Review: Mannen en Relaties (Marjolein Brokke)

Ben jij het zat dat je nog steeds niet de goede man tegengekomen bent? Dat alle mannen die je leuk vond uiteindelijk de benen namen en dat je nooit echt een goede relatie op hebt kunnen bouwen met de man van je dromen? Dan is er nu een oplossing voor je in de vorm van een e-book. Het heet Mannen en Relaties en is geschreven door Marjolein Brokke. Is het e-book echt wat voor jou? Kun jij door dit e-book binnenkort de man van je dromen tegenkomen, maar nog belangrijker er ook een goede en stabiele relatie mee krijgen? Daar gaan we in deze review misschien niet achter komen. Waar we wel achter gaan komen, is of het boek Mannen en Relaties daadwerkelijk waar voor je geld is en je niet opgelicht wordt. Lees snel verder om daar achter te komen ;).

De verkoper(s)
De verkoper van het e-book Mannen en Relaties is Marjolein Brokke. Het bedrijf dat ze runt heet My Own Way wat een internet marketing bureautje vanuit huis is. Het bedrijfje is gevestigd in Zutphen en alle contactgegevens staan netjes op de website vermeld. Ze is in het verleden loopbaantrainer geweest en heeft zich sinds 2004 gericht op internet en marketing. De website wareliefdevinden.nl waarmee ze de e-books over relaties aan de man (of vrouw) brengt lijkt vanaf 2009 te bestaan. Al een behoorlijke tijd dus en aan de vele blogberichten te zien, heeft ze in ieder geval kennis van zaken. Ze is niet schuw met haar contactgegevens en dat maakt zaken makkelijk(er) bij een eventuele geld terug aanvraag als je niet tevreden bent.

Marjolein brokke

Marjolein brokke

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Mannen en Relaties is vrij kort en compact. Er worden weinig beloftes gedaan die meetbaar zijn, maar het komt over het algemeen hierop neer. Met het boek Mannen en Relaties leer je hoe je foute mannen herkent, en wat jij precies moet doen om de mannen bij je te houden. Le leert de geheimen die je nodig hebt om bijvoorbeeld nooit meer gedumpt te worden (nooit meer?:) ) Kortom, je leert de mannen bespelen, zodat ze als een magneet tot jou aangetrokken worden. Natuurlijk klinkt dit allemaal leuk. Marketing technisch zien we de bekende gevallen van een geheim dat onthuld wordt en alle oplossingen voor jouw problemen op het gebied van mannen. De uitspraak Nooit meer gedumpt worden, vinden we vrij ambitieus, dus we gaan zien wat er uiteindelijk allemaal terecht komt van alle claims op de salespage.

Wat krijg je?
Het totale pakket is niet echt een pakket te noemen. Het bestaat namelijk maar uit één e-book van 90 pagina’s. Deze 90 pagina’ s bestaan allemaal uit relatief eenvoudig geschreven teksten opgedeeld in drie delen elk met drie hoofdstukken.:

Mannen en Relaties

Mannen en Relaties

Deel 1 gaat over de denkwijze van mannen en geven je een inzicht in hoe mannen werken en waarom ze in relaties doen wat ze doen.
Deel 2 gaat over de emoties die jij als vrouw meemaakt en hoe je er mee om moet gaan. Waarom zorgen bepaalde emoties en reacties op die emoties ervoor dat je mannen afschrikt? Je leert je emoties onder controle te houden en ervoor te zorgen dat bepaalde emoties juist in je voordeel gaan werken.
Deel 3 gaat over het gedrag van jou en van mannen. Hoe kun jij je gedrag aanpassen, zodat je mannen juist aantrekt in plaats van afstoot. Tevens gaat dit deel dieper in op het behouden van je relatie.
De inhoud van het boek is over het algemeen OK.

Wat vinden klanten?
We vinden op de salespage twee reacties die van klanten moeten zijn, maar eerlijk gezegd geloven we daar niet zo in. We vinden we een lijst positieve ervaringen op de website van Marjolein Brokke. Deze lijst is aanzienlijk en ook inhoudelijk zijn de reviews acceptabel en lijken ze oprecht. We vinden ook een paar reviews van bronnen die net zo nietszeggend zijn als de salespage van Mannen en Relaties zelf. Negatieve reacties kunnen we niet vinden en dit terwijl negatieve reacties over het algemeen wat sneller en makkelijker geplaatst dan de positieve reacties. Hier dus een pluspuntje.

Wat is de prijs?
De prijs van het e-book is €37,- euro. Er zitten geen bonussen bij en hoewel een 1 op 1 coaching vaak een veelvoud van dat per uur kost, vinden we €37,- voor een e-book met 92 pagina’s en een relatief amateuristisch uiterlijk vinden we iets teveel van het goede. Als we dit vergelijken met andere producten uit de markt, dan hadden we een bedrag van rond de 20 euro redelijk gevonden. Weinig score op gebied van de prijs in dit geval.

Eindoordeel
Er zijn op dit moment weinig producten op de markt die ingaan op relaties vanuit de kant van de vrouwen. Er is natuurlijk Win hem/haar terug van Michelle van den Berghe, maar dan houdt het wel redelijk op. Nu kan daar een nieuw e-book aan toegevoegd worden, namelijk Mannen en Relaties van Marjolein Brokke. Als we de twee naast elkaar zetten, moeten we helaas wel concluderen dat je bij Win hem/haar terug wat meer waar voor je geld krijgt. De tips uit Mannen en Relaties zijn goed, de opbouw is prima en je krijgt inzichten over jouw relaties met mannen die je niet uit de viva of andere tijdschriften haalt. We vinden persoonlijk echter de prijs iets te hoog. Je krijgt maar een e-book van 90 pagina’s waaraan qua uiterlijk ook wel iets meer aandacht besteed mocht worden. Toch zijn we er van overtuigd dat Marjolein Brokke de intentie heeft om jou als vrouw te helpen. De reviews en ervaringen van klanten zijn prima en ook haar blog over hetzelfde onderwerp wordt nog regelmatig bijgewerkt. Al met al verwachten we dat je wel nuttige informatie uit dit e-book kunt halen als jij normaal gesproken altijd met de verkeerde mannen thuis komt en eindelijk wel een keer een fatsoenlijke relatie met een leuke man wil opbouwen.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Marjolein Brokke te vertrouwen?
 • Is Marjolein Brokke een fraudeur?
 • Is Mannen en Relaties het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Mannen en Relaties van Marjolein Brokke?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Mannen en Relaties van Marjolein Brokke ? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Mannen en Relaties (Marjolein Brokke)

  • Hallo Melissa,

   Dit e-book is helaas alleen digitaal verkrijgbaar. De 90 pagina’ s zouden eigenlijk ook niet echt een boek vormen, maar meer een uitgebreide folder 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending