Review: Sociaal Zelfvertrouwen (Simon Zomerdijk)

Heb je moeite om mensen aan te spreken tijdens bijvoorbeeld feestjes, omdat je niet weet wat je moet zeggen? Jezelf niet comfortabel voelt om met onbekenden het gesprek gaande te houden? Dan is er nu een product voor je op de markt gekomen. Op Paypro vonden we het product Sociaal Zelfvertrouwen en als we moeten geloven wat er geclaimd wordt, dan is dat de oplossing voor al je problemen op dat gebied. Het product wordt op de markt gezet door S&H Digitale Hulpmiddelen, maar is het daadwerkelijk de oplossing die het claimt te zijn? We zullen hier snel achter komen, want vandaag hebben we het product Sociaal Zelfvertrouwen in onze review.

De verkoper(s)
De verkoper van het ebook is Simon Zomerdijk. Als we hem opzoeken, dan vinden we geen informatie die overeenkomt met het beroep van de Simon Zomerdijk (Sociaal psycholoog) die op de salespage genoemd wordt. Geen enkel spoor is te vinden van deze Simon Zomerdijk. Als we verder kijken zien we S&H Digitale Hulpmiddelen staan. Dit is een platform waar veel producten onder een pseudoniem worden uitgegeven. Dit hebben we eerder gezien en lijkt ook dit keer het geval. S&H Digitale Hulpmiddelen is netjes geregistreerd bij de KVK en is vrij transparant over de bedrijfsgegevens. Dat lijkt dus prima in orde.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, Simon Zomerdijk, of wie het ook mag zijn, doet op de salespage een sentimenteel verhaal dat hij Psychologie studeert en ook net als jij zich niet zeker voelt. Hij durfde mensen niet aan te spreken, maar nu heeft hij de methode ontwikkeld waarbij je zonder openingszinnen en angst iemand aan kunt spreken. Het zit hem allemaal in de angst om afgewezen te worden. Als je deze angst overwint, dan ga je je gelukkiger voelen, krijg je een beter sociaal leven en een betere gezondheid en een hoger inkomen. Daarbij krijg je meer seks en ken je niet meer de pijn van jezelf onzeker voelen. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar de voordelen zullen niet voor iedereen gelden. Ja, je zal leren om makkelijker mensen aan te spreken, maar de indirecte voordelen die van meer dingen afhankelijk zijn, vinden we een beetje vergezocht. Het is een beetje te vergelijken met: “met een rode auto heb je meer seks, want een rood is de kleur van veel Ferrari’s en onderzoek heeft uitgewezen dat eigenaren met Ferrari’s 10% meer seks hebben per jaar”. In onze ogen erg ver gezocht. Verder claims die op de salespage gedaan worden is dat je met het informatieve ebook direct aan de slag kunt en resultaten kunt behalen. Uiteindelijk komt het er op neer dat je meer zelfvertrouwen krijgt, waardoor je de nadelen van Sociale angst niet meer hebt. Je overwint ze met je nieuw gewonnen zelfvertrouwen. In de hoofdlijn is dat niet iets wat niet waargemaakt kan worden, maar het zal wel afhankelijk zijn van jezelf. De inzet van jezelf is bepalend hierin.

Sociaal zelfvertrouwen

Sociaal zelfvertrouwen

Wat krijg je?
Het pakket bestaat ui een aantal ebooks, waarvan natuurlijk het hoofd ebook Sociaal Zelfvertrouwen. Dit ebook is opgedeeld in drie delen. Het eerste deel is een introductie die bestaat uit een intro in sociaal zelfvertrouwen. Wat is sociaal zelfvertrouwen en wat het juist niet is. Ook behandelt Simon de invloed van je verleden op je zelfvertrouwen en legt hij de nadruk op het loslaten van het verleden. Het tweede deel van het ebook gaat vooral over jouw eigen groei. Hoe kun je van sociale angst naar sociaal zelfvertrouwen groeien en welke methoden kun je daarbij gebruiken. Zo geeft Simon tips om jezelf te motiveren, jezelf te leren waarderen en legt hij uit wat sociale angst nou precies is. In het derde deel van het ebook wordt er meer in gegaan op de praktijk en worden een aantal technieken behandeld die jij in het echte leven kunt toepassen. Het ebook bevat 88 pagina’s totaal en is in goed begrijpbare taal geschreven.
Zonder bonussen is een product natuurlijk niet compleet ;). Sociaal zelfvertrouwen kent er maar liefst vijf. De eerste is een ebook over Openbaar spreken. Het ebook bevat tips over het spreken in het openbaar en welke voordelen het heeft om deze vaardigheid te bezitten. De tweede bonus is zelfverzekerd bellen, waarin tips worden gegeven voor het geval je een onbekende moet opbellen. De derde bonus is een ebook over flirten. Hoe doe je dit zelfverzekerd. Dit ebook is eigenlijk meer een intro in de andere boeken over dating en versieren van S&H digitale hulpmiddelen. De vierde bonus is een MP3 waarin Oscar (van Oscar en Olivier) geïnterviewd wordt. Hij deelt zijn tips en ervaringen. De vijfde bonus is één maand gratis lidmaatschap van het Ultieme Zelfvertrouwen Programma. Dit is een ledenwebsite waarbij elke maand een paar video’s beschikbaar komen. De eerste maand is gratis, daarna betaal je automatisch €19,97 euro. De bonussen zijn relatief eenvoudig. De ebooks die als bonus gegeven worden bevatten rond de 20 pagina’s(soms wel minder) en worden vooral gebruikt om andere producten van S&H te introduceren. Ze bevatten echter wel een paar goede tips, dus het schaadt niet om ze te lezen. En gratis is gratis toch? We zijn ten slotte Nederlanders. De bonus van het Lidmaatschap is sneeky. Je denkt in de eerste instantie dat het gratis is, totdat je ineens maandelijks geld van je bankrekening ziet verdwijnen. Hier moet je bij je bestelling echter apart toestemming voor geven, dus let op de bestelpagina goed op, of je dit echt wil. Het vinkje voor toestemming is ook uit te zetten en persoonlijk vonden wij het lidmaatschap geen 20 euro per maand waard. De overall indruk van het product Sociaal zelfvertrouwen is goed. Er staat veel goed onderbouwde informatie in en de tips zijn prima toe te passen. Je kunt zien dat er aandacht besteed is aan het samenstellen van de informatie. Dat zijn we trouwens wel gewend van producten die van de hand van S&H Digitale Hulpmiddelen komen.

Wat vinden klanten?
We vinden weinig ervaringen over Sociaal Zelfvertrouwen. We zien een paar reviews van een paar review websites, maar deze bevatten weinig concrete informatie en gaan enkel op de salespage af. Als we echter op de combinatie oplichting zoeken, dan zien we ook geen hits. Geen hits op bekende fora over oplichting, of bijvoorbeeld een Kassa forum. Dat zint ons goed. Een product dat al meer dan een jaar op de markt is, maar geen negatieve ervaringen heeft. Goed bezig S&H ;). Prima werk dus.

Wat is de prijs?
De prijs voor het product zelf is €39,97. Dit is een éénmalige prijs voor het ebook met de 4 bonussen en is op zich prima. De prijs is niet te hoog , maar het is ook niet goedkoop te noemen. Je kunt echter ook kiezen voor een upgrade in de vorm van een maandelijks programma Ultiem Zelfvertrouwen. Dit kost je de eerste maand niets, maar na de eerste maand wordt er elke maand €19,97 van je rekening afgeschreven. Het vinkje voor akkoord staat standaard aan bij deze optie, dus indien je kiest om Sociaal Zelfvertrouwen aan te schaffen moet je even goed lezen wat je precies aanschaft. Dat scheelt een hoop frustraties op het gebied van geld terug en storneringen. De prijs van de extra’s vinden we wat aan de hoge kant, maar het is in feite geen essentieel onderdeel van het product. Onze score voor de prijs is dus neutraal.

Eindoordeel
Ben je niet echt sociaal vaardig, of herken je dat je zelf niet makkelijk met mensen praat, dan is Sociaal Zelfvertrouwen misschien wel het ebook voor jou. De ebooks zijn duidelijk en begrijpelijk beschreven en de informatie die er in genoemd wordt is relatief goed onderbouwd. We kunnen ons voorstellen dat je zelfvertrouwen een boost krijgt na het lezen van dit ebook en dat je je eigen gedrag wat sneller herkent en de verklaring erachter begrijpt. Dan zal je met de tips en oefeningen die in het ebook aanwezig zijn een stap dichter bij komen bij Sociaal Zelfvertrouwen. Qua prijs, kwaliteit is het een prima product met waardevolle informatie. let er bij aanschaf alleen op dat je bewust wel of niet voor het lidmaatschap kiest. Dit kan je een hoop frustratie schelen ;).
In totaal dus een een prima product, maar niet de volle mep. 4 van de 5.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Simon Zomerdijk te vertrouwen?
  • Is Simon Zomerdijk een fraudeur?
  • Is Sociaal Zelfvertrouwen het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Sociaal Zelfvertrouwen van Simon Zomerdijk?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Sociaal Zelfvertrouwen van Simon Zomerdijk ? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending