Review: Eerlijk thuiswerk (Eric Dieperink & Martin Verlaan)

Als we Eric Dieperink en Martin Verlaan noemen, dan komen een paar dingen in ons hoofd. Een enorme pens aan e-mail berichten met de grootste kreten over honderden tot duizenden euro’s verdienen, de schreeuwende salespages waar je haren van overeind gaan staan en natuurlijk de oneindige stroom van producten die ze de markt op gooien. Ook nu is het weer zover en we kregen zelfs spontaan een reiewcopy toegestuurd (Waarvoor uiteraard dank!, dan zouden meer mensen moeten doen ;)). Het gaat in dit geval om Eerlijk Thuiswerk. Wat het precies is en of het je geld waard is, daar kom je snel achter!

De verkoper(s)
De verkopers van eerlijk thuiswerk zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan. We kennen deze twee heren al een tijdje van producten als Cunjabo, de internet marketing blauwdruk, vet makkelijk geld, artikel tornado (zal ik nog even doorgaan?). Anyway. Het punt is dat deze heren al een tijdje meegaan en een behoorlijke hoeveelheid producten in de markt gezet hebben m.b.t. het geld verdienen op internet. Erik is de marketing man achter het geheel en zijn stem hoor je ook op de video’s. Het kan ons niet ontgaan dat hij er weer een paar kilo bij heeft gekregen aan zijn filpjes te zien. De technische man achter het product is Martin Verlaan. De kans is vrij groot dat je met hem te maken hebt als je vragen hebt over de producten. De reacties zijn vaak binnen 24 uur en correct.
Ze runnen alles vanuit een bedrijf Winst online dat netjes bij de KVK geregistreerd staat. De hoofdvestiging is in Delft en dit is waarschijnlijk het adres van Martin Verlaan. Over het algemeen zijn de producten en salespages erg schreeuwerig, maar is de kwaliteit van de producten goed.

Eric en Martin

Eric en Martin

Wat claimt de verkoper?
Zoals altijd is de spreker van de salesvideo Eric Dieperink en staat de salespage vol met bedragen die je per maand kunt verdienen. Deze varieren van 800 tot een paar duizend euro per maand en er worden zelfs enorme bedragen per dag genoemd. Het eerlijk thuiswerk systeem dat ze aanbieden is geen affiliate marketing, social media marketing en andere standaard thuiswerk opdrachten zoals inpak werkzaamheden. Het is zelfs zo dat je met deze normale methoden zoals affiliate marketing eigenlijk helemaal niet zo makkelijk geld kunt verdienen.. (dus alle voorgaande producten waren toch niet zo goed om geld mee te verdienen? ;)). Eerlijk thuiswerk is veel makkelijker volgens Erik en Martin. Je hoeft alleen maar een paar bedrijven per dag te bellen en ervoor te zorgen dat je ze overhaalt tot het plaatsen van een chatbot code op hun website en natuurlijk niet te vergeten een contractje waarbij je afspreekt wat jij per lead (telefoonnummer of e-mail) kunt factureren aan het bedrijf. Hoe meer bedrijven, hoe meer inkomsten en ze zijn nog wederkerig ook ;). Net als altijd enorm mooie beloftes die erg Tel Sell overkomen. Oh.. niet te vergeten: Je hebt geen kvk nodig ;). Niet dat dat heel veel uitmaakt voor de landelijke verstuurders van de beruchte blauwe enveloppen.:(

Wat krijg je?
Het hoofdonderdeel van het pakket bestaat uit een licentie voor een chatbot. Met deze chatbot kun je automatiscch prospeccts loggen en aan deze prospects verdien je geld. Hoeveel dat is, hangt af van de afspraken die jij met door jou zelf gevonden bedrijven maakt. Je leest het goed. Je moet zelf bedrijven gaan zoeken, bellen, prijsafspraken maken en ze ook zover krijgen om een stukje code van de chatbot op hun website toe te voegen. Het is dus een soort telemarketing / mailmarketing vanuit huis met nog een stukje software installatie en cchatbot onderhoud erbij. Ja je wil je eigen bedrijf waarmee je geld verdient of niet ;). Alle middelen om dit voor elkaar te krijgen worden aangeleverd. Er zijn documenten die je de basis van marketing uitleggen en hoe je je klant over kunt halen om in te gaan op jouw aanbod. Als dat eenmaal gelukt is kun je verder aan de slag met de chatbot en de installatie ervan. Uiteraard ook allemaal te volgen in duidelijke instructie video’s.
Zodra de chatbot geinstalleerd is kun je de chatbot gaan inleren. Je moet namelijk wel zelf instellen op welke keywords de chatbot bepaalde antwoorden geeft. Als je dit goed aanpakt en relatief snel overgaat tot het vragen van telefoonnummers of e-mails via de chatbot kun je hier nog wel redelijk snel wat van maken. Wees niet bang dat de chatbot te dom is, want alle vragen waar hij geen antwoord op heeft worden gelogd, zodat je hier voor volgende keren een antwoord achter kunt plakken. Worden er éénmaal leads gelogd door de chatbot, dan kun je via de software een factuur laten genereren die je naar het bedrijf door kunt sturen om betaald te krijgen. De betaling moet je dus verder zelf afhandelen.
Als je eenmaal opgestart bent moet je rekening houden met de volgende werkzaamheden: Nieuwe bedrijven benaderen en nieuwe chatbots installeren. chatbots inleren, chatbots verder inleren, nazorg voor de afnemers van de chatbot en aan het einde van de maand een factuur sturen. Niet echt rocket sience, maar er zit uiteraard wel werk aan. Als alles uiteindelijk een niveau heeft behaald dat er een redelijk bedrag binnen komt kun je het wat rustiger aan gaan doen. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je wil verdienen.

Wat vinden klanten?
We kunnen een paar reacties vinden van mensen die het product getest hebben. De meningen zijn op sommige fronten verdeeld, maar over het algemeen wordt er aangegeven dat eerlijk thuiswerk wel potentie heeft. Als je er geld mee wil verdienen zal je er dus voor aan de bak moeten, maar dat is met alle methodes. Ze werken vaak zo goed als de moeite die je er zelf in steekt (sommige producten en methodes uitgezonderd). Van daadwerkelijke klanten kunnen we nog niet veel vinden, maar dat kan ook komen omdat het product op het moment van schrijven iets meer dan 2 weken online staat. (wel toevallig dat de testimonials op de salespage al vanaf het begin online staan 😉

Eerlijk Thuiswerk

Eerlijk Thuiswerk

Wat is de prijs?
De prijs van het product is €57,- euro per maand. Dit is voor de chatbot licentie en de instructie video’s en natuurlijk een stukje support. Het is weer eens iets anders van 47 of 67 euro. Als je het goed aanpakt kun je dit makkelijk terug verdienen. Voor de chatbot software en de mogelijkheden die de software biedt vinden we 57,- per maand een prima prijs.

Eindoordeel
Het principe van de chatbot is niet nieuw, maar het is wel een methode die werkt. Het is echter heel afhankelijk van welke doelgroepen je kiest en hoe jouw telefonische sale skills zijn. Deze kun je natuurlijk trainen en Erik en Martin geven je een paar handvatten die je kunt gebruiken, maar het blijft een vak apart. Ik zou als bedrijf er namelijk niet voor kiezen om een chatbot via een onbekende zonder professionele salespage aan te schaffen. Laten we eerlijk zijn: Erik heeft het in zijn video over slecht uitziende pagina’s, maar zij kunnen er zelf ook wat van. De schreeuwerige salespages strijken ons een beetje tegen de haren in en de klassieke verkooppraatjes van beloofde bedragen en vette vissen die je voor gehouden worden schieten ons een beetje in het verkeerde keelgat. Toch is de methode die ze verkopen een prima methode om geld via het internet te verdienen. De video’s waarin alles uitgelegd staat zijn duidelijk zoals we gewend zijn van dit duo en de software is weer eens wat anders dan de normale “Spam iedereen kapot met affiliate links” en “massa is kassa” methodes die je op dit moment nog steeds veel ziet. De prijs is prima, want je kunt hem zo maandelijks terugverdienen. Het is net als met alle geld verdien methodes: Steek er zelf veel moeite in en het zal je geld opleveren. Voor ons is dit product 4 sterren waard. De salespage en wat tegenstrijdigheden hebben een volle ster weggesnoept.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Zijn Eric Dieperink & Martin Verlaan te vertrouwen?
 • Zijn Eric Dieperink & Martin Verlaan fraudeurs?
 • Is Eerlijk thuiswerk het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Eerlijk thuiswerk van Eric Dieperink & Martin Verlaan?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Eerlijk thuiswerk van Eric Dieperink & Martin Verlaan? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Eerlijk thuiswerk (Eric Dieperink & Martin Verlaan)

 1. Chat inderdaad bot.

  Licentie aangeschaft bij deze lieden. Op een simpele vraag aan hun via hun chat-bot werd zeer minachtend gereageerd. De persoonlijke website geeft nl. aan dat die niet veilig is. Ik werd zelfs bedreigd.
  Gelijk mijn geld terug gevraagd, dat werd inderdaad meteen teruggeboekt.
  Is maar goed ook.

  Voortaan doe ik wel zaken met marketeers die wel normaal kunnen doen.

 2. Sprookjes...!

  Al deze ‘gemakkelijk en snel veld verdienen’ reclamespots zijn in werkelijkheid hardstikke moeilijk. Er BESTAAT simpelweg NIET een gemakkelijke manier om geld te verdienen. Ik vind dit soort praktijken gelijk staan aan het verkopen van sprookjes. Gebakken lucht. Mythes. Je kunt beter proberen om een betaalde baan te vinden. Want dan hoef je tenminste niet dag en nacht achter je beeldscherm te hangen. Dat levert in de praktijk toch bijna niks op. Het is het verkopen van een illusie, dit droom-achtige snel en makkelijk geld verdien-idee…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending