Review: Starten met dropshipping 3.0 (Kees van Dijk)

Heb je wel eens nagedacht over het beginnen van een webshop? Je eigen dingetjes verkopen met de doelgroep waar je verstand van hebt. Een soort van verlengstuk van je hobby zeg maar. Maar dan verdien je er nog geld mee ook. Maar hoe ga je dan te werk? Hoe vind je leveranciers en hoe hou je je voorraad bij? Moet je een website hebben om die dingen te verkopen? Hoe gaat dat precies? Nou over één ding kunnen we duidelijk zijn. Voorraad hoef je niet aan te leggen, want er bestaat zoiets als dropshipping. Dropshipping wil zeggen dat je de orders direct inschiet bij de leverancier en dat deze leverancier het verzend onder jouw naam. Zo lijkt het net alsof het vanaf jouw bedrijf verstuurd wordt. Dat klinkt geweldig toch? Maar dan blijft de vraag hoe je dan te werk gaat. Hoe vind je leveranciers en wat heb je allemaal wel of niet nodig? Dat kun je allemaal vinden in het e-book Starten met Dropshipping. Het wordt verkocht door Kees van Dijk van Webwinkelsucces. Heb je met dit boek genoeg informatie om jouw dropshipping imperium te starten? Lees snel verder om daar achter te komen 😉

De verkoper(s)
De verkoper van Starten met Dropshipping is Kees van Dijk. Hij is eigenaar van het bedrijf Into-Web B.V. waar de website websinkelsucces.nl onder valt. Via die website worden het e-book Starten met Dropshipping en nog wat andere producten die webshop gerelateerd zijn verkocht.

Kees van Dijk

Kees van Dijk

Hij runt zelf een internationale webshop voor hangmatten en doet dat al een tijdje erg succesvol. We zien hier dus geen valse namen of pseudoniemen. De contactgegevens van het bedrijf staan netjes in de algemene voorwaarden vermeld die op de hoofdwebsite eenvoudig te vinden zijn. Eigenlijk zoals het hoort, maar we hadden ook niet anders verwacht van iemand die zelf een succesvolle webshop runt. Dan weet je wat de regels zijn en waar je je precies aan moet houden. Dat ziet er goed uit!

Wat claimt de verkoper?
Als we de salespage bekijken is het niet echt een salespage die lijkt op de salespages die we normaal gesproken onder ogen kijken. Er wordt een verhaal verteld door Kees over zichzelf. Hoe hij begon met een webship en dat zijn grootste fout het aanleggen van een eigen voorraad was. Toen is hij gaan dropshippen en de kennis die hij daarmee opgedaan heeft. De goede dingen, maar ook de slechte dingen, heeft hij gebundeld in een e-book. Zo heb jij met het e-book een vliegende start als je wil gaan starten met een webshop en het principe van dropshippen wil toepassen. Niets meer niets minder. Geen claims over honderden of zelfs duizenden euro’s verdienen of besparen. Gewoon een e-book met de ervaringen van Kees van Dijk. Er wordt een kleine opsomming gedaan van de behandelde onderwerpen in het e-book en die kun je bijna gelijktrekken met de hoofdstukken die in het boek staan. Een prima manier van een salespage in elkaar zetten als het zelf zeggen.

Wat krijg je?
Met alleen het e-book Starten met Dropshippen ben je er niet en gelukkig ook maar. Wat zijn digitale producten zonder bonussen en extra’s ? Inderdaad! We willen een pakket met meerdere dingen en dat heeft Kees van Dijk prima begrepen.
Allereerst ontvang je het e-book Starten met Dropshipping. Dit e-book, dat 108 pagina’s beslaat, behandelt het totale pad dat je tegenkomt bij het starten als dropshipper. Het principe dropshipping wordt uitgelegd en ook de afzetkanalen (je eigen webshop of bijvoorbeeld Ebay of Marktplaats) worden behandeld. Vervolgens wordt er ruimte voor het vinden van de juiste producten en juiste doelgroepen en als laatste is er nog ruimte in het e-book voor klantafhandeling, klantenservice uitbesteden en natuurlijk de tips die er voor zorgen dat jouw webwinkel een succes wordt of in ieder geval een grotere kans van slagen heeft.

Starten met dropshipping

Starten met dropshipping

Het e-book is duidelijk en begrijpelijk geschreven, maar blijft in onze ogen wel redelijk oppervlakkig. Gelukkig kan je bij webwinkelsucces terecht voor wat meer diepgang als je nog wat meer informatie wil hebben over de in het e-book behandelde stof.
Als tweede krijg je een grote lijst met dropship leveranciers. Deze leveranciers staan gesorteerd op nationaal en internationaal en globaal per productcategorie. Er zijn natuurlijk veel meer internationale leveranciers dan Nederlandse en daar moet je wel rekening mee houden als je ze gaat gebruiken. Iets met bezorgkosten en levertijden en kwaliteit en dat soort ongein. De lijst is uitgebreid genoeg om er wel een paar leveranciers tussen te vinden zodat jij je webshop kunt vullen met een redelijk assortiment aan producten.
Heb je niet genoeg aan de lijst met dropship leveranciers? Dan heeft Kees nog een video toegevoegd waarin hij uitlegt hoe je zelf aan dropship leveranciers kunt komen. De video is qua beeld van matige kwaliteit, maar de informatie die gedeeld wordt is wel waardevol. Kees geeft je de tips en handvatten om juist die leveranciers te vinden en te benaderen om dat ene specifieke product of juist die ene productlijn via dropshipping te leveren.

Wat vinden klanten?
We vinden een paar reacties en reviews over Starten met Dropshippen. Deze zijn over het algemeen positief. De informatie in het e-book wordt als waardevol bestempeld en de video over het vinden van je eigen dropship leveranciers wordt ook als een goede eye opener genoemd. De lijst van nationale en internationale dropshippers wordt door sommigen als overbodig bestempeld, maar in onze ogen is dat een goede vliegende start. Al met al vinden we geen negatieve reacties op Starten met Dropshippen van Kees van Dijk.

Wat is de prijs?
De prijs voor het hele pakket, dus het -book, de dropshiplijst en de video met tips om nieuwe dropship leveranciers te vinden is €24,95. Voor het totale pakket vinden we dat een prima prijs. Er zijn dropshiplijsten op het internet te vinden die gratis zijn, maar die zijn lang niet zo uitgebreid. Voor de uitgebreidere versies betaal je over het algemeen al rond de €20,- euro als het niet meer is. Voor dat zelfde bedrag ontvang je van Kees een e-book met alle tips en handvatten die je nodig hebt en nog een extra video met tips om je eigen dropship leveranciers te vinden. In onze ogen dus een prima deal voor die prijs!

Eindoordeel
Wil je zelf een webshop gaan runnen, maar heb je een richting nodig waar jij je producten vandaan moet gaan halen? Of heb je wel eens van dropshippen gehoord en weet je niet wat het is? Of misschien heb je al wel een kleine webwinkel en wil je uitbreiden, maar heb je de ruimte niet om je voorraad op te slaan? In al deze gevallen is het e-book Starten met Dropshippen een goede aanvulling op jouw kennis pakket. Het e-book is begrijpelijk en duidelijk geschreven en geeft jou een behoorlijke schat aan informatie met betrekking tot zowel dropshippen als het runnen van je webshop. De dropshiplijst die je er bij krijgt en de video waarin uitgelegd wordt hoe je nog meer dropship leveranciers kunt vinden zorgen er voor dat je een vliegende start hebt om je productlijn uit te breiden of zelfs een hele nieuwe productlijn toe te voegen aan je bestaande webshop. De prijs van slechts €24,95 voor dit pakket zorgt er voor dat het de concurrentie voorblijft qua informatie en prijs. In onze ogen onmisbaar voor iedereen die een webshop wil beginnen of zelfs al heeft.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Kees van Dijk te vertrouwen?
  • Is Kees van Dijk een oplichter?
  • Is Starten met dropshipping het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Starten met dropshipping van Kees van Dijk?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Starten met dropshipping van Kees van Dijk? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending