Review: Conversatiekoning (Attractiongym)

We hebben de kerst en oud en nieuw al even achter de rug. Hoe heb jij die doorgebracht?Met je allerliefste? Of ben je misschien nog vrijgezel en moest je het doen met het gezelschap van andere stelletjes en was jij de enige die alleen een stelletje vormde? 😉 Heb je jezelf wel eens afgevraagd of je daar misschien iets aan kon doen? Natuurlijk kan het zijn dat je daar zelf nog niet aan toe bent, maar de grootste kans is dat jij niet op vrouwen af durft te stappen. En die keren dat je het wel durfde sloeg je een flater en bloedde het gesprek dood door van die ongemakkelijke stiltes. Daar is nu een oplossing voor in de vorm van Conversatiekoning van Attractiongym. Deze online cursus geeft jou de handvatten om toch op dat ene meisje of die ene vrouw af te stappen en het gesprek gaande te houden op een natuurlijke manier. Een einde aan al dat ongemakkelijke gedoe dus en natuurlijk succes verzekerd! Is deze cursus echt wat het beloofd te zijn? Daar gaan we vandaag achter komen in deze review van Conversatiekoning. Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van Conversatiekoning lijkt AttractionGym te zijn. Dit is een website die valt onder het eigendom van Best Practice Marketing. Een éénmanszaak uit Amsterdam die gerund wordt door Arnoud van Veen. Deze laatste is ook mede eigenaar (samen met Daan de Ram) van Lifestyle Ventures waarbij hij cursussen in communicatie en marketing geeft. Onder deze paraplu valt ook het product De man van je dromen krijgen en houden uit een eerdere review van ons.  Deze Arnoud van Veen is misschien expert op het gebied van versieren en pickups, maar hij lijkt meer sporen op het internet achter te laten als Marketing expert. Hij helpt over het algemeen bedrijven met hun vooral online marketing en doet daarnaast nog “gewoon” werk zoals advies geven aan bijvoorbeeld de Rabobank. Dan hebben we het natuurlijk niet echt over dating advies ;). Alle contact en persoonsgegevens lijken relatief transparant. Kvk nummers zijn correct en goed zichtbaar op de websites. Directe telefoonnummers of een klantenservice iets minder. Het adres lijkt in ieder geval geen brievenbus adres zoals we wel eens tegenkomen. Op zich dus nog niets om je zorgen over te maken.

Arnoud van Veen

Arnoud van Veen

Wat claimt de verkoper?
In een behoorlijk lang salesverhaal wordt een situatie geschetst van iemand die jou misschien wel bekend voorkomt als .. jijzelf. De man die altijd net achter het net vist bij het versieren van die ene perfecte vrouw. Je weet net niet wat je precies op de goede momenten moet doen en daardoor verlies je altijd het contact met dat ene meisje of die ene vrouw. Daar valt gelukkig aan te doen, want de mannen van Conversatiekoning hebben de oplossing voor je. Met hun hippe woorden als Conversatiebooster laten ze je alle geheimen zien om gesprekken smeuïg te maken en ervoor te zorgen dat jij onweerstaanbaar wordt voor de vrouwen. Uiteindelijk geven ze je de belofte dat jij aan het eind van hun cursus het gesprek gaande kunt houden en jezelf onweerstaanbaar maakt voor de vrouwen die jij benadert voor een leuk gesprekje. Dat klinkt natuurlijk erg leuk, maar we zijn net als jij erg benieuwd hoe dat vormgegeven wordt, want laten we eerlijk zijn. Met een kop als een verlepte bloemkool wordt het gaande houden van een leuk gesprek natuurlijk wat lastiger. Of jullie moeten beide van verlepte bloemkool houden natuurlijk 😉

Wat krijg je?
Na betaling krijg je via e-mail logingegevens toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot een online ledengedeelte. In dit ledengedeelte staan een aantal modules, namelijk: Module 1: Conversatie fouten die je nooit meer hoeft te maken. Deze module gaat in op de dingen die jij (en anderen) op dit moment fout doen tijdens een conversatie. het verklaart onder andere waarom de conversaties altijd doodlopen.
Module 2: Het wapenarsenaal van de conversatie koning. In deze module wordt in gegaan op wat er allemaal nodig is om een conversatie koning te worden. Kleine tips en tricks worden hier uit de doeken gedaan. Erg waardevolle tricks moeten wij zeggen.
Module 3: Zinnen waardoor je met iedereen moeiteloos kunt flirten. Je kent de standaard openingszinnen wel? Dit zijn de betere prijswinnende openingszinnen. Gegarandeerd een gesprek met dat ene meisje daar aan de bar.
Module 4: Zinnen die haar verliefd maken. In deze module worden bepaalde zinnen behandeld waarmee de vrouw zich meer aangetrokken voelt tot jou. Na het gebruik van deze zinnen hangt ze aan je lippen.
Module 5: Zinnen waardoor ze met je naar bed wil. Wil je haar aan het eind van deze avond mee naar huis nemen? Dan zijn de zinnen uit deze module een must. We zeggen niet dat ze 100% gegarandeerd werken, maar de succes rate is wel erg hoog!
Module 6: Het ultieme systeem om je uit pijnlijke stiltes te redden. Bloed het gesprek toch onverwachts dood? Dan kan je met dit systeem nieuw leven blazen in de conversatie en doorgaan alsof die ene ongemakkelijke stilte nooit plaats heeft gevonden.
Elke module bevat een aantal video’ s en wat begeleidende teksten.
Het leuke aan deze video’s is dat ze met een “geheime camera” opgenomen zijn in de kroeg. Je ziet en hoort precies wat er gezegd wordt en hoe er door de dames op gereageerd wordt. Je ziet de trucs dus in de praktijk gebruikt worden en je ziet dat ze werken. Hoewel de video’s niet altijd van even goede kwaliteit zijn, zijn ze over het algemeen goed te volgen.

Member area

Member area

Naast de bovenstaande modules krijg je een paar bonussen:
– Een PDF met 575 voorbeeldzinnen die je in jouw gesprekken met leuke dames kunt gebruiken.
– Bonusvideo Van Gesprek naar Zoenen in 5 Simpele Stappen. Een korte video over de fasen van een gesprek en hoe je van de ene fase naar de andere fase van het versier spel gaat.
– Bonusvideo over Comebacks die je kunt gebruiken in het geval van bijdehante vrouwen. Hier worden een aantal voorbeelden genoemd van bijdehante opmerkingen en natuurlijk de ideale comeback hierop.
– Een bonusvideo over het overdag ontmoeten, zoenen en meenemen van leuke dames. Het meeste cursusmateriaal gaat over het versieren in kroegen, maar deze video laat zien dat het overdag ook gewoon kan.

Wat vinden klanten?
We vinden een groot aantal positieve reviews op Conversatiekoning. Niet alleen via de bekende review kanalen en de reviews van gebruikers die door Attractiongym zelf gebruikt worden, maar ook via social media en Youtube. De cursus wordt als waardevol ervaren en de werking ervan wordt geprezen. De opmerking die we vaak zien is dat de methode wel toegespitst is op bepaalde vrouwen en op bepaalde locaties, zoals het uitgaansleven.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket, dus de zes modules en de bonussen kost je totaal €97,-euro. Op andere plaatsen zien we nog oudere prijzen van €57,- voorbij komen, maar de prijs is onlangs omhoog gegaan. De €97,- is de prijs dus die wij aanhouden en voor iets minder dan 100 euro een waardevolle cursus versieren lijkt in de eerste instantie misschien veel. Als je echter nagaat dat er veel beeldmateriaal van praktijkvoorbeelden aanwezig is en een cursus als deze op locatie vaak een paar honderd euro kost, valt de €97,- op zich best mee. Het is inderdaad even een investering, maar je kunt de cursus in eigen tijd doen en de informatie die in deze cursus te vinden is vind je weinig op de Nederlandse markt. Op zich dus een prima prijs kwaliteit verhouding.

Eindoordeel
Wil je meer vrouwen ontmoeten en de angst voor de “eerste stap” kwijtraken, dan is conversatiekoning een prima product voor jou. Je leert niet alleen een conversatie opbouwen met vrouwen, maar ook basic conversatie en communicatie skills waar je ook in het dagelijks leven veel aan zal hebben. Kom jij echter nooit in de kroeg, dan kan het zijn dat Conversatiekoning wat tegenvalt. Veel van de praktijkvoorbeelden zijn gespitst op het kroegleven en in het dagelijks leven wat lastiger toepasbaar. Toch is de basis van de cursus goed en zal de informatie die deze cursus bevat je communicatief sterker maken. Daar hoef je niet echt voor in de kroeg te staan natuurlijk. Uiteindelijk zal je met Conversatiekoning overal succes hebben en niet alleen in de kroeg ;).

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Attractiongym te vertrouwen?
 • Is Attractiongym een oplichter?
 • Is Conversatiekoning het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Conversatiekoning van Attractiongym?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Conversatiekoning van Attractiongym? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support

Een reactie op “Review: Conversatiekoning (Attractiongym)

 1. Niet de goedkoopste maar je krijgt tenminste wel waar voor je geld. Heb eerder van die Amerikaanse ebooks gekocht maar die werkte toch minder, paste misschien ook niet zo goed bij want zo overdreven allemaal vaak. De nuchtere maar eerlijke insteek bevalt me wel. Nu twee dames aan het date dus klaag niet

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending