Review: De Buikspier Succes Formule (Guy Plijnaar)

Na de vele verkopers die we al langer kennen op PayPro zijn we nu toch echt aanbeland bij de producten van verkopers die iets minder bekend zijn en nog niet heel lang hun producten via PayPro te koop aan bieden. We stuitten op een product de Buikspier Succes Formule. Het is een ebook pakket dat jou moet onderwijzen in het krijgen van strakke buikspieren. Wie, als man, wil dat nou niet? De salespage ziet er netjes en strak uit zonder dat het al te schreeuwerig over komt. Of de rest van het product dezelfde kwaliteit heeft? Daar kom je achter als je doorleest tot het einde 😉

De verkoper(s)
De verkoper van de Buikspier Succesformule is Guy Plijnaar. Als we zijn achtergrond nalopen zien we dat hij personal trainer is en dat hij bootcamp trainingen geeft. Hij heeft zich in het verleden meer met de richting sport en voeding bezig gehouden en hij komt uit arnhem. Er is weinig dat hij verborgen houdt en dat stemt ons goed. Op de salespage van De Buikspier Succesformule staat geen KVK nummer vermeld, maar als jet hem op het internet opzoekt kom je meer tegen dan je zou verwachten en alles lijkt prima te kloppen.

Guy Plijnaar

Guy Plijnaar

Wat claimt de verkoper?
Zoals gezegd doet Guy weinig uitspraken op zijn salespage die niet door de beugel kunnen. Hij lijkt eerlijk en oprecht en verteld gewoon wat hij te melden heeft. Met de Buikspier Succes Forumule verteld Guy je wat je moet eten om af te vallen en welke oefeningen je moet doen. Hij heeft geen Supergeheim, maar gewoon een methode die werkt, zoals bewezen is bij velen van zijn klanten. Guy gooit het in zijn salespage over de boeg van de hormonen. Als je teveel suikers of snelle koolhydraten eet, wordt er veel insuline aangemaakt om de schommeling in je suikerspiegel te compenseren. En insuline zorgt er juist voor dat het vet opgeslagen wordt op de plekken waar je het niet wil, zoals je buik. Dit klinkt allemaal erg logisch en dit hebben we ook al eens voorbij zien komen op verscheidene bodybuilding fora. (vandaar dat ze ook hameren op complexe koolhydraten). Wil je dus weten wat je moet eten en welke oefeningen je moet doen, dan ben je bij de Buikspier Succes Formule aan het goede adres.

Wat krijg je?
Het pakket De Buikspier Succes Formule van Huy Plijnaar bestaat uit een aantal ebooks.
De Buikspier Succes Formule: Dit ebook van 69 pagina’s bevat een groot aantal buikspieroefeningen gerangschikt op de verschillende buikspieren. Ook bevat een een groot aantal pagina’s over voeding en wat je eigenlijk niet moet eten en hun goede alternatieven.
Gezond Afvallen: Dit ebook van 28 pagina’s wordt eigenlijk als eerste genoemd op de salespage. Dit komt waarschijnlijk, omdat hier de basisinformatie en regels voor gemakkelijk afvallen in staat. Denk hierbij aan tips die soms wat voor de hand liggen zoals “Pak wat vaker de fiets of de benenwagen in plaats van de auto”, tot vermijd stres en nog meer van dit soort tips die je helpen om het afvallen net wat makkelijker te maken.
10 Groene Smoothei recepten: Je raad het al, dit ebook bevat groene smoothie recepten. Dit ebook komt eigenlijk van een andere website af, maar er zal vast een link zijn tussen de schrijver (Diana verbeek) van dit boek en Guy Plijnaar. Het ebook zit verder goed in elkaar, maar is op andere plekken gratis te krijgen. Natuurlijk is dit niet de hoofd waarde van het product De Buikspier Succes Formule.
Superfood recepten: Dit laatste ebook bevat maar 10 pagina’s en is erg speels opgezet. Stel je van de recepten niet teveel voor, want ze zijn vrij basic. Een beetje Goji bessen in een kan water gooien is bijvoorbeeld 1 van de recepten. De recepten hebben over het algemeen rond de 3 ingrediënten en 4 regels bereiding. Da

Buikspier Succes Formule

Buikspier Succes Formule

n weet je dat 😉

Wat vinden klanten?
We zien erg veel positeve reacties op de methoden die Guy Plijnaar aanhoudt. We vinden echter nog geen reacties op het product de Buikspier Succes Formule. Zoals we al in onze intro noemden, zijn we bij de producten aangekomen die niet zo’n enorme marketing campagne achter zich hebben en eigenlijk meer de pure producten zijn. Dat kan misschien verklaren waarom er nog geen relevante reviews zijn. Zijn we dus weer een keer de eerste 😉

Wat is de prijs?
De prijs van het pakket is €28 euro. Het is eens wat anders dan de marketing technische €27,- of €27,99 ;). De prijs is prima voor de twee ebooks die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben, zoals de Buikspier Succes Formule en Gezond afvallen. De prijs is dus prima te noemen voor een ebook over afvallen van bij elkaar genomen iets minder dan 100 pagina’s.

Eindoordeel
Nu we in de lagere regionen van PayPro aankomen (waar dit product in de productlijst staat) komen we bij de producten die niet heel strak op de marketing gaan. Dit zien we terug in de prijs, salespage en de reviews van deze producten. De Buikspier Succes Formulie is hier geen uitzondering op. De kwaliteit van het pakket is prima te noemen. Alles wordt duidelijk verteld, onderbouwd en er staat weinig informatie in de ebooks die je niet helpen je doel te bereiken: Een strakke buik en minder buikvet. Daar gaat het ten slotte allemaal om. De prijs is prima te noemen en Guy Plijnen is behoorlijk transparant op het gebied van zijn persoon op het internet. Dit is een goed teken.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Guy Plijnaar te vertrouwen?
  • Is Guy Plijnaar een fraudeur?
  • Is De Buikspier Succes Formule het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met De Buikspier Succes Formule van Guy Plijnaar?

Heb je zelf ervaring met of vragen over De Buikspier Succes Formule van Guy Plijnaar? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending