Review: 65.000 Tattoo Designs (yourperfecttattoo.nl)

Ben je klaar voor de zomer? Al helemaal fit en in shape door bijvoorbeeld het Paleo dieet, of liever gezegd de Paleo leefstijl? Dan wordt het nu tijd om je lichaam op te vrolijken met een tattoo ;). Maar wat voor tattoo? Wordt het een trampstamp, aarsgerwei, of toch iets compleet anders? Misschien een body suit net als de Japanse Yakuza? Anyway, er is genoeg om uit te kiezen, maar waar doe je inspiratie op als je toch tattoo’s wil zoeken en nog niet de tattooshop in wil lopen? Natuurlijk bij een product dat via Paypro te verkrijgen is. Het product is 65.000 Tattoo Designs van Your Perfect Tattoo en wij hebben een kopie bemachtigd van dit pakket. Wat is het en wat heb jij er aan? Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van het 65.000 Tattoo Designs pakket is Jos Houben. Hij laat zijn sporen na op het internet met onder andere een paar pogingen met een blog over geld verdienen op internet en een ebook over webwinkels die niet meer te koop is (via PayPro). Jos Houben is niet echt je typische tattoo knakker, maar heeft de designs gewoon verzameld om ze samen te koop aan te bieden. Hij heeft een redelijke achtergrond in de ICT en lijkt op dit moment productmanager te zijn bij een webwinkel voor kinderkleding. Voor de kunst van een grote verzameling aan tattoo designs lijkt dit echter niet veel uit te maken. Hier is weinig tot geen kennis van tattoos voor nodig ;). Alles is verder netjes geregistreerd bij de KVK, maar dit wordt helaas niet op de pagina gecommuniceerd.

Jos Houben

Jos Houben

Wat claimt de verkoper?
De verkoper doet weinig claims op de salespage. Het is een verzameling met 65.000 tattoo designs en de designs zijn uit te printen op groot formaat, zodat je niet loopt te prutsen met een kleine afbeelding waar je eigenlijk niets mee kan. Je krijgt maandelijks nieuwe toevoegingen aan de tattoo designs en eventueel hulp bij het zoeken naar het design wat jij wil. Tevens claimen ze de grootste database van Nederland te zijn en met een aantal als 65.000 designs kan dat best eens in de buurt komen. Verder zien we geen rare kreten of andere sales praatjes die niet waar gemaakt kunnen worden.

Wat krijg je?
Het totale pakket is behoorlijk uitgebreid. Je krijgt na je betaling toegang tot een leden gedeelte waar je de tattoo designs kunt bekijken en downloaden. De tattoos zijn voor zowel mannen als vrouwen. De designs zijn netjes gesorteerd in verschillende categorieën zoals: Celtic, tribal, cartoon, indian, skulls enz enz enz (Deze lijst kan nog wel even doorgaan). Je kan direct door foto galerijen klikken en zo relatief snel door alle designs heen worstelen. Als we het aantal zo moeten noemen weten we niet of het er 65.000 zijn, maar het zijn er in ieder geval heul veul. De foto’s zijn van de tattoos die al aangebracht zijn duidelijk gefocussed op de tattoos en vaak zijn de foto’s van verschillende hoeken genomen, zodat je precies ziet hoe de tattoo eruit ziet.
Vervolgens zijn er nog een aantal bonussen:

 • Een paar GB’s aan ongesorteerde tattoo designs die je los kunt downloaden.
 • 2 Amerikaanse tattoo ebooks.
 • Toegang tot dream-tattoos.com waar je ook designs kunt downloaden.
 • Een informatie ebook over tattoos, waarin alles staat wat jij moet weten over het nemen van een tattoo en wat er allemaal bij komt kijken.
 • Een tattoo programma, waarmee je je eigen tattoo kunt ontwerpen. Dit programma heet Tattoo director en kost normaal gesproken 30 dollar.
 • Een ebook over de laatste tatoo trends.
 • Een ebook van celeberties en hun tattoos. Dit ebook vonden we een beetje onnodig, aangezien er gewoon wat foto’s van bekendheden met tattoos in staan. Lage kwaliteit foto’s en weinig verdere inhoud.
 • Een ebook over chinese tekens en hun betekenis.
 • En als laatste een verrassing: Gratis tv kijken op je PC. Wat dit voor toegevoegde waarde aan een tattoo pakket is, is ons een raadsel, maar het is ongeveer gelijk aan digitaal tv pakket wat we eerder gereviewed hebben. Verwacht er dus niet te veel van, maar aan de andere kans: het is gratis ;).

Als je naar de bovenstaande lijst kijkt zal je wel denken: Wat een enorm pakket en dat is exact dezelfde gedachte die wij hadden. Het kan bijna niet missen of je vind de tattoo die je wil, of je doet inspiratie op om een custom tattoo te laten ontwerpen in een tattoo studio. Elke keer als we ergens op een link binnen de website klikten kwamen we nieuwe collecties van designs tegen. Het ledengedeelte zit echt ram vol met tattoo designs.

Wat vinden klanten?
We vinden weinig reacties op dit product als we het internet afstruinen. Na goed zoeken komen we er een paar tegen en deze zijn positief. Vooral over het aantal designs dat te vinden is in dit product. Oplichting en dat soort sleutelwoorden komen we niet tegen in combinatie met dit product. Dat lijkt ons ook sterk aangezien er weinig claims gedaan worden die niet waargemaakt kunnen worden en het product daadwerkelijk is wat het moet zijn: Een enorme verzameling met diverse tattoo designs gesorteerd op categorie.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €23,- euro. Dit vinden we eerlijk gezegd een koopje. Als je ziet wat je allemaal als bonus krijgt en om nog maar niet te spreken over het daadwerkelijke aantal designs dat je in het product vindt. Kleinere pakketten met ongeveer 1000 designs gaan op de internationale markt voor een hogere prijs weg. Je hebt hier dus een goede deal te pakken 😉

Eindoordeel
We kunnen niet anders zeggen dan dat we verbaasd waren hoe ongelofelijk veel tattoo designs er in het pakket zitten. Toen we de salespage zagen en het aantal 65.000 voorbij kwam, dachten we bij ons zelf: “Ja hoor! zoveel? dat kan bijna niet!”, maar het tegendeel blijkt waar. Er zitten genoeg tattoo designs in het pakket om inspiratie op te doen en zelfs te verdwalen. Ook de bonussen die er nog bij komen zorgen ervoor dat het een overcompleet pakket is. Voor de prijs van €23,- is dit een lachertje. De enige kanttekening die we bij het pakket zetten is dat de foto’s van de tattoo designs niet van hele hoge kwaliteit zijn. Dit wordt echter goedgemaakt met genoeg andere designs die wel in goede kwaliteit zijn. Als je op zoek bent naar inspiratie voor een tattoo design, of je bent op zoek naar die ene tattoo die je net niet kunt vinden, dan is de kans groot dat je deze (na lang zoeken door het grote aantal designs) wel kunt vinden in het 65.000 Tatoo Design pakket. Een aanrader dus!

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Your Perfect Tattoo te vertrouwen?
 • Is Your Perfect Tattoo een fraudeur?
 • Is het 65.000 Tattoo Design pakket van Your Perfect Tattoo het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met het 65.000 Tattoo Design pakket van Your Perfect Tattoo?

Heb je zelf ervaring met of vragen over het 65.000 Tattoo Design pakket van Your Perfect Tattoo? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending