Sanders en Alex Hartman?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Geld Gorilla Geheimen van Frank Sanders en Alex Hartman? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 2 (3 reviews)

21 reacties op “Review: Geld Gorilla Geheimen (Frank Sanders en Alex Hartman)

 1. Ik wil mijn geld terug ik kan jullie niet bereiken verder dan hier. Ik wil mijn 56euro terug. Heb het nu paar x netjes gevraagd.

  • Hallo Marlies,

   Dat is slechts een gedeelte van deze cursus. Je leert uiteraard ook de manieren om geld te verdienen via het internet. Je zou zelf eens een digitale positiviteitscursus moeten beginnen ;).

 2. ik geloof er werkelijk ook helemaal niets van, tenminste niet in die bedragen waar beide heren mee strooien, met affiliate programmas kun je inderdaad leuk verdienen, maar daar moet je dus wel zelf VEEL voor doen

 3. goed gezien

  Goed gezien moet ik zeggen.. Eerst MLM serieus afkraken hoe slecht het is en dan zelf met je eigen marketing rond strooien ?

  Punt 1. Geen investeringen ? Wat is die 47 euro per maand dan ?

  Punt 2. Bedragen dat zij verdienen ? Loigsch toch alle hopeloze mensen steken er hun geld in..

  En ik ben zeker geen pessimist.. Maar ik denk nog logisch na.. Als dit echt zo succesvol was zou iedereen het gebruiken en stort de economie nu eenmaal in.. Cijfers van de mlm wat je verdient kloppen ook niet echt… Doe al 6 maand mlm ( zonder investering begonnen ) En ik heb toch al een 1000 euro winst gemaakt en mss 100 euro voor eigen gebruik ? En die gebruik ik dan ook niet om te testen of ze werken maar omdat ze degelijk werken.. En tijd insteken ? Ja 2 uurtjes na mijn FULL TIME job.. Ik geef mijn job niet op ben er gelukkig doe dit enkel om bij te verdienen en extra te sparen.. Dus conclusie : MLM werkt degelijk wel als je de juiste motivatie vind en een positieve mindset hebt.. En volgens mij zijn jullie er wel mee verbonden want elke negatieve recenssie over geld gorilla kraken jullie direct af… Sommige mensen kunnen dus nog logisch nadenken 🙂 Ik heb 0 marketing kennis maar kom er toch in de MLM .? dus ik verdien een kleine 150 euro extra per maand door er paar uurtjes in te slijten.. Is dit overbodig ? Nee goedkopere bezigheid dan altijd voor de tv te plakken en niets te doen.. En heb jullie grondig opgezogd net zoals geldgorilla en veel gelezen over hoe jullie oplichten 😉 Doe zo voort zal ik zeggen 🙂

 4. ter info

  Zag net dat reactie nog goedgekeurd moet worden 🙂 Heb er alles sinds al print screentje van genomen en zal zeker op mijn blog pagina gezet worden.. Zo heb je nooit een deftige kijk en op ervaringen van de mensen aangezien niemand vrij is te spreken eens benieuwd hoe je programma op mijn blog overkomt en daarnaa door facebook zal verspreiden 😉

  • Hallo Dimitri,

   Bedankt voor je uitgebreide (doch wat warrige) reactie. We hebben het vermoeden dat je dit betoog gericht hebt aan de makers van GelGorilla. Daar is op zich niets mis mee, maar je moet goed begrijpen dat wij dat niet zijn. Wij van PPReviews maken enkel reviews over de producten en zijn (hoe jammer iedereen dat vaak vind) niet de makers van de producten die we reviewen. Dan zou het hek een beetje van de dam zijn of niet? Ook negatieve reacties redden het op dit blog, mits onderbouwd en van enige toegevoegde waarde. Wij geven daarna enkel onze mening op die reactie. Zou het niet raar zijn om een positieve review te maken en vervolgens de mogelijkheid tot discussie links te laten liggen bij elke negatieve en vaak ongegronde (maar vooral emotionele) reactie?

   Je geeft aan dat MLM geld opbrengt en dat zal ook prima mogelijk zijn. Echter verdient diegene die boven jou staat (vele lagen diep zelfs) vele malen meer dan jij en vooral aan jou. Bij Affiliate marketing (waar Geld Gorilla in de basis over gaat) is dat enkel de maker van het daadwerkelijke product. MLM is vaak schimmiger dan alle andere vormen van marketing. Is het daarom ook niet dat je bedrijven als Bol.com en andere bedrijven die serieus met hun bedrijf om gaan (en niets met enige vorm van een piramidespel, want dat is MLM onder de motorkap, te maken willen hebben) voor affiliate marrketing kiezen? Als je voor 2 uur per dag ruim 150 euro per maand extra verdient (of 1000 euro in 6 maanden), dan raden we je aan je toch echt eens in Affiliate marketing te verdiepen, want daarvan zijn de opbrengsten vaak hoger. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Ja het kost tijd om te leren of de informatie te vergaren. Een product als Geld Gorilla helpt je door de informatie hap-klaar aan te bieden en je al vast voor een paar valkuilen te waarschuwen. Is dat geld waard? Dat ligt geheel aan hoe waardevol jij je tijd vindt. Ik persoonlijk vindt 50 euro voor een product dat mij 10 uur aan zoekwerk bespaart het alleszins waard. Anderen vinden dat niet en vinden het zonde van hun geld. Ze besteden liever 10 uur aan zoekwerk en sparen 50 euro uit. Ieder zijn ding natuurlijk.

   Tot zover mijn (ook warrige antwoord) 😀

   P.S. Je hebt 100% gelijk dat je de tijd die je normaal gesproken TV kijkt prima kunt gebruiken in plaats van TV kijken. Blijf dit doen, want je bent al actiever dan menig lezer van dit blog met de interesse in Geld verdienen via de Interwebs.

 5. Fake!

  Regelrechte oplichting!!
  Men probeert via allerlei ellenlange niet-ter-zake-doende video’s je een product aan te smeren voor een proefperiode, terwijl daarna op een slinkse manier de automatische incasso via PayPro gaat lopen voor de vervolgmaanden.

  De positieve reviews zijn fake!!

  Did you find this review helpful? Yes No

  • Fake!

   Hallo Jasmijn,

   Bedankt voor je reactie. S&H heeft inderdaad een onduidelijk systeem van het accepteren van een automatische incasso voor een lidmaatschap die automatisch aangevinkt staat. Dit mag wettelijk niet, maar ze doen het toch. We vragen osn echter af of je de cursus daadwerkelijk wel gezien hebt, of dat de bovenstaande reactie gebaseerd is op enkel de salespage. Kun je inhoudelijk ook iets melden over de cursus zelf? Daar hebben onze lezers wat meer aan dan enkel een kreet als de bovenstaande.

   • Mogelijk zonder geld te beginnen?

    Hallo Nathan,

    Welke mogelijkheden zijn er, zonder geld te investeren te beginnen? Gelieve zou ik de cd’s bestellen, maar de komende tijd is door financiële omstandigheden dit helaas niet haalbaar voor mij 🙁 Je had over 10 uren zoekwerk. Zou je mij willen informeren over die mogelijkheden; als iemand niet de mogelijkheid heeft nu en de komende periode geld te investere? Bij voorbaat wil ik je alvast bedanken.

    Did you find this review helpful? Yes No

 6. Tot nu nog steeds geen gel terug

  Goede avond,

  Ik wou mededelen dat ik paar weken terug vaak mailtjes stuurde om een account aan te vragen maar helaas kreeg ik hele andere antwoorden terug wat niks met mijn vraag te maken had.. Waarop ik het nu wel zat bent om steeds mailtjes te sturen op mijn vraag waar op ik mijn laatste mail heb gestuurd om mijn geld terug te krijgen heb ik tot nu nog geen goede mail ontvangen hoe ik dat zou kunnen doen… Zou u mij misschien duidelijker kunnen uitleggen hoe ik mijn geld zou kunnen terugkrijgen?!

  • Beste,

   In theorie moet een e-mail voldoende zijn om uw geld terug te krijgen. Indien dat niet werkt en alles is nog binnen de garantie, dan kunt u het misschien nog via Paypro proberen. Zij handelen de betaling af voor de makers van Geld Gorilla. Als zw adverteren met een geld terug garantie, dan moeten ze zich daaraan houden. Bouw in ieder geval een dossier op met data wanneer u contact hebt geprobeerd te zoeken.

 7. Ik heb ook al een paar mails gestuurd dat ik mijn geld terug wil, maar krijg gewoon geen ene reactie terug! Vind het wel heel raar allemaal dat geld gorilla niet even terug reageert. Zodra ze je geld hebben kan je fluiten naar je geld. Zijn gewoon zware oplichters! En is trouwens wel verdomd slecht aangegeven dat het bedrag maandelijks van je rekening wordt afgetrokken ipv eenmalig. Dat vind ik al een slechte zaak!

 8. ook bij mij hebben jullie 2 keer geld eraf gehaald binnen 2 dagen. echt onbeleefd. Ik heb het geld terug gevorderd . terug geboekt dus. Jammer.
  Als ik een mail stuur krijg ik geen reactie, en alleen maar tips waar ik vaak niks aan heb.

  Did you find this review helpful? Yes No

 9. Dusss...

  Uw blog is een voorbeeld van affiliatie marketing (of hoe het ook heet)? Is niet het enige doel van deze blog dat mensen op de link klikken en dus via Uw blog klant worden en U daar geld voor ontvangt?
  Ik heb meerdere blogs hierover gelezen die positief zijn en die allemaal een aanmeldlink hebben.
  Ik ken Geldgorilla’s niet, heb er wel het een en ander over gelezen, maar door dit soort blogs (Geldgorilla’s in de praktijk) verdwijnt bij mij het vertrouwen in de oprechtheid van zo’n blog en heb ik het gevoel dat ik er gruwelijk instink.

  • Beste Jet,

   Ja, het klopt dat onder onze reviews affiliate links staan en we hier inkomsten uit genereren. De schoorsteen moet aan onze kant van het internet ook roken natuurlijk. In tegenstelling tot de meeste affiliate websites reviewen wij ook slechte producten (helaas) en zijn we niet bang te vertellen wat er mankeert aan producten. Als een product slecht is, dan zal dan ook via onze reviews duidelijk worden en anders wel via de reacties op onze reviews. Indien deze goed onderbouwd zijn hebben we geen enkel probleem om negatieve ervaringen als reactie toe te laten.

   Als we je één tip mogen geven: Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook zo. Heb je vanaf het begin geen vertrouwen in de zaken, dan kan je beter op zoek gaan naar iets anders waar je wel vertrouwen in hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending