Review: Superwoman programma (Selma Guiking)

Hoewel het nieuwe jaar al weer een tijdje aan de gang is en de dieten en goede voornemens al weer in de kast verdwenen zijn, hebben we vandaag toch een product in onze review dat met fit te maken heeft. Het is het Superwoman programma van Selma Guiking dat via het Puur & Fit academie wordt verkocht. Zoals je aan de titel waarschijnlijk wel zal afleiden, is het een product speciaal voor vrouwen. We kregen een reviewcopy aangeboden en als we een review copy aangeboden krijgen, krijgen deze toch altijd voorrang op de rest (Die van jou komt volgende week Eric ;)). We zijn erg benieuwd naar de kwaliteit van de kennisproducten, aangezien de webshop voor voedingssupplementen en superfoods die ook door Puur en Fit gerunt wordt, er niet slecht uit ziet.

De verkoper(s)
De verkoper, of tenminste aanbieder van de cursus is Puur en Fit. Dit is een platform voor fitproducten met tegenwoordig ook een academie onderdeel. In dit onderdeel worden kennis producten verkocht. De website Puur en Fit ken je misschien wel van hun assortiment superfoods en voedingssupplementen. Het superwoman programma valt dus onder de academie en wordt verzorgd door Selma Guiking. Selma Guiking is niet moeilijk te vinden op het internet. Ze is personal trainer met haar eigen bedrijf Selsa, waarmee ze personal training aan huis doet. We vinden veel activiteit rondom gezondheid en training en ook haar achtergrond lijkt goed overeen te komen met voeding en fitness. Zowel Puur en Fit, als Selsa staan bij de KVK geregistreerd, dus daar lijkt geen wolkje aan de lucht.

Selma Guiking

Selma Guiking

Wat claimt de verkoper?
Selma doet weinig claims die niet waargemaakt kunnen worden op de salespage van het Superwoman programma. Het zijn eigenlijk maar een paar punten die genoemd worden, namelijk: Het superwoman programma biedt jou een oplossing waarmee je met weinig tijd een betere conditie, sterkere core spieren en strakke benen en billen krijgt. Niets meer en niets minder. Dit is even wennen voor ons, aangezien er vaak behoorlijke claims gedaan worden bij gezondheidsproducten. Dit lijkt hier niet het geval te zijn. Gewoon recht toe recht aan zeggen wat je krijgt en waar het op slaat zonder al teveel poespas en tranentrekkers. Dit vinden we een pluspunt.

Wat krijg je?
Het programma, dat speciaal op vrouwen gericht is, bestaat uit een leden gedeelte waar een aantal onderdelen te vinden zijn. Als eerst een inleiding met een uitleg over het programma, gevolgd door de instructie video’s van de oefeningen die je gaat gebruiken in je trainingen. Met deze instructie video’s kun je het hele verdere programma van 10 weken! volgen. Welke week bevat video’s voor 5 dagen, zodat je precies weet welke oefeningen je moet doen. De video’s per dag zijn voorzien van goede opzwepende muziek en je wordt gemotiveerd door Selma die je aanmoedigt en waar nodig uitleg geeft. Qua trainingen ben je niet langer dan 10 minuten bezig en je hebt er geen speciale apparatuur voor nodig. Het aantal oefeningen wordt geleidelijk meer en de oefeningen worden ook geleidelijk zwaarder. Heb je geen zin om de video’s t bekijken, dan kun je ook prima uit de voeten met het bijgeleverde trainingsschema dat voor elke dag duidelijk weergeeft hoeveel herhalingen je van elke oefening moet doen. Tijdens de eerste 10 weken van je lidmaatschap krijg je dagelijks een motiverende e-mail waarin je aangespoord wordt om de oefeningen te doen en je dagelijkse gewoonte van passief op de bank hangen te doorbreken.
Als bonus krijg je er nog 4 video’s bij die je helpen om je eigen (ongezonde) gewoontes te doorbreken. Ze bevatten practische tips over hoe jij de dagelijkse trainingen in je eigen levensstijl kunt toepassen, zodat je eigenlijk niet eens door hebt dat het een onderdeel van je leven is. (hier komt de personal trainer echt om de hoek ;)).

Wat vinden klanten?
We vinden nog weinig reacties over het Superwoman programma, maar wel behoorlijk veel over Selma Guiking. Deze zijn voor zover we kunnen zien allemaal positief. Dat lijkt ons ook niet heel raar, want in haar video’s en andere online uitingen komt ze over als een prettige persoonlijkheid en ook haar achtergrond laat zien dat ze verstand van zaken heeft. We komen wel veel tegen van een stichting met dezelfde naam, maar dit staat in geen enkel verband met het Superwoman programma dat via de Puur & Fit academie verkocht wordt.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €67,- euro. Als je ziet hoeveel aandacht overal aan besteed is, vinden we dit een prima prijs voor het complete pakket. Vaak zien we wat meer bonusmateriaal, maar in dit geval is het product compleet genoeg voor de bonus die erbij zit. Het is een programma met bijna dagelijks ondersteuning voor een aantal weken lang. Voor €67,- kan je daar niets van zeggen. Voor een personal trainer ben je dat bedrag al kwijt in een uur.

Superwoman programma

Superwoman programma

Eindoordeel
Na het bekijken van het Superwoman programma kunnen we concluderen dat het programma neergezet is door professionals. Mensen met passie voor wat ze doen en hierbij ook nog eens de nodige kennis bezitten om de dingen die ze vertellen te onderbouwen. De kwaliteit van de het hele product is goed. De video’s zijn van goede kwaliteit en je kunt zien dat er aandacht aan is besteed. Tegenwoordig moet je dat ook wel doen om je te onderscheiden van de massa en dat doet Selma Guiking ook. De video’s komen erg persoonlijk over en bereiden je stap voor stap voor om je dagelijkse gewoontes aan te passen en hier een onderdeel met de noemer “beweging” aan toe te voegen. De stok achter de deur, in de vorm van dagelijkse e-mails die je helpen met je motivatie, vinden we een hele leuke extra die veel toevoegd aan het Superwoman programma. Het programma heeft een nette opbouw, zodat je rustig aan begint en toewerkt naar een eindpunt: goede core spieren, een strakke kont en een goede conditie. Welke vrouw wil dat nou niet?

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Selma Guiking te vertrouwen?
  • Is Selma Guiking een fraudeur?
  • Is het Superwoman programma het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met het Superwoman programma van Selma Guiking?

Heb je zelf ervaring met of vragen over het Superwoman programma van Selma Guiking? Laat dan een bericht achter!

Kun je niet wachten om te beginnen het Superwoman programma? Klik dan op de onderstaande blauwe knop om de website te bezoeken en over te gaan tot aankoop!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending