Review: Meer energie in 7 weken (Judith Rolf)

Voel jij je de laatste tijd nogal lusteloos? Te weinig energie en voel je je niet 100 procent? De kans is groot dat dit verholpen kan worden met goede voeding, maar wat is deze goede voeding, en hoe moet je dit in de praktijk brengen? Daarvoor is het Meer energie voedingsplan op de markt gezet. In dit voedingsplan, waarbij je een coaching van 7 weken krijgt vertelt natuurdiëtist Judith Rolf je alles wat je moet weten om je energie level weer op te krikken. Het hele pakket komt vanuit de Puur en Fit tak, waar we ook het Superwoman programma van Selma Guiking van gereviewed hebben.

De verkoper(s)
Zoals hierboven vermeld, wordt het product Meer energie in 7 weken verkocht via de Puur en Fit Academie. Dit is een platform gericht op gezondheid en er zijn meerdere professionals bij aangesloten, zo ook Judith Rolf. Als we Judith opzoeken op het internet zien we dat ze nog niet zo heel lang bezig is met de daadwerkelijke invloed van voeding op het lichaam, maar dat ze in die korte tijd wel haar strepen verdiend heeft. Het is in ieder geval een echt persoon met haar eigen bedrijf Peer voeding. Het bedrijf lijkt niet geregistreerd te staan bij de KVK en we kunnen ook nergens een KVK nummer vinden op haar website peervoeding.nl. Er is echter genoeg informatie over haar te vinden en ze lijkt zich niet te verstoppen achter valse namen of andere valse gegevens. Het platform Puur en Fit waar het product verkocht wordt staat wel bij de KVK geregistreerd.

Judith Rolf

Judith Rolf

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Meer energie in 7 weken doet een aantal claims waarvan we die op het randje vinden. De hoofdmoot van de claims komt neer op het feit dat je met het gebruik van het voedingsplan en de kennis die gegeven wordt, meer energie zal hebben. Dit komt vooral door de natuurlijke voeding die gebruikt wordt in het plan. Het is een compleet voedingsplan met online coaching van 7 weken en er worden kant en klare boodschappenlijstjes meegeleverd. Het is het enige plan dat wel werkt en er wordt beweerd dat het geen crashdieet is, maar een aanpassing op je normale levenswijze, waardoor je je altijd 100% of zelfs meer voelt. Er worden nog een paar voordelen genoemd die je ervaart na het toepassen van het programma, zoals: Goed kunnen slapen, energieker zijn, stralende gezondheid, ijzersterk immuunsysteem, afvallen enz.. enz.. enz..
De salespage doet je een beetje geloven dat het een totaalplan is voor al je problemen waardoor jij je weer fitter gezonder en gelukkiger gaat voelen.

Wat krijg je?
Video modules: In deze videomodules wordt een schat aan kennis gedeeld. Het voedingsplan wordt toegelicht en er wordt uitgewijd over bijvoorbeeld voedingssupplementen, superfoods, ontbijt en nachtrust. De video’s zijn van goede kwaliteit, maar Judith heeft het tot een kunst verweven om zo langzaam, rustig en monotoon te praten dat we ons bijna moedeloos gingen voelen en toe waren aan het voedingsplan. Een beetje je eigen programma in stand houden lukt haar dus wel ;). Ze zijn verder goed te volgen, maar we kunnen ons voorstellen dat je na het kijken van een video automatisch een goede nachtrust hebt (of zelf al slaapt). Halverwege de video’s wordt dit vaak beter en lijkt ze wat meer op haar gemak te zijn.
Naast de video modules krijg je 7 weken lang elke week een video via je e-mail. Deze video’s bevatten nuttige tips over hoe jij je voedingsprogramma goed kunt volhouden en wat er in die periode van het plan speelt.
Het voedingsprogramma: Dit is een ebook waarin een paar gezonde opties gegeven worden voor elke vorm van eten overdag. Denk aan twee alternatieven voor ontbijt, een paar tussendoortjes enz. Het ebook bestaat uit 12 pagina’s, die erg ruim opgezet zijn. Gelukkig is er een video die dit ebook ondersteund waardoor de waarde hiervan iets omhoog gekrikt wordt.
Boodschappenlijstjes: Deze boodschappenlijsten bevatten de ingrediënten die nodig zijn voor de behandelde recepten.
Recepten voor meer energie: Dit ebook bestaat uit 16 recepten die vooral gemaakt worden met verse en biologische ingrediënten. Een paar voorbeelden zijn: Jje eigen muesli maken, stamppot rauwe andijvie of spinaziepannenkoeken. De meeste recepten bevatten een variatietip, zodat je niet de hele tijd dezelfde recepten hoeft te eten.
Het valt ons op dat zowel de recepten als de boodschappenlijstjes erg gefocust zijn op het aanbieden van de puur & fit producten uit de shop. Dat viel natuurlijk te verwachten 😉

Meer energie in 7 dagen

Meer energie in 7 dagen

Wat vinden klanten?
Als we gaan zoeken vinden we een aantal reviews over het product zelf. Deze zijn over het algemeen positief. Er worden wel uitspraken gedaan als “weinig vernieuwend”, maar toch zijn de uitkomsten uiteindelijk positief. Als we de waarderingen over Judith zelf opzoeken vinden we er een aantal en die zijn positief over Judith en over hetgeen ze doet en lijken oprecht, dus Judith lijkt wel goed te weten waar ze mee bezig is.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €67,- euro. Als je kijkt wat je daarvoor terug krijgt is het een prima prijs. De focus ligt meer op de video’s met informatie en de PDF bestanden zijn ter ondersteuning. Het totaalplaatje is compleet en laten we eerlijk zijn: een diëtiste of voedingsconsulente is duurder, al wordt deze in sommige gevallen gewoon door je verzekering vergoed.

Eindoordeel
Hoewel de salespage andere dingen beweert is het product Meer Energie in 7 dagen meer gericht op de online coaching dan het daadwerkelijke voedingsplan met recepten. Het voedingsplan komt globaal neer op het gebruik van natuurlijke producten. Net als elk dieet is heeft dat effectief (goede producten en weinig suikers en natuurlijk weinig tot geen alcohol). Als je het product zou beoordelen op enkel de PDF ebooks, dan waren we niet tevreden. De video’s zijn echter een welkome toevoeging die het product echt compleet maken. De coaching is goed en erg waardevol. Er wordt veel informatie gedeeld waarbij uitgelegd wordt waarom je bepaalde dingen doet, en hoe je ze kunt vervangen voor goede gewoontes. Natuurlijk op het gebied van natuurlijke voeding. De kennis van Judith is groot en dat zien we ook aan de video’s. Ze zijn soms wat saai in het begin, maar na een minuut of 2 wordt ze in elke video’s wat losser en zijn de video’s beter behapbaar. ( haha! hij zei behapbaar! 😐 ). Of alle claims waargemaakt kunnen worden van de salespage vragen wij ons af. We zijn er in ieder geval wel zeker van dat jij met dit coaching- / voedingsprogramma de kleine dingen aan je leven kunt veranderen waardoor je gezonder zult gaan leven. Hiermee komen de meeste voordelen die genoemd zijn dan automatisch in meer of mindere mate tevoorschijn. Voor €67,- is het in ieder geval een prima product. Het is compleet iets anders dan de bestaande crashdieten waar jij misschien nuw wel mee bezig bent. Met de 60 dagen niet goed geld terug garantie kun je het in ieder geval proberen. Binnen deze tijd zal je, indien je de tips uit het programma volgt resultaat gaan zien, daarvan zijn we overtuigd.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Judith Rolf te vertrouwen?
 • Is Judith Rolf een fraudeur?
 • Is Meer energie in 7 weken het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Meer energie in 7 weken van Judith Rolf?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Meer energie in 7 weken van Judith Rolf? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Meer energie in 7 weken (Judith Rolf)

 1. Beste Nathan,

  Dankjewel voor de zeer uitgebreide review!

  Peer Voedingadvies is inderdaad kvk geregistreerd onder nummer:
  Kamer van Koophandel te Den Haag Nr. – 58299327, op mijn website te vinden onder het kopje contact.

  Gezonde Groet,

  Judith Rolf
  Peer Voedingadvies | Puur & Fit Academie

  P.s. sterren scoren was verplicht uiteraard laat ik het beoordelen over aan mijn klanten (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending