Review: Natuurlijk Huishouden (Katinka Michiels – LegallyRaw)

Zoals tijdens diverse consumentenprogramma’s al eens onderzocht is, blijken veel schoonmaakmiddelen niet helemaal gezond te zijn voor je. Ze geven allergische reacties en zijn giftig voor je omgeving. Check de icoontjes maar eens aan de achterkant van je schoonmaakmiddelen. Hier zijn alternatieven voor, maar tot op heden was het nog niet zo makkelijk om deze alternatieven te vinden. Natuurlijk kon het niet uitblijven dat hier een product van verscheen op PayPro en dat is een ebook met de titel Natuurlijk Huishouden. Het ebook staat vandaag bij ons in de review.

De verkoper(s)
De verkoper van het ebook Natuurlijk Huishouden is Katinka Michiels. Ze is actief als voedingscoach en richt zich vooral op groente en raw food. We zien behoorlijk wat activiteit van haar op het gebied van voeding, van interviews tot blogposts en natuurlijk ook een serie met ebooks. Als we verder kijken, zien we dat ze de kennis die ze nu opgedaan heeft met het verkopen van ebooks ook door haar gedeeld wordt in een training waarbij ze dit doorgeeft aan anderen. Ze is dus ook actief op het gebied van de internet marketing. Het ebook wordt uitgegeven door het bedrijf Slank & Gezond bvba welke uit België komt. De bedrijfsgegevens staan netjes vermeld op de website (niet de salespage) en is ook terug te vinden in het ebook Natuurlijk Huishouden. Tot dusver dus volledig transparant.

Katinka Michiels

Katinka Michiels

Wat claimt de verkoper?
Katinka doet op haar salespage eigenlijk weinig uitspraken die niet haalbaar zijn. De oplossing die ze biedt is goedkoop, makkelijk en iedereen kan het toepassen. Daar bovenop komt nog dat de recepten van de schoonmaakmiddelen die ze aanbiedt niet giftig, omdat ze met puur natuurlijke ingrediënten gemaakt worden. Het enige dat we wat vreemd vinden is de uitspraak dat schoonmaakmiddelen onvruchtbaarheid, autisme of ADHD kunnen veroorzaken. We zien hier graag een wetenschappelijke onderbouwing bij die niet gegeven wordt.

Wat krijg je?
Het totale pakket, of eigenlijk enkele ebook bestaat uit een leuk opgemaakt ebook waarvan 30 pagina’s nuttige informatie bevatten. De rest kunnen we onder disclaimer, overige informatie, afbeeldingen of andere ongein scharen die wel wat toevoegen tot het totale ebook, maar niet tot de methoden en recepten die in het ebook staan. De recepten gaan zoals het ebook al aangeeft vooral over schoonmaakmiddelen. Denk hierbij aan hoe je je was makkelijk schoon krijgt zonder de wasmiddelen uit de supermarkt en andere zaken zoals ruiten schoonmaken, vloeren in de was zetten. De toepassingen zijn redelijk breed en goed beschreven. Zowel de toepassing als het recept worden makkelijk beschreven in het ebook. Wat we ook goed vinden is het onderdeel “Waar te koop”, waarin precies van de gebruikte ingrediënten staat waar je ze zelf kunt kopen. Dat scheelt weer wat zoeken op internet of in de winkels.

Wat vinden klanten?
We zien veel positieve reacties over dit ebook. Veel klanten zijn blij dat ze nu alleen in de uiterste noodzaak nog de chemische producten die je in de supermarkt vindt moeten gebruiken in hun huishouden. Ook zien we reacties van klanten die weer gewoon kunnen schoonmaken zonder dat ze de dag erna nog last hebben van de schoonmaakmiddelen. We komen geen negatieve reacties tegen. Hier en daar een melding dat de inhoud een beetje weinig is, maar te verwachten is voor €12,- euro. Al met al dus veel positieve geluiden over dit product.

Wat is de prijs?
De prijs van het ebook is relatief laag, namelijk €12,- euro. Het zijn natuurlijk maar rond de 50 pagina’s waar niet heel veel tekst in staat, maar de oplossingen die in het ebook staan zullen velen van ons meer dan 12 euro besparen. De prijs voor dit ebook is dus bewust gekozen en komt overeen met de inhoud. Er is genoeg aandacht aan de inhoud en de opmaak gedaan om deze €12,- euro een prima prijs te laten zijn.

Natuurlijk Huishouden Ebook

Natuurlijk Huishouden Ebook

Eindoordeel
Voor wie zelf behoorlijk last kan hebben van het gebruik van schoonmaakmiddelen en zelf geen tot weinig giftige stoffen in huis wil hebben is Natuurlijk Huishouden een goed uitkomst. Het ebook bevat genoeg recepten en tips om veelgebruikte schoonmaakmiddelen uit je huis te bannen en ze te vervangen door zelfgemaakte natuurlijke alternatieven. De recepten die er in staan zullen bij je grootmoeder (als je er nog 1 hebt van boven de 70) waarschijnlijk wel bekend zijn, maar ja, zie ze maar eens los te peuteren uit dat lieven mensje. Voor €12,- euro kun je je er in ieder geval geen buil aan vallen en is het een prima ebook.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Katinka Michiels van Legallyraw te vertrouwen?
  • Is Katinka Michiels van Legallyraw een fraudeur?
  • Is Natuurlijk huishouden het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Natuurlijk huishouden van Katinka Michiels van Legallyraw?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Natuurlijk Huishouden van Katinka Michiels van Legallyraw? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending