Review: Snel Geld Geheim (Eric Dieperink)

We hebben een tijdje niets van Eric Dieperink en Martin Verlaan gehoord. Sinds Eerlijk Thuiswerk is het stil geweest, op de mails met super aanbiedingen na ;). Deze keer kregen we een reviewcopy van een product van Eric zelf. Naar eigen zeggen, omdat Martin verlaan bezig is met een groot project (we zijn benieuwd). Het product is Snel Geld Geheim en hoewel de productnaam relatief dubieus is, net als veel producten van Eric en Martin, zijn we benieuwd naar de kwaliteit van het product. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar het geheim dat dit product moet zijn ;). Jij ook? Lees dan snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van Snel Geld Geheim is Eric Dieperink. Eric kennen we normaal gesproken van het duo Eric Dieperink en Martin Verlaan, waarvan we eigenlijk al vanaf het vroege begin van deze website (al 3 jaar!) producten van reviewen. Over het algemeen zijn de producten functioneel en werken ze als je er zelf wat tijd en moeite in steekt. Dit is vaak niet duidelijk uit de salespages die ze in het verleden aan hun producten knoopten. Anyway. Het product wordt verkocht vanuit Winst Online, dat netjes bij de KVK geregistreerd staat. Vanuit dit bedrijf brengen Eric en Martin meer producten op de markt, over het algemeen in de Internet Marketing richting. Ze gaan al een tijdje mee en weten wat er speelt op het gebied van Internet Marketing en geld verdienen via internet. De methoden en producten die ze in het verleden verkochten waren niet vies van Black Hat technieken. Eric weet dus genoeg van zowel White Hat als Black Hat marketing en uit het verleden weten we dat hij dit goed en duidelijk over kan brengen in Jip en Janneke taal.

Eric Dieperinck

Erick Dieperinck

Wat claimt de verkoper?
Eric begint in de salesvideo over bedragen van 275 euro per dag binnen 48 uur, en maakt je watertanden van de bedragen die hij lijkt te verdienen via verschillende systemen zoals PayPro, Sharepay en andere systemen. Ook de beeltenis van rijkdom (dure auto’s boten, vliegtuigen en een huis uit MTV Cribs ;)). Vervolgens laat hij in zijn verhaal weten dat hij een uniek verdienmodel ontwikkeld heeft dat uit twee delen bestaat. Het eerste deel is een geheim verdienmodel waarmee je zeer snel 100 tot 300 euro per dag kunt verdienen, zonder al teveel moeite. Module twee bestaat uit alles wat Eric zelf kent en toepast en waarmee hij honderden euro’s per dag verdient. Vervolgens zien we een paar in scene gezette testimonials die het product de hemel in prijzen, zonder dag ze oprecht overkomen. Tot slot komt er nog het stukje beperktheid tevoorschijn, want hij heeft maar 500 licenties beschikbaar ;)). De salespage is net als altijd redelijk over de top en gooit je claims om de oren waarvan je waarschijnlijk of erg hebberig, of erg wantrouwend van wordt. De genoemde bedragen zijn haalbaar, maar niet voor de beginnende marketeer. Als beginnende marketeer kun je eerder rekenen op rond de 500 euro per maand (ook een leuk bedrag natuurlijk voor een beginner).

Wat krijg je?
Het totale pakket bestaat uit een aantal modules met een aantal bonussen. De eerste module laat je gelijk een manier zien om geld te verdienen door het kopen en verkopen van refurbished artikelen. Om dit toe te passen heb je al wel een klein startkapitaaltje nodig (een paar honderd euro) om hier geld mee te verdienen, maar het kan rendabel zijn en is snel toe te passen. In Module 1 leer je ook om diensten van anderen goedkoop in te kopen en door te verkopen met marges. Hier hoef je zelf dus weinig werk aan te doen en je kunt er wel een leuke marge op pakken. De tweede module bestaat eigenlijk uit het maken van je eigen product, website en salespage. Het is een soort Leer je eigen kennis product maken. Van het begin tot het eind, dus met salespage, maillijst, split testen enz. The whole package. De kwaliteit van de video’s is goed en alles wordt duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Ideaal dus voor de beginners op het gebied van kennis producten maken.
Als eerste bonus ontvang je nog een login voor Films kijken voor geld. Een product dat gewijd is aan het geld verdienen met films en reviews over films plaatsen. We gaan hier verder niet erg over uitweiden, maar het is een volwaardig product dat je als bonus krijgt.
Als tweede bonus ontvang je een login voor Vet Makkelijk Geld. Dit is een soort introductiecursus in het hele internet marketing gebeuren. Hierbij gaat het vooral om affiliate marketing.
Als derde bonus krijg je login gegevens voor Cunjabo Academy. Check hier onze review hierover om een beeld te krijgen wat je daarvan kan verwachten. Zoals je ziet is het een behoorlijk compleet pakket voor de (naar onze mening) beginnende internet marketeer.

Snel Geld Geheim

Snel Geld Geheim

Wat vinden klanten?
Tot nu toe vinden we nog weinig reacties, reviews of andere uitingen over dit product op het internet. We zien wat forumposts voorbij komen van gebruikers die een reviewcopy ontvingen, maar daar niet al teveel over te vertellen hebben. Er wordt kort besproken wat de inhoud is (zeg maar gerust in 3 regels) en verder wordt er geen woord over gerept. Dit is merkwaardig. Worden er geen reviews meer gemaakt tegenwoordig? Zijn we de enige website, of is iedereen op onze review aan het wachten? (*cocky mode*). Nee we maken maar een grapje. We vinden totaal niets dat refereert aan Snel Geld Geheim. Het product is relatief nieuw (net 2 weken op de markt), wat kan verklaren waarom er niet zoveel over te vinden is. Negatieve ervaringen included, dus daar valt op dit moment nog niet heel veel zinnigs over te melden.

Wat is de prijs?
De prijs voor het hele pakket is €67,- euro. Deze prijscategorie zijn we wel gewend van de producten waar Eric een vinger in de pap heeft. De Marketing technische 7 en natuurlijk de tijdelijke aanbieding voor €47,- die maar een minuut duurt. Allemaal marketing en trucs, maar als we dit op een rijtje zetten is €47,- euro een prima prijs voor dit product (website afsluiten, dan komt de aanbieding vanzelf). Met de methodes uit Module 1 heb je dit in ieder geval zo terugverdiend.

Eindoordeel
Eric Dieperink heeft net als zijn voorgaande producten die hij in combinatie met Martin Verlaan maakte een leuk product neergezet. De video’s zijn goed te volgen en ideaal voor de beginnende marketeer of iemand die überhaupt in de wereld wil duiken van het geld verdienen via het internet. De bonussen die er bij gegeven worden zorgen ervoor dat het een behoorlijke hap informatie is die een groot gedeelte van het internet marketing principe beschrijft. De salespage is net als bij alle voorgaande producten erg overdreven, maar we zijn niet anders gewend van Eric. Het product Snel Geld Geheim is net als de voorgaande producten prima om mee te beginnen en we zijn er van overtuigd dat je er geld mee kunt verdienen. Je moet er echter wel voor werken en dat wordt ook netjes aangegeven door Eric. Voor niets gaat de zon op. Wat dan precies het snelle geld geheim is? Dat slaat vooral op module 1. Deze beschrijft een paar methoden waarmee je in de eerste maand al geld kunt gaan verdienen, mits je de methodes goed toepast. Ben je een beginnende marketeer en lijkt het je wat om met inzet en werk wat geld te verdienen via het internet? Dan is Snel Geld Geheim een prima product voor jou. Ben je al wat meer ervaren? Dan heb je weinig aan deze cursus. Jij weet dan waarschijnlijk al wel wat er moet gebeuren om geld te verdienen via internet en hoe je je eigen product moet maken met alle toeters en bellen.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Eric Dieperink te vertrouwen?
 • Is Eric Dieperink een fraudeur?
 • Is Snel Geld Geheim het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Snel Geld Geheim van Eric Dieperink?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Snel Geld Geheim van Eric Dieperink? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

6 reacties op “Review: Snel Geld Geheim (Eric Dieperink)

 1. Mensen niet doen is niet te vertrouwen. Deze man is een oplichter en is alleen uit op jou geld.
  Ik word nu al maanden gedreigd door deze mensen en van 1 euro willen ze nu minimaal 600 euro van mij.

  • Heb dit ook gekocht voor 37 euro en dit is een goede prijs voor deze curcus ,alleen kwam ik er later achter dat ik nu elke maand 37 euro betaal. Dus mensen trap hier niet in, heb nou alles laten terugstorten en krijg nou aanmaningen van sharepay, maar volgens mij hebben ze geen poot om op te staan want voor een automatische incasso hebben ze een schriftelijke goedkeuring nodig en die heb ik nooit gegeven.

   • Tegenwoordig kan er ook gebruik gemaakt worden van een Online acceptatie voor incasso. Hierbij moet je echter wel via je bank toegang geven en dus net als een betaling een digitale ondertekening geven. Als je dit niet gedaan hebt, kun je altijd onder een incasso uit komen, aangezien er dan inderdaad een papieren ondertekening moet zijn. Sharepay (en ook PayPro) zal die in geen enkel geval kunnen overhandigen aan de bank.

   • Zit in dezelfde shit! altijd facturen van Sharepay en incassobureau.
    Ondertussen eens langs geweest bij advocaat.
    Zij zegde dat ze contact ging opnemen met Sharepay in het incassobureau.
    Advocaat zegde dat het beste is NIET betalen als je facturen krijgt.
    Normaal kunnen ze geen verdere stappen ondernemen.

    • Tenzij je een digitaal akkoord gegeven hebt op de incasso (deze moet via je bank lopen), of je een daadwerkelijk document ondertekend hebt, heeft Sharepay geen poot om op te staan. Een incasso is slechts rechtsgeldig als er een daadwerkelijk document met handtekening overhandigd kan worden aan Sharepay, of, als (sinds 2015) je een digitale goedkeuring via je bank gegeven hebt. Voor dit laatste moet je echter inloggen bij je bank.
     Als dat niet het geval is, is het enkel een geval van dreigement en kunnen ze je wettelijk niets maken. Inderdaad niet bezwijken onder de druk van incasso bureau’s als zij geen vorm van een rechtsgeldig akkoord hebben voor incasso en niet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending