Review: Slank door de overgang (Ria Kamelle)

Als je wat ouder bent (ouder dan 40) en je bent misschien al in de overgang, of je ziet de bui al hangen, dan weet je al wat er gaat gebeuren. De kans is groot dat je een paar kilo aan gaat komen en eerlijk gezegd kan je daar niet heel veel aan doen. Iets met hormonen en zo. Natuurlijk is er een oplossing voor de bui die je boven het hoofd hangt in de vorm van een product bij PayPro. Het product is Slank door de overgang van Ria Kamelle. Zal het jou helpen om ook echt slank de overgang door te komen? We gaan het uitzoeken voor je!

De verkoper(s)
De verkoper van het e-book Slank door de overgang is Ria Kamelle volgens de salespage. Dit blijkt echter een pseudoniem te zijn van iemand die alleen het klantencontact doet. De website en complete marketing worden gedaan door een jongeman van we schatten ergens in de 20 te zijn, namelijk Christian Augustus (en zijn partner Sylvia van Hoorne). Hij is een ondernemer, business coach en marketing specialist, zoals hij het netjes op zijn Linkedin pagina vermeldt. Ria Kamelle is dus een pseudoniem die als enige taak heeft de klanten te woord te staan en een soort verpakking te zijn ;). Het doel? Om jou meer binding met de verkoper van het e-book Slank door de overgang te laten krijgen. Een mooi verhaal van gelijkgestemden doet het altijd beter dan een jongeman die jou gaat vertellen hoe de overgang werkt en wat je wel en beter niet kunt doen of eten. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn natuurlijk, maar wees je er van bewust hoe de vork in de steel zit.

Ria Kamelle

Ria Kamelle

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Slank door de overgang is er één uit het boekje. Er wordt van alles overdreven. Gewicht aankomen is een klacht die tijdens de overgang voorkomt. Echter hoef je hiervoor zoals geschetst niet uren te sporten (sowieso ongezond), niets lekkers meer te eten, dieten te volgen die ervoor zorgen dat je altijd honger hebt (er zijn er genoeg die dit niet hebben). Geen supplementen te kopen (gezond eten is voldoende). In het hele verhaal wordt gesproken over het uitschakelen van het overgangshormoon en dat je niet hoeft te sporten en dat je het uit kunt schakelen door voeding. Het lijkt er op dat alle andere oplossingen niet werken en dat de enige juiste oplossing het boek Slank door de overgang van Ria Kamelle is. We vinden het een mooi salespraatje, maar het geeft niet echt aan wat dan wel goed voor je is en wat je precies kunt verwachten als jet het e-book Slank door de overgang aanschaft. Onze haren gaan een beetje overeind staan van een salespage zoals deze. Hoewel er geen claims gemaakt worden over gewicht dat je verliest, worden er wel vage niet wetenschappelijke claims gedaan, zoals. Je begint binnen 24 uur al met vet verbranden en het feit dat het hormoon dat voor de overgang zorgt gestopt wordt!. Ook het feit dat er zo erg overdreven wordt, dat het tegen onzin aan komt zint ons niet. Een voorbeeld is dat je bij andere diëten uren in de keuken moet staan en uren moet sporten en alle gezonden dingen heel veel tijd kosten, terwijl je dat niet hebt als je in de overgang bent. (want als je kinderen hebt, is de kans groot dat die al bijna het huis uit zijn). Dit vinden we dus een minpuntje.

Wat krijg je?
Het totale pakket Slank door de overgang bestaat uit een aantal onderdelen. Als eerste natuurlijk het boek Slank door de overgang. Dit boek behandelt alle aspecten van de overgang. Niet alleen wat er gebeurt tijdens de overgang, maar ook waarom het gebeurt en hoe jij je er het beste tegen kunt wapenen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan je eigen gemoedstoestand. Ben je nog blij met jezelf? Heb je last van stemmingswisselingen? De tips en trucs uit het boek zorgen er voor dat je aan het totaalplaatje werkt en niet alleen aan je voeding. Voeding wordt wel behandeld, maar dan in de vorm van 50 recepten. De recepten zijn eenvoudige gezonde recepten doe ook zonder de overgang gezond voor je zijn ;).
Een bonus e-book met 20 smoothie recepten. Deze smoothie recepten vinden we niet heel bijzonder. Vooral omdat er honderden sites zijn voor gezonde smoothies en 20 stuks zo bij elkaar geraapt zijn.

Slank door de overgang

Slank door de overgang

Als tweede bonus krijg je een advies over je kledingkeuze in de overgang. De video is vrij algemeen en wijken weinig af van de standaard tips die tijdens televisieprogramma’s gegeven worden. Kijk naar je bouw en zoek op Kledingtips. Ze zijn niet specifiek voor de overgang helaas.
Als derde bonus ontvang je een boodschappenlijstje met een voedingsschema. Hiermee wordt er van tevoren voor jou beslist welke recepten uit het Slank door de overgang e-book je op welke dagen van de week maakt. In het begin zal dit een welkome aanvulling zijn, maar na een week zal je dit zelf gaan invullen met gezonde recepten.
De informatie en tips uit het e-book Slank door de overgang zijn eigenlijk het enige dat specifiek voor de overgang is. De recepten hebben kleine aanpassingen specifiek voor de overgang, zoals het weglaten van peper en andere opvlieger verhogende ingrediënten.

Wat vinden klanten?
We vinden niet heel veel inhoudelijke reviews of ervaringen op het internet. Er zijn een paar reviewsites met reviews die inhoudelijk niet heel veel zeggen en er zijn een paar YouTube video’s te vinden. Deze laatste video’s zijn over het algemeen positief. Er wordt gewaardeerd dat het niet alleen om recepten gaat, maar dat in het boek ook het geestelijke aspect van de overgang behandeld wordt. De Facebook pagina daarentegen laat geen positieve reacties zien. Daar is enkel een klacht zichtbaar van iemand die zijn product niet geleverd kreeg. Als we dit bij het totaalplaatje toevoegen vinden we dit matig positief.

Wat is de prijs?
De prijs voor het hele pakket is €37,- euro. Als je enkel verwacht dat je een e-book krijgt, dan is het een fors bedrag. Ook de bonussen die je ontvangt, zoals een maaltijd planner, boodschappenlijstje en online kledingadvies, wat eigenlijk te generiek is, vinden we de prijs nog niet volledig op zijn plek. Als we een vergelijking met andere producten in de markt maken, lijkt ons een prijs van €27,- euro meer op zijn plaats.

Eindoordeel
De overgang zorgt voor allerlei problemen waar je niet echt op zit te wachten. Door de hormoonschommelingen kan het voor komen dat je behoorlijk wat gewicht aankomt en dat wil niemand natuurlijk. Hoewel je dit allemaal zelf in de hand kunt hebben, is het toch voor sommigen een welkome uitkomst dat er in een bepaalde vorm van hulp geboden wordt voor die tijden dat je het even niet ziet zitten. Met de methodes, tips en de recepten die in het e-book Slank door de overgang vermeld staan, is de kans groot dat je net dat ene duwtje in de goede richting krijgt. Voor velen zal het overbodig zijn, maar voor sommigen ook niet. De methodes en tips die beschreven staan zijn op zich prima en waardevol. De recepten zijn niet specifiek voor de overgang, maar wel gezond en zullen er dus voor zorgen dat je niet teveel aankomt. Het belangrijkste hiervoor is toch je eigen discipline en gemoedsrust. Het boek Slank door de overgang speelt hier prima op in en laat je begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of niet in de overgang doet. De prijs vinden we een minpuntje. In onze ogen is deze te hoog. Voor de rest is het een prima product dat je kan helpen om toch slank te blijven en makkelijker de overgang door te komen.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Ria Kamelle te vertrouwen?
  • Is Ria Kamelle een oplichter?
  • Is Slank door de overgang het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Slank door de overgang van Ria Kamelle?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Slank door de overgang van Ria Kamelle? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending