Nieuw Affiliate / Vendor platform gaat de concurrentie aan met anderen

Binnenkort kun je op PPReviews ook reviews van Cofiliate producten tegenkomen. Cofiliate is een nieuw platform dat binnenkort haar deuren opent en wij van PPReviews hebben de primeur. Dat is niet zo moeilijk eigenlijk, aangezien iemand van ons eigen PPReviews team onderdeel is van het ontwikkelteam van Cofiliate. Wat Cofiliate precies is? Nathan legt het even voor ons uit:

Wat is Cofiliate?
Cofiliate is een nieuw Affiliate/vendor platform, waarbij jij digitale producten kunt verkopen en promoten. Cofiliate verzorgt alle rompslomp die er bij komt kijken, zoals het factureren, afdracht aan affiliates etc. Als Cofiliate gaan we er alles aan doen, om het promoten en het verkopen van digitale producten zo eenvoudig mogelijk te maken en er voor te zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over bijzaken.

Wat maakt jullie anders dan de rest?
Er zijn een aantal zaken die Cofiliate anders maken. Zo kun je als consument bijvoorbeeld binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Cofiliate verzorgt dit en als Vendor heb je hier geen omkijken naar. Alle facturatie die hiervoor nodig is wordt ook door Cofiliate geregeld. We willen dat het vertrouwen in digitale producten weer terug komt en hiervoor hebben we naast de boven genoemde feature onder andere nog een reviewsysteem. Echte reviews van echte gebruikers.
Cofiliate is een platform voor en door gebruikers, dat wil zeggen dat jij als gebruiker invloed kunt uitoefenen op nieuwe features die in het platform geïmplementeerd gaan worden. Gebruikers, of het nu grote of kleine spelers zijn, staan bij ons centraal. Als onze gebruikers tevreden zijn, dan zijn wij ook tevreden.

Hoe komen mensen in aanmerking voor een account?
Cofiliate is op dit moment nog in pre-registratie fase. Dat betekent dat je nog niet direct gebruik kunt maken van het platform zelf, maar je al wel op de gastenlijst kunt laten zetten. Als het platform online komt, krijgen de mensen op de gastenlijst als eerst toegang tot het systeem. We zullen in de komende tijd wat sneak previews van het platform online zetten, zodat je een idee kunt krijgen over wat Cofiliate allemaal gaat bieden. Voor nu moeten jullie het even doen met de informatie die te vinden is op Cofiliate.com.

Dus, ben je niet tevreden over je huidige affiliate netwerk of betalingsprovider, of ben je gewoon toe aan iets anders of wil je je markt verbreden? Neem dan snel een kijkje op cofiliate.com en schrijf je vast in voor de gastenlijst. Diegenen die op de gastenlijst staan, krijgen als eerste toegang tot het platform!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

3 reacties op “Nieuw Affiliate / Vendor platform gaat de concurrentie aan met anderen

 1. Ben benieuwd wat ze aan gaan bieden. Ziet er veelbelovend uit.

  Heb me alvast ingeschreven, kan nooit kwaad 😉

  Bedankt voor het geschreven stukje.

 2. Hoe staat het ermee boys?

  De laatste berichten stammen uit april 2016. Ben wel benieuwd naar een goede concurrent die de strijd aangaat met die rovers van PayPro 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending