Review: Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador! (Jan Jacobs)

Zoals we een tijdje geleden al het grote puppy boek van Guy Stijven gereviewed hebben, staat er vandaag een review voor jullie klaar van Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador. Het is een mond vol, maar is het ook een ebook vol? En als dat ebook vol staat, is de kwaliteit ervan dan om over naar huis te schrijven? ;). Je gaat er snel achter komen net als wij.

De verkoper(s)
De verkoper van het ebook Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador is Jan Jacobs. Als we zijn naam door de Google Personal Spy halen, dan komen we weinig informatie over hem tegen. Zeg maar gerust helemaal niets. We lijken dus met een ervaringsdeskundige te maken te hebben die weinig publiekelijk met dieren doet als professie. Als we iets verder zoeken komen we Blue Sky Marketing tegen die wel netjes geregistreerd staat bij de KVK en waarvan het vestigingsadres een rijtjeshuis is. Het is een koophuis, dus de kans dat de gegevens nog kloppen lijkt aannemelijk. Verder kunnen we niets vinden van Jan Jacobs, geen Facebook, Linkedin, andere sporen, behalve zijn website waarop hij dit ebook aan de man brengt. We vinden een hondenacademie Jacobs, geleid door Staf Jacobs, waarvan de foto behoorlijk lijkt op de foto die Jan Jacobs plaatst, maar deze is gevestigd in België. Het lijkt erop dat deze persoon slachtoffer is geworden van identiteitsfraude.

Wat claimt de verkoper?
Jan Jacobs doet in zijn salespage weinig schokkende uitspraken. Hij heeft het over het feit dat er weinig tot geen boeken zijn die speciaal voor de labrador geschreven zijn. Waar hij dit vandaan haalt is een raadsel, aangezien er genoeg lijken te zijn die ook specifiek voor een labrador geschreve

Jan Jacobs

Jan Jacobs

n zijn. Anyway. Hij Jan Jacobs vertelt je dat hij zelf een liefhebber en eigenaar van labradors is en dat hij in al die tijd dat hij labradors gehad heeft een aantal grote fouten gemaakt heeft. Voor deze fouten wil hij jou behoeden en daarom heeft hij het ebook geschreven. Er worden een aantal vage onderwerpen genoemd alsof het geheimen zijn, zoals welke 3 soorten voeding killing zijn voor je labrador. Als nieuwe hondeneigenaar ben je waarschijnlijk een beetje geschrokken van de cliffhangers die Jan Jacobs doet op zijn salespage, maar ze stellen in feite niet heel veel voor.

Wat krijg je?
Het complete pakket Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador bestaat uit in ieder geval het ebook Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador. Dit ebook bestaat uit 50 pagina’s en behandelt het A tot Z van een labrador. Van raskenmerken, tot aanschaf en het wijdt zelfs een beetje uit over het fokken van Labradors. Alles is duidelijk beschreven en de 50 pagina’s zijn niet gevuld met een lettergrootte waar je nooit meer een leesbril bij nodig hebt. Het ebook is voorzien van illustraties, hoewel dit beperkt wordt tot simpele foto’s van labradors. De informatie die er in staat is echter duidelijk beschreven.
Het pakket is niet compleet zonder bonussen en dit zijn er een aantal:
Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy: Dit ebook telt 13 pagina’s zonder illustratief en geeft een aantal nuttige tips die je bij het opvoeden van een puppy kunt gebruiken. Een voorbeeld hiervan is waarom je je hond geen aandacht moet geven als hij huilt.
Je hond de baas: Dit ebook, ook gratis verkrijgbaar met een nieuwsbrief inschrijving, telt 28 pagina’s en gaat in op de relatie tussen jou en je hond. Het geeft goed weer dat jij ten alle tijden de baas moet zijn en hoe je kunt bereiken dat jouw hond deze zelfde mening krijgt 😉
Honden Training Geheimen: In dit ebook leer je de valkuilen die veel mensen maken tijdens het trainen van je hond. Wanneer moet je belonen en wanneer moet je juist niet belonen tijdens de training? Het staat allemaal uitgelegd in dit ebook van 27 pagina’s.
Acht ongelofelijk simpele technieken om je hond te laten komen als je roept: Net als het hiervoor genoemde ebook staan er een aantal praktische tips in voor het laten komen van je hond. Soms is het lastig, maar met deze acht tips moet het te doen zijn. Wij vinden persoonlijk dat in dit laatste ebook de hond wat vermenselijkt wordt. Er wordt veel om de tips heen gepraat, waardoor er 12 pagina’s vol staan met een groot lettertype, terwijl het ook in 2 pagina’s kon.

Complete handboek ..... Labrador ;)

Complete handboek ….. Labrador 😉

Wat vinden klanten?
We vinden geen referenties naar het ebook dat Jan Jacobs geschreven heeft. Geen reviews, ervaringen op hondenfora of andere klanten die iets van hun ervaring delen op het internet. Dit vinden we wat vreemd, maar aan de andere kant vinden we ook geen negatieve recensies over dit product. Dat maakt het nog een beetje goed 😉

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is uiteraard een éénmalige aanbiedingsprijs van €37,- (daar is de prijs met de 7 weer ;). Voor alle ebooks bij elkaar vinden we die prijs best prima. De ebooks zijn bijna allemaal van prima kwaliteit en ook het hoofd ebook zit prima in elkaar. Voor 37 euro kunnen we hier weinig van zeggen.

Eindoordeel
Hoewel de persoon Jan Jabobs een fictief persoon lijkt te zijn en alles vanuit een marketing bedrijfje gerund wordt, is de kwaliteit van het product op zich prima te noemen. Wij zijn zelf hondenbezitter en veel tips die in de ebooks staan, kloppen en zijn goed bruikbaar. Soms wordt er wat teveel om de materie heen gedraaid, waardoor het meer lijkt dan het is. Het ebook kan echter ook prima voor andere honden dienen, als je jezelf al verdiept hebt in de ras standaarden. Dit is eigenlijk het hoofdbestanddeel waarom dit ebook voor een labrador liefhebber specifiek zou zijn. De rest is prima toe te passen op andere honden. Al met al toch een prima product met een paar vraagtekens over de herkomst van de schrijver. De niet goed geld terug garantie moet daar een oplossing voor bieden. In vergelijking tot het puppy boek van Guy Stijven, zien we dat hier in ieder geval meer aandacht aan is besteed en ook meer waarde voor je geld biedt.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Jan Jacobs te vertrouwen?
  • Is Jan Jacobs een fraudeur?
  • Is Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador van Jan Jacobs?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador van Jan Jacobs? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending