Review: Paleo Planner (Mitchel van Duuren)

Ben jij al helemaal Paleo fan? Dan ben je vast ook al tegen het probleem aan gelopen dat je niet precies weet hoe jij je week in moet delen en hoe je vooral je boodschappenlijstje in moet vullen. Natuurlijk heeft Mitchel van Duuren, de maker van Paleo Revolutie hier een oplossing voor gemaakt, namelijk de Paleo Planner. Zou dit het product zijn dat jouw Paleo Leven compleet maakt? Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Mitchel van Duuren. We kennen hem van zijn webwinkel Eiwitpoeder.nl en van zijn marketing blog over het geld verdienen via internet. Hij brengt alle Paleo producten uit via zijn Foodie platform die we al eerder gezien hebben van de Paleo Revolutie en de toevoegingen hiervan zoals Paleo Chef en Paleo in 15 minuten. Mitchel heeft een enorme drive voor Paleo en weet dit goed over te brengen aan zijn klanten.

Mitchel Van Duuren

Mitchel Van Duuren

Wat claimt de verkoper?
Ook op deze salespage doet Mitchel weinig claims. Misschien komt dat door de voedsel en waren authoriteit die hem pasgeleden op de vingers heeft getikt, maar het kan ook zijn dat dat de stijl van Mitchel is. Hij geeft netjes aan dat er op dit moment 175 recepten in de database zitten en dat dit aantal nog steeds groeit. Hij heeft zijn eigen resultaat geplaatst en geeft nog wat resultaten van anderen weer die claimen dat ze bepaalde ziektes onder controle krijgen en dat ze afgevallen zijn. Over het algemeen claimt Mitchel dat Paleo supergoed voor je is en dat je met zijn Paleo Planner je geen zorgen meer hoeft te maken over wat je wanneer moet eten. Prima toch?

Wat krijg je?
De Paleo planner is een soort voedingsplanner die op twee manieren benaderbaar is. De eerste is een App op je telefoon. De tweede is via het Foodie platform. De voedingsplanner komt er in het kort op neer dat je een weekschema krijgt met eetmomenten en deze eetmomenten worden gevuld met Paleo verantwoorde recepten. Ook krijg je bij elke week een boodschappenlijst waarmee je precies de boodschappen in huis kan halen die je nodig hebt voor de aankomende week. Je hoeft dus nergens meer aan te denken. We hebben een kijkje genomen op de Paleo planner in Foodie en we vonden het er prima uit zien. Alle ingrediënten staan er in en ook alle momenten zijn voorzien van recepten. De recepten zijn divers, zodat je geen dag hetzelfde eet. In onze ogen ideaal.

Wat vinden klanten?
We zien veel positieve reacties over de Paleo revolutie en ook over de Paleo planner komen we positieve reacties tegen. Over het algemeen vindt men het erg handig. Ze hoeven nergens meer over na te denken qua eten en dat blijkt toch wel een bron van frustraties te zijn. Zelf als men zich niet met Paleo bezig hield ;).

Wat is de prijs?
De prijs van dit product is €9,95, duz zegmaar een tientje per maand. Hiervoor krijg je voor elke dag recepten en een boodschappenlijst. Je hoeft dus zelf niet meer te bedenken wat je klaar gaat maken elke dag en wat je op je lijstje moet zetten. Voor 10 euro kunnen sommige mensen flink boodschappen doen, maar voor andere kan het natuurlijk de ideale manier zijn om tijd te besparen. Zelf elke dag iets verzinnen en je boodschappenlijstje maken is soms lastig en kan meer tijd kosten dan je kan uitdrukken in 10 euro ;).

Eindoordeel
Met deze kleine service die je veel werk uit handen neemt heeft Mitchel in onze ogen weer de plank raak geslagen. OK het kost een tientje per maand, maar denk je eens in hoeveel tijd het je bespaart als je niet meer hoeft na te denken over wat je moet eten en wat er precies voor de aankomende week aan voedselwaren op je boodschappenlijstje moet staan? De Paleo planner is een welkome aanvulling op de Paleo revolutie en een app / service als deze zou eigenlijk voor elk dieet standaard aangeboden moeten worden. Het zorgt voor een hoop minder stress en laten we eerlijk zijn. Stress is niet goed voor je gewicht en gezondheid 😉

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?
  • Is Mitchel van Duuren een fraudeur?
  • Is de Paleo Planner het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met de Paleo Planner van Mitchel van Duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over de Paleo Planner van Mitchel van Duuren? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending